Gazete Vatan Logo
Magazin Bedel 17.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Bedel 17.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

ATV'de yayınlanan Bedel dizisi 17.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Bedel yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşanacak! Bedel 17.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

ATV'nin sevilen dizilerinden Bedel 17.bölümüyle ekranlara geliyor. Bedel'in yeni bölümünde Ali, Begüm ve Vedat arasında neler yaşanacak! Bedel 17.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Bedel son bölüm özeti

Nazan çok mutludur. Vedat'la nikâh hazırlıklarına başlar. Naciye de bir an önce bu nikâhın gerçekleşmesini istemektedir. Vedat Nazan'la evlenirse, Begüm ve Ali'nin bir daha asla ayrılmayacaklarını bilen Gönül, Vedat'la konuşur. Begüm'den vazgeçmemesi için onu ikna etmeye çalışır.

Meryem'in ortaya çıkışıyla karmakarışık duygular yaşayan Ali, annesinin yakınında olup da kendini gizlemesini affedemez. Meryem, Ali'yle arasını düzeltebilmek için Begüm'le konuşmaya karar verir. Bu konuşma Begüm-Ali ilişkisinde yeni krizlere neden olacaktır.

Bedel 17.bölüm fragmanı izle

Sedef Avcı

Begüm

Güzel, çekici, zarif bir kadın. Vedat Seyhanlı'nın eşi. Naif, kırılgan, duygusal. Erken büyümüş, hayatın zorluklarıyla genç yaşta tanışmış, hayalleri ve özlemleri içinde kalmış bir genç kadın. Azla yetinmeyi, azla mutlu olmayı biliyor.

Haberin Devamı

Berk Erçer

Ali

Uzun boylu, yakışıklı, etkileyici bir adam. Cömert, adil, yardımsever biri. Çocukluğu yuvada geçmiş. Begüm, onun çocukluk aşkı. Sami'nin öz babası olduğunu bilmeden yıllarca onun himayesinde büyümüş.

Necip Memili

Vedat

Seyhanlı ailesinin tek erkek evladı. Begüm'ün kocası. Öfkeli, sabırsız, kıskanç, kompleksli biri. Her şeyi sınırda yaşıyor. Paranın gücünü biliyor, kumar oynamayı seviyor. Kendini en güçlü hissettiği yer kumar masası.