Gazete Vatan Logo
Magazin Bedel 16.bölüm fragmanı yayınlandı büyük süpriz - İzle

Bedel 16.bölüm fragmanı yayınlandı büyük süpriz - İzle

ATV'nin yeni dizilerinde Bedel 16.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle seyircisinin karşısına çıkacak Bedel dizisinde büyük süprizler var! Bedel'in yeni bölüm neler yaşanacak? Bedel 16.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...

ATV'nin sevilen dizilerin Bedel 16.bölüm ile ekranlara geliyor. Bedel'in yeni bölümünde neler yaşanacak! Bedel 16.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar...
Bedel 16.Bölüm Özeti
Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat'ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsü... Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.
Sedef Avcı
Begüm
Güzel, çekici, zarif bir kadın. Vedat Seyhanlı'nın eşi. Naif, kırılgan, duygusal. Erken büyümüş, hayatın zorluklarıyla genç yaşta tanışmış, hayalleri ve özlemleri içinde kalmış bir genç kadın. Azla yetinmeyi, azla mutlu olmayı biliyor.
Berk Erçer
Ali
Uzun boylu, yakışıklı, etkileyici bir adam. Cömert, adil, yardımsever biri. Çocukluğu yuvada geçmiş. Begüm, onun çocukluk aşkı. Sami'nin öz babası olduğunu bilmeden yıllarca onun himayesinde büyümüş.
Necip Memili
Vedat
Seyhanlı ailesinin tek erkek evladı. Begüm'ün kocası. Öfkeli, sabırsız, kıskanç, kompleksli biri. Her şeyi sınırda yaşıyor. Paranın gücünü biliyor, kumar oynamayı seviyor. Kendini en güçlü hissettiği yer kumar masası.

Haberin Devamı