Beren Saat İnstagram

Beren Saat İnstagram

Son dakika Beren Saat instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beren Saat instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beren Saat instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beren Saat İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beren saat instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 beren saat instagram haberi bulunmuştur. Tüm beren saat instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beren Saat'ten aşk dolu paylaşım
Beren Saat'ten aşk dolu paylaşım Haklarında sürekli boşanacakları yönünde haberler çıkan Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti, evliliklerinin 6. yılını kutladı. Eşiyle fotoğrafını paylaşan oyuncu, evliliklerinde bir sorun olmadığını da duyurmuş oldu.
29.07.2020 Magazin
Beren Saat’i sarsan ölüm: Aykut Cömert hayatını kaybetti
Beren Saat’i sarsan ölüm: Aykut Cömert hayatını kaybetti Fotoğraf ve video sanatçısı Aykut Cömert, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü. Ahu Yağtu ve Melisa Sözen’in ardından Beren Saat de Instagram hesabından yakın arkadaşı için veda mesajı yayımladı.
7.06.2019 Magazin
Beren Saat'ten yeni paylaşım geldi!
Beren Saat'ten yeni paylaşım geldi! Beren Saat, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yine kafaları karıştırdı.
10.03.2019 Magazin
Beren Saat yeni proje ile dönüyor
Beren Saat yeni proje ile dönüyor Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Beren Saat yepyeni bir projeyle geliyor. Beren Saat 'dünya' için kamera karşısında. Saat, yeni bir kısa filmle izleyicilerle buluşacak.
11.10.2018 Magazin
'Beren Saat iki aylık hamile'
'Beren Saat iki aylık hamile' 2014 yılında şarkıcı Kenan Doğulu ile evlenen oyuncu Beren Saat'in, hamile olduğu iddia edildi.
22.01.2018 Magazin
Beren Saat 'İntiharcı' mı olacak?
Beren Saat 'İntiharcı' mı olacak? Oyuncu Beren Saat'in, Puhu TV'nin internet dizisinde başrol oynayacağı iddia edildi.
16.08.2017 Magazin
Beren Saat 'Gazino'dan para basacak!
Beren Saat 'Gazino'dan para basacak! Beren Saat yeni sezonda, 1960'lı yılların anlatılacağı 'Gazino' dizisinin başrolünde olacak. Bölüm başına 120 bin lira alacak. Bir başka deyişle; ayda 480 bin lira kazanacak.
30.07.2017 Televizyon
İşte Beren Saat'in yeni dizisi!
İşte Beren Saat'in yeni dizisi! Ünlü oyuncu Beren Saat, ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor.
4.06.2017 Magazin
İnsanlar aklını kaybetti!
İnsanlar aklını kaybetti! Beren Saat Instagram’dan paylaştığı kuğu ve sırtındaki iki yavrunun fotoğrafını CHP-MHP-HDP koalisyonuna gönderme sananlara yanıt verdi...
10.06.2015 Magazin
Beren Saat'ten Değer Deniz paylaşımı
Beren Saat'ten Değer Deniz paylaşımı Beren Saat, müzisyen Değer Deniz'in öldürülmesinden sonra Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu
6.05.2015 Magazin
'Osmanlıca seçmeli ders olsun'
'Osmanlıca seçmeli ders olsun' Ünlü oyuncu Beren Saat, Instagram hesabından yeğeni Melisa’ya aldığı çocuk kitabı "It's Okay To Be Different"ın içinden bir sayfa paylaştı...
7.02.2015 Magazin
Beren'in isyanı: 'İçim acıyor'
Beren'in isyanı: 'İçim acıyor' İlk kez böyle bir tepki verdi...
8.11.2014 Magazin
Öyle bir cümle kullandı ki...
Öyle bir cümle kullandı ki... Beren Saat'e sert tepki...
29.05.2014 Magazin
Ünlü isimlerin sosyal medya kazançları dudak uçuklatıyor! Rekor Hande Erçel'de
Ünlü isimlerin sosyal medya kazançları dudak uçuklatıyor! Rekor Hande Erçel'de Ünlü isimler rol aldıkları dizilerle hayran kitlelerini genişletiyor ve Instagram paylaşımlarından para kazanıyorlar. Paylaşım başına 350 bin lira kazanan Hande Erçel listede birinci sırada yer alırken, Erçel'i Beren Saat 300 bin lira, Serenay Sarıkaya ise 275 bin lira ile takip ediyor.
24.07.2023 Magazin
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Adriana Lima oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Geçen Ağustos ayında üçüncü kez anne olan top model Adriana Lima, ailesinin en küçük üyesini sonunda sosyal medyadaki takipçileriyle tanıştırdı. Ünlü model hamilelik kilolarıyla da eleştirilerin hedefindeydi.
11.12.2022 Magazin
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi?
Adriana Lima hamilelik kilolarıyla tartışma konusu oldu! Yeniden hamile mi? Ünlü model Adriana Lima mesleği nedeniyle fiziksel görünümüne her zaman özen gösterdi. Daha önceki iki hamileliğinin ardından kısa sürede formuna kavuşan Lima da bu kez aynı durum tekrarlanmadı. Ünlü model kilolarıyla tartışma konusu oldu.
2.12.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ pembe takımıyla poz verdi! 'Pembenin en güzel tonu olmuşsun be adam'
Kıvanç Tatlıtuğ pembe takımıyla poz verdi! 'Pembenin en güzel tonu olmuşsun be adam' Şimdilerde Beren Saat ile yıllar sonra sinema filmi için bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, Instagram hesabından karavanından poz paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ, pembe takım elbisesiyle çektirdiği karesini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Tatlıtuğ'un, beğeni ve yorum yağan pozu sosyal medyayı salladı.
4.08.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
Beren Saat annesi Ayla Saat'in doğum gününü kutladı! 'Güzellik genetik'
Beren Saat annesi Ayla Saat'in doğum gününü kutladı! 'Güzellik genetik' Atiye dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Beren Saat, sosyal medya hesabında annesi Ayla Saat'in doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Şarkıcı Kenan Doğulu ile 2014'te nikah masasına oturan Saat'in annesi ile paylaştığı fotoğraf kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.03.2022 Magazin
Beren Saat kayınvalidesini paylaştı!
Beren Saat kayınvalidesini paylaştı! Son olarak 'Atiye' adlı internet dizisinde izleyici karşısına çıkan Beren Saat, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şarkıcı Kenan Doğulu ile mutlu evliliği devam eden güzel oyuncu, son paylaşımında kayınvalidesi Serpil Doğulu'nun yeni yaşını kutladı.
10.02.2022 Magazin
Kenan Doğulu'dan duygusal paylaşım
Kenan Doğulu'dan duygusal paylaşım Boşandılar, boşanacaklar derken 7 yılı devirdiler! Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e duygusal sözler...
29.07.2021 Magazin
Esra Dermancıoğlu'ndan Beren Saat paylaşımı!
Esra Dermancıoğlu'ndan Beren Saat paylaşımı! Oyuncu Beren Saat, yakın arkadaşı Esra Dermancıoğlu ile mutfakta çekilen karesini, "Bu gece meleğime makarna yaptım" notuyla Instagram'da paylaştı.
4.08.2020 Magazin
"Uykusuz geceler geçirdim"
"Uykusuz geceler geçirdim" Oyuncu Beren Saat, Ayşegül Doğan’ın YouTube kanalındaki ‘Soruyor’ programına konuk oldu.
21.07.2020 Magazin
"Beren Saat ile çok yakındık!"
"Beren Saat ile çok yakındık!" Oyuncu Bengi Öztürk, menajeri Selçuk Kaya’nın Instagram’daki canlı yayınına katıldı. Güzel oyuncu, 'Türkiye'nin Yıldızları' yarışmasında mücadele ettiği Beren Saat ile ilgili de konuştu.
6.05.2020 Magazin
"Evliliğimiz bu yüzyılda nasıl gidebilirse öyle gidiyor"
"Evliliğimiz bu yüzyılda nasıl gidebilirse öyle gidiyor" Atiye dizisiyle setlere dönen Beren Saat yeni keşfettiği müzikal yeteneğini, hayatını, ülkeyi, sosyal medyayı, evliliğini ve aşkı anlattı. İşte o röportaj...
29.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beren Saat İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beren saat instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.