Beren Saat Dizi

Beren Saat Dizi

Son dakika Beren Saat dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beren Saat dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beren Saat dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beren Saat Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beren saat dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 beren saat dizi haberi bulunmuştur. Tüm beren saat dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atiye hangi kanalda yayınlanacak? Atiye dizisinin konusu nedir?
Atiye hangi kanalda yayınlanacak? Atiye dizisinin konusu nedir? Şengül Boybaş’ın ‘Dünyanın Uyanışı’ isimli romanından uyarlanan, başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı Atiye dizisinin ilk bölüm özel gösterimi yapıldı. Özel gösterimin ardından, Atiye dizisinin kanalı, yayın tarihi, konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. İşte Atiye dizisiyle ilgili en çok merak edilenlerin yanıtları…
18.12.2019 Gündem
Beren Saat 'İntiharcı' mı olacak?
Beren Saat 'İntiharcı' mı olacak? Oyuncu Beren Saat'in, Puhu TV'nin internet dizisinde başrol oynayacağı iddia edildi.
16.08.2017 Magazin
Beren Saat 'Gazino'dan para basacak!
Beren Saat 'Gazino'dan para basacak! Beren Saat yeni sezonda, 1960'lı yılların anlatılacağı 'Gazino' dizisinin başrolünde olacak. Bölüm başına 120 bin lira alacak. Bir başka deyişle; ayda 480 bin lira kazanacak.
30.07.2017 Televizyon
Bomba iddia! Beren Saat'in yeni partneri Barış Arduç
Bomba iddia! Beren Saat'in yeni partneri Barış Arduç Beren Saat, yeni sezonda ‘Gazino’ isimli dönem dizisinde rol alacak. Saat'in partneri Barış Arduç olacak...
4.07.2017 Televizyon
İşte Beren Saat'in yeni dizisi!
İşte Beren Saat'in yeni dizisi! Ünlü oyuncu Beren Saat, ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor.
4.06.2017 Magazin
Hülya Avşar'dan Beren Saat'e şok sözler!
Hülya Avşar'dan Beren Saat'e şok sözler! Hülya Avşar’a muhabirlerin “Beren Saat’i size benzetiyorlar” demesi üzerine çok sert tepki gösterdi.
27.04.2017 Magazin
Kadın isimli dizinin kanalı da belli oldu!
Kadın isimli dizinin kanalı da belli oldu! İki çocuklu dul bir kadının hikayesini ekrana taşıyan yerli 'Woman' dizisinin kanalı belli oldu. İşte dizinin yayınlanacağı kanal...
18.04.2017 Televizyon
İşte Beren Saat'in yeni dizisi!
İşte Beren Saat'in yeni dizisi! En son ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’de oynayan güzel oyuncu Beren Saat'in yeni projesi ortaya çıktı. Ekranlara bir süre ara veren Beren Saat'in nerede oynayacağı merak ediliyordu. İşte Beren Saat'in yeni dizisi...
17.03.2017 Magazin
'Toplum mühendisliği yapılıyor'
'Toplum mühendisliği yapılıyor' Beren Saat isyan etti...
15.02.2014 Magazin
Sürpriz dolu final!
Sürpriz dolu final! "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat dizi hakkında ilginç bir tüyo verdi
16.06.2011 Televizyon
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın'
'Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor, Adnan Ziyagil'i unutamadı! 'Bihter duymasın' Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da Matmazel karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Tekindor, rol aldığı 'Yüz Yıllık Mucize'de dizisindeki Adnan Ziyagil sahnesiyle gündeme geldi. 'Aşk-ı Memnu'ya gönderme yapılan o anlar, sosyal medyada gündem oldu.
19.05.2023 Magazin
Rana Cabbar hayatını kaybetti
Rana Cabbar hayatını kaybetti Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kanal D'nin efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'nun Süleyman Efendi'si Rana Cabbar, 78 yaşında hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum!
Hande Ataizi'den Farah Zeynep Abdullah'a övgü dolu yorum! Üçüncü kez çekilecek olan 'Aşk-ı Memnu'da 'Firdevs' karakterini canlandıracak olan Hande Ataizi, samimi açıklamalarda bulundu. Oyuncuya, 'Bihter' karakterine Farah Zeynep Abdullah'ın hayat vereceği filmde daha önce bu rolü Beren Saat'in canlandırdığı hatırlatılması üzerine Ataizi, Farah Zeynep Abdullah yorumu dikkat çekti.
29.01.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek!
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek! İzleyicilerin merakla beklediği 'Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs Yöreoğlu'su, başarılı oyuncu Hande Ataizi oldu. Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri bile önemli reyting başarısı elde eden ve sosyal medyada gündem olan efsane dizide aynı karaktere hayat veren Nebahat Çehre (78), yeni Firdevs hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2023 Magazin
Yargı’dan duygu yüklü tanıtım! Ceylin büyük bir çıkmaza giriyor
Yargı’dan duygu yüklü tanıtım! Ceylin büyük bir çıkmaza giriyor Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı yeni bölümleriyle her pazar akşamı izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan fragmandaki sahneler yeni bölüme dair seyirciyi meraklandırıyor.
8.12.2022 Magazin
Pazar gecesinin en çok izlenen dizisi Yargı’da işler karışıyor!
Pazar gecesinin en çok izlenen dizisi Yargı’da işler karışıyor! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi Yargı yine pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Hikayesiyle seyirciyi her hafta ekrana kilitleyen dizide, olayların geldiği durum yeni bölüme dair heyecanı artırdı.
21.11.2022 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ: Beren ile çalışmak çok konforluydu
Kıvanç Tatlıtuğ: Beren ile çalışmak çok konforluydu Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ önceki akşam Etiler’de bulunan bir mekandan çıkarken kameralara takıldı. Tatlıtuğ, yıllar sonra tekrar Beren Saat ile aynı projede yer alması hakkında konuştu.
16.11.2022 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kurt Efe dövmesi! Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta ailesiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde karantinaya girmişti. Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, yedi aylık oğlu Kurt Efe hakkında konuştu. "Baba olduktan sonra hayatınızda neler değişti?" sorusunu yanıtlayan Tatlıtuğ'un, çocuğunun doğduğu gün elini tutarken çektirdiği fotoğrafı koluna dövdürdüğü ortaya çıktı.
16.11.2022 Televizyon
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok! Son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' adlı dizide rol alan Nebahat Çehre, önceki gün Etiler’deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Diğer ünlülerin aksine mütevazi bir market tercih eden Çehre, aracına binmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu, birkaç projeyi reddettiğini söylerken; Kanal D'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi 'Yargı'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.
19.10.2022 Magazin
'Yargı' İspanya’da reytinglerde birinci oldu!
'Yargı' İspanya’da reytinglerde birinci oldu! Yargı, İspanyol basınının da gündemine oturdu. Kanal D ekranlarında ikinci sezonuyla da izleyiciyi ekrana kilitleyen, Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ İspanya’nın Antena3 kanalında ‘Secretos De Familia’ adıyla yayınlanmaya başlayıp, daha ilk bölümüyle 2 milyon izlenme alarak günün birincisi oldu.  
12.10.2022 Televizyon
'Yargı' yine izleyicileri ekran başına kilitledi! Pars'ın sabrı taşıyor
'Yargı' yine izleyicileri ekran başına kilitledi! Pars'ın sabrı taşıyor Geçtiğimiz sezondan bu yana seyirciyi Kanal D ekranlarına kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ikinci sezonunda da seyirciyi soluksuz bırakmaya devam ediyor. Yargı, heyecan dolu bölümüyle gece boyu sosyal medyanın gündemine otururken bölüm sonrası yayınlanan tanıtım da seyircinin kafasında birçok soru işareti birden bıraktı.
3.10.2022 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ’dan dans paylaşımı!
Kıvanç Tatlıtuğ’dan dans paylaşımı! 12 yıl önce fenomen dizi Aşk-ı Memnu'da beraber oynayan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden bir arada görmek isteyen pek çok izleyici vardı. Yıllar sonra bu istek gerçek oldu ve iki başarılı oyuncu, şu sıralar bir filmin çekimleri için ABD’ye gittiler. Çekimler için ABD’de bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medya sayfasından dans ettiği anlara dair bir fotoğraf paylaştı.
26.09.2022 Magazin
Yargı yine seyirciyi ekrana kilitledi!
Yargı yine seyirciyi ekrana kilitledi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın dün akşamki bölümü seyircinin büyük beğenisini toplarken, reytinglerde de rakiplerini geride bıraktı.  
26.09.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Beren Saat Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beren saat dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.