Belediye Otobüsü

Belediye Otobüsü

Son dakika belediye otobüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belediye otobüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belediye otobüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belediye Otobüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belediye otobüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 693 belediye otobüsü haberi bulunmuştur. Tüm belediye otobüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yolcuya muşta ile saldıran otobüs şoförüne gözaltı
Yolcuya muşta ile saldıran otobüs şoförüne gözaltı Ankara'da yol vermeme yüzünden motosiklet sürücüsü ile tartışan, araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına alındı. C.B., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir?
Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? Bedelli askerlik yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı MSB Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru ile 2024 yılı Şubat ayında silahaltına alınacak olan yükümlülerin celp dönemleri ile birlik yerleri belirlendi. Bedelli askerlik yerleri sorgulama işlemini e-Devlet üzerinden gerçekleştiren asker adaylarından bazılarına Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanlığı çıktı. Peki, Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay komutanı kimdir? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayı nerede? Amasya 15. Piyade Eğitim Tugayına nasıl gidilir? 
25.01.2024 Gündem
Trabzon'da belediye otobüsü kaza yaptı: 4 ölü, 21 yaralı
Trabzon'da belediye otobüsü kaza yaptı: 4 ölü, 21 yaralı Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bugün akşam saatlerinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre biri çocuk 4 kişi öldü, 21 yolcu da yaralandı. Ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor.
4.05.2023 Gündem
Belediye otobüsü ile kamyon çarpıştı: 7 yaralı
Belediye otobüsü ile kamyon çarpıştı: 7 yaralı Karaman'da belediye otobüsü ile saman yüklü kamyonun çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
15.04.2023 Gündem
Siirt'te sağanak; ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan meydana geldi
Siirt'te sağanak; ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan meydana geldi Siirt'te akşam saatlerinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, su baskınları ve heyelan meydana geldi, yollar suyla doldu. Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizde 112 Acil Çağrı Merkezine yoğun ve etkili yağış sonrası Tillo ilçemizde 1 heyelan ihbarı, Şirvan ilçemizde 1 su baskını ihbarı olmak üzere toplam 62 su baskını ihbarı alınmıştır. Ekipler olay yerlerine intikal ettirilerek, gerekli çalışmalara başlanmış ve ilk değerlendirmelere göre herhangi bir can kaybının olmadığı anlaşılmıştır" denildi.
21.10.2022 Yaşam
İETT otobüsü 17 araca çarptı! Kamyona çarparak duran otobüsün şoförü kayıplara karıştı
İETT otobüsü 17 araca çarptı! Kamyona çarparak duran otobüsün şoförü kayıplara karıştı Eyüpsultan'da sürücüsünün kimliği belirlenemeyen İETT otobüsü mahalleyi birbirine kattı. 17 araca çarpan otobüs, yol kenarında park halindeki kamyonete çarptıktan sonra durabildi. Sürücü olay yerinden kaçarken araçlarda hasar meydana geldi.
18.06.2022 Yaşam
Otobüs şoförü, aracında rahatsızlanan yolcuyu hastaneye götürdü
Otobüs şoförü, aracında rahatsızlanan yolcuyu hastaneye götürdü Bursa'nın İnegöl ilçesinde belediye otobüsü şoförü Niyazi Ateş, aracında rahatsızlanan yolcu Meral Y.’yi (38) güzergahının dışına çıkarak hastaneye ulaştırdı.
8.05.2022 Yaşam
52 yıldır kimliksiz yaşıyor
52 yıldır kimliksiz yaşıyor Esenyurt'ta resmi nikahsız eşi ve 5 çocuğu ile birlikte yaşamını sürdüren inşaat işçisi Hüseyin Dükşen (52), çocuk yaştayken kaybettiği annesi ve babası gibi nüfus kayıtlarına göre yaşamadığını, bir kimliği için yıllarca mücadele vermesine rağmen sonuç alamadığını söyledi.
5.03.2022 Yaşam
İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine daldı! Facianın eşiğinden dönüldü
İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine daldı! Facianın eşiğinden dönüldü Beyoğlu'nda, İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine çarptı. Kazada, büfe işletmecisi hafif şekilde yaralanırken, o sırada müşteri olmaması olası bir facianın yaşanmasını önledi.
26.02.2022 Yaşam
Raylı araç üretimi için hazırlık yapıyor!
Raylı araç üretimi için hazırlık yapıyor! Türkiye’de ürettiği 50 elektrikli aracı yurtdışına ihraç eden TEMSA şimdi de raylı araç üretimine hazırlanıyor.
20.01.2022 Otomobil
Toplu taşımada örgü ören yaşlı amcayı görenler gözlerine inanamadı
Toplu taşımada örgü ören yaşlı amcayı görenler gözlerine inanamadı Bursa’da otobüste el işi yapan dede kameralara yansıdı. Bu anlar şahitlik edenler ise gözlerine inanamadı.
25.12.2021 Yaşam
Belediye otobüsü, elektrik direğine çarptı! 17 yolcu yaralandı
Belediye otobüsü, elektrik direğine çarptı! 17 yolcu yaralandı Konya'da başka bir araca çarpmamak sürücüsünün manevra yaptığı belediye otobüsü, elektrik hattı direğine çarptı. Kazada 17 yolcu yaralandı.
9.11.2021 Gündem
Kar yağışı ile ilgili yeni uyarı! Kuvvetli olacak, cuma gününe kadar...
Kar yağışı ile ilgili yeni uyarı! Kuvvetli olacak, cuma gününe kadar... Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul ve Ankara'da kar yağışı etkili oldu. İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan kar ve dolu yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Meteoroloji'den ve AFAD'dan peş peşe uyarılar gelirken, AKOM'dan yapılan açıklamada akşam saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden, Sibirya kökenli yeni bir soğuk hava dalgasının Marmara Bölgesi'ne giriş yapması beklendiği vurgulandı. Sibirya kökenli soğuk hava dalgasının Cuma sabah saatlerine kadar etkili olmaya devam edeceği, ardından bölgeyi terk edeceği tahmin ediliyor. Önümüzdeki hafta sonu itibari ile sıcaklıkların tekrardan bahar değerlerine yükselmesi bekleniyor.
24.03.2021 Gündem
Belediye otobüsünde dehşet! HES kodunu göstermedi, yolcuyu bıçakladı
Belediye otobüsünde dehşet! HES kodunu göstermedi, yolcuyu bıçakladı İzmir'in Konak ilçesinde, bindiği belediye otobüsünde sürücüye HES kodunu göstermeyen kimliği belirsiz kişi, kendisine tepki gösteren yolcu Uğur E.'yi bıçaklayıp, kaçtı.
22.03.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile flaş koronavirüs genelgesi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile flaş koronavirüs genelgesi İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde yapılan koronavirüs denetimlerinin sahada daha etkin yapılması için valiliklere 'Koronavirüs salgını denetimleri' konulu genelge gönderdi. Buna göre şehirler arası ve şehir içi toplu ulaşım araçları ile ticari taksiler tek tek durdurularak, koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığına bakılacak. işte tüm detaylar...
5.11.2020 Gündem
İzmir'de büyük panik! 'Deprem olmuş, bomba patlamış gibi bir ses duydum'
İzmir'de büyük panik! 'Deprem olmuş, bomba patlamış gibi bir ses duydum' İzmir’in Konak ilçesinde, seyir halindeyken su birikintisinden kayan belediye otobüsü, karşılıklı 2 evin duvarını yıktı. Kazada otobüs içinde bulunan 6 kişi hafif yaralanırken, duvarı yıkılan bir evdeki kadın ise kazaya uykusunda yakalandı.
21.10.2020 Gündem
Yozgat'ta belediye otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var...
Yozgat'ta belediye otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var... Yozgat'ın Sorgun ilçesinde belediye otobüsünün devrilmesi sonucu 17 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
19.10.2020 Gündem
Ankara'da belediye otobüsü üst geçit asansörüne çarptı
Ankara'da belediye otobüsü üst geçit asansörüne çarptı Ankara'da belediye otobüsü, kontrolden çıkarak üst geçit asansörüne çarptı. Kazada çok sayıda kişi yaralanırken, sağlık ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi.
10.10.2020 Yaşam
Polonya'da otobüs viyadükten düştü: 2 ölü, 20 yaralı
Polonya'da otobüs viyadükten düştü: 2 ölü, 20 yaralı Polonya'nın başkenti Varşova'da belediye otobüsü viyadükten düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
25.06.2020 Dünya
İstanbul Valiliğinden sağanak bilançosu açıklaması
İstanbul Valiliğinden sağanak bilançosu açıklaması İstanbul Valiliği, bugün İstanbul'da meydana gelen sağanak yağmur ve ardından oluşan hasarın bilançosuna ilişkin yazılı açıklama yaptı.
23.06.2020 Gündem
İtalya'da corona virüsten ölenlerin sayısı 25 bini aştı
İtalya'da corona virüsten ölenlerin sayısı 25 bini aştı İtalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 464 artarak 25 bin 549’a yükseldi.
23.04.2020 Corona Virüsü
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'an meselesi' dedi ve dünyaya ilan etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'an meselesi' dedi ve dünyaya ilan etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Bu ülkede FETÖ'yü terör örgütü olarak ilan edip, ona savaş açan; şahsım ve AK Parti'dir" açıklamasında bulundu. Erdoğan; "Liderler ile görüşmeyen tek isim Erbakan hocamdır" dedi. Erdoğan, İdlib harekatı konusunda da sert açıklamalarda bulunarak, "Türkiye kendi harekat planını hazırladı. İdlib harekatı bir an meselesidir, bir gece ansızın girebiliriz" ifadelerini kullandı.
19.02.2020 Siyaset
Park cezası ne kadar 2019?
Park cezası ne kadar 2019? İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgeyle park yasağına uymayan araçlar, trafik düzenini etkilemediği hallerde parka çekilmeyecek, bu araçlara ceza yazılacak. İçişleri Bakanlığının yaptığı değişiklik ve Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan yeni ceza değerlendirmelerinden sonra, vatandaşlar park cezası ne kadar? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Park cezası ne kadar 2019?
24.12.2019 Gündem
Son dakika...Bakanlık 81 ile genelge gönderdi! O arabalar artık çekilmeyecek...
Son dakika...Bakanlık 81 ile genelge gönderdi! O arabalar artık çekilmeyecek... İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile park yasağı genelgesi.Bakanlık, park yasağı kuralı ihlali yapan araçlara trafik düzeni ve güvenliğini etkilemediği hallerde para cezası verilmesini, otoparklara çekilmemesi istedi. Bundan böyle park ihlali yapanlara karşı standart uygulama anlayışıyla ve mevzuata uygun hareket edilecek. Belediye otobüsü, taksi, dolmuş, tramvay gibi yolcu taşıtlarının duraklarına 15 metre mesafede, yaya kaldırımı ve geçitlerine, okul geçitlerine, kamu kurum ve kuruluşları ile hastane, sağlık kuruluşu, garaj, park, konut gibi yerlerin giriş ve çıkışlarına 5 metre mesafede park eden araçlar çekilecek. Araç çekilmesi trafik görevlilerinin refakatinde olacak, çekilen araçların takibi yapılabilecek.
24.12.2019 Gündem
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması! Merkez Bankası, enflasyondaki düşüşte "özellikle temel mal ve gıda alt kalemleri"nin öne çıktığını açıkladı.
4.10.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Belediye Otobüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belediye otobüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.