Beınsports

Beınsports

Son dakika beINSPORTS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beINSPORTS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beINSPORTS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beınsports

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beınsports gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 beınsports haberi bulunmuştur. Tüm beınsports haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
Bakan Kasapoğlu açıkladı: Tüm maçlar 2 hafta şifresiz yayınlanacak
Bakan Kasapoğlu açıkladı: Tüm maçlar 2 hafta şifresiz yayınlanacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig'de gelecek iki hafta maçlarının şifresiz olarak yayınlanacağını duyurdu.
3.03.2023 Futbol
Süper Lig'de 24. ve 25. hafta tüm maçlar şifresiz yayınlanacak! 3-13 Mart Süper Lig maçları şifresiz oldu
Süper Lig'de 24. ve 25. hafta tüm maçlar şifresiz yayınlanacak! 3-13 Mart Süper Lig maçları şifresiz oldu Süper Lig 24. ve 25. hafta maçları şifresiz yayınlanacak. Omuz Omuza kampanyasına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından açıklanan karara göre beinSports, 3-13 Mart 2023 tarihleri arasında oynanacak Süper Lig maçlarının şifresiz yayınlama kararı aldı.
1.03.2023 Futbol
Galatasaray Trabzonspor maçı iptal mi edildi? 5 Şubat Galatasaray Trabzonspor maçı oynanacak mı?
Galatasaray Trabzonspor maçı iptal mi edildi? 5 Şubat Galatasaray Trabzonspor maçı oynanacak mı? Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray Trabzonspor maçı için geri sayım başladı. Ülke genelinde başlayan kar yağışının İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olması bekleniyor. Saat 19:00'da başlayacak olan Galatasaray Trabzonspor maçını bekleyen futbolseverler maçın iptal olma ihtimalini araştırmaya başladı. Peki Galatasaray Trabzonspor maçı iptal olacak mı? 5 Şubat Galatasaray - Trabzonspor maçı oynanacak mı? İşte detaylar...
5.02.2023 Futbol
Sadece Türkiye'yi değil İcardi Avrupa'yı da salladı
Sadece Türkiye'yi değil İcardi Avrupa'yı da salladı Ümraniyespor maçında attığı 2 golle yine kalitesini gösteren Mauro İcardi İtalya, Arjantin ve Fransa basınından tam not aldı.
2.02.2023 Galatasaray
Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç özeti)
Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç özeti) Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Kritik maçta takımlar 1-1 kalarak puanı paylaştı.
25.12.2022 Beşiktaş
FB BJK derbi bilet fiyatları ve muhtemel 11’ler! Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
FB BJK derbi bilet fiyatları ve muhtemel 11’ler! Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Toto Süper Lig’in 36’ncı haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Vodafone Park’ta saat 19.00’da başlayacak maçın hakemi Arda Kardeşler olurken, Kardeşler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenecek. Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş derbi biletlerinin fiyatları da açıklandı. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar, BJK FB maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
7.05.2022 Futbol
Digitürk olmadı sıra Saran ve TRT'ye geçti!
Digitürk olmadı sıra Saran ve TRT'ye geçti! TFF, Digitürk ile anlaşma sağlanamadığını açıklayınca yayın hakları sırası Saran Grup ve TRT'ye geçti.
8.03.2022 Süper Lig
Tugay Kerimoğlu: Beşiktaş'ın yıldızına hayranım
Tugay Kerimoğlu: Beşiktaş'ın yıldızına hayranım Eski Galatasaraylı oyuncu ve beIN Sports yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Pjanic'e hayran olduğunu açıkladı.
13.12.2021 Beşiktaş
Tuğberk Tanrıvermiş A Milli Takım teknik ekibine dahil oldu
Tuğberk Tanrıvermiş A Milli Takım teknik ekibine dahil oldu Spezia U19 Teknik Direktörü Tuğberk Tanrıvermiş, A Milli Takım teknik ekibine dahil oldu.
7.11.2021 Futbol
Rossi yorumu dikkat çekti! 'Pelkas'ın...'
Rossi yorumu dikkat çekti! 'Pelkas'ın...' yayıncı kuruluş BeINSports'ta yorumculuk yapan Volkan Demirel, Diego Rossi hakkında 'Pelkas'ın bir model düşüğü gibi' sözlerini sarfetti.
13.09.2021 Fenerbahçe
UEFA'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektup!
UEFA'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yazdığı mektup! Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir, İstanbul'dan alınan Şampiyonlar Ligi finali hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
24.05.2021 Süper Lig
Deniz Çoban açıkladı! 'Gedson kesin atılmalıydı'
Deniz Çoban açıkladı! 'Gedson kesin atılmalıydı' Eski hakemlerden Deniz Çoban, Gençlerbirliği - Galatasaray maçındaki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
3.05.2021 Galatasaray
Varga'nın  pozisyonu penaltı mı? İşte 6 hakemin yorumu
Varga'nın pozisyonu penaltı mı? İşte 6 hakemin yorumu Dün akşam Galatasaray - Kasımpaşa maçında Varga ile Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası içerisinde yaşadığı ikili mücadele olay oldu.
15.02.2021 Galatasaray
Dünyaca ünlü İngiliz yıldız Kasımpaşa'da
Dünyaca ünlü İngiliz yıldız Kasımpaşa'da Chelsea ve Leicester City formaları giyen Danny Drinkwater Kasımpaşa'da
6.01.2021 Kasımpaşa Spor
Denizlispor'dan Subotic bombası! Yıldız futbolcuyla anlaşma sağlandı, sağlık kontrolünden geçiyor!
Denizlispor'dan Subotic bombası! Yıldız futbolcuyla anlaşma sağlandı, sağlık kontrolünden geçiyor! Süper Lig'de transfer döneminde son olarak Şilili sol kanat oyuncubu Angelo Sagal'ı renklerine bağlayan Denizlispor, Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'de forma giyen Neven Subotic'le anlaşma sağladı. Yıldız futbolcu sağlık kontrolünden geçiyor.
2.09.2020 Denizlispor
Başakşehir'de hedef Hasan Ali Kaldırım transferi
Başakşehir'de hedef Hasan Ali Kaldırım transferi UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Süper Lig'in 6. büyüğü olan Medipol Başakşehir gözünü yeni sezon kadro planlamasına çevirdi
7.08.2020 Başakşehir
Şampiyonlar ligi kura çekimi belli oldu! İşte Şampiyonlar ligi eşleşmeleri
Şampiyonlar ligi kura çekimi belli oldu! İşte Şampiyonlar ligi eşleşmeleri UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kuraları çekildi. İşte Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri...
10.07.2020 Gündem
Trabzonspor - Alanyaspor maçı hakemi belli oldu! Trabzonspor – Alanyaspor bugün saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?
Trabzonspor - Alanyaspor maçı hakemi belli oldu! Trabzonspor – Alanyaspor bugün saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Süper Lig’in 28. Haftasında şampiyonluk yarışmasında kritik bir yerde bulunan Trabzonspor, bu akşam Aytemiz Alanyaspor'a konuk oluyor. Galatasaray ve Sivasspor'un puan kaybetmesinin ardından puan farkını açma ve zirveyi geri alma şansı elde eden, bordo-mavili ekip 3 puan amacı bugün Alanyaspor’a karşı kozlarını paylaşacak. Atilla Karaoğlan yöneteceği Trabzonspor - Aytemiz Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Alanyaspor maçı kanalda?
22.06.2020 Gündem
Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs nedeniyle 87 gündür oynanmayan Süper Lig'te futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek. Süper Lig'deki son 8 maçının 5'ini sahasında oynayacak Malatya ekibi, bu karşılaşmaları kazanarak kümede kalmanın hesaplarını yapıyor. Sezon başından bu yana bekleneni veremeyen ve hayal kırıklığı yaratan Kasımpaşa ise ligin erteleme süresi öncesinde çıktığı 4 maçta mağlubiyet yüzü görmemişti. Peki, Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Yeni Malatyaspor - Kasımpaşa maçının detayları...
13.06.2020 Gündem
Yayıncı kuruluştan Süper Lig maçları için önemli karar!
Yayıncı kuruluştan Süper Lig maçları için önemli karar! 12 Haziran'da kaldığı yerden başlayacak olan Süper Lig'de ilk hafta karşılaşmaları stadyumdan değil stüdyodan anlatılacak.
7.06.2020 Futbol
Dünya, Beşiktaş'ın ırkçılığa karşı duruşunu konuşuyor
Dünya, Beşiktaş'ın ırkçılığa karşı duruşunu konuşuyor Beşiktaş'ın dün antrenmanda ırkçılığa karşı düzenlediği koreografi dünya basınında büyük ses getirdi.
5.06.2020 Beşiktaş
"Domino etkisi yaratacak"
"Domino etkisi yaratacak" Medipol Başakşehir Üst Yöneticisi (CEO) Mustafa Eröğüt, sağlık riskleri minimize edildiği takdirde beklentilerinin ligin kaldığı yerden, belirtilen fikstür ve statlarda tamamlanması olduğunu söyledi.
24.04.2020 Başakşehir
Ali Koç: Galatasaray dışındaki tüm kulüplerle...
Ali Koç: Galatasaray dışındaki tüm kulüplerle... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beinsports'ta Güntekin Onay'ın sorularını yanıtladı.
31.10.2019 Futbol
Kasımpaşa'dan 'spiker' açıklaması
Kasımpaşa'dan 'spiker' açıklaması Kasımpaşa, Galatasaray ile oynanan maçı yayıncı kuruluş ekranlarından anlatan spiker Melih Şendil hakkında bir açıklama yayınladı.
14.09.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Beınsports ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beınsports haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.