Gazete Vatan Logo
Futbol Bakan Kasapoğlu açıkladı: Tüm maçlar 2 hafta şifresiz yayınlanacak

Bakan Kasapoğlu açıkladı: Tüm maçlar 2 hafta şifresiz yayınlanacak

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig'de gelecek iki hafta maçlarının şifresiz olarak yayınlanacağını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu açıkladı: Tüm maçlar 2 hafta şifresiz yayınlanacak

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, deprem felaketi nedeniyle dayanışma ve yardım amacıyla düzenlenen "Omuz Omuza" kampanyasına telefonla bağlandı. Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Hayırlı akşamlar diliyorum. Spor camiamızın çok kıymetli paydaşlarını, ekranları başında bizleri izleyen değerli seyircilerimizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Zor günlerden geçiyoruz millet olarak, ülke olarak. Böylesine günlerde acımızı hafifletecek tek yol, ortak duygumuz, ortak değerlerimiz. Bu değerleri bir araya getirecek yollar da birlik ve beraberlik. Depremin ilk anından itibaren aziz milletimizin bu iradeyi gösterdiğini birlikte gördük, yaşadık. Devletimizin ve milletimizin ilk andan itibaren omuz omuza olması bizler için her zamanki gibi bir mutluluk tablosuydu. Allah'ın izniyle bu süreci de omuz omuza, birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Tabii ilk anlardan itibaren peş peşe yaşanan depremler ve bu süreçte spor camiamızın birbirine sımsıkı kenetlenmesi, yaraları sarmak için seferber olması gurur vericiydi. İlk andan itibaren elini taşın altına koyan, destek veren camiamızın her bir ferdiyle gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'SPOR BİR DOSTLUK KÖPRÜSÜ'

Dayanışma duygusuyla hareken eden herkese şükranlarını sunan Bakan Kasapoğlu, "İnşallah bu gece de aynı birliği, aynı beraberliği, bu tabloyu taçlandıracak bir gece olacak, buna inanıyorum. Varlığıyla, desteğiyle bu geceye omuz veren futbol camiamızın her bir paydaşına şükranlarımı sunuyorum. Hep ifade ediyoruz; spor yalnızca fiziksel efor sarf etmekten ibaret değildir. Spor bir dostluk köprüsü; spor centilmenlik, dayanışma, zor zamanlarda insanlara, topluluklara moral ve motivasyon veren bir güç. İşte bu gece sporun bu yönüne hep birlikte şahitlik ediyoruz. Arması, forması birbirinden farklı olsa da ortak duyguların birleştirdiği sporcularımız, spor insanlarımız, yöneticilerimiz tarihe geçen bir dayanışma örneğini sergiliyorlar. Her birine gönülden teşekkür ediyorum. Spor camiamızın yalnızca zor günlerde değil, her daim bu birliği, bu beraberliği ortaya koymasını temenni ediyorum. Çünkü görüyoruz ve yaşıyoruz ki bu dostluk tablosu onlara çok yakışıyor; daim olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

 

'SÜPER LİG'DE GELECEK 2 HAFTANIN MAÇLARI ŞİFRESİZ'

Depremde kaybettiğimiz bütün vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dileyen Bakan Kasapoğlu, "Aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Bu acıların üstesinden inşallah hep birlikte geleceğiz. Bu günler elbette geçecek. Tabii yaralarımızı sararken de sporun iyileştiren, birleştiren gücünden tıpkı bugünkü gibi her daim destek alacağız. Buradan değerli izleyicilerimiz ve kıymetli sporseverlerle şunu paylaşmak istiyorum; Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak liglerimizin yayıncı kuruluşu olan beIN Media Group ile yaptığımız görüşmeler neticesinde sporun birleştirici gücünü vurgulamak maksadıyla ligin bundan sonraki 2 haftasındaki tüm futbol müsabakalarını şifresiz ve herkese açık hale getirecek bir uygulama kararı alındı. Ben bu vesileyle bu gece yapılan bütün bağışlar için tüm bağışçılara şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Omuz Omuza yardımlaşma gecesine emek, fikir ve katkı vererek büyük bir pozitif hava oluşturan, bu güzel atmosferi sağlayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum; hayırlı akşamlar diliyorum" dedi.

Bakan Kasapoğlu açıkladı: Tüm maçlar 2 hafta şifresiz yayınlanacak

Haberin Devamı