Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

Son dakika Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gençlik ve spor bakanı dr. mehmet muharrem kasapoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 gençlik ve spor bakanı dr. mehmet muharrem kasapoğlu haberi bulunmuştur. Tüm gençlik ve spor bakanı dr. mehmet muharrem kasapoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık'
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu açıkladı: Tüm maçlar 2 hafta şifresiz yayınlanacak
Bakan Kasapoğlu açıkladı: Tüm maçlar 2 hafta şifresiz yayınlanacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig'de gelecek iki hafta maçlarının şifresiz olarak yayınlanacağını duyurdu.
3.03.2023 Futbol
Bakan Kasapoğlu: Uluslararası alanda 5 bin 279 madalya elde ettik
Bakan Kasapoğlu: Uluslararası alanda 5 bin 279 madalya elde ettik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’nin 2022 yılında kazandığı madalya sayılarını açıkladı. Bakan Kasapoğlu, milli sporcuların 2022 yılında 1780 altın, 1755 gümüş ve 1744 bronz olmak üzere toplamda 5 bin 279 madalya kazandıklarını bildirdi.
12.12.2022 Şampiy10
Spor Bakanı Kasapoğlu: Bir devrim yazdık ve o devrimle üniversite harçlarını tarihe gömdük
Spor Bakanı Kasapoğlu: Bir devrim yazdık ve o devrimle üniversite harçlarını tarihe gömdük Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, an itibariyle başvuru yapan gençlerin tamamının GSB yurtlarına yerleştiğini kaydederken, ‘’Devletimiz GSB Yurtları çatısı altına girmek isteyen hiçbir gencini dışarda bırakmadı’’ dedi. Bakan Kasapoğlu, son 4 senede milli sporcuların sporcularımız, 19 bin 620 madalya elde ettiğini bildirdi.
7.12.2022 Diğer Sporlar
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı! 'Spor organizasyonlarında Türkiye bir marka'
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı! 'Spor organizasyonlarında Türkiye bir marka' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'na dair açıklamalarda bulundu.
10.08.2022 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu açıkladı! 'Tarihi başarıları mahallelerde açtığımız spor butik tesisleriyle yakalıyoruz'
Bakan Kasapoğlu açıkladı! 'Tarihi başarıları mahallelerde açtığımız spor butik tesisleriyle yakalıyoruz' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu milletimizin iftiharı olan, göğsümüzü kabartan başarılara imza atan, şanlı bayrağımızı en yukarı çektiren gençlerimizin, son dönemde sporun her alanında destan yazdıklarına işaret ederken, ‘’Hedefimiz her alanda olduğu gibi sporda da sürdürülebilir başarıyı yakalamak’’ dedi.
24.05.2022 Şampiy10
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi Bu yıl 67.’si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen geleneksel oylamada yarışacak adaylar, 70 kişilik jürinin oyları ile belli oldu. 7 kategoride toplam 42 aday 2020’nin en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak. Bakan Kasapoğlu, “Sporu tabana yaymak bizim en önemli konumuz. Sporu bir boş zaman aktivitesi olarak görmemesi için insanları bilinçlendirme adına daha çok çalışmamız lazım. Daha çok bir araya gelmemiz lazım. 7/24 spor anlayışını egemen kılmalıyız” dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Spor dünyası Yeni Zelanda'daki saldıyı kınadı!
Spor dünyası Yeni Zelanda'daki saldıyı kınadı! Yeni Zelanda'da cuma namazı sırasında iki camiye yapılan saldırı sonrası spor dünyasından kınama ve başsağlığı mesajları geldi.
15.03.2019 Süper Lig
Gözyaşlarıyla taburcu oldu! 'Her dakikanın...'
Gözyaşlarıyla taburcu oldu! 'Her dakikanın...' Covid-19'u yenmeyi başaran Yılmaz Vural, yaptığı basın açıklamasında, kendisine destek veren herkese teşekkür etti ve "Lütfen yaşadığınız her dakikanın kıymetini bilin" dedi.
14.12.2020 Süper Lig
Sporda radikal kararlar geliyor!..
Sporda radikal kararlar geliyor!.. GENÇLİK ve Spor Bakanlığı’na bağlı Sportif Değerlendirme ve Geliştirme Kurulu’nun iki gündür yaptığı toplantılar sona erdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Gençlik Ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gençlik ve spor bakanı dr. mehmet muharrem kasapoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.