Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray Trabzonspor maçı iptal mi edildi? 5 Şubat Galatasaray Trabzonspor maçı oynanacak mı?

Galatasaray Trabzonspor maçı iptal mi edildi? 5 Şubat Galatasaray Trabzonspor maçı oynanacak mı?

Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray Trabzonspor maçı için geri sayım başladı. Ülke genelinde başlayan kar yağışının İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olması bekleniyor. Saat 19:00'da başlayacak olan Galatasaray Trabzonspor maçını bekleyen futbolseverler maçın iptal olma ihtimalini araştırmaya başladı. Peki Galatasaray Trabzonspor maçı iptal olacak mı? 5 Şubat Galatasaray - Trabzonspor maçı oynanacak mı? İşte detaylar...

Galatasaray Trabzonspor maçı iptal mi edildi? 5 Şubat Galatasaray Trabzonspor maçı oynanacak mı?

Galatasaray Trabzonspor maçı iptal mi edildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Süper Lig'in 23. haftasında İstanbul Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu'nda karşılaşacak olan iki ekip maça kazanma parolasıyla çıkacak. Ligde 11 maçtır yenilmeyen ve 51 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, Fenerbahçe ile arasındaki 6 puanlık farkı korumak için sahaya çıkacak. Trabzonspor ise deplasmandaki kötü performansını sonlandırmak istiyor. Son 5 deplasman maçından 2 puan çıkaran Bordo Mavililer, 36 puanla 6. sırada bulunuyor.

Öte yandan ülke genelinde yağan ve etkili olan kar yağışının derbi saatinde İstanbul'da etkili olması bekleniyor. Maçı stadda ve ekran başında izleyecek olan futbolseverler ise "Maç iptal mi, Galatasaray Trabzonspor maçı iptal edildi mi" sorularına yanıt aramaya başladı.

GALATASARAY - TRABZONSPOR MAÇI İPTAL Mİ?

Sosyal medya ve internet üzerinden Galatasaray Trabzonspor maçının iptal olup olmadığını araştıranlar için resmi bir açıklama gelmediğini belirtelim.

Zorlu hava şartlarında oynanacak Galatasaray Trabzonspor maçının ilk 11'leri bekleniyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesinde karşı karşıaya gelecek olan Galatasaray Trabzonspor maçı 5 Şubat Pazar saat 19:00'da beinSports 1 ekranında olacak. Maçta Halil Umut Meler düdük çalacak.

Galatasaray'da Rashica yedekte Barış Alper kadroda

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Torreira, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi

Trabzonspor

Uğurcan, Larsen, Vitor Hugo, Denswil, Eren, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Lahtimi, Maxi Gomez