Beden Eğitimi

Beden Eğitimi

Son dakika beden eğitimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beden eğitimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beden eğitimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beden Eğitimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beden eğitimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.311 beden eğitimi haberi bulunmuştur. Tüm beden eğitimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
6 ay seçim çalışması yaptı, azaların mesleğini yazınca adaylığı düştü! Tüm emek boşa gitti
6 ay seçim çalışması yaptı, azaların mesleğini yazınca adaylığı düştü! Tüm emek boşa gitti Adana'da seçimlerde azalarının mesleklerini oy pusulasına yazan muhtar adayının adaylığı iptal edildi. Büyük üzüntü yaşayan muhtar adayı, "Seçmenlerime karşı görevlerimi yerine getiremediğim için çok üzüldüm" dedi.
3.04.2024 Adana
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi!
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi! Aksaray'ın Eskil ilçesinde koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan (18), spor lisesini bitirip, beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3’üncü Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan, “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.
25.03.2024 Gündem
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman
Polis ve voleybolculardan ‘Erik Dalı’ eşliğinde antrenman Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri kız voleybolcularla birlikte antrenman yaptı.
24.03.2024 Adana
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak?
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak? Ortaokul öğrencilerine, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumlarının da işleneceği yeni tasarımlı karneler dağıtılacak. Bu konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaparak detayları paylaştı. Peki, Yeni karneler nasıl olacak?
22.03.2024 Gündem
ÇEP gururlandırdı: Halk oyunlarında birinci oldu
ÇEP gururlandırdı: Halk oyunlarında birinci oldu Menderes Spor Salonu’nda gerçekleşen Kulüplerarası Adana Birinciliği yarışmasında Seyhan Çep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
18.03.2024 Adana
MHK'da istifa: TFF resmen açıkladı
MHK'da istifa: TFF resmen açıkladı TFF, VAR'dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa'nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman'ın getirildiğini açıkladı.
28.02.2024 Süper Lig
Liseli öğrencilerden dart başarısı
Liseli öğrencilerden dart başarısı Adana Okullararası Dart Yarışması’nda 19 Mayıs Anadolu Lisesi; 3.lüğü elde etti. Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Çelik tarafından bu yarışmaya sıkı şekilde hazırlanan Arda Tetik, Yusuf Daş ve Gökay Kılaf’tan oluşan takım; zirveyi küçük şanssızlıkla kaçırdı.
15.02.2024 Adana
Liselerde 100. yıl coşkusu! Öğrenciler Atatürk’ün imzasını çizdiler
Liselerde 100. yıl coşkusu! Öğrenciler Atatürk’ün imzasını çizdiler Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ederken Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘Cumhuriyetin 100. Yılı ve Atatürk İmzalı’, Biz Atatürk Gençleriyiz marşı koreografi oluşturdular. O anlar dron ile kaydedildi.
27.10.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ahmet Mandal (35) ile okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) yargılandığı davada, emekli albay M.D. tanık olarak dinlendi. 16 Kasım 2022'de tutuklu sanıklar ile öğrencilerin bir arada olduğu yemek programını anlatan M.D., "Yemeğe gidince bir sıkıntı olduğunu fark ettim ancak gitmiş bulundum. Harun Avcu'ya, Ahmet Mandal'ın neden eşiyle gelmediğini sordum? O da 'Haberin yok mu? G.A. ile imam nikahı kıydılar' dedi" dedi.
12.10.2023 Gündem
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü? Antalya'da, ulusal bir TV kanalındaki parkur yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla darbetti. Bayram Ali Dede, sopalı saldırıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Söz konusu olayın ardından Hikmet Tuğsuz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
21.07.2023 Gündem
Survivor Senem Genç kimdir? Survivor Senem Genç mesleği ne?
Survivor Senem Genç kimdir? Survivor Senem Genç mesleği ne? Survivor 2023'e yedeklerden kadrosundan dahil olan Senem Genç hakkında araştırmalar başladı. İlk elemenin ardından yarışmaya Gönüllüler takımına katıldı. Peki Survivor Senem kimdir? Survivor Senem Genç mesleği ne? İşte detaylar...
24.04.2023 Televizyon
Survivor Yusuf Yıldız kimdir? Survivor 2023 Yusuf Yıldız kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Survivor Yusuf Yıldız kimdir? Survivor 2023 Yusuf Yıldız kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor yedek yarışmacılarından olan Yusuf Yıldız kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. SMS oylamasına çıkan yedek yarışmacılar arasında yer alan Survivor Yusuf Yıldız, yarışmaya katılmak işçin uzun süredir mücadele ettiğini ifade etti. Peki Survivor Yusuf Yıldız kaç yaşında, ne iş yapıyor?
12.04.2023 Televizyon
7 yaşındaki Lara'nın yasa boğan ölümü! Okulda bir anda fenalaştı
7 yaşındaki Lara'nın yasa boğan ölümü! Okulda bir anda fenalaştı Bursa’da beden eğitimi dersinde rahatsızlanan 1. sınıf öğrencisi çocuk, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
10.03.2023 Yaşam
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti
Gökten solucan yağdı, herkesin aklına aynı şey geldi: Kıyamet alameti Çin'de henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü gökten solucan yağdı. Olay kısa sürede hem sosyal medyada hem de dünya basınında ses getirdi.
9.03.2023 Gündem
Ara tatil için memleketlerine giden 4 üniversiteli, depremde yaşamını yitirdi
Ara tatil için memleketlerine giden 4 üniversiteli, depremde yaşamını yitirdi Muğla'dan ara tatil için gittikleri memleketleri Adıyaman ve Hatay'da, depremde çöken binaların enkazı altında kalan üniversite öğrencileri Demet Koku, Abuzer Aydınlık, Furkan Çelik ile İsmail Cem Keremoğlu yaşamını yitirdi.
10.02.2023 Gündem
Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında?
Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında? 'Deli mi ne?' adlı kanalıyla tanınan Youtuber Fester Abdü, gerçek adıyla Abdüsselam Yılmaz Hatay'da bir vatandaşı kendi imkanlarıyla enkaz altından kurtardı. Dakika dakika kurtarma anını paylaşan Fester Abdü’n videosu binlerce kişiyi ağlattı. Fester Abdü kimdir? Deli Mi Ne? Youtuber Ali Abdüsselam Yılmaz nereli, kaç yaşında?
8.02.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) ifadesi ortaya çıktı.
14.01.2023 Gündem
Türk savaş zırhları yeniden hayat buldu! Ünü dünyaya yayıldı
Türk savaş zırhları yeniden hayat buldu! Ünü dünyaya yayıldı Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı tek kadın bakır tel işleme sanatçısı unvanına sahip Sema Kansu, yapımı 3 ay süren 15 kilo ağırlığındaki Türk tipi savaş zırhları üretiyor. Bu zırhlarda yer alan motifleri modernize ederek bakırdan kostümler, takılar ve ev aksesuarları da üreten Kansu, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlerine zanaatini öğretiyor.
3.01.2023 Yaşam
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı ilanı yayınlandı! Antrenör alımı yapılacak! KPSS’den en az 50 puan almak yetiyor! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alacak. Yayımlanan ilana göre, 685 sözleşmeli antrenör alınacak. Bakanlığın, taşra teşkilatı Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde istihdam edilecek antrenör alımı için KPSS’den en az 50 puan almış olmak ve antrenörlük belgesine sahip olmak gerekiyor. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GSB personel alımı şartları ne? GSB antrenör alımı ilanı!
25.12.2022 Personel Alımı
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2023 kadrosu: Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 kadrosu belli oluyor. Acun Ilıcalı kadroda yer alacak isimleri açıkladı. Barış Telli de 2023 Survivor yer alacak. Peki, Barış Telli kimdir? Survivor yarışmacısı Barış Telli kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor 2023 kadrosunda yer alan Barış Telli’nin biyografisi…
25.12.2022 Magazin
Plakasında 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı bulunan araçla gelip vurdular
Plakasında 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı bulunan araçla gelip vurdular Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde memur olan A.E.K.(28), husumetlilerinin, plakalarına 'Evleniyoruz, mutluyuz' yazısı takıp geldikleri otomobilden tabancayla açtıkları ateşle yaralandı.
23.12.2022 Yaşam
Okulda öğretmene tekmeli- yumruklu saldırı! 'Allah hiçbir eğitimciye böyle olay yaşatmasın'
Okulda öğretmene tekmeli- yumruklu saldırı! 'Allah hiçbir eğitimciye böyle olay yaşatmasın' Samsun’un Çarşamba ilçesinde beden eğitimi öğretmeni Murat Atay, okul bahçesinde öğrencisinin babası Ferhat Ç. (43) ile ağabeyi E.Ç.’nin (17) tekmeli ve yumruklu saldırısına uğradı. Olay kameraya yansırken, gözaltına alınan baba ve oğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 25 yıllık öğretmen Atay, "Allah hiçbir eğitimciye böyle olay yaşatmasın" dedi.
27.11.2022 Gündem
Ortaokulda öğretmene darp! Öğrencinin babası ve ağabeyi gözaltında
Ortaokulda öğretmene darp! Öğrencinin babası ve ağabeyi gözaltında Samsun'da, ortaokul öğrencisi oğlu B.Ç.'ye (11), beden eğitimi öğretmeni M.A.'nın dün tokat attığını öne süren baba E.Ç. (43), diğer oğlu F.Ç. (17) ile bugün okula geldi. Okulda öğretmene tekme- tokat saldıran baba ve oğlu, gözaltına alındı.
25.11.2022 Yaşam
Beden eğitimi öğretmeni engelleri öğrencileriyle aşıyor
Beden eğitimi öğretmeni engelleri öğrencileriyle aşıyor Geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan ve vücudunun yüzde 90'ını kullanamayan 35 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni hayata öğrencileriyle tutunuyor. Her gün tekerlekli sandalyesiyle derse giden Ramazan Sincar, "Her yıl bin tane öğrencinin hayatına dokunuyorum. Her sınıftan 15 öğrenci bunun farkına varsa, belki binlerce insanı değiştireceğim. Onların varlığı bana en güzel hediye, gurur kaynağı. Onlarla beraber olmak beni mutlu ediyor" dedi.
24.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beden Eğitimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beden eğitimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.