Bebek Cinayeti

Bebek Cinayeti

Son dakika bebek cinayeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bebek cinayeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bebek cinayeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bebek Cinayeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bebek cinayeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 bebek cinayeti haberi bulunmuştur. Tüm bebek cinayeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü
20 günlük bebeğini katleden annenin savcılıktaki ifadesi kan dondurdu: Yere fırlattım evin duvarına çarpıp yere düştü 22 yaşındaki genç annenin 20 günlük bebeğine yaptıkları duyanları dehşete düşürdü. Kırşehir'de meydana gelen olayda anne Züleyha Armut indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Züleyha Armut’un savcılıkta verdiği ifade ise kan dondurdu.
25.09.2023 Gündem
Müslüme Yağal ölüm sebebi ne, Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Anne Selvi Yağal'dan son açıklama!
Müslüme Yağal ölüm sebebi ne, Müslüme'nin dedesi neden tutuklandı? Anne Selvi Yağal'dan son açıklama! Mersin'de 10 gün boyunca dağlık alanda arandıktan sonra ölü bulunan Müslüme'nin annesi Selvi Yağal, günler süren sorgunun ardından serbest kaldı. Selvi Yağal Müslüme’nin dedesinin tutuklanmasıyla ilgili soruya "Biz de bilmiyoruz" cevabını verdi. Peki, Müslüme’nin dedesi neden tutuklandı? Müslüme neden öldü, ölüm nedeni ne, katili kim?
24.11.2021 Gündem
Atık ayrıştırma tesisinde bebek cesedi bulundu
Atık ayrıştırma tesisinde bebek cesedi bulundu Eskişehir’de şehir çöplüğünün içerisindeki atık ayrıştırma tesisinde yeni doğmuş kız bebek cesedi bulundu.
14.11.2021 Haber
"Bebek cinayeti"nin üç sanığına müebbet hapis
"Bebek cinayeti"nin üç sanığına müebbet hapis Burdur'da yeni doğan kız çocuğunu çuval içinde mezarlığa bırakarak ölümüne neden oldukları iddiasıyla yargılanan anne, anneanne ve dayı müebbet hapis cezasına çarptırıldı
23.11.2018 Gündem
Yeni doğan bebek vahşice öldürüldü
Yeni doğan bebek vahşice öldürüldü Gaziantep'te, iple boğularak öldürüldükten sonra yüksekten atıldığı belirlenen yeni doğan kız bebeğin, cesedi bulundu.
26.09.2018 Yaşam
Bebek cinayeti davasında kan donduran sözler
Bebek cinayeti davasında kan donduran sözler Adana'da doğum sonrası erkek bebeğini öldürdüğü iddiasıyla tutuksuz yargılanan Sultan S. mahkemede "Odamda doğum yaptım. Yorgunluktan uyumuşum. Uyandığımda bebeğin kafası morarmıştı." dedi.
20.02.2017 Yaşam
‘Irmak bebek’ hassasiyeti
‘Irmak bebek’ hassasiyeti Burcu Güneş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Manisa’da vereceği konseri erteledi...
27.10.2016 Magazin
’Topuk kanı’ verilmeyince, bebek cinayeti ortaya çıktı
’Topuk kanı’ verilmeyince, bebek cinayeti ortaya çıktı ERZURUM’da ilişkiye girdiği 18 yaşındaki genç bir kızdan evlilik dışı çocuğu olan evli ve 4 çocuk babası 46 yaşındaki Harun Ş...
25.05.2016 Yaşam
Bir evde 8 bebek cesedi
Bir evde 8 bebek cesedi Almanya’da polis, Çek Cumhuriyeti sınırına yakın bir kasabada bir evde bulunan çok sayıda bebek cesedi hakkında soruşturma başlattı.
13.11.2015 Dünya
'Bebek karnımdan çıkar çıkmaz boğdum'
'Bebek karnımdan çıkar çıkmaz boğdum' Tunceli'nin Munzur çayı üzerinde yüzen bir çantanın balıkçılar tarafından bulunması ile ortaya çıkan bebek cinayeti aydınlatıldı
23.07.2015 Yaşam
Tuvalette doğurdu, ablasıyla vura vura öldürdü!
Tuvalette doğurdu, ablasıyla vura vura öldürdü! Ankara'da evlilik dışı hamile kalan genç kızın doğurduğu bebeği ablasıyla birlikte başına vura vura öldürdüğü ortaya çıktı.
20.07.2015 Yaşam
Son nefes için vatanına geldi!
Son nefes için vatanına geldi! Türkiye’den kalp nakli için Almanya’ya getirilen ancak beyninde hasar oluştuğu öne sürülerek nakil yapılmayan Muhammet Türkiye’ye getirildi.
10.11.2014 Yaşam
Kan donduran ifade!
Kan donduran ifade! BURSA’nın Gemlik İlçesi’nde geçen yıl gayrimeşru ilişki sonucu dünya gelen bebeği öldürüp bahçeye gömdükleri öne sürülen bebeğin annesi 21 yaşındaki Ferda D...
30.04.2014 Yaşam
O kadının 100 yıl hapsi isteniyor
O kadının 100 yıl hapsi isteniyor Yasak ilişki sonucu doğurduğu bebeiğini öldürmekle suçlanan annenin ömür boyu hapsi isteniyor
6.04.2012 Yaşam
7 çocuklu S.T. ölümün kucağında
7 çocuklu S.T. ölümün kucağında Kadına yönelik şiddette, akıllara durgunluk veren bir hikâye...
29.09.2021 Gündem
Derin dondurucuda seri bebek cinayeti
Derin dondurucuda seri bebek cinayeti Ölen bebeğinin cesedini bavula koyarak 5 yıl saklayan Alman annenin sorgusu sonrasında ikinci bir bebek cesedi daha bulundu.
5.12.2007 Yaşam
Büyük vurgun! BDDK kararını açıkladı, mağdurlar itiraz edecek
Büyük vurgun! BDDK kararını açıkladı, mağdurlar itiraz edecek Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da arasında olduğu 29 kişiyi, 43 milyon 920 bin 82 dolar ve 15 milyon 625 bin TL dolandırdığı iddiası edilen bankacı Seçil Erzan (46) hakkındaki soruşturma tamamlandı.
22.10.2023 Gündem
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram Manisa’nınn Saruhanlı ilçesinde, Necati Akpınar, 1 ay önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı Mutlu Menekşe'yi başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. Olay sonrası Akpınar’ın adeta bir seri katil olduğu ortaya çıkarken, kızı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.01.2023 Yaşam
Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü
Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü Yetişkinlere özel bir uygulama için içerikler üretip, yetişkin filmlerinde rol alan kadının ölümü herkesin kanını dondurdu. Eski sevgilisi ve komşusu olan adam, genç kadının evine girdi; yetişkin filmi çekecekleri sırada kadını canice katletti. Sonrasında yakalanmamak için yaptıkları ise dehşete düşürdü...
16.12.2022 Dünya
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı
Hapiste bile gizlendi! Onlarca kişiyi öldürdü, polis gerçek kimliğini bulamadı ABD'de şehir şehir gezip farklı kimlikler kullanarak dehşet saçtı. Polislerin bile yakalayıp hapse attıkları seri katilin gerçekte kim olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu. 'Bukalemun Katili' hakkındaki gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.
10.12.2022 Dünya
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki İçişleri Bakanlığı, “Yunan hükümeti kendisine cinayeti yakıştırdığı gibi yalanı ve iftirayı da yakıştırmaktan imtina etmemiştir. 2020 yılından bu yana 46 bin 840’ı Ege Denizinde, 14 bin 897’si Yunanistan kara sınırında olmak üzere toplam 61 bin 737 göçmen geri itmeye maruz kalmıştır. Yunanistan’ı, ölümlerle sonuçlanan göç politikasından vazgeçmeye davet ediyoruz” açıklamasını yaptı.
17.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz!
Mafya karşıtı savcı ve eşine balayında korkunç infaz! Dünya Kolombiya'da gerçekleşen korkunç infazı konuşuyor. Evlendikten sonra Kolombiya'ya balayına giden Paraguaylı savcı Pecci ve gazeteci eşi Aguilera, cennet ada Baru'dan paylaştıkları son fotoğrafta bebek beklediklerini yazdı. Saatler sonra plajda güneşlenirken sahile doğru bir jet ski yaklaştı, iki el silah sesi tüm Güney Amerika'da şok etkisi yarattı.
11.05.2022 Dünya
Ergün Arslan kimdir, nasıl ve neden öldü? İşte Diyarbakır’da işlenen Ergün Arslan olayı ve cinayeti!
Ergün Arslan kimdir, nasıl ve neden öldü? İşte Diyarbakır’da işlenen Ergün Arslan olayı ve cinayeti! Diyarbakır'da Ergün Arslan’ın (40), 12 yaşındaki kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddiasıyla bıçaklanıp öldürülmesiyle ilgili tutuklu sayısı 3'e çıktı. Arslan’ın kardeşi Süleyman Arslan, olaydan sonra kendisini farklı biri olarak tanıtıp gittiği mahallede çevredekilerle konuştuğunu, ağabeyinin kızlara laf atanlara tepki gösterince çıkan arbedede öldürüldüğünü öğrendiğini söyledi. Kız çocuğunun da alınan ifadesinde fotoğrafını çeken kişinin Ergün Arslan olmadığını söylediği belirtildi. 19 yıldır evli olduğu Ergün Arslan'ın böyle bir şey yapmayacağını söyleyen Azize Arslan, "Küçük bir çocuğu gördüğünde bile seven bir insan değildi. 'Ben korkuyorum bu çocuğu taciz ediyor diyecekler' diye sevmiyordu. Korkudan çocukları bile dışarıda sevmezdi" dedi. İşte Ergün Arslan olayı…
6.04.2022 Yaşam
Dolandırıcılar dur durak bilmiyor! Hedef bu kez de eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu
Dolandırıcılar dur durak bilmiyor! Hedef bu kez de eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu Telefon dolandırıcılarının son kurbanı 82 yaşındaki eski bakan Azimet Köylüoğlu oldu. Bankalardaki tüm birikimini kaptıran Köylüoğlu, 15 milyonluk evini vekalette sorun çıkınca kurtardı.
2.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bebek Cinayeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bebek cinayeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.