Beach Club

Beach Club

Son dakika Beach Club haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beach Club ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beach Club haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beach Club

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beach club gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 beach club haberi bulunmuştur. Tüm beach club haberleri aşağıda listelenmiştir.
Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri alabilirsiniz!
Plajlarda yeni vurgun! Paranızı geri alabilirsiniz! Denize girmek isteyen vatandaşlar sahil boyunca özel plajlarla karşılaşıyor. Bu plajlarda “harcama limiti” adı altında bir ücret isteniyor. Uzmanlar ise ödenen paranın geri alınabileceğini söylüyor.
10.07.2023 Ekonomi
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu
İngiltere Başbakanı Sunak'ın dans videosu gündem oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın, İspanya'nın turistik adası İbiza'da tatil yaptığı esnada bir beach club'ta dans ettiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.
26.10.2022 Dünya
İspanya Kralı 6. Felipe'nin yeğeni çatışmanın ortasında kaldı: 5 yaralı
İspanya Kralı 6. Felipe'nin yeğeni çatışmanın ortasında kaldı: 5 yaralı İspanya Kralı 6. Felipe'nin yeğeni Felipe Juan Froilan, doğum gününü kutladığı gece kulübünde çıkan silahlı çatışmasının ortasında kaldı. Çatışmada 5 kişi ağır şekilde yaralandı.
18.07.2022 Dünya
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat Sahillerde kurulan işletmeler, yasal olmamasına rağmen plajı kullanmak isteyenlerden giriş ücreti talep ediyor. Gözde plajlarda bu ücretler ciddi rakamlara ulaşabiliyor.
18.06.2022 Yaşam
Fiyatlar uçuşa geçti! 200 liradan 1500 liraya çıktı
Fiyatlar uçuşa geçti! 200 liradan 1500 liraya çıktı Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte fiyatlar uçuşa geçti. Deniz sezonu yavaş yavaş açılıyor. Her yaz sezonu plaj ve lahmacun fiyatlarıyla gündeme gelen Bodrum’da plaj giriş ücretleri kişi başı 1.500 lirayı buluyor. Geçen yıl ise fiyatlar 200 lira civarında seyrediyordu.
7.05.2022 Ekonomi
Berrak Tüzünataç'ın aklı tatilde kaldı!
Berrak Tüzünataç'ın aklı tatilde kaldı! Tüm yazı plajlarda, beach club'larda geçiren oyuncu Berrak Tüzünataç, İstanbul'a döndü ama aklı hala tatilde.
24.09.2021 Magazin
Dünyaca ünlü koyda 'kaçak inşaat' çalışması yapanlara 63 bin TL ceza
Dünyaca ünlü koyda 'kaçak inşaat' çalışması yapanlara 63 bin TL ceza Muğla'nın Fethiye ilçesindeki İnceburun Koyu'nda, kaçak inşaat çalışması yapan 20 kişiye, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden toplam 63 bin TL ceza kesildi. İnşaat çalışmaları durdurulurken, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü'nce inceleme başlatıldı. İncelemelerin ardından kaçak inşaat için cezai işlem yapılacağı bildirildi.
28.03.2021 Gündem
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021)
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021) Issız Adam filmiyle tanınan oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021'in en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda yer alan başarılı oyuncu, şampiyonluk için yarışacak. Peki, Survivor Cemal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? Survivor Cemal'in eşi kim? Survivor Cemal'in oynadığı diziler...
9.01.2021 Gündem
Bodrum'da kurallara uymayan 5 işletme kapatıldı
Bodrum'da kurallara uymayan 5 işletme kapatıldı Bodrum'da yapılan denetimlerde yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirlerine uymadığı belirlenen restoran, bar ve beach gibi hizmet veren 3 işletmenin süresiz, 2 işletmenin 4 gün süreyle faaliyetine ara verildi.
2.09.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan nişan ve düğünlerle ilgili flaş genelge!
İçişleri Bakanlığı'ndan nişan ve düğünlerle ilgili flaş genelge! İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine, “Nişan/Nikah, Düğün, Sahil Bölgeleri Denetimleri” konulu genelge gönderdi. Genelgede, 7 Ağustos Cuma, 8 Ağustos Cumartesi ve 9 Ağustos Pazar günlerinde; düğün, nişan, kına gecesi, sünnet düğünü vb. organizasyonlarda denetimler yapılacağı belirtildi.
7.08.2020 Gündem
Ünlü model güvenlik görevlilerin saldırısına uğradı
Ünlü model güvenlik görevlilerin saldırısına uğradı Dünyaca ünlü Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve arkadaşları iddiaya göre, İzmir'in Çeşme ilçesindeki bir sahil plajında yer alan beach club güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğrayıp darbedildi. Daria Kyryliuk, maruz kaldığı şiddeti gösteren fotoğrafı ile birlikte sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu.
3.08.2020 Yaşam
'Plajlara serilen kuvars tozu denizdeki yaşamı olumsuz etkiler'
'Plajlara serilen kuvars tozu denizdeki yaşamı olumsuz etkiler' Bodrum'da, bir beach club ile 5 yıldızlı otelin sahillerine 'beyaz kum' diye kuvars tozu dökmesine tepkiler sürerken, dış müdahalenin plajlardaki doğal yapıyı bozduğunu söyleyen Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Sunlu, "Denizdeki yaşamı olumsuz yönde etkileyecektir. Bu bölgelerin üstünün ani olarak farklı malzemelerle kaplanması sonucunda dibe bağımlı olarak yaşayan bitkiler, süngerler ve midyeler gibi omurgasız canlıların üstleri tamamen örtülür. Maalesef yaşamlarını devam ettiremezler" dedi.
11.06.2020 Gündem
İvana Sert'in en büyük hayali
İvana Sert'in en büyük hayali Moda dünyasından müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan İvana Sert, üçüncü konserini önceki akşam Çınarcık Mavish Beach Club'de verdi.
3.09.2019 Magazin
Aşkının simgesi!
Aşkının simgesi! Bodrum’da tatil yapan Nihan Akın yeni bir aşka yelken açtı. Bir kaptanla ilişki yaşadığını belirten Akın, aşkının simgesi olarak ayağına bir de dövme yaptırdığını açıkladı
8.08.2019 Magazin
İçerisi 18 yaş altı çocuk kaynıyor, sigara,alkol...
İçerisi 18 yaş altı çocuk kaynıyor, sigara,alkol... 'Beach club'ların içerisi 18 yaş altı çocuk kaynıyor. Hemen hemen hepsinin elinde sigara, alkol.Yaşları 13-18 aralığında. Kapıdan ellerini kollarını sallayarak giriyorlar. Kimlik soran yok. “Giremezsin” diyen yine yok.
26.07.2019 Gündem
Hazal'ın aşk plajı
Hazal'ın aşk plajı Hazal Filiz Küçükköse, Çeşme’deki bir beach club’ın işletmecisi olan Alp Güler ile aşk yaşamaya başladı.
21.06.2019 Magazin
Kuşadası’na 21 mavi bayrak
Kuşadası’na 21 mavi bayrak Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi, 2019 yılı Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı.
9.05.2019 Gündem
Eda Taşpınar'a Bodrum'dan teklif yağıyor!
Eda Taşpınar'a Bodrum'dan teklif yağıyor! Adı ‘bronzluk’la özdeşleşen Eda Taşpınar’a Bodrum’dan teklif yağıyor. Birçok beach işletmecisi, Taşpınar’ı mekanın yüzü yapmak isterken ortaklık teklif edenler dahi oldu. İkoncan, ‘Evet’ derse bu yaz Bodrum’da şezlong üzerinde para basacak.
22.12.2018 Magazin
Yazı bitireceğiniz adresler
Yazı bitireceğiniz adresler Yazın sonuna geldik. Yeni döneme başlamadan önce keyifli ve unutulmaz bir tatil planlıyorsanız işte size en güzel adresler
6.09.2018 Arşiv
Turizmcilerden 'Bodrum'da her keseye göre tatil imkanı var' açıklaması
Turizmcilerden 'Bodrum'da her keseye göre tatil imkanı var' açıklaması Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un, Bodrum'daki bazı mekanlarda yüksek fiyat uygulanmasını eleştiren ve bunlara izin vermeyeceklerini söylediği açıklamasına, kentteki esnaf ve turizmciden destek geldi. Turistik tesislerin açıklanan fiyat listelerinin dışına çıkmaları halinde bunun, 'tatilciyi kazıklamak' anlamına geldiğini söyleyen kentteki turizmciler, ilçede her keseye uygun tatil imkanının bulunduğuna vurgu yaptı.
23.08.2018 Ekonomi
Alaçatı’nın en trend oteli
Alaçatı’nın en trend oteli Tasarım, lüks ve eğlence... Bu üçlüyü yerel zenginliklerle birleştiren Desing Plus Seya Beach farklı ve özgün modeliyle kısa sürede Alaçatı’nın parlayan yıldızı oldu
19.08.2018 Magazin
Çeşme'de adisyonlara 'kişi başı 50 lira müzik bedeli' tartışması
Çeşme'de adisyonlara 'kişi başı 50 lira müzik bedeli' tartışması Çeşme Alaçatı'da bazı gece kulüplerinin müşterilerinden 'müzik bedeli' adı altında ücret isteme iddiası tartışma konusu olurken, esnaf temsilcileri bu iddianın ispat edilmesini istedi.
30.07.2018 Yaşam
Türkiye’nin en gözde beachleri
Türkiye’nin en gözde beachleri Bodrum ve Çeşme plajları yenilenen dekorasyonu ve mutfaklarıyla misafirlerini ağırlıyor. Happy hour partileri, gösterişli locarıyla birbiriyle yarışan beachlere giriş 50 ile 200 lira arasında değişiyor.
27.07.2018 Arşiv
Rıza’dan dans!
Rıza’dan dans! Şarkıcı Baran Bayraktar, önceki gün Çeşme Spiaggia Grande Beach Club’ta gerçekleştirilen Happy Hour Party’de sahne aldı.
20.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beach Club ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beach club haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.