Bddk Duyuru

Bddk Duyuru

Son dakika BDDK duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BDDK duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BDDK duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bddk Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bddk duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 bddk duyuru haberi bulunmuştur. Tüm bddk duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
BDDK'dan flaş kredi kararı! Sınır değişti, 1 Mayıs'tan itibaren...
BDDK'dan flaş kredi kararı! Sınır değişti, 1 Mayıs'tan itibaren... Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, (BDDK)'ndan flaş kredi kararı. Sınır değişti. 1 Mayıs'tan itibaren yürürlüğe giriyor. Buna göre BDDK ticari kredilere ilişin sermaye yeterliliği hesaplamasında kullanılacak risk ağırlığı artırdı. İşte son dakika haberinin detayları...
28.04.2022 Ekonomi
Kredi kararı! Flaş değişiklik, resmen duyuruldu, artık...
Kredi kararı! Flaş değişiklik, resmen duyuruldu, artık... Kredi kullanımı ile ilgili flaş karar! BDDK resmen duyurdu. Zorunluluk kaldırıldı. Yeni karar uygulanmaya başlıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu kararın detaylarını açıkladı. BDDK, 500 milyon lira ve üzerinde sektörde kredisi olan şirketlerin yeni kredi kullanabilmesi için getirilen derecelendirme zorunluluğunda değişikliğe gitti.
7.01.2022 Ekonomi
BDDK resmen duyurdu! Yürürlükten kaldırıldı, tek tek açıklandı...
BDDK resmen duyurdu! Yürürlükten kaldırıldı, tek tek açıklandı... BDDK'dan flaş düzenleme kararı! Resmen duyuruldu, detaylar tek tek açıklandı. Yeni tebliğin devreye girmesiyle birlikte eskisinin yürürlükten kaldırıldığı bildirildi. Düzenleme bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile Risk Merkezi ve bilgi alışverişi kuruluşlarının faaliyetlerinin ifasında kullandıkları bilgi sistemleri yönetiminde ve denetiminde esas alınacak asgari usul ve esaslar düzenlendi. Toplam 3 bölümden oluşan Tebliğ, genel ilkelerin yanı sıra bilgilerin doğruluğunun, güvenliğinin ve güncelliğinin sağlanması ile bağımsız bilgi sistemleri ve iş süreçleri denetimi konularına hüküm getiriyor.
19.08.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı ile ilgili açıklama! Taksitli ve taksitsiz...
Kredi ve kredi kartı ile ilgili açıklama! Taksitli ve taksitsiz... Kredi, kredi kartları ve mevduatlarla ilgili duyuru geldi. BDDK açıkladı, veriler paylaşıldı. BDDK'dan edinilen bilgiye göre tüketici kredileri tutarı, 12 Mayıs itibarıyla 2 milyar 980 milyon lira azalarak 688 milyar 232 milyon liraya geriledi. Taksitli ticari kredilerin tutarı 217 milyon lira azalarak 605 milyar 647 milyon lira oldu. Bankaların bireysel kredi kartı alacakları da yüzde 2,2 azalarak 147 milyar 628 milyon lira oldu. Bireysel kredi kartı alacaklarının 58 milyar 550 milyon lirası taksitli, 89 milyar 78 milyon lirası taksitsiz oldu.
21.05.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı kullanan, bankada hesabı olan herkesi kapsıyor! Değişiyor
Kredi, kredi kartı kullanan, bankada hesabı olan herkesi kapsıyor! Değişiyor Bankada parası olan, fatura yatıran, para gönderen, kredi kartı kullanan ya da kredi çeken müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Değişiklik kararı verildi. Tüm bankaları kapsıyor. Tek tek belirlenecek. Vatandaşların şikayetleri ortadan kalkacak. BDDK duyurdu. Bankalarda yeni bir dönem başlıyor. Bütün bankalar uymak zorunda. Vatandaşın bankalarla yaşadığı sorunların kaynağında çözülmesi için yeni bir model oluşturuldu. Ayrıca bankalarda imza zorunluluğu da kalkıyor. Bankalarda yaşanacak büyük değişim mayısta başlıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı oluşturulabilecek. İşte bankacılıkta yaşanacak dönüşümün tüm detayları...
26.04.2021 Ekonomi
Bankalarda büyük dönüşüm! 1 Mayıs'ta başlıyor
Bankalarda büyük dönüşüm! 1 Mayıs'ta başlıyor Bankalarda yeni dönem başlıyor. Zorunluluk kalkıyor. BDDK duyurdu. Yapılan açıklamada yeni bankacılık sisteminin detayları paylaşıldı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tarih netleşti. Bankalarda yeni dönem 1 Mayısta başlıyor. Tüm banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Bankacılıkta dijital dönüşüm gerçekleşiyor. Artık şubelere gitme zorunluluğu ortadan kalkıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı oluşturulabilecek.
1.04.2021 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! BDDK duyurdu, artış..
Bankada parası olanlar dikkat! BDDK duyurdu, artış.. Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor. BDDK açıkladı. Artış miktarı belli oldu. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, Türk bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü şubat itibarıyla 2020 yılı sonuna kıyasla yüzde 2,2 milyar lira artarak 6 trilyon 108,6 milyar lira yükseldi.
29.03.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! Ve tarih belli oldu
Bankalarda yeni dönem! Ve tarih belli oldu Bankalarda bir dönem sona eriyor. Tamamen değişiyor. Tüm banka müşterilerini çok yakından ilgilendiren karar! Bankacılıkta bir dönüm noktası oluşturacak karar tüm müşterilere duyurdu. Değişim tarihi mayıs olarak belirlendi. Bankada hesabı olan, fatura yatıran, para gönderen, kredi kartı kullanan ya da kredi çeken herkesi kapsıyor. Tüm bankacılık işlemleri değişiyor. İmza zorunluluğu kalkıyor. Bankacılıkta uzaktan müşteri olma dönemi Mayıs ayında başlıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek.
28.03.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem başlıyor! Tamamen değişiyor
Bankalarda yeni dönem başlıyor! Tamamen değişiyor Bankalarda bir dönem sona eriyor. Herkesi çok yakından ilgilendiren karar! BDDK duyurdu. Bankacılıkta yeni dönemin başlayacağı tarih belli oldu. Bankada hesabı olan, fatura yatıran, para gönderen, kredi kartı kullanan ya da kredi çeken herkesi kapsıyor. Tüm bankacılık işlemleri değişiyor. İmza zorunluluğu kalkıyor. Bankalarda yaşanacak büyük değişim mayısta başlıyor. Bankacılık kaynaklarından edinilen bilgiye göre uzaktan müşteri olma dönemi mayıs ayında başlayacak. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı oluşturulabilecek.
26.02.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! BBDK duyurdu...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! BBDK duyurdu... Bankada hesabı olan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Kredilerle ilgili açıklama geldi. BBDK resmen duyurdu. Tüm banka müşterileri kullandığı kredilere ilişkin masraflara 2020 yılında 16 milyon lira ödeme yaptı. BDDK'dan yapılan açıklamada bankacılık sektörünün verdiği hizmetler üzerinden sağladığı gelirin, 2020'de bir önceki yıla göre yüzde 14,1 azalarak 42 milyar 648 milyon liraya gerilediği belirtildi. Aynı zamanda bankaların 12 aylık dönemde faiz dışı gelirleri 102,7 milyar lira, faiz dışı giderleri ise 179,9 milyar lira oldu. İşte tüm veriler...
12.02.2021 Ekonomi
Bankalar ile ilgili flaş karar! Değişti, artık...
Bankalar ile ilgili flaş karar! Değişti, artık... Bankalar ile ilgili flaş değişiklik! Milyonlarca müşteriyi çok yakından ilgilendiriyor. Alınan karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Değişti. Yeni bir madde eklendi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından kamuoyuna duyuruldu. BDDK tarafından yapılan açıklamada yapılan değişiklikle ilgili detaylar paylaşıldı.
10.02.2021 Ekonomi
Bankalar ile ilgili önemli açıklama!
Bankalar ile ilgili önemli açıklama! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından önemli bir açıklama yapıldı. BDDK rakamları paylaştı ve artığını duyurdu. Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 8 milyar 947 milyon lira artarak 3 trilyon 553 milyar 726 milyon liraya çıktı.
21.01.2021 Ekonomi
Dolara karşı yeni hamle! Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni adımları açıkladı! GES devreye alındı...
Dolara karşı yeni hamle! Hazine ve Maliye Bakanlığı yeni adımları açıkladı! GES devreye alındı... Hazine ve Maliye Bakanlığı dolara karşı yeni adımı açıkladı. Gelir endeksli devlet iç borçlanma senedi devreye alındı. Yeni karara göre GES'ler talep toplama işlemleri yoluyla ihraç edilecek.
9.06.2022 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Zorunlu oluyor, artık yapılamayacak...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Zorunlu oluyor, artık yapılamayacak... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiyor, artık yapılamayacak. Zorunlu oluyor. BDDK resmen duyurdu. Bankalara veya müşterilere ait bilgileri öğrenenler, üçüncü bir kişiye açıklayamayacak. Banka müşterisi olduğunu gösteren her türlü bilgi sır niteliğinde olacak. Çalışanlar görevden ayrılsa bile bu zorunluluk geçerli olacak. Öte yandan bankaların Bilgi Paylaşım Komitesi kurmaları zorunlu olacak. Bankadan alınacak hizmetler için bu müşteri bilgilerinin paylaşımı ön şart olamayacak.
4.06.2021 Ekonomi
Ölçüsüz ranta kim karşı koyabilir ki!
Ölçüsüz ranta kim karşı koyabilir ki! Babacan sanayinin yeniden inşaata galip gelme formülünü açıkladı: Bir kalem oynatıp mevzuat değişikliğiyle ölçüsüz rantın sağlandığı bir alan varken emek fedakârlık isteyen sanayi sektörüne ilgi düşebiliyor. Bunu dengelemeliyiz.
16.09.2014 Ekonomi
Uzanlar günde 1 trilyon vergi kaçırmış
Uzanlar günde 1 trilyon vergi kaçırmış Uzan Ailesi'nin İmar Bankası'nda yaptığı usulsüzlükleri 46 sayfalık bir özet sunum haline getiren BDDK, mevzuata aykırı işlemleri sıralarken sadece 2003 yılının 5 ayında grubun 125 trilyonluk vergiyi gizlediğine dikkat çekti
18.10.2003 Ekonomi
Tam tiyatro
Tam tiyatro İmar'da binlerce mağdur bırakan Uzanlar, off shore hesabı olanlara göstermelik paralar dağıtıp şov yaptı
21.07.2003 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bddk Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bddk duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.