Bbl

Bbl

Son dakika bbl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bbl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bbl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bbl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bbl gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 bbl haberi bulunmuştur. Tüm bbl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzman isim boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı!
Uzman isim boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı! Cilt lekelerinin farklı faktörlerin etkisiyle ortaya çıkabileceğini ve bazı tip lekelerin ciddiye alınması gerektiğini söyleyen Deri Hastalıkları Uzmanı Dr. Aliye Sevdem Gülcan, boyut, şekil ve renk değiştiren cilt lekelerine karşı uyardı. Bazı lekelerin cilt kanserinin habercisi olabileceğini ifade eden Dr. Aliye Sevdem Gülcan, “Eğer cildinizdeki basit bir güneş lekesi boyut, şekil ve renk değiştiriyorsa mutlaka dermatoloji uzmanı bir doktora gitmeniz gerekiyor. Her leke basit bir leke olmayabilir ve cilt kanserinin bir işareti olabilir. Bazen kişiler, bu tip ciddi lekeleri güzellik merkezlerinde tedavi ettirmeye çalışıyorlar ve iş işten geçmiş oluyor” uyarısında bulundu.
12.02.2024 Sağlık
1 varil petrol kaç litre? Türkiye günlük petrol ihtiyacı ve üretimi ne, 150 milyon net petrol rezervi değeri ne kadar?
1 varil petrol kaç litre? Türkiye günlük petrol ihtiyacı ve üretimi ne, 150 milyon net petrol rezervi değeri ne kadar? Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün kabine toplantısından sonra "Gabar Dağı'nda 150 milyon net petrol rezervine sahip yeni bir saha keşfettik" açıklamalarını yapmıştı. Peki, 1 varil petrol kaç litre? Türkiye günlük petrol ihtiyacı ve üretimi ne, 150 milyon net petrol rezervi ne kadar?
13.12.2022 Ekonomi
Otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
Otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde iki otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada Zafer Öktan (55) öldü, 4 kişi yaralandı.
1.09.2022 Yaşam
Fazla kilolardan kurtulmak mümkün! İşte forma sokan estetik yöntemler!
Fazla kilolardan kurtulmak mümkün! İşte forma sokan estetik yöntemler! Küçük bir cerrahi dokunuş sizi istediğiniz forma sokabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Sarper Mete daha fit bir görünüme sahip olmak için uygulanabilecek yöntemleri anlattı.
22.02.2022 Sağlık
Kendi yağınızla güvenle şekillenin!
Kendi yağınızla güvenle şekillenin! Estetik cerrahide son yıllarda popo şekillendirme popüler uygulamalardan biri. İmplant kullanmadan sadece kişinin kendi fazlalık yağlarını değerlendirerek popo hacmini artırmak mümkün. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Sarper Mete, ultrason eşliğinde kalça şekillendirme ameliyatlarını anlattı.
5.07.2021 Sağlık
1 varil petrol kaç dolar, 1 varil kaç litre? İşte petrol varil fiyatları
1 varil petrol kaç dolar, 1 varil kaç litre? İşte petrol varil fiyatları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan petrol müjdesi verdi, "3 yeni kuyuda petrol keşfettik. Günlük üretimimiz 61 bin varilin üzerine çıktı" dedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de sosyal medyadan konuyla ilgili paylaşım yaparak, "Karadeniz'deki 405 milyar metreküplük doğal gaz keşfimizin ardından, karada da 3 yeni kuyuda petrol keşfettik" ifadelerini kullandı. Dönmez, Diyarbakır'daki Akoba-1 kuyusunda günlük 2 bin 800, Yenişehir-1'deki kuyuda günlük 3 bin Kırklareli'ndeki Misinli-2 kuyusunda ise günlük 1000 varil petrol çıkarıldığını açıkladı. Bir varil petrol kaç dolar, 1 varil kaç litre? İşte petrol varil fiyatları…
27.05.2021 Gündem
Cilt tedavisinde yeni trend: lazer ve ışık sistemleri
Cilt tedavisinde yeni trend: lazer ve ışık sistemleri Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, pandemi sürecinde artan kaygı ve stresin, akne, yaşlanma gibi cilt problemlerini tetiklediğini söyledi. Dr. Ulusal, “Cilt problemleriyle mücadelede yeni nesil tedaviler daha iyi sonuç veriyor. Günümüzde yeni trend, cilt gençleştirmeden leke tedavisine pek çok sorunun çözümünde yararlanılan lazer ve ışık sistemleridir “dedi.
16.03.2021 Sağlık
Yaşlanma lekelerine dikkat! Cilt lekeleri nasıl geçer?
Yaşlanma lekelerine dikkat! Cilt lekeleri nasıl geçer? Sigara içmek, sağlıksız beslenmek, güneşin UV ışınlarına maruz kalmak, yeterli sıvı alınmaması ve aşırı oranda alınan alkol alımı faktörler cildin yaşlanmasını hızlandırıyor. Bıçak altına yatmadan güneş ve yaşlanma lekelerinden kurtulmak mümkün. Peki, Cilt lekeleri nasıl geçer? Dr. Biran Ekici cilt lekeleri ile ilgili merak edilenleri anlattı.
12.09.2019 Sağlık
55'lik Yonca pantolon düğmelerini açıp kaslarını gösterdi
55'lik Yonca pantolon düğmelerini açıp kaslarını gösterdi Yonca Evcimik, karın kaslarını göstermek için pantolonunun düğmesini açarak poz verdi
28.06.2019 Magazin
Demet Akalın kalçasını kaldırtıyor
Demet Akalın kalçasını kaldırtıyor Demet Akalın’ın, kalçasını kaldırmak için Nişantaşı’nda bir estetik merkezine gittiği iddia edildi.
11.12.2018 Magazin
Beşiktaş Sompo Japan, Benzing'i kadrosuna kattı
Beşiktaş Sompo Japan, Benzing'i kadrosuna kattı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Sompo Japan, Robin Benzing ile 1 yıl + 9 aylık sözleşme imzaladı.
4.09.2018 Beşiktaş
50 yaşa öneri
50 yaşa öneri Vücudumuzda gerileme dönemi 50’li yaşlarından başından itibaren başlıyor. Vatan Gazetesi jürisi fit kalma ve genç görünme sırlarını paylaştı.
2.12.2017 Arşiv
Almanya'da Brose Bamberg şampiyon oldu
Almanya'da Brose Bamberg şampiyon oldu Brose Bamberg, final serisinde EWE Baskets'i 3-0 yenerek son 8 yılda yedinci şampiyonluğunu kazandı
11.06.2017 Basketbol
Gençleşeyim derken yaşlı görünmeyin
Gençleşeyim derken yaşlı görünmeyin Günümüzde kadınların en büyük korkusunun yaşlanmak olduğunu belirten Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer, "Çizgileri tamamen silmek yerine güzel yaşlanmak çok önemli” diyor...
21.04.2017 Arşiv
Orta yaş kadınları gençlik için ne harcıyor?
Orta yaş kadınları gençlik için ne harcıyor? 47 yaşındaki Jennifer Aniston'ın genç kalmak için yaptığı harcamaların yıllık tutarı 320 bin lirayı buluyor. Aniston’ın gösterdiği bu çabalar takdir edilecek türden. Biz de Türkiye'de bu bedelin ne kadar olabileceğini merak ettik...
25.03.2017 Arşiv
Estetikte doğal  görüntü isteği artıyor
Estetikte doğal görüntü isteği artıyor Yaz bitip yeni bir sezona geçerken kadınlar ve erkekler yorulan ciltlerini yenilemek ve daha taze bir görüntüye kavuşmak istiyor. Estetikte yeni yöntemler ise artıyor.
30.09.2016 Arşiv
Bakımlı ve ışıltılı bir cildin sırları
Bakımlı ve ışıltılı bir cildin sırları Teknoloji baş döndüren bir hızla ilerliyor ve bundan estetik sektörü de yararlanıyor...
7.10.2015 Sağlık
2015’in estetik trendleri...
2015’in estetik trendleri... 2015’te bazı estetik uygulamaların daha çok tercih edileceğini söyleyen Plastik Cerrah Dr...
18.12.2014 Sağlık
Kış bakımını aksatmayın!
Kış bakımını aksatmayın! Yaz mevsiminin cildinize verdiği tüm olumsuz etkilerden, uygulanan birkaç yöntemle kurtularak kışa daha sağlıklı bir ciltle girmeniz mümkün.
30.10.2014 Sağlık
Final maçı tatil edildi
Final maçı tatil edildi Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında bugün oynanması planlanan ancak G.Saray'ın çıkmadığı için tatil edildi.
19.06.2014 Fenerbahçe
TBF isterse küme düşürebilir
TBF isterse küme düşürebilir G.Saray LIv HospItal bugün ülker arena’ya çıkmazsa iki büyük tehlike ile karşı karşıya kalacak
18.06.2014 Galatasaray
F.Bahçe Ülker, büyük finale hazır
F.Bahçe Ülker, büyük finale hazır Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Galatasaray Liv Hospital ile oynayacağı Beko Basketbol Ligi Play-Off Final serisinin 7. maçının hazırlıklarını tamamladı.
18.06.2014 Fenerbahçe
Federasyon'dan "Hatırlatma" açıklaması!
Federasyon'dan "Hatırlatma" açıklaması! Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında, Abdi İpekçi'de seyircisiz oynanacak olan maç için Türkiye Basketbol Federasyonu, hatırlatma amacıyla bir bildiri yayınladı.
14.06.2014 Galatasaray
TBF'den F.Bahçe'ye yalanlama
TBF'den F.Bahçe'ye yalanlama Türkiye Basketbol Federasyonu yaptığı açıklama ile Fenerbahçe Ülker Menajeri Zeljko Obradovic'e resmi bir tebligat yapılmadığını duyurdu.
11.06.2014 Fenerbahçe
G.Saray'dan farklı zafer!
G.Saray'dan farklı zafer! THY Euroleague'de Maccabi deplasmanından mağlup dönen Galatasaray Liv Hospital, BBL'de hafta sonunu rahat geçirdi. Abdi İpekçi'de Türk Telekom'u konuk eden Cim Bom, erken kırılan rakibini 89-65 mağlup ederek 14. galibiyetine uzandı.
2.03.2014 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Bbl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bbl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.