Tbf

Tbf

Son dakika TBF haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TBF ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TBF haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tbf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tbf gelişmeleri de dahil olmak üzere 660 tbf haberi bulunmuştur. Tüm tbf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basketbol performansı! Hem sahada hem de masada oyun kurucu Spora olan ilgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli branşlardaki müsabakaları takip ettiği gibi belirli aralıklarla da basketbol oynuyor.
24.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yeni sponsorluk anlaşması
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yeni sponsorluk anlaşması Türkiye Basketbol Federasyonu ile e-ticaret platformu Hepsiburada arasında imzalanan anlaşmayla şirket; milli takımlar ana sponsoru oldu.
9.06.2023 Basketbol
Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de şampiyon oldu!
Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de şampiyon oldu! ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Kadınlar Final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe Alagöz Holding 99-60'lık skorla kazandı ve kupanın sahibi oldu.
16.04.2023 Basketbol
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
A Milli Erkek Basketbol Takımı Belçika'yı farklı devirdi: 86-52
A Milli Erkek Basketbol Takımı Belçika'yı farklı devirdi: 86-52 A Milli Erkek Basketbol Takımı FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri 2'nci Tur I Grubu'nda Belçika'yı 86-52 mağlup etti.
11.11.2022 Basketbol
Türkiye Basketbol Federasyonu'na bir sponsor daha!
Türkiye Basketbol Federasyonu'na bir sponsor daha! Türkiye Basketbol Federasyonu ile Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığı çatısı altında faaliyet gösteren TEMSA arasında imzalanan anlaşmayla TEMSA; milli takımlar sponsoru oldu.
8.11.2022 Basketbol
12 Dev Adam Fransa'ya yenildi Eurobasket'e veda etti: 86-87
12 Dev Adam Fransa'ya yenildi Eurobasket'e veda etti: 86-87 A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu'nda Fransa'ya 87-86 mağlup olarak turnuvaya veda etti.
Gürcistan Eurobasket 2022'ye veda etti! Türkiye'den baklavalı gönderme...
Gürcistan Eurobasket 2022'ye veda etti! Türkiye'den baklavalı gönderme... Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda son 16 turunda eşleşmeler belli oldu. Millilerin rakibi Fransa oldu. Grup maçlarında karşılaştığımız ve milli oyuncumuz Furkan Korkmaz'a saldıran Gürcistan'a TBF'den baklavalı gönderme geldi.
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız Türkiye Basketbol Federasyonu, A Mfiba,cas,illi Basketbol Takımı'nın Gürcistan ile oynadığı maçta yaşanan 22 saniyelik zaman kaybı nedeniyle yapılan kural hatası başvurusunun FIBA tarafından reddedilmesi üzerine Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracaklarını açıkladı.
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı devirdi
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı devirdi 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu dördüncü maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı 78-63'lük skorla yenerek 3. galibiyetini elde etti. 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu dördüncü maçında İspanya'nın Karadağ'ı yenmesiyle A Milli Takım, son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.
6.09.2022 Basketbol
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor...
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor... Türkiye Basketbol Federasyonu, Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerine inşa edilecek olan Basketbol Gelişim Merkezi’ni hazırladığı video ile tanıttı.
6.07.2022 Vatan TV
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor...
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor... Türkiye Basketbol Federasyonu, Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerine inşa edilecek olan Basketbol Gelişim Merkezi’ni hazırladığı video ile tanıttı.
6.07.2022 TBL
A Milli Erkek Basketbol takımı, Büyük Britanya'yı mağlup etti
A Milli Erkek Basketbol takımı, Büyük Britanya'yı mağlup etti FIBA 2023 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, B Grubu’ndaki son maçında deplasmanda Büyük Britanya’yı 85-71 mağlup etti. İkinci turda I Grubu’nda maçlarını oynayacak olan ay-yıldızlılar, Sırbistan, Letonya ve Belçika ile karşı karşıya gelecek.
3.07.2022 Basketbol
Spor camiasından "19 Mayıs" kutlamaları
Spor camiasından "19 Mayıs" kutlamaları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile birçok kulüp kutlama mesajı yayımladı. Paylaşılan kutlama mesajları şöyle:
19.05.2022 Süper Lig
'12 Dev Adamın' 12 kişilik kadrosu belli oldu
'12 Dev Adamın' 12 kişilik kadrosu belli oldu FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu 3'üncü maçında bugün Yunanistan ile deplasmanda karşılaşacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 12 kişilik maç kadrosu belli oldu.
25.02.2022 Basketbol
NBA All-Star Rising Stars maçında Alperen Şengün de var!
NBA All-Star Rising Stars maçında Alperen Şengün de var! NBA All-Star etkinlikleri kapsamında oynanacak Rising Stars (Yükselen Yıldızlar) maçında Houston Rockets formasını giyen milli basketbolcu Alperen Şengün çaylaklar takımı kadrosunda yer aldı.
10.02.2022 NBA
Ömer Onan: "Obradovic'le 24-25 yaşında tanışmayı çok isterdim..."
Ömer Onan: "Obradovic'le 24-25 yaşında tanışmayı çok isterdim..." TBF Başkanvekili Ömer Onan, Nazlıcan Elestekin ve Gökhan German'ın sorularını yanıtladı.
8.01.2022 İddaa
Fiyat indirimde istismara ceza! Bakan duyurdu: 'Fırsatçılara göz açtırmayacağız'
Fiyat indirimde istismara ceza! Bakan duyurdu: 'Fırsatçılara göz açtırmayacağız' Son dakika haberi.. Dolar ve eurodaki hızlı düşüşün ardından indirim açıklamaları art arda geldi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş fırsatçılarla ilgili net mesaj verdi. Döviz kurlarındaki düşüşü fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimleri artıracaklarını belirten Bakan Muş, ihlalde bulunanlara en ağır cezaları vereceklerini açıkladı.
23.12.2021 Ekonomi
Kripto parada son dakika uyarısı! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple...
Kripto parada son dakika uyarısı! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple... Kripto paralarla ilgili son tahmini geldi. Kripto para borsasında işlem yapan kullanıcılara peş peşe uyarılar geliyor. Kripto para piyasaları hareketli bir dönemden geçiyor. Küresel ekonomik gelişmeler, Kovid-19’un Omicron varyantı, Çinli gayrimenkul devi Evergrande’nin batma riski gibi nedenlerin tetiklediği düşüş yerini toparlanmaya bırakırken, yatırımcılar da tedirgin oldu.
7.12.2021 Ekonomi
Sırp forvet Stevan Jelovac hayatını kaybetti
Sırp forvet Stevan Jelovac hayatını kaybetti Yunanistan ekibi AEK, ülkemizde bir dönem Antalya BB ve Gaziantep Basketbol'da da forma giyen Stevan Jelovac'ın 32 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.12.2021 Basketbol
Barcelona'dan skandal karar! Sertaç Şanlı’nın milli takıma katılmasına izin vermedi
Barcelona'dan skandal karar! Sertaç Şanlı’nın milli takıma katılmasına izin vermedi İspanya Basketbol Ligi ekiplerinden Barcelona, milli oyuncu Sertaç Şanlı’nın A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Büyük Britanya ile oynayacağı maç için milli takım kampına katılmasına izin vermedi.
27.11.2021 Basketbol
TBF'den seyirci kararı! % 100 alınacak!
TBF'den seyirci kararı! % 100 alınacak! Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), müsabakalarda salonlara tam kapasiteyle seyirci alınmasına karar verildiğini duyurdu.
2.11.2021 TBL
Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay: Spora destek veren bir aileyiz
Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay: Spora destek veren bir aileyiz Misli.com ve Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) yaptığı anlaşmanın ardından Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oktay, 'Spora destek veren bir aileyiz' derken, Türkoğlu ise "Bizi eleştirebilirler ama son 5 yılı başarısızlık olarak görmeleri gerçekten üzücü" ifadelerini kullandı.
12.10.2021 TBL

Benzer Haber Etiketleri

Tbf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tbf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.