Bayram Müjdesi

Bayram Müjdesi

Son dakika Bayram müjdesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bayram müjdesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bayram müjdesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram Müjdesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram müjdesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 bayram müjdesi haberi bulunmuştur. Tüm bayram müjdesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Ay İkizler burcunda: Astrolog Dinçer Güner 4 burç için bayram müjdesi verdi!
Ay İkizler burcunda: Astrolog Dinçer Güner 4 burç için bayram müjdesi verdi! Ay İkizler burcunda ilerliyor. Bu süreç içerisinde çenemizin düşeceğini söyleyen Astrolog Dinçer Güner, bu dönemin Duygusal, özel hayata dair önemli konuşmalar yapmak, kararlar almak için uygun olmadığını ifade etti. İşte Dinçer Güner'de Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
16.03.2024 Astroloji
Emekliye 6 bin TL bayram ikramiyesi! Net tarih belli oldu
Emekliye 6 bin TL bayram ikramiyesi! Net tarih belli oldu Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alanlar bekliyordu. Emekliye çifte bayram müjdesi geldi. TBMM Genel Kurulu 16 milyon emeklinin çıkmasını dört gözle beklediği bayram ikramiyesiyle ilgili düzenlemeyi kabul etti. Yasa ile emeklilerin Ramazan ve Kurban bayramlarında aldıkları 2 bin liralık ikramiye yüzde 50 artışla 3 bin liraya çıkartıldı.
3.03.2024 Ekonomi
Akademisyenler, asistanlarının yayınlarına böyle çöküyor!
Akademisyenler, asistanlarının yayınlarına böyle çöküyor! Kısa yoldan yükselmek isteyen bazı akademisyenler, hiçbir katkı sunmamalarına rağmen asistanlarının yayınlarına ismini yazar olarak ekletiyor. Kimi ise ‘sen benim ismimi yaz ben de senin ismini yazarım’ diyerek ‘makale kardeşliği’ yapıyor...
18.02.2024 Gündem
Emekli, dul ve yetime bayram müjdesi! Zamlı ikramiye ödeme detayları belli oldu
Emekli, dul ve yetime bayram müjdesi! Zamlı ikramiye ödeme detayları belli oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranındaydı. Emekli, dul ve yetim aylığı alanlar bayram ikramiyesi ödemelerinden yararlanıyor. Emekli ikramiyesi ödeme miktarı ve tarihi belli oldu. Bazı emekliler ikramiyelerini evlerinden alabilecekler. Peki yeni emekli olanlar da ikramiye alacak mı? İşte emekli bayram ikramiyesi ile ilgili merak edilen tüm detayları...
18.02.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu'daki sonuçlara dikkat çeken Erdoğan, "Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi. Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız. Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin." dedi. Emeklilere müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Bakan Nebati:  2750 personel alımı yapacağımızın müjdesini vermek isterim
Bakan Nebati: 2750 personel alımı yapacağımızın müjdesini vermek isterim Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati nitelikli 2750 personel alımı yapılacağını söyledi.
21.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Depremin üzerinden 80 gün geçti, yarın ilk konutları teslim edeceğiz
Bakan Kurum: Depremin üzerinden 80 gün geçti, yarın ilk konutları teslim edeceğiz  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bayram namazını Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde kıldı. Bayram namazından sonra açıklamalarda bulunan Kurum, “Yarın, depremzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi biten ilk konutlarımızı teslim edeceğiz” dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Bayramın ikinci günü deprem bölgesindeki ilk konutları bitireceğiz
Bakan Kurum: Bayramın ikinci günü deprem bölgesindeki ilk konutları bitireceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bir taraftan bayramı karşılıyor olmanın sevinci, bir taraftan bayramın ikinci gününde deprem bölgesinde bitireceğimiz ilk konutlarımızın teslim ediyor olmamız ve bir aydır orada afetzede kardeşlerimiz için bir mücadele veriyoruz. 11 ilimizde eş zamanlı afet bölgesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi.
20.04.2023 Ekonomi
Karaköy'de metruk binada kısmi çökme! Yol trafiğe kapatıldı
Karaköy'de metruk binada kısmi çökme! Yol trafiğe kapatıldı Beyoğlu'nda 5 katlı metruk binada yaşanan kısmi çökme nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Tramvay seferleri de yapılamıyor.
6.04.2023 Gündem
EYT'liye ek ödeme! E-devlet üzerinden sorgulanıyor
EYT'liye ek ödeme! E-devlet üzerinden sorgulanıyor EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'li emekliye bayram müjdesi verildi. Bun göre mart ayında emeklilik başvurusunda bulunanlar maaşlarını nisan ayında alacaklar. SSK'lıların (4/A), tahsis numarasının son rakamına göre nisan ayının 17’si ile 26’sı arasındaki tarihlerde maaşınız bankaya yatacak. Bağ-Kur'lular ise tahsis numarasının son rakamına göre 25’i ile 28’i arasında maaşları bankaya yatacak. Nisan ayında alınan maaşın üzerine fark ödemesi de yapılacak. Bunun yanında E-Devlet'e giriş yaptıklarında, emekli işlemleri menüsü altında emeklik günlük ödeme kısmı sorgulandığında kısmi ödemeye hak kazandılarsa ne kadar maaş farkı alacaklarını görecekler. Hem Ramazan Bayramı’nda hem de Kurban Bayramı’nda 2’şer bin lira olan bayram ikramiyesi de emeklilerin hesabına yatacak. İşte EYT ile ilgili tüm detaylar...
6.04.2023 Emekli
Emekliye bayram müjdesi! Maaş ve ikramiyenin hesaplara yatacağı tarih belli oldu
Emekliye bayram müjdesi! Maaş ve ikramiyenin hesaplara yatacağı tarih belli oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı EYT'liler dahil tüm emeklilerin beklediği açıklamayı yaptı. 2 bin liraya yükseltilen bayram ikramiyelerinin yatırılacağı tarih açıklandı. İşte haberin detayları...
5.04.2023 Emekli
EYT'de ilk ödeme başladı! EYT başvurusu yapanlar dikkat, Maaştan önce fark
EYT'de ilk ödeme başladı! EYT başvurusu yapanlar dikkat, Maaştan önce fark EYT'lilerle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. EYT'lilerde maaş bağlama işlemi bitenlere maaştan önce fark ödemeleri başladı. EYT'de başvuru yapan 1,6 milyon EYT'liden 250 binden fazlasının işlemi tamamlandı. İşte son dakika haberinin detayları...
5.04.2023 Emekli
Ev almak isteyenlere TOKİ'den bayram müjdesi! 163 bin liraya ev fırsatı
Ev almak isteyenlere TOKİ'den bayram müjdesi! 163 bin liraya ev fırsatı Ev almak isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaş için Türkiye genelinde 24 ilde toplam 3 bin 151 konutu 163 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıyor. Kuralı satışlara başvurular 18 Temmuz'da başlıyor. Kuralı satışlara başvuru yapacak vatandaşlar yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat ve 96, 108, 120, 180 ve 240 ay vade ile konut sahibi olabilecek. Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası'nın şubeleri aracılığıyla her il için tarihler değişmekle birlikte 04 Ağustos'a kadar kabul edilecek. Konutlara başvuru yapacak vatandaşların 18 yaşını doldurmuş ve Türk vatandaşı olması gerekiyor.
12.07.2022 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere bayram müjdesi! 120 ay vade, yüzde 1 KDV...
Ev sahibi olmak isteyenlere bayram müjdesi! 120 ay vade, yüzde 1 KDV... Ev sahibi olmak isteyenlere bayram müjdesi! Tarihler açıklandı, hepsi satışa çıktı. İsteyenler yüzde 50 peşinat, kalanını da 120 ay vade ve yüzde 1 KDV ile konut sahibi olabilecek. TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi'nde inşa edilen toplam 185 konutu açık artırmayla satışa sunacak. İşte kiradan kurtulup ev sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren haberin detayları...
11.07.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan en sevdiği tatlıyı açıkladı:  Ramazanda eksik etmem...
Cumhurbaşkanı Erdoğan en sevdiği tatlıyı açıkladı: Ramazanda eksik etmem... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki KYK Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu’nda katıldığı iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ramazan ayında sevdiği ve 'eksik' etmediği tatlıyı açıkladı.
22.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram müjdesi! Paralar hesaplara yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram müjdesi! Paralar hesaplara yatıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da KYK yurdunda öğrencilerle iftar programında açıklamalarda bulundu. "Gittiğim her yerde özellikle burada da gayretleriyle enerjileriyle, birikimleriyle 2053 vizyonuna sahip çıkacak bir gençlik görüyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlerimizin ülke sınırlarını aşan başarılarıyla gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca kredi ve burs ödemelerinin erken yapılacağını belirterek, "Öğrencilerimizin burs ve kredilerini ayın 6’sı ile 10’u arasında yatırıyorduk. Kredi ve burs ödemelerini mayıs ayı için 25’inden itibaren yatıracağız" dedi.
22.04.2022 Siyaset
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Tek tek hesaplandı! Tarih verildi
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Tek tek hesaplandı! Tarih verildi Emekli milyonlarca kişiye bayram ikramiyesi müjdesi. Bayram ikramiyeleri emekli milyonlarca kişinin hesabına yatacak. Emekliye verilecek bayram ikramiyesi ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili 4 formül masada. İkramiye formüllerinden biri, enflasyon oranında artış yapılması. 2021 enflasyonu yüzde 36.08 olarak gerçekleşti. İkramiye yıllık enflasyona göre artırılırsa, ödemeler bin 100 liradan bin 496 lira 88 kuruşa çıkabilecek. Bu yıl iki bayramda toplam 2 bin 993 lira 76 kuruş ödeme alınabilecek. İkramiye artışında yeniden değerleme oranı da dikkate alınabilir. Bu yılın başında bazı vergi, harç ve cezaların güncellemesinde yüzde 36.2'lik yeniden değerleme oranı baz alındı. Eğer bu artış ikramiyeye yansıtılırsa bin 100 liralık tutar, bin 498 lira 20 kuruş olabilecek. Bu yıl 2 bayramda elde edilecek gelir 2 bin 996 lira 40 kuruşu bulacak. İşte bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika tüm detaylar...
22.03.2022 Emekli
Ödemeler erteleniyor! Bayram müjdesi geldi, Meclis'e sunuldu...
Ödemeler erteleniyor! Bayram müjdesi geldi, Meclis'e sunuldu... Ödemelerle ilgili dikkat çeken açıklama. Devletten flaş karar! Hükümetin geçtiğimiz günlerde TBMM’ye gönderdiği, bireysel emeklilik sigortasının yanı sıra, nükleer enerji gibi büyük projelere bazı kolaylıklar getiren teklife, önergelerle yeni eklemeler yapılacağı öğrenildi. Buna göre hazine arazisi üzerine kurulu olan tüm turistik tesislerin, ecrimisil ödemesi ertelenecek. Ayrıca siyasi partilerin her yıl AYM’ye verdiği hesap cetvellerinde bundan sonra 1500 liranın üstündeki giderler yer alacak.
13.05.2021 Ekonomi
1.100 lira! Emekliye, memura, vatandaşa, esnafa bayram müjdesi!
1.100 lira! Emekliye, memura, vatandaşa, esnafa bayram müjdesi! Hesaplara yatırılacak. Memur, emekli ve esnafa güzel haber. Tek tek açıklandı. İhtiyaç sahibi ailelere hane başı verilen 1.000 liralık nakdi yardımı 1.100 liraya çıkartıldı. Emeklilere ise 1.100 lira bayram ikramiyesi ödenecek. Memur maaşları ise 10 Mayıs tarihi itibariyle yatırılmaya başlanacak.
30.04.2021 Ekonomi
İşten çıkarma yasağıyla ilgili son dakika gelişmesi!
İşten çıkarma yasağıyla ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren karar! Koronavirüs salgını sonrası getirilen işten çıkarma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi. Ve süre resmen uzatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram müjdesi vererek, işten çıkarma yasağının 30 Hazirana kadar uzatıldığını açıkladı.
29.04.2021 Çalışma Hayatı
Emekliye bayram müjdesi! Zam geldi, ikramiye tutarı…
Emekliye bayram müjdesi! Zam geldi, ikramiye tutarı… Milyonlarca emekliye müjde! Ve belli oldu. Bayram ikramiyelerine zam yapıldı. Güzel haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Emekli vatandaşlar 'bayram ikramiyesine ne kadar zam yapılacak?' diye araştırma yapıyordu. Ve netleşti. Bayram ikramiyesine yapılan zam miktarı belli oldu.
27.04.2021 Emekli
Emekliye güzel haber! Zam ve ikramiye
Emekliye güzel haber! Zam ve ikramiye Emekli milyonlara güzel haber! Emekliye bayram müjdesi geldi. Hesaplara yatacak. Tarih belli oldu. Toplam 13.1 milyon emekliye ödenecek bayram ikramiyeleri mayıs ayının ilk haftası hesaplara yatırılacak. Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesinin de 12-16 Temmuz tarihlerinde yatırılması bekleniyor. Böylece milyonlarca emekli temmuzda hem zam hem de ikramiye alınmış olacak.
10.04.2021 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Müjdesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram müjdesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.