Bayram İkramiyeleri

Bayram İkramiyeleri

Son dakika Bayram ikramiyeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bayram ikramiyeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bayram ikramiyeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram İkramiyeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram ikramiyeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 bayram ikramiyeleri haberi bulunmuştur. Tüm bayram ikramiyeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek Emekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. İkramiyeler 2-5 Nisan arasında hesaplara yatacak. Emekli bayram ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 arttırılarak 3 bin TL’ye çıkarıldı. Emekliler iki bayramda toplam 6 bin lira ikramiye alacak. Dul ve yetimlere hisseleri oranında ödeme yapılacak
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşları erken yatacak mı, emekli memur maaşı ne zaman yatacak? Maaşlar bayramdan önce yatar mı, bayramdan önce nisan ayı maaşları verilecek mi?
Memur maaşları erken yatacak mı, emekli memur maaşı ne zaman yatacak? Maaşlar bayramdan önce yatar mı, bayramdan önce nisan ayı maaşları verilecek mi? Ramazan ayının bitmesiyle vatandaşlar bayramı karşılayacak. Her ayın 15’inde maaşlarını alan memurlar ise bayram öncesinde maaşlarının yatıp yatmayacağına yönelik sorgulamalarını arttırdı. Bayram öncesi alışveriş yapacaklar ya da bayram tatilini değerlendirecek memurlar 10-12 Nisan tarihleri arasında idrak edilecek bayram öncesi “Memur maaşları bayramdan önce yatar mı?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, nisan ayı memur maaşları erken yatacak mı, memurlar nisan maaşlarını ne zaman alacak, bayram öncesi memur maaşları yatar mı?
29.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesinde dilekçe detayı! Emekli milyonlara kritik uyarı
Bayram ikramiyesinde dilekçe detayı! Emekli milyonlara kritik uyarı Emeklilere bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da ödenecek. Ölen eşinin emekli aylığının %50'sini alana 1.500 TL yatacak. İş göremezlik geliri alana da ikramiye var. 31 Mart tarihinden önce emeklilik dilekçesi veren EYT'liler de ikramiye alabiliyor.
18.03.2024 Çalışma Hayatı
Emeklileri sevindiren gelişme! Resmi Gazete'de yayımlandı
Emeklileri sevindiren gelişme! Resmi Gazete'de yayımlandı Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin TL’ye çıkaran kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
11.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyeleri hesaba yatıyor! İşte emekli milyonların beklediği tarih
Bayram ikramiyeleri hesaba yatıyor! İşte emekli milyonların beklediği tarih Emekli 16 milyon vatandaşa müjde verildi. Bayram ikramiyeleri hesaba yatıyor. Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı için geçerli olan zamlı ikramiye tutarlarını duyurdu. Erdoğan, bayram ikramiyelerinin yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye çıkarıldığını açıkladı. Peki ikramiyede yasal süreç nasıl işleyecek, ödemeler ne zaman yapılacak? Yeni emeklilik başvurusu yapanlar da ikramiyeden yararlanacak mı? İşte detaylar...ta
19.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu Yargı hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik düzenlemeler içeren 8. Yargı Paketi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. TBMM Başkanlığına sunulan 8. Yargı Paketi'nde, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltilmesine ilişkin düzenleme de yer aldı.
16.02.2024 Gündem
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar 2024? Bayram ikramiyesine zam var mı, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar 2024? Bayram ikramiyesine zam var mı, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere verilen bayram ikramiyeleri 1100 liradan 2 bin liraya yükseltilmişti. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin lira olacak şekilde toplam 4 bin lira ikramiye ödenmişti. Emeklilerin bayram ikramiyesine zam yapılacağı iddiaları gündeme geldi. Peki, Emekli bayram ikramiyesi 8500 TL mi olacak, emekli bayram ikramiyesi erken yatar mı?
10.02.2024 Çalışma Hayatı
Yemek yardımında gözden kaçan detay! Maaşa ve prime doğrudan etki ediyor
Yemek yardımında gözden kaçan detay! Maaşa ve prime doğrudan etki ediyor Çalışan herkesi ilgilendiriyor. Şirketlerin gelir vergisinden istisna tutulacağı günlük yemek bedeli belli olmuştu. 2024 yılı günlük yemek bedeline yüzde 54.54 zam yapılmıştı. Konuyla ilgili merak edilen soruların başında 'yemek yardımı için sınır var mı?' geliyor. İşte yemek yardımıyla ilgili kritik detay...
9.02.2024 Çalışma Hayatı
EYT başvurularında prim borcu engeline dikkat! Bunu yapanın ikramiye hakkı yanıyor
EYT başvurularında prim borcu engeline dikkat! Bunu yapanın ikramiye hakkı yanıyor Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için emeklilik yolculuğu devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun prim borcu bildirimleri ve emeklilik başvurularındaki kritik süreçler hakkında bilmesin gereken detaylar ortaya çıktı. SGK Uzmanı Dilek Ete birkaç aydır EYT başvuranlarının reddedildiğine dikkat çekerek yeniden başvuru konusunda vatandaşlara önemli önerilerde bulundu.
27.10.2023 Emekli
Emekliye ve memura dev zam! Emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye ve memura dev zam! Emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor, tarih verildi Son dakika emekli ve memur zammı... Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Emekli ve memur maaşları için kritik tarih verildi. Emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor. Emekli ve memurlar için tahsis numarasına göre ödeme takvimi belli oldu. Öte yandan Emekli ve memur maaşlarına gelecek zam oranları açıklandı. Emekli ve memurların yeni olası maaşları ortaya çıktı. Peki emekli ve memur maaşları ne zaman hesaba yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Yeni polis, öğretmen, hemşire, doktor, avukat, imam maaşı ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
21.06.2023 Emekli
Emekliye ve memura dev zam! Emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye ve memura dev zam! Emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor, tarih verildi Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Emekli ve memur maaşları için kritik tarih verildi. Emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor. Emekli ve memurlar için tahsis numarasına göre ödeme takvimi belli oldu. Öte yandan Emekli ve memur maaşlarına gelecek zam oranları açıklandı. Emekli ve memurların yeni olası maaşları ortaya çıktı. Peki emekli ve memur maaşları ne zaman hesaba yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Yeni polis, öğretmen, hemşire, doktor, avukat, imam maaşı ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
19.06.2023 Emekli
Galata’da 'pes' dedirten görüntüler! Göz gözü görmedi
Galata’da 'pes' dedirten görüntüler! Göz gözü görmedi Galata Kulesi Meydanı’nda bir grup, hastaneye giden yolun trafiğini araçla keserek asker adayını havaya fırlattı. Evlilik teklifi yapan bir başka grup ise ortalığı dumana boğdu. Pes dedirten o anlar kameralara yansırken, dakikalarca yolu kapatan magandalar polisin müdahalesi ile araçlarına binip ayrıldı.
18.06.2023 Yaşam
YKS'de ikinci oturum maraton koşusunu aratmadı
YKS'de ikinci oturum maraton koşusunu aratmadı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da başladı. Geç kalan ve koşarak gelen öğrencilerin çabası maraton yarışlarını aratmadı. Bazı öğrenciler kapıların kapanmasına saniyeler kala yetişti.
18.06.2023 Eğitim
Emekli maaşları ve emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmesi! SGK duyurdu, paralar hesaplara geçiyor
Emekli maaşları ve emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmesi! SGK duyurdu, paralar hesaplara geçiyor Emekli maaşı zammı ve bayram ikramiyesiyle ilgili son dakika geldi. Emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor. Emeklileri ilgilendiren erken ödeme takvimi belli oldu. Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi Kurban Bayramı öncesi erkenden ödenecek. Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi verdi. EYT'den emeklilik hakkı kazanan ve maaşları bağlanan 1,5 milyonu aşkın kişiyle emekli sayısı yaklaşık 16 milyon oldu. Emekli ikramiyesi ödemesi için maaşları henüz bağlanmamış EYT'lilerin hiçbir hak kaybı olmayacak. Öte yandan 5 aylık açıklanan enflasyon verilerine göre yeni emekli maaşları belli oldu. Zamlı emekli maaşları tek tek hesaplandı. Peki emekli maaşı ve 2023 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ne kadar olacak? İşte emekli milyonlarca vatandaşı kapsayan detaylar...
18.06.2023 Emekli
Tahsis numarasına göre emekli maaş günleri 2023 ile SSK-Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri!
Tahsis numarasına göre emekli maaş günleri 2023 ile SSK-Bağ-Kur emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri! Bayram ikramiyeleri ve emekli maaşlarının ne zaman yatacağı belli oldu. Emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin ödenmesine 17 Haziran 2023 tarihinden itibaren başlanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklamasına göre 17-23 Haziran tarihleri arasında emekli aylığı ve ikramiyelerin ödemeleri tamamlanacak. İşte emekli bayram ikramiyesi ile SSK-Bağ-Kur emekli aylığı ödeme tarihleri…
17.06.2023 Emekli
Emekli aylığı ve emekli bayram ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı
Emekli aylığı ve emekli bayram ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ödemelerinin başladığını duyurdu.
17.06.2023 Emekli
Emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatmaya başladı! Zam müjdesi, İşte erken ödeme takvimi
Emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatmaya başladı! Zam müjdesi, İşte erken ödeme takvimi Emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesiyle ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yeni tarihi açıkladı. SGK'dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da normal aylık takviminden önce erken ödeme yapılacak. Öte yandan Emekli maaşlarına gelecek zam oranları açıklandı. Emeklilerin yeni olası maaşları ortaya çıktı. Peki emekli maaşları ne zaman hesaba yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte emekli maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
17.06.2023 Emekli
Piyasa katılımcıları anketi: İşte yeni dolar, enflasyon ve faiz beklentileri
Piyasa katılımcıları anketi: İşte yeni dolar, enflasyon ve faiz beklentileri Merkez Bankası'nın Haziran ayı piyasa anketinde dolar, enflasyon ve faiz beklentisi yükseldi.
16.06.2023 Ekonomi
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı: 'Beni öldürecek’ diyordu
Oğlu uçurumdan düşerek ölen annenin ifadesi gelinini ev hapsinden kurtardı: 'Beni öldürecek’ diyordu Bursa'da uçurumdan düşerek hayatını kaybeden eşi Ali Gülenç’in (35) ölümüyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yargılanan eşi Arzu Gülenç (33), hakkındaki suçlamaları reddetti. Duruşmada tanık olarak dinlenen kayınvalidesi Kadriye Gülenç, oğlunun uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyerek gelininden şikayetçi olmadı. Gülenç, “Olay akşamı oğlum gelinimle tartıştı. Zorla arabaya bindirmeye çalışırken engellemeye çalıştım. Gelinim, ‘Beni öldürecek’ diyordu” dedi. Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Arzu Gülenç’in ev hapsi cezasının kaldırılmasına karar verdi.
16.06.2023 Yaşam
Ev sahibine sahte polis tuzağı! Akılalmaz parola oyununu anlattı: Bunlar bambaşka
Ev sahibine sahte polis tuzağı! Akılalmaz parola oyununu anlattı: Bunlar bambaşka Edirne'de kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların 386 bin lirasını aldığı Aynur Özdoğan (84), emlakçının durumu fark etmesiyle evini de satmaktan son anda kurtuldu. Dolandırıcıların kendisine buluşmada parola söylettiklerini belirten Özdoğan, “Bana buluşmada parola da söylettiler. Ben 'barış' diyecekmişim, onlar da 'pınar' diyecekmiş. Dedikleri gibi parayı alacak kişi geldi ve parolayı söyledik. Parayı çantadan çıkartıp verdim ve gitti. Ben başkalarına akıl veriyordum, 'sakın kanmayın, etmeyin' diyordum. Bunlar bambaşka, çok kalabalık ve pişkin insanlar. Kimse kanmasın" dedi.
16.06.2023 Yaşam
Memura - emekliye dev zam! Oranlar değişti, yeni emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor
Memura - emekliye dev zam! Oranlar değişti, yeni emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Emekli ve memur maaşları için kritik tarih verildi. Emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor. Emekli ve memurlar için tahsis numarasına göre ödeme takvimi belli oldu. Öte yandan Emekli ve memur maaşlarına gelecek zam oranları açıklandı. Emekli ve memurların yeni olası maaşları ortaya çıktı. Peki emekli ve memur maaşları ne zaman hesaba yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Yeni polis, öğretmen, hemşire, doktor, avukat, imam maaşı ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
14.06.2023 Emekli
Emekliye ve memura dev zam! Emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor, tarih verildi
Emekliye ve memura dev zam! Emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor, tarih verildi Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Emekli ve memur maaşları için kritik tarih verildi. Emekli aylıkları ve memur maaşları hesaba yatıyor. Emekli ve memurlar için tahsis numarasına göre ödeme takvimi belli oldu. Öte yandan Emekli ve memur maaşlarına gelecek zam oranları açıklandı. Emekli ve memurların yeni olası maaşları ortaya çıktı. Peki emekli ve memur maaşları ne zaman hesaba yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? Yeni polis, öğretmen, hemşire, doktor, avukat, imam maaşı ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
14.06.2023 Emekli
Emekli maaşları ve emekli bayram ikramiyeleri hesaba geçiyor! Emekli milyonlar için kritik tarih açıklandı, işte ödeme takvimi
Emekli maaşları ve emekli bayram ikramiyeleri hesaba geçiyor! Emekli milyonlar için kritik tarih açıklandı, işte ödeme takvimi Emekli maaşı zammı ve bayram ikramiyesiyle ilgili son dakika geldi. Emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor. Emeklileri ilgilendiren erken ödeme takvimi belli oldu. Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi Kurban Bayramı öncesi erkenden ödenecek. Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi verdi. EYT'den emeklilik hakkı kazanan ve maaşları bağlanan 1,5 milyonu aşkın kişiyle emekli sayısı yaklaşık 16 milyon oldu. Emekli ikramiyesi ödemesi için maaşları henüz bağlanmamış EYT'lilerin hiçbir hak kaybı olmayacak. Öte yandan 5 aylık açıklanan enflasyon verilerine göre yeni emekli maaşları belli oldu. Zamlı emekli maaşları tek tek hesaplandı. Peki emekli maaşı ve 2023 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ne kadar olacak? İşte emekli milyonlarca vatandaşı kapsayan detaylar...
12.06.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Bayram İkramiyeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram ikramiyeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.