Bayraktar Kızılelma

Bayraktar Kızılelma

Son dakika Bayraktar Kızılelma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bayraktar Kızılelma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bayraktar Kızılelma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayraktar Kızılelma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayraktar kızılelma gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 bayraktar kızılelma haberi bulunmuştur. Tüm bayraktar kızılelma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 bir aşamayı daha başarıyla geçti Yerli ve milli Bayraktar TB3 31. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Baykar, resmi sosyal medyasından o uçuşu paylaştı. Paylaşımda toplam uçuşun 295 saat olduğu belirtildi. İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'nin yeni nesil savaş uçağı KAAN'ın lastikleri de yerli
Türkiye'nin yeni nesil savaş uçağı KAAN'ın lastikleri de yerli İlk uçuşunu başarıyla gerçekleştiren 5'inci nesil savaş uçağı KAAN'da, lastik sektörünün Ar-Ge'ye yatırım yapan yüzde 100 yerli sermayeli şirketi Petlas'ın tasarladığı lastikler kullanıldı.
7.03.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA 15. test uçuşunu da başarıyla tamamladı.
17.01.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar duyurdu! TB3 14. uçuşunu başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar duyurdu! TB3 14. uçuşunu başarıyla tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 14. test uçuşunu da başarıyla tamamladığını duyurdu.
27.12.2023 Gündem
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 14. test uçuşunu da başarıyla tamamladığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Bayraktar TB3 SİHA 32 saat havada kaldığı uzun uçuş testini başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 SİHA 32 saat havada kaldığı uzun uçuş testini başarıyla tamamladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 32 saat havada kaldığı 13. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Milli SİHA, 32 saatlik uçuşu sırasında gökyüzünde toplam 5.700 km mesafe kat etti.
20.12.2023 Ekonomi
Selçuk Bayraktar açıkladı! Bayraktar TB3 bir testi daha geçti
Selçuk Bayraktar açıkladı! Bayraktar TB3 bir testi daha geçti Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 9. uçuş testini de başarıyla tamamladığını duyurdu.
28.11.2023 Ekonomi
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi
Erdoğan'ın Berlin ziyareti öncesi dikkat çeken iddia! Bloomberg'e cevap Haluk Bayraktar'dan geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti öncesi, 'Almanya Başbakanı Olaf Scholz'un Türkiye'ye Eurofighter Typhoon savaş uçağı satışını engelleyeceği' iddiasını ortaya atan Bloomberg'e cevap Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan geldi.
17.11.2023 Gündem
Türk savunma sanayisinin yeni gururu! Bayraktar TB3 bir testi daha geçti
Türk savunma sanayisinin yeni gururu! Bayraktar TB3 bir testi daha geçti Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 6. test uçuşunu da başarıyla tamamladığını duyurdu.
14.11.2023 Ekonomi
Bayraktar TB3 SİHA 5. uçuş testini başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 SİHA 5. uçuş testini başarıyla tamamladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, ilk defa iniş takımları kapalı uçtuğu 5. test uçuşunu başarıyla tamamladı.
10.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar TB3 SİHA uçuş testini başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 SİHA uçuş testini başarıyla tamamladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, Marmara bölgesini etkisi altına alan ve 130 km/sa hıza ulaşan lodos fırtınasının zorlu koşullarında gerçekleştirdiği 5 saatlik 3. test uçuşunu başarıyla tamamladı.
4.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar TB3'ten ikinci uçuş testi: 4 saat havada kaldı
Bayraktar TB3'ten ikinci uçuş testi: 4 saat havada kaldı Türkiye'nin, katlanabilir kanat yapısına sahip TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), 4 saat süren 2. uçuş testini de başarıyla tamamladı.
1.11.2023 Ekonomi
Selçuk Bayraktar 2025 yılını işaret etti: Bayraktar TB3 ve Kızılelma devrim yapacak
Selçuk Bayraktar 2025 yılını işaret etti: Bayraktar TB3 ve Kızılelma devrim yapacak BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "2024 yılında inşallah biz Bayraktar TB3’ü gemide görev yapabilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. 2025 yılında da biraz teknolojiyi iyice emin olduktan sonra Kızılelma’yı inşallah 2025’de gemide denemelerine başlamayı hedefliyoruz. Bayraktar TB3 ve Kızılelma’da inşallah TCG Anadolu’dan görev yapmaya başladıklarında dünya muharebesinde devrim yapmış olacaklar" dedi.
29.10.2023 Gündem
Bayraktar TB3'ten ilk uçuş: 'Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan olsun'
Bayraktar TB3'ten ilk uçuş: 'Cumhuriyetimizin 100. yılına armağan olsun' Türkiye'nin, katlanabilir kanat yapısına sahip TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), ilk teker kesme testinin ardından ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
27.10.2023 Gündem
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı
Bayraktar AKINCI 30 bin uçuş saatini tamamladı Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 30 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
15.09.2023 Ekonomi
Selçuk Bayraktar’a vatandaşlardan büyük ilgi
Selçuk Bayraktar’a vatandaşlardan büyük ilgi T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST’te vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bayraktar, “Bu sıcağa rağmen inanılmaz bir kalabalık ve coşku var. Bu da ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ne ne kadar sahip çıktığını gösteriyor” dedi.
30.08.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar: İnsansız hava araçlarında yapay zeka çalışmaları yürütüyoruz
Selçuk Bayraktar: İnsansız hava araçlarında yapay zeka çalışmaları yürütüyoruz BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bugün yapay zeka denen algoritmalar dediğimiz araştırmaları yürütüyoruz. Uçuş emniyetini arttırmak, aynı zamanda uçağın çevresini görüp, anlamasını sağlayacak algoritmalar üzerinden daha çok çalışılıyor. Elbette insansız hava aracı platformlarımız için daha çok bu çalışmaları yürütüyoruz ama bir yandan da Cezeri dediğimiz uçan arabamızı hazırlıyoruz” dedi.
23.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Milli elektrikli trenimizden sonra milli hızlı trenimizi de yapıyoruz
Bakan Uraloğlu: Milli elektrikli trenimizden sonra milli hızlı trenimizi de yapıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRASAŞ’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milli Hızlı Tren ile ilgili son gelişmeleri paylaşan Uraloğlu, “Milli Elektrikli Trenimizden sonra Milli Hızlı Trenimizi de yapıyoruz. İşletme hızı 225 km olan Milli Hızlı Trenimizde tasarım çalışmalarımızı yüzde 90 oranında tamamladık. İlk prototip montajına 2024 yılı başında başlamayı planlıyoruz. 8 araçlı tren setine sahip olacak bu milli hızlı trenimizi de 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.
22.07.2023 Ekonomi
Tarihi savunma anlaşması! Suudi Arabistan Türkiye'den satın alacak
Tarihi savunma anlaşması! Suudi Arabistan Türkiye'den satın alacak Baykar ile Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı arasında Bayraktar AKINCI TİHA ihracatı ve iş birliği sözleşmesi imzalandı. Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, Suudi Arabistan Krallığı Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterinde görev yapacak. Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, bunun Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük savunma ve havacılık ihracatı sözleşmesi olduğunu duyurdu. CNN Türk'e özel açıklamalar yapan Bayraktar, 'Milli teknoloji hamlesi ile geldiği noktadan mutluyuz' dedi.
18.07.2023 Ekonomi
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında
Havacılık tarihinde bir ilk: Hedef KIZILELMA! 2. Bölüm 8 Temmuz’da yayında Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ikinci bölümü, 8 Temmuz Cumartesi saat 20.00’de Baykar’ın YouTube kanalında yayınlanacak.
7.07.2023 Gündem
Dünyanın en çok ülkesine ihraç edilen Bayraktar TB2 SİHA'nın 500'üncüsü üretim hattından çıktı
Dünyanın en çok ülkesine ihraç edilen Bayraktar TB2 SİHA'nın 500'üncüsü üretim hattından çıktı Dünyanın en çok ülkesine ihraç edilen ve Türkiye’nin ilk milli silahlı insansız hava aracı olan Bayraktar TB2’nin 500’üncüsü üretim hattından çıktı. T500 kuyruk numaralı milli SİHA Bayraktar TB2’nin üretim hattından çıkışı Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle kutlandı.
23.06.2023 Bilim ve Teknoloji
İstanbul'da arsa ve ev sahiplerinin kabusu oldular! Örgüt lideri hakkında şoke eden gerçek
İstanbul'da arsa ve ev sahiplerinin kabusu oldular! Örgüt lideri hakkında şoke eden gerçek İstanbul’da özellikle Balat’ta sahipleri tarafından kullanılmayan bina ile arsaları işgal edip kullandıkları, hak sahiplerini ise silah yoluyla tehdit ederek sindirmeye çalıştıkları iddia edilen örgüte yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede örgüt hakkında detaylar ortaya çıkarken, örgüt lideri hakkındaki gerçek ise şoke etti.
16.06.2023 Yaşam
Bayraktar KIZILELMA havacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi
Bayraktar KIZILELMA havacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi Baykar’ın öz kaynaklarıyla milli ve özgün olarak geliştirdiği insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA, Yüksek İrtifa Sistem Tanımlama Testini başarıyla geçti.
16.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar AKINCI'dan HGK-82 ile başarılı atış
Bayraktar AKINCI'dan HGK-82 ile başarılı atış Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI, milli olarak geliştirilen ve ilk kez bir insansız hava aracından atılan Hassas Güdüm Kiti (HGK) ile gerçekleştirdiği test atışında hedefi tam isabetle vurdu.
14.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayraktar Kızılelma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayraktar kızılelma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.