Başrol

Başrol

Son dakika başrol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başrol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başrol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başrol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başrol gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.710 başrol haberi bulunmuştur. Tüm başrol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim
Ekin Koç: Taş Kağıt Makas gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin başrol oyuncularından Ekin Koç, “Kendimi tekrar etmekten kaçınmaya çalışırım.” diyerek, karakteri “Umut” ve oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalar yaptı.
23.04.2024 Magazin
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Güneş Tutulmasının başrol oyuncuları 3 burç olacak: Astrolog Dinçer Güner, yılın ilk tutulmasını 12 burç için tek tek yorumladı
Güneş Tutulmasının başrol oyuncuları 3 burç olacak: Astrolog Dinçer Güner, yılın ilk tutulmasını 12 burç için tek tek yorumladı 8 Nisan'da gerçekleşecek Güneş Tutulması'nın 12 burç için etkilerini yorumlayan astrolog Dinçer Güner, tutulmanın koç burnunun 19. derecesinde ve şironla birlikte olacağını ifade etti. Güneş tutulmasının başrol oyuncularının 3 burç olacağını söyleyen Dinçer Güner'den, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
4.04.2024 Astroloji
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı İslam alimi Nihat Hatipoğlu köşesinde bu kez günlük telaşın içinde kaybolup giden insanları, bu insanların hayatlarını sadece dünyevi hazlar ve geçici tatminler üzerine kurduklarına değindi. Ahirette bekleyen sonsuz güzellikler ve nimetlerin varlığından bahseden Hatipoğlu oruca yönelik gelen sorulara da köşesinden yanıt verdi.
14.03.2024 Ramazan
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in Taverna müziğinin efsaneleşen ismi Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı Burak Deniz canlandıracak. Deniz rolüne Ferdi Özbeğen’in videolarını izleyerek hazırlanıyor.
1.03.2024 Magazin
Mahsun J hangi platformda yayınlanıyor? Mahsun J dizisi konusu nedir? Mahsun J oyuncuları kimler?
Mahsun J hangi platformda yayınlanıyor? Mahsun J dizisi konusu nedir? Mahsun J oyuncuları kimler? Mahsun J dizisinin senaryosunu Öğünç Ersöz yazıyor. Röportaj Adam lakabıyla bilinen Mahsun Karaca'nın başrol oynadığı dizi ile ilgili araştırmalar sürüyor. Peki Mahsun J hangi platformda yayınlanıyor? İşte detaylar...
29.02.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde beklenen kavuşma! Azem oğluyla buluşuyor
'İnci Taneleri'nde beklenen kavuşma! Azem oğluyla buluşuyor Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı, bu akşam beşinci bölümü ile Kanal D'de izleyicisiyle buluşacak olan 'İnci Taneleri'nden yeni bir tanıtım yayınlandı. Oğlu Cihan’la yıllar sonra kavuşan Azem’in duygusal anları, fragmana damga vurdu.
22.02.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Sevda Ferdağ'dan acı haber geldi. Sevda Ferdağ 81 yaşında hayata veda etti.
17.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor Limak Vakfı tarafından kurulan ve bu yıl 7’nci yaşını kutlayan Limak Filarmoni Orkestrası, geleneksel hale gelen yeni yıl konserlerini bu yıl Şubat ayında verecek. Limak Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü tenorlar Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj ile İstanbul, İzmir ve Ankara’da sahne alacak.
2.02.2024 Yaşam
Örümcek Adam Filmleri İzleme Sırası...örümcek Adam Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Örümcek Adam Filmleri İzleme Sırası...örümcek Adam Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Örümcek Adam, çocukluğumuzdan beri hayatımızda yer alan film ve film serilerinden biridir. Birden fazla kez farklı başrollerle çekilen Örümcek Adam serilerinin izlenme sırası elbette önemlidir. Tabi ki sıraya bağlı kalmadan izlemek de mümkündür. Ancak tam olarak serüvene hakim olabilmek için doğru sırada izlemek daha avantajlı olacaktır.
1.02.2024 Gündem
Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam
Haluk Levent: Bana da teklif gelmişti ama ben yapamam Haluk Levent, 8 Şubat 2004 tarihinde yaşamını yitiren Cem Karaca'nın hayatını beyaz perdeye taşıyan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin galasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ünlü rockçı, söz ve müziğinde usta sanatçının imzası bulunan unutulmaz eser 'Islak Islak'la ilgili anısını ilk kez paylaştı.
24.01.2024 Magazin
İsmail Hacıoğlu eski eşi Duygu Kumarki ile galaya katıldı! İkilinin pozları olay oldu
İsmail Hacıoğlu eski eşi Duygu Kumarki ile galaya katıldı! İkilinin pozları olay oldu Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu, yaklaşık üç sene önce boşandığı Duygu Kumarki ile barışmıştı. Hacıoğlu, son olatak galaya eski eşiyle katıldı. İkilinin pozları gündem oldu.
23.01.2024 Magazin
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi Süper Lig'de oynayan iki yıldız oyuncu ölümden döndü. Afrika Uluslar Kupası için Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken Omar Colley ve Ali Sowe adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi.
11.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık Süper Lig'in iki yıldızı, Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi. İşte o anlar...
11.01.2024 Beşiktaş
Ahmet Kural düğün bastı! Salondakiler büyük şaşkınlık yaşadı
Ahmet Kural düğün bastı! Salondakiler büyük şaşkınlık yaşadı Selçuk Aydemir'in senaryosunu yazdığı ve yönetmen koltuğunda oturduğu, 2 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak komedi türündeki 'Efsane'nin başrol oyuncusu Ahmet Kural, film çekimlerinin yapıldığı Çorum'da hayranının düğününü bastı. Sağlık çalışanı çifte sürpriz yapan Kural, düğünde şarkı söyledi ve misafirlerle bol bol dans etti.
5.01.2024 Magazin
Alperen Şengün çılgınlığı! Ne yaptın sen? 30 sayı birden attı
Alperen Şengün çılgınlığı! Ne yaptın sen? 30 sayı birden attı NBA’de Houston Rockets ile Brooklyn Nets karşı karşıya geldi. Mücadeleye Milli yıldız Alperen Şengün damgasını vurdu. İşte detaylar...
4.01.2024 Basketbol
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Dudakta oluşan uçuk aslında içi sıvı ile dolu kabarcıklar şeklinde olan bir viral enfeksiyondur. Herpers simplex virüsü dudakta uçuk oluşmasına neden olur. 
1.01.2024 Sağlık
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
İnci Taneleri ikinci fragmanıyla da olay oldu: Herkes yer içer, hesabı Dilber öder
İnci Taneleri ikinci fragmanıyla da olay oldu: Herkes yer içer, hesabı Dilber öder İlk fragmanıyla olay yaratan Yılmaz Erdoğan imzalı İnci Taneleri, bu kez Dilber’li tanıtım filmiyle gündeme oturdu. “Dilber” karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı, sosyal medyada çok konuşuldu.
29.12.2023 Magazin
'Kolpaçino 4 seyirci ile buluşuyor!  Özgür'ün başı yine belada...
'Kolpaçino 4 seyirci ile buluşuyor! Özgür'ün başı yine belada... Komedi serisi 'Kolpaçino', '4 4'lük' adlı yeni bir filmle 12 Ocak'da seyircisinin karşısına çıkacak. Serinin bahtsız karakteri Özgür'ün (Şafak Sezer) başı beladan kurtulmuyor.
22.12.2023 Magazin
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama!
Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a romantik kutlama! Güzel Günler'in setinde aşk yaşamaya başlayan Leyla Tanlar ile Burak Dakak, birkaç ay önce evlilik yolunda ilk adımı atmış, çift nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Dakak, Tanlar'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.
15.12.2023 Magazin
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor
Rusya Devlet Başkanı Putin: Erdoğan Gazze krizinin çözümünde başrol oynuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze'deki gelişmelere en fazla ilgi gösteren liderlerden biri olduğunu kaydeden Rus lider Putin, "Önemli ve başrol oynadığını belirtmek isterim" dedi.
14.12.2023 Gündem
Hazar Ergüçlü çıplak kaldı! Üzerine tuttuğu elbise güzelliğini gizleyemedi
Hazar Ergüçlü çıplak kaldı! Üzerine tuttuğu elbise güzelliğini gizleyemedi Hazar Ergüçlü, son olarak Yılmaz Erdoğan'ın İnci Taneleri dizisinde başrol oynadı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan güzel oyuncu, çıplak üstüne tuttuğu elbiseyle poz verdi.
11.12.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Başrol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başrol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.