Baskı

Baskı

Son dakika baskı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baskı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baskı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baskı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baskı gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.232 baskı haberi bulunmuştur. Tüm baskı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kirada yeni dönem başladı: Artık zorunlu! 5 gün içerisinde bildirilmesi gerekiyor
Kirada yeni dönem başladı: Artık zorunlu! 5 gün içerisinde bildirilmesi gerekiyorMilyonlarca ev sahibi ve kiracıyı yakından ilgilendiriyor. Hem ev sahibi hem de kiracı ceza ödüyor. Birçok kira veren sadece ev sahiplerinin para cezası ödeyeceğini düşünüyor. Yeni düzenlemeye göre bundan sonra artık kiracılar ödemeleri elden yapamayacaklar. Peki düzenlemede detaylar neler? Ev sahiplerinin elden ödeme almak için baskı yapmaları durumunda kiracılar ne yapmalı? Yeni karar piyasaya nasıl yansır? İşte detaylar...
21.10.2024Ekonomi
Jose Mourinho isyan etti! 'Çok şey söyleyebilirim ama... Göreceğiz!'
Jose Mourinho isyan etti! 'Çok şey söyleyebilirim ama... Göreceğiz!'Trendyol Süper Lig'in 9. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Jose Mourinho, müsabakaya dair çarpıcı ifadeler kullanırken verilen kararlara isyan etti.
21.10.2024Fenerbahçe
Fetih Hareketi'nden Gazze çağrısı
Fetih Hareketi'nden Gazze çağrısıFetih Hareketi, katil İsrail'in Gazze Şeridi'nde devam eden katliamlarının durdurulması için Arap ülkelerine ve uluslararası topluma acil eylem çağrısı yaptı.
20.10.2024Dünya
Bakan Bolat açıkladı! Tüketiciyi aldatan reklamlara ceza
Bakan Bolat açıkladı! Tüketiciyi aldatan reklamlara cezaTicaret Bakanı Ömer Bolat, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Otomobil ve konut fiyatlarında son durum ne? Fahiş fiyatla mücadele hakkında merak edilenler... Bakan Bolat merak edilen tüm soruların cevapları cevap verdi.
16.10.2024Ekonomi
Dünya genelinde elektrik kullanım ihtiyacı artıyor: ulaşım sektöründe benzine meydan okuyor
Dünya genelinde elektrik kullanım ihtiyacı artıyor: ulaşım sektöründe benzine meydan okuyorKüresel elektrik talebinin ve temiz enerji teknolojilerinin büyümesiyle dünyanın hızla "elektrik çağı"na ilerlediği bildirildi.
16.10.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tehlikesi ülkemize yaklaşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tehlikesi ülkemize yaklaşıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde Filistin'in Geleceği Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "BM Güvenlik Konseyi ile uluslararası örgütlerin İsrail'in şımarıklıkları karşısında nasıl büyük acze düştüklerini hep beraber yüzümüz kızararak takip ettik. İnsan hakları örgütlerinin, küresel medya organlarının, konu Gazze'de öldürülen masum çocukların hakları olunca nasıl üç maymunu oynadığına şahitlik ettik" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "İsrail durdurulmadığı takdirde bu yayılmacılığın nereye uzanacağını tahmin edebiliyoruz. Ülkemize yaklaşan tehlikeyi göremeyen idrak yoksunu kimi şahsiyetler varsa da biz riski görüyor, her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.
15.10.2024Gündem
AB, 10 milyar avrodan fazla hatalı harcama yaptı
AB, 10 milyar avrodan fazla hatalı harcama yaptıAvrupa Birliği (AB) fonlarının suistimal edilmemesi için kurulan Avrupa Sayıştayı, geçen yıl Birlik harcamalarında 10 milyar avronun üzerinde hata yapıldığını bildirdi.
10.10.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail üzerinde baskı artırılmalı, Netanyahu küresel düzene tehdit
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail üzerinde baskı artırılmalı, Netanyahu küresel düzene tehditCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile gerçekleştirdiği ortak basın toplantısında, "Netanyahu hükümeti artık küresel düzeni tehdit ediyor. Gazze'de 1 yıldır devam eden soykırım tüm insanlığın ortak utancıdır. İsrail üstünde gerekli baskı oluşturulmalı" dedi.
10.10.2024Gündem
İlaç vererek ailelere taciz iftirası atan FETÖ'cü profesör: Babamda, eşimde, çocuğumda, kedimde kullandım
İlaç vererek ailelere taciz iftirası atan FETÖ'cü profesör: Babamda, eşimde, çocuğumda, kedimde kullandımİstanbul'da bir psikiyatri kliniğinde hayvanlarda kullanılan ilaçları çocuklara vererek ailelere ‘cinsel istismar' tuzağı kurmakla suçlanan doktor Süleyman Salih Zoroğlu ve yardım ettiği öne sürülen 5 diğer sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada beyanda bulunan mağdur çocuklardan D.A., “Meyve suyuma ilaç kattı. Pipetle toz ilaç çektiriyordu. Üşüyordum, ışıkları kapatıyordu. Ne dediğimi bilemiyordum, kendimi hissedemiyordum. Beni mecbur etti ve ben babama suç attım onun yüzünden. Ben böyle bir şey yapmak istemiyordum. Annemden, babamdan beni ayıracağını söyledi mecbur yaptım” dedi.
9.10.2024Gündem
Kedi Faruk'un camdan itilmesine ilişkin dava da istenen ceza belli oldu
Kedi Faruk'un camdan itilmesine ilişkin dava da istenen ceza belli olduİstanbul Levent'te Terakki Vakfı Okulları'nda düzenlenen IELTS sınavında gözetmen olan sanık Ferhat Ataman'ın, okulun maskot kedisi Faruk'u camdan aşağı ittiği iddiasıyla yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcı, sanık Ferhat Ataman'ın 3 yıla kadar hapsini isterken duruşma 23 Ekim'e ertelendi.
9.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençleri sosyal medya dehlizlerinden kurtaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençleri sosyal medya dehlizlerinden kurtaracağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki “2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Son zamanlardaki şiddet olayları hakkında konuşan Erdoğan, "Eskişehir'de camii bahçesinde vatandaşlarımıza saldırı oldu, polis memurumuz alçakça şehit edildi. Cuma günü iki genç kızımız vahşi cinayete kurban gitti. Ailelerine baş salığı diliyorum. Fail de mağdur da gençlerimizden oluşuyor. Bu hadiselerin önüne geçecek adımları atmazsak batılı ülkelerin sorunları ile bizim de yüzleşmemiz kaçınılmazdır." dedi.
8.10.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş CNN Türk'te: Meclis İsrail gündemiyle 8 Ekim Salı günü toplanacak
TBMM Başkanı Kurtulmuş CNN Türk'te: Meclis İsrail gündemiyle 8 Ekim Salı günü toplanacakTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Kurtulmuş, "TBMM, İsrail tehdidi için 8 Ekim Salı günü toplanacak. Dışişleri ve Savunma Bakanı salı günü bilgi verecek" dedi. Kurtulmuş, "Yangın artık kapımıza geldi. İsrail Ortadoğu'da bir ateş çukuru açtı ve bütün halkları oraya atmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.
5.10.2024Gündem
Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama: Rezil bir oyun ve yeni oyuncuları…
Galatasaray'dan zehir zemberek açıklama: Rezil bir oyun ve yeni oyuncuları…Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan dikkat çeken bir açıklama yaptı.
1.10.2024Futbol
Burak Yılmaz, Beşiktaş maçı sonrası istifa etti
Burak Yılmaz, Beşiktaş maçı sonrası istifa ettiBeşiktaş’ın eski forveti ve hocası Burak Yılmaz, Kayserispor’un başında dün Kartal’ın rakibiydi. İkinci yarıda üst üste yenen goller sonrası kulübede büyük hayal kırıklığı yaşayan genç teknik adam, 90 dakikanın ardından istifa etti.
1.10.2024Beşiktaş
Kabine toplantısı başladı İşte masadaki konular
Kabine toplantısı başladı İşte masadaki konularKabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de toplandı. Toplantıda öncelikli gündem başlığı İsrail'in Gazze'den sonra Lübnan'ı hedef alan katliamı ve savaşın bölgeye yayılma riski olacak.
30.09.2024Gündem
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan gol çizgisi teknolojisi talebi! 'Türk futbolunun ihtiyacı var'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan gol çizgisi teknolojisi talebi! 'Türk futbolunun ihtiyacı var'Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor maçının ardından konuştu. "İç sahada mı yoksa dış sahada mı daha çok baskı hissediyorsunuz" sorusuna Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Ben herhangi bir fark görmüyorum. Sadece son Süper Lig maçının kaybedilmesinin ardından bir baskı oluştu ancak bunların ardından takımın Avrupa ve lig maçında aldığımız 2 galibiyetle sonuçlandırdık" cevabını verdi.
30.09.2024Şampiy10
Galatasaray'da Okan Buruk'tan penaltı tepkisi!
Galatasaray'da Okan Buruk'tan penaltı tepkisi!Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçının ardından konuştu.
29.09.2024Şampiy10
Beşiktaş'ta Jean Onana terse yatırdı! Çok zor durumda bıraktı, pişman etti
Beşiktaş'ta Jean Onana terse yatırdı! Çok zor durumda bıraktı, pişman ettiBeşiktaş’ın hocası Giovanni van Bronckhorst, Ajax deplasmanı öncesi gerçekleştirilen taktik çalışmalarda olumlu görüntü veren Jean Onana’ya kritik maçta ilk 11’de şans tanıdı. Ancak Kamerunlu futbolcu bulduğu önemli fırsatı iyi kullanamadı ve hem teknik heyeti hem de takımı çok zor durumda bıraktı.
29.09.2024Şampiy10
Rekabet Kurumu Başkanı Küle'den fındık piyasasına "hakim durum" uyarısı
Rekabet Kurumu Başkanı Küle'den fındık piyasasına "hakim durum" uyarısıRekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, fındık piyasasında hakim durumdaki yerleşik teşebbüsten aldıkları taahhütleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Rekabetçi yapıyı bozucu her türlü uygulama hızla yaptırıma konu olacaktır." uyarısı yaptı.
26.09.2024Gündem
Muğla’da ‘Yılmazlar’ çetesine ‘KUYU-29’ operasyonu!
Muğla’da ‘Yılmazlar’ çetesine ‘KUYU-29’ operasyonu!Muğla merkezli 4 ilde elebaşılığını Ahmet Tanyel’in yaptığı ‘Yılmazlar’ organize suç örgütüne yönelik Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde ‘KUYU-29’ operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucu organize suç örgütü çökertildi.
26.09.2024Gündem
1/2 ve 2/1’lerin kralı Hokkabazzzz sihrini konuşturmaya devam ediyor!
1/2 ve 2/1’lerin kralı Hokkabazzzz sihrini konuşturmaya devam ediyor!Misli yeni sezonda da kazandırmaya devam ediyor. Uzman yazar kadrosu ile bu sezon da oldukça iddialı olan Misli, sunduğu Şampiyon Oranlar ile de üyelerine ekstra kazanç fırsatı sağlamaya devam ediyor.
23.09.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli mesaj: İsrail’in işgali bir an önce durmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de önemli mesaj: İsrail’in işgali bir an önce durmalıSon dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) tarafından düzenlenen akşam yemeğinde konuştu. "Teröristlerin oyununa gelmeyin. Teröristler Türk toplumunda ayrışmayı körüklüyor" açıklamasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İslam düşmanlığı salgına dönüştü. Müslüman düşmanlığına kaşrı mücadele edeceğiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, "İsrail’in işgali bir an önce durmalı. Tüm dünyanın gözü önünde soykırım yaşanıyor" açıklamasını yaptı.
22.09.2024Gündem
Mourinho'nun derbide tek bir isteği var! İrfan Can Kahveci değil Cengiz Ünder gözüne girdi
Mourinho'nun derbide tek bir isteği var! İrfan Can Kahveci değil Cengiz Ünder gözüne girdiFENERBAHÇE HABERLERİ... Jose Mourinho, ilk Galatasaray derbisinden zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Portekizli teknik adam, Kadıköy’ün gücünü de kullanarak ilk dakikadan itibaren Aslan’ı baskı altına alıp, sonuca ulaşmak istiyor.
21.09.2024Fenerbahçe
Orhan Pamuk'un komşuları isyan etti: Bir kişinin kaprisi yüzünden 11 daire perişan olduk
Orhan Pamuk'un komşuları isyan etti: Bir kişinin kaprisi yüzünden 11 daire perişan oldukNobel ödüllü yazar Orhan Pamuk’un 7 dairesinin olduğu ve yıkım kararı aldırdığı İstanbul Cihangir’deki 18 daireli ünlü Taray Apartmanı’nın önceki gün suyu kesildi. Bu hafta elektrik ve doğalgaz da kesilecek. Bina sakini olan Çetin Taray, “Bir kişinin kaprisi yüzünden 11 daire perişan olduk” dedi.
21.09.2024Gündem
Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt: Tamamen asılsızdır
Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt: Tamamen asılsızdırDoğru Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Doğru, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt verdi.
20.09.2024Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Baskı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baskı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.