Başkan İstifa Etti

Başkan İstifa Etti

Son dakika başkan istifa etti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkan istifa etti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkan istifa etti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkan İstifa Etti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkan istifa etti gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.522 başkan istifa etti haberi bulunmuştur. Tüm başkan istifa etti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa ettiğini açıkladı
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu istifa ettiğini açıkladı Trabzonzpor Kulübü olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Başkan Ahmet Ağaoğlu ise yaptığı açıklamada "Trabzonspor Kulübü Derneği Başkanlığı'ndan ve bağlı şirketlerimizdeki görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım." ifadelerini kullandı.
3.03.2023 Trabzonspor
Kayıp atlar için flaş iddia! Jet açıklama geldi...
Kayıp atlar için flaş iddia! Jet açıklama geldi... Son dakika haberine göre; Kayıp 100 atın akıbeti hala belli değil. Dörtyol Belediyesi kaynakları atların, Atatürk At Çiftliği’ne verildiğini söyledi. Ancak istifa eden Başkan, “Kaçtılar” dedi.
21.04.2021 Gündem
CHP'de peş peşe istifalar!
CHP'de peş peşe istifalar! Muğla'nın Marmaris ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Ali Acar, 15 belediye meclis üyesiyle partisinden istifa etti. CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Sevda Erdan Kılıç, PM üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi. CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak ve yönetimi de görevlerinden istifa etti.
28.01.2019 Siyaset
Söke Belediye Başkanı Toyran, CHP'den istifa etti!
Söke Belediye Başkanı Toyran, CHP'den istifa etti! Aydın'ın Söke ilçesinde Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Başkanı Süleyman Toyran, tekrar aday gösterilmediği için partisinden istifa etti. Toyran, seçimlere kadar bağımsız olarak görevine devam edeceğini söyledi.
25.12.2018 Siyaset
İYİ Partili başkan istifa etti
İYİ Partili başkan istifa etti İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Ayşegül Obalı, yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.
16.09.2018 Siyaset
Erdoğan, Buhari ile ortak basın toplantısı düzenledi
Erdoğan, Buhari ile ortak basın toplantısı düzenledi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de Nijerya Cumhurbaşkanı Buhari'yle ortak basın toplantısı düzenledi. Başkanların istifasıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "3 başkan istifa etti diğer başkanlar da istifalarını en kısa sürede verecek" dedi.
29.09.2021 Gündem
Gündemden düşmeyen başkan istifa etti
Gündemden düşmeyen başkan istifa etti Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş görevi bıraktı. Keleş, lüks makam otomobili alımıyla gündem olmuş, CHP’nin ‘Adalet Yürüyüşü’nde yola gübre dökülmesiyle ilgili tepki çekmiş ve damadının FETÖ’den tutuklanması nedeniyle de tartışma konusu olmuştu
2.10.2017 Siyaset
AfD Eş Genel Başkanı seçimden sonra istifa etti
AfD Eş Genel Başkanı seçimden sonra istifa etti Almanya'daki son seçimlerde yükselişiyle dikkat çeken aşırı sağcı AfD partisinin Eş Genel Başkanı Frauke Petry, partiden istifa ettiğini duyurdu.
26.09.2017 Dünya
CHP'li başkan istifa etti
CHP'li başkan istifa etti CHP Batman İl Başkanı Adnan Yaşar görevinden istifa etti
29.09.2021 Gündem
AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı istifa etti
AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı istifa etti AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay'ın, Genel Merkez'in talebiyle istifasını verdiğini, bu durumun parti içi meselelerden kaynaklandığını söyledi
29.09.2021 Gündem
AK Partili başkan istifa etti
AK Partili başkan istifa etti AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, partisinin genel merkezinden istediği bazı taleplerine sıcak bakılmadığını düşündüğü için İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Takım küme düştü, başkan istifa etti!
Takım küme düştü, başkan istifa etti! Almanya Birinci Ligi’nde 2015-2016 sezonunda küme düşen Stuttgart Kulübü'nün başkanı Bernd Wahler görevinden ayrıldığını bildirdi.
15.05.2016 Almanya
Federasyon ilanına tepki gösteren Eş Başkan istifa etti
Federasyon ilanına tepki gösteren Eş Başkan istifa etti Suriye muhalefetinin önemli isimlerinden Heysem Menna, ‘Rojava ve Kuzey Suriye Demokrat Federal Sistemi’nin ilanı kararından dönülmediği sürece, Demokratik Suriye Meclisi Eş Başkanlığı görevine devam etmeyeceğini açıkladı.
6.04.2016 Dünya
AK Parti Bilecik İl Başkanı istifa etti
AK Parti Bilecik İl Başkanı istifa etti AK Parti Bilecik İl Başkanı avukat Kadir Bayrak görevinden istifa etti
29.09.2021 Gündem
Hatay'da 5 başkan istifa etti
Hatay'da 5 başkan istifa etti Hatay'da 5 AK Partili ilçe başkanı istifa etti.
29.09.2021 Gündem
MHP'li başkan istifa etti
MHP'li başkan istifa etti Eceabat'ın MHP'li Belediye Başkanı Adem Ejder ile 4 MHP'li belediye meclis üyesi partisinden istifa etti...
29.09.2021 Gündem
MHP'li Başkan istifa etti!
MHP'li Başkan istifa etti! Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı MHP'li Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol partisinden istifa etti.
29.09.2021 Gündem
Denizlispor'da başkan istifa etti
Denizlispor'da başkan istifa etti Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu istifa etti
18.05.2015 TFF 1.Lig
MHP'li Başkan istifa etti
MHP'li Başkan istifa etti Kayseri'nin Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, geçtiğimiz hafta MHP İl Teşkilatınca partiden ihraç edildiği öğrenilirken, Ali Osman Yıldız Kayseri 10. Noter aracılığı ile de partisine istifasını tebliğ etti.
29.09.2021 Gündem
CHP'li başkan istifa etti!
CHP'li başkan istifa etti! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ürgüp İlçe Başkanı Rafi Altaş görevinden istifa etti.
29.09.2021 Gündem
AK Partili  5 başkan istifa etti!
AK Partili 5 başkan istifa etti! Bitlis’te AK Parti'nin 5 ilçe başkanı ve yönetim kurulu istifa etti
29.09.2021 Gündem
AK Parti'li başkan istifa etti!
AK Parti'li başkan istifa etti! Mersin’de AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı, yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etti
28.04.2014 Siyaset
MHP'li başkan istifa etti!
MHP'li başkan istifa etti! GAZİANTEP MHP İl Başkanı Mehmet Doğan görevinden ayrıldı. Seçim öncesi tartıştığı 21’inci dönem milletvekili Ali Özdemir ve kardeşi Mehmet Özdemir’in tabancayla yaralanması olayının ardından oğlu tutuklanan Mehmet Doğan’ın görevden özel nedenlerden dolayı ayrıldığı belirtildi.
22.04.2014 Siyaset
Başkan istifa etti!
Başkan istifa etti! Yeşil-kırmızılı kulüp, 27 Mayıs'ta seçimli genel kurul yapacak.
13.03.2014 Futbol
CHP'li başkan istifa etti!
CHP'li başkan istifa etti! Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Mızraklı beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Mahmut Yüksek ile 5 meclis üyesi CHP’den istifa ederek İşçi Partisi’ne geçti...
14.02.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Başkan İstifa Etti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkan istifa etti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.