Başkale

Başkale

Son dakika başkale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkale gelişmeleri de dahil olmak üzere 694 başkale haberi bulunmuştur. Tüm başkale haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisan'da kar çilesi! Operatör çığ altında kalmaktan son anda kurtuldu
Nisan'da kar çilesi! Operatör çığ altında kalmaktan son anda kurtuldu Van'ın Başkale ilçesinde kardan kapanan Doyum Mezrası yolunda karla mücadele çalışması sırasında çığ düştü. Operatörün manevrasıyla iş makinesi kar kütlesinin altında kalmaktan kurtuldu.
10.04.2024 Gündem
Çığın sürüklediği minibüs şarampole yuvarlandı: 1 kişi can verdi
Çığın sürüklediği minibüs şarampole yuvarlandı: 1 kişi can verdi Van-Hakkari karayoluna düşen çığın sürüklediği yolcu minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
27.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kış aylarında barınmak için hazırladığı sığınak ve mağaralara yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda, 21 sığınak ve mağaranın imha edildiğini duyurdu.
5.11.2023 Gündem
MSB: Van'da 1 asker şehit oldu
MSB: Van'da 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Van'ın Başkale ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Sözleşmeli Er Samet Bektaş'ın şehit olduğunu açıkladı.
4.11.2023 Gündem
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor?
Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor? Konya, İzmir ve Erzurum'da peş peşe meydana gelen depremler sonrası Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Adıyaman Hakkari bindirme zonuna dikkat çekti. Görür, "Pınaryolu- Narman/Erzurum'da 4,0 deprem. Horasan batısı Göle arasında uzanan sol yönlü doğrultu fayı üzerinde (Çoban Dede). 6 Şubat depremleri sonucu sıkışan Doğu Anadolu'da bu depremler beklenebilir. Aynı beklenti Adıyaman-Hakkari arasındaki bindirme Zonu için de geçerli." ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Adıyaman Hakkari bindirme zonu nerede? Adıyaman Hakkari fay hattı haritası: Adıyaman Hakkari arası fay zonu hangi ilçeleri kapsıyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.08.2023 Gündem
Takı töreni 5 saat sürdü! Damada 6 milyon lira, geline 4 kilo altın takıldı
Takı töreni 5 saat sürdü! Damada 6 milyon lira, geline 4 kilo altın takıldı Van'ın Başkale ilçesinde 2 gün 2 gece süren aşiret düğününe yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 5 bin kişi katıldı. 5 saat süren takı merasiminde damada 6 milyon lira, geline yaklaşık 4 kilo altın takıldı. Masanın üzerine konulan paralar ise 10 kişi tarafından sayıldı.
25.06.2023 Yaşam
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı Van seçim sonuçları 2023, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarıyla paralel olarak gazetevatan.com'da anlık olarak takip ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğu 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Van seçim sonuçları da canlı oy sayımı ile ekrana geldi. Seçim yasakların kaldırılmasıyla birlikte sonuçları canlı takip ediliyor. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Van seçim sonuçlarının yanı sıra Van ilçe seçim sonuçları da yayınlanacak. Peki Van'da hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Teröristlerin kullandığı barınaklara operasyon
Teröristlerin kullandığı barınaklara operasyon Van İl Jandarma Komutanlığı timlerince Başkale ilçesi kırsalında PKK/KCK terör örgütü tarafından cephanelik olarak kullanıldığı değerlendirilen sığınak ve barınaklarda yapılan aramalarda zilah ve mühimmat ele geçirildi.
23.03.2023 Gündem
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 347 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
3.02.2023 Yaşam
İran'da 4,7 büyüklüğünde deprem! Van'da da hissedildi
İran'da 4,7 büyüklüğünde deprem! Van'da da hissedildi İran'ın Khoy kentinde 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Van'da da hissedildi. Bu depremin ardından yine aynı bölgede 4.6 şiddetinde bir sarsıntı daha meydana geldi.
29.01.2023 Gündem
Van'da 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı
Van'da 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
29.01.2023 Gündem
İran’daki 5.8'lik deprem, Van’da da hissedildi
İran’daki 5.8'lik deprem, Van’da da hissedildi İran’ın Türkiye sınırına yakın Hoy kentinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki deprem, Van kent merkezi ile ilçelerde de hissedildi. Depremde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı belirtildi.
28.01.2023 Yaşam
Türkiye-İran sınırında korkutan deprem
Türkiye-İran sınırında korkutan deprem İran'ın Khoy şehrinde meydana gelen deprem Van'da da hissedildi. Depreme ilişkin verileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi paylaştı.
19.01.2023 Gündem
İran'da 5,7 büyüklüğünde deprem: Van ve Iğdır da sallandı
İran'da 5,7 büyüklüğünde deprem: Van ve Iğdır da sallandı İran'ın batısındaki Batı Azerbaycan'da 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Van ve Iğdır'da da hissedildi.
18.01.2023 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! Van'da 313 kilogram toz esrar ele geçirildi
Bakan Soylu duyurdu! Van'da 313 kilogram toz esrar ele geçirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'ın Başkale ilçesinde 313 kilogram toz esrar, 10 şişe sıvı morfin ve 460 adet sentetik hapın ele geçirildiğini duyurdu.
11.11.2022 Gündem
Deprem konutları sahiplerine teslim edildi
Deprem konutları sahiplerine teslim edildi İran’ın Hoy kentinde önceki yıl meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin yıkıma neden olduğu Van’ın Başkale ilçesindeki depremzedeler, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan sıcak yuvalarına bugün kavuşuyor.
3.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Van'daki tünel inşaatında göçük! 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Van'daki tünel inşaatında göçük! 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Van-Hakkari karayolu üzerindeki Güzeldere mevkisinde inşaatı devam eden tünelde meydana gelen göçükte enkaz altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
16.09.2022 Gündem
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Mahmur Kampı'na yönelik operasyonu sonucu PKK/KCK'lı teröristler Hatip Güney ve Aya Ahmet Süleyman Türkiye'ye getirildi.
14.09.2022 Gündem
Son dakika... Van'da korkutan deprem!
Son dakika... Van'da korkutan deprem! Gelen son dakika haberine göre, Van'ın Gürpınar ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
5.09.2022 Gündem
PKK terör örgütüne yönelik Eren Abluka-35 operasyonu başlatıldı
PKK terör örgütüne yönelik Eren Abluka-35 operasyonu başlatıldı PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Van ilinde “Eren Abluka-35 (Van-Başkale-Tahılköy) Şehit J.Asb.Bçvş. Coşkun TANRIÖVER” Operasyonu başlatıldı.
24.08.2022 Gündem
Kayalıklar arasında 200 kilo esrar ve 500 sentetik hap ele geçirildi
Kayalıklar arasında 200 kilo esrar ve 500 sentetik hap ele geçirildi Van'ın Başkale ilçesinde jandarmanın arazi arama tarama çalışmalarında kayalıkların arasında 200 kilo toz esrar ile 500 sentetik hap ele geçirildi.
20.08.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Van'da 700 kilo toz esrar ele geçirildi
Bakan Soylu: Van'da 700 kilo toz esrar ele geçirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'ın Başkale ilçesinde düzenlenen operasyonda 700 kilo toz esrar ve 511 gram metamfetamin ele geçirildiğini duyurdu.
1.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Başkale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.