Başbakanlık Genelgesi

Başbakanlık Genelgesi

Son dakika başbakanlık genelgesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başbakanlık genelgesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başbakanlık genelgesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakanlık Genelgesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakanlık genelgesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 başbakanlık genelgesi haberi bulunmuştur. Tüm başbakanlık genelgesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muhtar maaşı ne kadar? Muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu?
Muhtar maaşı ne kadar? Muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu? Muhtarlar Günü nedeniyle 2022 muhtar maaşları merak konusu oldu. 19 Ekim tarihi, 2015 yılında Başbakanlık Genelgesi ile muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri oluşturmak amacıyla, 'Muhtarlar Günü' olarak ilan edilmişti. Peki, Muhtar maaşı ne kadar? Muhtar maaşı 2022 ne kadar oldu? İşte detaylar…
19.10.2022 Gündem
Engelliler haftası idari izin var mı, 10 Mayıs tatil mi? 10-16 Mayıs engelliler haftası tatil mi? 10-16 Mayıs engelliler haftası idari izin genelgesi!
Engelliler haftası idari izin var mı, 10 Mayıs tatil mi? 10-16 Mayıs engelliler haftası tatil mi? 10-16 Mayıs engelliler haftası idari izin genelgesi! 10 Mayıs Engelliler haftası idari izni genelgesi için yapılan aramalar arttı. Engelliler haftasında izin var mı 2022, 10 Mayıs tatil mi sorularının yanıtı sorgulanıyor. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası pek çok ülkede olduğu gibi ülkemizde de çeşitli etkinliklerle farkındalık kazandırması amacıyla kutlanıyor. Bu hafta ile ilgili en çok merak edilen ise memurların çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Peki, 10 Mayıs tatil mi, engelliler haftası idari izin var mı? 10-16 Mayıs engelliler haftası tatil mi? İşte Engelliler haftası idari izin genelgesi 2022…
10.05.2022 Gündem
300 lira ek ödeme! 81 ile yazı ile bildirildi...
300 lira ek ödeme! 81 ile yazı ile bildirildi... Maaşlara 300 lira ek ödeme kararı! 81 ile yazı ile bildirildi ve resmen duyuruldu. Yüz binlerce kişiye güzel haber geldi. Ödemeler 300 lira ile başlayacak; her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artırılarak güncellenecek. Emniyet mensuplarını yakından ilgilendiriyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, Vakıfbank promosyon anlaşması yaptı. Anlaşma gereği emniyet personelinin maaşına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacak. Maaş promosyon talimatı bugün itibariyle 81 il emniyet müdürlüğüne gönderildi. Protokolün süresi 5 yıl olacak.
21.03.2022 Çalışma Hayatı
KADES uygulamasını 2 milyon 500 bin kadın telefonuna indirdi
KADES uygulamasını 2 milyon 500 bin kadın telefonuna indirdi TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Araştırılması Komisyonu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İçişleri Bakanlığının Kadın Acil Destek İhbar Sistemi (KADES) uygulamasını yaklaşık 2 milyon 500 bin kadının telefonuna indirdiğini ve uygulamanın şiddeti önlemede etkili olduğunu belirtti.
28.07.2021 Gündem
Kadına şiddete karşı elektronik kelepçe sayısı bine çıkarılacak
Kadına şiddete karşı elektronik kelepçe sayısı bine çıkarılacak TBMM Kadına Yönelik Şiddetin Sebeplerinin Araştırılması Komisyonu Başkanı AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında 2015 yılından bu yana yürütülen elektronik kelepçe uygulamasının yaygınlaştırılacağını söyledi. Çalık, "400'e yakın elektronik kelepçe var ve bu sayı 2021 yılı sonu itibariyle bine kadar çıkarılacak" dedi.
22.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye dünyada hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenenen "2021–2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve Eylem Planı ile Trafik Medya Yüzlerinin Tanıtımı ve Trafik Medya Ödülleri Programı"na konuştu. Erdoğan, "Türkiye, dünyada trafik kazalarındaki can kaybında yüzde 50 azalış hedefini tutturan iki ülkeden biri oldu." dedi.
2.02.2021 Siyaset
DSİ'den İBB Başkanı İmamoğlu'na 'Riva Deresi' yanıtı
DSİ'den İBB Başkanı İmamoğlu'na 'Riva Deresi' yanıtı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Riva Deresi yan kollarına ilişkin ıslah projeleri ve kamulaştırma planlarının 2014 ve 2015'te tamamlanarak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına gönderildiğini, halen kamulaştırmalarının yapılarak DSİ'ye tesliminin beklendiğini bildirdi.
7.06.2020 Gündem
e-İmza nasıl alınır? Elektronik imza nereden ve nasıl alınır? e imza başvurusu
e-İmza nasıl alınır? Elektronik imza nereden ve nasıl alınır? e imza başvurusu Bankalar ve finans kurumları, şube ağına sahip sigorta şirketleri, kamu kurum ve kuruluşları, holdingler ve diğer büyük şirketler, üniversiteler, yüksek iletişim ve bilgi güvenliği gereksinimi olan organizasyonlar tarafından kullanılan Elektronik imza (e-İmza) her türlü başvuru, kurumlararası iletişim, sosyal güvenlik uygulamaları, sağlık uygulamaları ve vergi ödemeleri gibi pek çok alanda kullanılıyor. Peki, e-İmza nasıl alınır? Elektronik imza nereden ve nasıl alınır? Elektronik imza (e-İmza) hakkında bilmeniz gerekenler...
12.08.2020 Ekonomi
e-Bordro Şubat 2020 maaş sorgulaması nasıl yapılır? e Bordro çıktı mı? İşte e- Devlet üzerinden e-Bordro sorgulama…
e-Bordro Şubat 2020 maaş sorgulaması nasıl yapılır? e Bordro çıktı mı? İşte e- Devlet üzerinden e-Bordro sorgulama… e-Bordro Şubat 2020 maaş bordrosunun yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. e-Bordro hizmetiyle maaş bilgilerini öğrenmek isteyen devlet memurları, e-Bordro Şubat 2020 sorgulama işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki e-Bordro Şubat 2020 maaş sorgulaması nasıl yapılır? e Bordro çıktı mı? İşte e- Devlet üzerinden e-Bordro sorgulama…
23.02.2020 Çalışma Hayatı
e- Devlet üzerinden e-Bordro Şubat 2020 maaş sorgulaması nasıl yapılır? e Bordro çıktı mı?
e- Devlet üzerinden e-Bordro Şubat 2020 maaş sorgulaması nasıl yapılır? e Bordro çıktı mı? e-Bordro Şubat 2020 maaş bordrosu yayınlandı mı? sorusu e-Bordro hizmetiyle maaş bilgilerini öğrenmek isteyen devlet memurları tarafından merak ediliyor. e Devlet üzerinden kamu çalışanları e-Bordro Şubat 2020 sorgulama işlemlerini kolaylıkla yapabiliyor. e Bordro Şubat 2020 ne zaman yayınlanır? Bordro üzerinden maaş nasıl sorgulanır?
14.02.2020 Çalışma Hayatı
Mobbing nedir? Mobbinge uğramak ne demek? Mobbing nasıl ispatlanır? Mobbing türleri ve cezası ne?
Mobbing nedir? Mobbinge uğramak ne demek? Mobbing nasıl ispatlanır? Mobbing türleri ve cezası ne? Mobbing son dönemde sıklıkla araştırılan bir konu. Kişiye iş yerinde uygulanan psikolojik şiddet olarak tanımlanan mobbing nedir? Mobbinge uğramak ne demek? Mobbing nasıl ispatlanır? Mobbinge uğrayan kişinin ne yapması gerekiyor? Mobbing türleri ve mobbing cezası ne? İşte detaylar…
12.02.2020 Çalışma Hayatı
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor
Kar tatili haberleri peş peşe geliyor Türkiye'nin birçok ilinde soğuk hava etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde tek tek tatil haberleri geliyor.
30.12.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte resmileşen önemli atamalar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte resmileşen önemli atamalar... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Türk Patent ve Marka Kurumuna ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Ayrıca Sağlık Endüstrileri Yönlendirme Komitesi üyelerinin yeniden belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi de Resmi Gazete'de yayımlandı.
14.12.2018 Siyaset
Fındık toplama ücretleri belli oldu
Fındık toplama ücretleri belli oldu Ordu’da, 2018 yılı fındık hasadında çalışacak işçilere ödenecek asgari ücretler belirlendi.
25.07.2018 Ekonomi
Özel güvenliklere terör ayarı!
Özel güvenliklere terör ayarı! DEAŞ ve PKK’nın kamu binalarına saldırı hazırlığında olduğu ihbarlarının artması üzerine emniyet çalışma başlattı. 81 ildeki riskli kamu binaları tespit edilecek, bu binalarda görev alan özel güvenlik için ekstra eğitimler verilecek
2.05.2018 Gündem
Başbakanlık'tan şehit ve gazi yakınlarına özel genelge
Başbakanlık'tan şehit ve gazi yakınlarına özel genelge Başbakanlık, "Hizmetli Unvanlı Şehit ve Gazi Yakınları" konulu bir genelge yayımladı. Başbakan Binali Yıldırım imzasıyla yayımlanan genelgede "Hizmetli unvanlı şehit ve gazi yakınlarının büro hizmetlerinde görevlendirilmesi hususuna azami özen gösterilecektir" denildi.
20.03.2018 Ekonomi
e-Devlet'te engeller kalkacak
e-Devlet'te engeller kalkacak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Kullanıcı sayısı 35 milyona yaklaşan e-Devlet Kapısı'nda, adınıza şirket kurulup kurulmadığının belirlenmesinden üniversite sınav kaydına, patent başvurusundan ikametgaha kadar birçok işlem hızlı ve kolay bir şekilde yapılıyor. e-Devlet Kapısı kapsamında ilk olarak Ankara'da kurulacak 'Tek Durak Hizmet Noktası' hizmetiyle bilişim okur yazarlığı olmayan veya engelli vatandaşımıza kamu hizmetini elektronik ortamda sunacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Yeni dönem başlıyor! Tüm memurlar kullanacak
Yeni dönem başlıyor! Tüm memurlar kullanacak Başbakanlık Genelgesiyle 10 Aralık 2013 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan, kamu kurum ve kuruluşlarının F klavyeye geçiş süreci yıl sonunda tamamlanacak.
29.09.2021 Gündem
Milli gelir artırılacak dengeli paylaşılacak
Milli gelir artırılacak dengeli paylaşılacak Başbakan Yıldırım, On Birinci Kalkınma Planı’nın Türkiye’nin odaklanacağı yapısal dönüşüm alanlarını ortaya koyacağını belirterek, “Alınacak tedbirlerle milli gelirin artırılması ve yaratılan hasılanın daha dengeli paylaşılması sağlanacaktır” dedi
29.07.2017 Ekonomi
Başbakan yardımcılarının görev dağılımı Resmi Gazete'de
Başbakan yardımcılarının görev dağılımı Resmi Gazete'de Başbakan Yıldırım, kamu diplomasisi ile ilgili işlerin yürütülmesi görevini üstlenecek. Yıldırım, MGK Genel Sekreterliği, MİT Müsteşarlığı, TOKİ Başkanlığı, TMSF, Türkiye Varlık Fonu, Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanlığı, Tanıtma Fonu Kurulu Genel Sekreterliğinden sorumlu olacak. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın görev alanı, Hükümet Sözcülüğü'nün yanı sıra TBMM ve Danıştay ile ilişkiler olarak belirlendi. Bozdağ'a bağlı kurum ve kuruluşlar, Diyanet İşleri Başkanlığı, TRT ve Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü olarak belirlendi
26.07.2017 Siyaset
Kurullarda görev alacak hükümet üyeleri belirlendi
Kurullarda görev alacak hükümet üyeleri belirlendi Kurul ve komisyonlarda, başkan veya üye olarak görev alacak hükümet üyelerine ilişkin Başbakanlık genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı
26.07.2017 Siyaset
2017 yılı 'Türk Dili Yılı' ilan edildi
2017 yılı 'Türk Dili Yılı' ilan edildi Resmi Gazete'de yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile 2017 yılı "Dilimiz Kimliğimizdir" başlığıyla "Türk Dili Yılı" ilan edildi.
17.05.2017 Eğitim
6,5 milyon işçi için düğmeye basıldı!
6,5 milyon işçi için düğmeye basıldı! Resmi Gazete’de “Mevsimlik Tarım İşçileri” Genelgesi'nin yayınlanmasından sonra harekete geçildi. İşte gelecek yenilikler...
26.04.2017 Ekonomi
Başbakanlıktan "mevsimlik tarım işçileri" genelgesi
Başbakanlıktan "mevsimlik tarım işçileri" genelgesi Tarım işçisi olarak başka illere giden çalışanların yaşadığı sorunlar giderilecek. Başbakanlık tarafından genelge yayınlandı
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım gençlerin sorularını yanıtladı
Başbakan Yıldırım gençlerin sorularını yanıtladı Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk TV-Bloomberg TV ortak yayınında gençlerin sorularını yanıtladı.
5.04.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Başbakanlık Genelgesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakanlık genelgesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.