Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş

Son dakika başbakan yardımcısı numan kurtulmuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başbakan yardımcısı numan kurtulmuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başbakan yardımcısı numan kurtulmuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakan yardımcısı numan kurtulmuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 823 başbakan yardımcısı numan kurtulmuş haberi bulunmuştur. Tüm başbakan yardımcısı numan kurtulmuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Firari darbecilerin başına 66 milyon 900 bin lira ödül konuldu
Firari darbecilerin başına 66 milyon 900 bin lira ödül konuldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminden sonra aralarında generallerin de bulunduğu 490 firari eski askerden 74'ü daha, İçişleri Bakanlığı'nın "terörden arananlar listesine" eklendi.
5.02.2019 Gündem
Kurmaylar hâlâ firarda!
Kurmaylar hâlâ firarda! Darbe girişimi sırasında kritik görevlerdeki 6 general ve amiralin yanı sıra yurt dışı görevindeyken kaçan 37 kurmay albay aranıyor
25.05.2018 Gündem
FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetlerini fişleme belgesi albaydan çıktı
FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetlerini fişleme belgesi albaydan çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı (ÖKK) personeliyle Genelkurmay Başkanlığı karargahını basan sanık eski albay Murat Korkmaz'ın yüzlerce askeri örgüt kriterlerine göre fişlediği ortaya çıktı.
19.03.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım: Dünyada hiçbir örneği olmayan...
Başbakan Yıldırım: Dünyada hiçbir örneği olmayan... Başbakan Yıldırım, "Bu darbeye yeltenen alçaklar tişörtüne kahraman yazmakla kurtulacaklarını zannediyorlar. Alnında hain yazanın, göğsünde kahraman yazsa neye yarar." dedi
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş: Ruslar, PYD-YPG rahatsızlığımızı biliyor
Kurtulmuş: Ruslar, PYD-YPG rahatsızlığımızı biliyor Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Suriye sınırındaki PYD, YPG unsurlarının Türkiye'ye karşı hareketlenmesine asla göz yummayacaklarını, bununla ilgili her türlü hazırlığın yapıldığını söyledi. Kurtulmuş, "Bu bir savaş ilanı manasında değildir. Tam tersine Türkiye'ye gelebilecek saldırılara karşı hazırlıklı olmak anlamındadır. Ruslar Afrin bölgesindeki PYD, YPG unsurlarının varlığından rahatsızlığımızı biliyorlar. Ümit ederiz ki gereği yerine getirilir" dedi.
6.07.2017 Siyaset
Ruslar Afrin’den çekiliyor
Ruslar Afrin’den çekiliyor Mart ayında YPG’nin denetimindeki Afrin’e konuşlanan Rus birliklerinin bölgeden çekildiği iddia edildi. Kefr Cenneh’deki üslerini boşaltan Rusların geride sadece 14 askerlik bir birlik bıraktığı belirtildi
29.06.2017 Dünya
Hükümetten çok sert YPG açıklaması
Hükümetten çok sert YPG açıklaması Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı her türlü taciz ateşi misliyle, angajman kuralları çerçevesinde karşılı bulacaktır."
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş: Fırsat vermeyeceğiz
Kurtulmuş: Fırsat vermeyeceğiz Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, farklılıkları ayrılık haline getirmeye çalışanlara dikkat edilmesi gerektiğini belirterek 'ayrılıkları gayrılıkları hiç kimsenin bir daha ortaya koymasına fırsat vermeyeceğiz' dedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın dikkatini çeken öğrenci... Hemen yanına çağırdı
Erdoğan'ın dikkatini çeken öğrenci... Hemen yanına çağırdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Sultanahmet Camii'nde kıldı. Erdoğan, namazın ardından kendisine bir dakika işareti yapan Nazan Tekin isimli öğrenciyle de bir süre konuştu.
29.09.2021 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan 'kabine değişikliği' açıklaması
Numan Kurtulmuş'tan 'kabine değişikliği' açıklaması AK Parti'deki MYK ve MKYK değişikliklerinin olacağını hatırlatan Kurtulmuş, kabine revizyonu sorusuna da yanıt verdi.
21.05.2017 Siyaset
Kurtulmuş: FETÖ tehlikesini ilk anlayanlardan biri de Turan Yazgan Hoca
Kurtulmuş: FETÖ tehlikesini ilk anlayanlardan biri de Turan Yazgan Hoca Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Türk dünyasında Sovyetler'in özellikle dağılmaya başladığı dönemde FETÖ tehlikesini ilk anlayan birisinin de Turan Yazgan Hoca olduğunun altını çizmek isterim." dedi.
20.05.2017 Siyaset
TBMM Başkanı: "Bu cuma bir şeyler olacak" diyenler hayalperestler!
TBMM Başkanı: "Bu cuma bir şeyler olacak" diyenler hayalperestler! Meclis Başkanı İsmail Kahraman darbe iddialarıyla ilgili; ''Bazı söylentiler var. 'Bu cuma bir şeyler olacak', 'Ayın 17'sinde, 27'sinde bir şeyler olacak', bunlar hep karıştırmak için hayalperestlerin ortaya koydukları yanlış beyanlardır'' dedi.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş'tan ABD'ye: Sağdan say 3-5 bin kişi, soldan say 3-5 bin kişi...
Kurtulmuş'tan ABD'ye: Sağdan say 3-5 bin kişi, soldan say 3-5 bin kişi... Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ABD'nin PYD'ye silah yardımının "Kabul edilemez" olduğunu belirterek "DEAŞ ne kadar tehlikeli bir terör örgütüyse, PKK'nın ve PYD'nin de aynı şekilde tehlikeli bir terör örgütü olduğunun altını çiziyoruz" dedi
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in kızı Ayşe Rüveyde ile Muhammed Tahsin Özsoy'un düğün törenine katılarak, nikah şahitliğini yaptı.
11.05.2017 Siyaset
Başbakan Yardımcısı Kaynak'ın oğlu evlendi
Başbakan Yardımcısı Kaynak'ın oğlu evlendi Kaynak ve Öztürk çiftinin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman ve Başbakan Yıldırım yaptı
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş'tan 'yeni parti' iddiaları için açıklama
Kurtulmuş'tan 'yeni parti' iddiaları için açıklama Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Hayır' blokunda yeni parti kurulacağı iddiaları için "Türkiye bir referandumla anayasa değişikliğine gitti. Belediye başkanı seçmedi, milletvekili seçmedi, cumhurbaşkanı seçmedi" dedi
7.05.2017 Siyaset
Zuhal Topal'ın ekibinden 'yasak' açıklaması!
Zuhal Topal'ın ekibinden 'yasak' açıklaması! 'Evlilik programları yasaklanacak' haberlerinden sonra Zuhal Topal'ın ekibinden açıklama geldi. İşte Zuhal Topal'ın ekibinden yapılan o açıklama...
1.05.2017 Televizyon
Kurtulmuş'tan flaş erken seçim açıklaması
Kurtulmuş'tan flaş erken seçim açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında, "Erken seçimi Türkiye'nin gündeminden çıkarmamız lazım. Asıl odaklanmamız gereken uyum yasalarıdır" dedi.
26.04.2017 Siyaset
Kurtulmuş'tan sert tepki: Adım adım gelişen Türk karşıtı...
Kurtulmuş'tan sert tepki: Adım adım gelişen Türk karşıtı... Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, AKPM'nin Türkiye'ye ilişkin verdiği "denetim" kararını sert sözlerle eleştirdi.
25.04.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kutlu Doğum Programı'nda konuştu
22.04.2017 Siyaset
Ağlama sakın senin abin bir kahraman!
Ağlama sakın senin abin bir kahraman! Şırnak şehitleri memleketlerinde düzenlenen törenlerle gözyaşları içinde toprağa verildi. Şehit Davut Kayalı’nın 10 yaşındaki kardeşi Mehmet’i bir binbaşının teselli ettiği bu kare yürek yaktı
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım dünya çocuklarıyla buluştu
Başbakan Yıldırım dünya çocuklarıyla buluştu Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak dünyanın bütün çocuklarını, onların sevgisini yüreğimizde hissediyoruz. Dünyanın neresinde gözü yaşlı bir yavrumuz varsa o gözyaşlarına mendil olmak istiyoruz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Liderler nerede oy kullanacak?
Liderler nerede oy kullanacak? Anayasa değişikliği için 16 Nisan'da tüm Türkiye sandık başına gidecek. Siyasi liderlerin de nerelerde oy kullanacakları belli oldu.
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş: Öksüz açıklaması dalga geçer gibi
Kurtulmuş: Öksüz açıklaması dalga geçer gibi Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, TRT Haber canlı yayınında soruları yanıtladı. ABD'nin, FETÖ'nün firari "imamı" Adil Öksüz'ün aranmasıyla ilgili açıklamasına ilişkin Kurtulmuş, "Dalga geçer gibi bir açıklama, inandırıcı değil. Telefon görüşmesinin mahiyeti açıklanmalıdır." dedi.
30.03.2017 Siyaset
Kurtulmuş'tan izdivaç programlarına müjde!
Kurtulmuş'tan izdivaç programlarına müjde! İzdivaç programları hakkında konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Amacımız yasaklamak değil.' dedi.
29.03.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakan yardımcısı numan kurtulmuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.