Barlar Sokağı

Barlar Sokağı

Son dakika barlar sokağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barlar sokağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barlar sokağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barlar Sokağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barlar sokağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 barlar sokağı haberi bulunmuştur. Tüm barlar sokağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi Muğla Valiliği'ne bağlı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamında, 1 Temmuz 2021'de başlayan ve saat 00.00'a kadar yapılabilen müzik yasağının kaldırılmasının ardından Bodrum ilçesindeki eğlence mekanlarında turistler saat 04.00'e kadar eğlendi.
23.06.2023 Gündem
Barlar sokağında silahlı kavga!
Barlar sokağında silahlı kavga! Eskişehir’de barlar sokağında iki grup arasındaki çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Polis ekiplerince bir şüpheli tabancayla yakalanırken, 1 kişinin de yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. 
22.11.2022 Yaşam
Müzikhol baskınında yabancı uyruklu kadınlar gizli bölmede yakalandı
Müzikhol baskınında yabancı uyruklu kadınlar gizli bölmede yakalandı Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir müzikholde yabancı uyruklu kadınların konsomatris olarak çalıştırıldığı ihbarını alan polis, iş yerine düzenlediği baskında gizli bölmede saklanan Özbekistan ve Kırgızistan uyruklu 5 kadını yakaladı.
22.10.2022 Yaşam
Bayramda eğlence tavan yaptı
Bayramda eğlence tavan yaptı 9 Günlük bayram tatili fırsat bilen yerli ve yabancı turistler plaj ve su parklarını doldururken geceleri de eğlence mekanlarını doldurdu.
12.07.2022 Yaşam
Bodrum'da müzik bu saatlerde susacak
Bodrum'da müzik bu saatlerde susacak Bodrum Belediyesi, aldığı kararla bölgeyi ‘sessiz’ ve ‘eğlence’ yeri olmak üzere ikiye ayırdı. ‘Sessiz’ bölgelerdeki barlar gece 23.59’dan sonra açık havada müzik yapamayacak. ‘Eğlence’ bölgesindeki mekânlarda ise gece saat 04.00’e kadar açık havada müzik yayını sürecek.
15.02.2020 Yaşam
Görenler şoke oldu hemen polise bildirildi!
Görenler şoke oldu hemen polise bildirildi! Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Azmak Deresi'nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.
9.02.2020 Yaşam
Muğla'da gürültüye 1,3 milyon lira ceza
Muğla'da gürültüye 1,3 milyon lira ceza Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm sezonunda eğlence merkezlerine yönelik gerçekleştirilen yüksek ses ve gürültü denetimlerinde, 44 işletmeye 1 milyon 335 bin lira idari para cezası uygulandığı bildirildi.
24.10.2019 Gündem
Marmaris'te yüksek ses ve gürültüye 637 bin lira ceza
Marmaris'te yüksek ses ve gürültüye 637 bin lira ceza Muğla'nın Marmaris ilçesinde turizm sezonunda eğlence merkezlerine yönelik yapılan yüksek ses ve gürültü denetimlerinde, 27 işletmeye toplam 637 bin 539 lira ceza kesildi.
5.08.2019 Gündem
Marmaris'te İdo Tatlıses konseri
Marmaris'te İdo Tatlıses konseri Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir diskoda sahne alan İdo Tatlıses, yaklaşık iki bin kişiyi coşturdu.
20.07.2019 Magazin
Yeni çekim merkezi Sarıgerme
Yeni çekim merkezi Sarıgerme Kilometrelerce uzunluktaki geniş kumsallarında caretta carettalara ev sahipliği yapan Sarıgerme, son dönemde üst sınıf konaklama tesisleriyle yerli ve yabancı turistlerin çekim merkezi.
13.07.2018 Arşiv
Şarkıcının öldüğü saldırıyla ilgili şok iddia
Şarkıcının öldüğü saldırıyla ilgili şok iddia Bodrum’da gece kulübü sahibine kurulan pusuda 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Ölenlerden biri şarkıcı Hacer Tülü, diğeri ise mekân sahibi M. Ali Sürensoy... 4 saldırgan yakalandı. Tülü’nün eğlenmek için gittiği kulüpten çıkarken kurşunların hedefi olduğu belirtildi. İstanbul’da da bar işleten Sürensoy’un daha önce bir cinayete adının karıştığı ve saldırının da bundan kaynaklanan husumetten dolayı intikam amacıyla işlendiği öne sürüldü.
22.06.2018 Gündem
Barda silahlı saldırı: Ölenler arasında ünlü şarkıcı da var
Barda silahlı saldırı: Ölenler arasında ünlü şarkıcı da var Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir eğlence mekanında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayda hayatını kaybeden kadının, ünlü isimlerle çalışan bir ses sanatçısı olduğu ortaya çıktı.
21.06.2018 Gündem
Kadınları darp etti! Kendini böyle savundu
Kadınları darp etti! Kendini böyle savundu Bodrum'da sokak köpeklerine tekme attığı için kendisini uyaran iki turisti darp eden ve hakkında ‘yaralama' suçundan dava açılan M.G ifadesine mağdur kadınları suçladı ve 'Babama köpeksin dedi, tokat attı' diyerek kendini savunmaya çalıştı. Kimseye vurmadığını iddia eden M.G “ Ayırırken yere düştüler” dedi.
8.06.2018 Yaşam
Bodrum’da iki kadına esnaf dayağı!
Bodrum’da iki kadına esnaf dayağı! Bodrum’a tatile giden Nuray Hilal Başer ile arkadaşı Ceyda Kızılırmak, “Köpeğe tekme atan mağaza sahibini uyarınca 3 çalışanın saldırısına uğradık” diyerek şikayetçi oldu
4.10.2017 Yaşam
Köpeğe tekme atan esnafı uyarınca dayak yediklerini söylediler
Köpeğe tekme atan esnafı uyarınca dayak yediklerini söylediler İSTANBUL'dan Bodrum'a tatile gelen iki kadın, köpeklerine tekme atan esnafı uyarınca tekme tokat dayak yediklerini iddia etti. Hastanede tedavi edilen kadınlar şikâyetçi olurken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
4.10.2017 Yaşam
Şarkılarla mutlu olun
Şarkılarla mutlu olun Gülşen, Gümbet Barlar Sokağı’ndaki Pasha Club’da konser verdi.
3.09.2017 Magazin
FETÖ zanlısı Bodrum barlar sokağında yakalandı
FETÖ zanlısı Bodrum barlar sokağında yakalandı Muğla’nın Bodrum ilçesinde FETÖ/PDY soruşturmasında hakkında yakalama kararı bulunan şahıs, barlar sokağında yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Barlar Sokağı'na operasyon!
Barlar Sokağı'na operasyon! Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, eğlencenin nabzının attığı Barlar Sokağı'nda, 350 polis ve 4 polis köpeği eşliğinde 'Bayramda huzurlu ve güvenli eğlence' adı altında genel asayiş denetimi yapıldı.
30.08.2017 Yaşam
Bodrum Gümbet'teki barlar sokağında operasyon
Bodrum Gümbet'teki barlar sokağında operasyon Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yoğunlukla gece kulüplerinin bulunduğu Gümbet Mahallesi'nde 250 polisin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi. Bodrum'un en ünlü eğlence mekanları didik didik arandı.
29.09.2021 Gündem
Bodrum'da huzur operasyonu
Bodrum'da huzur operasyonu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yoğunlukla gece kulüplerinin bulunduğu Gümbet Mahallesi'nde 250 polisin katılımıyla huzur operasyonu düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Burası benim evim
Burası benim evim Gümbet Barlar Sokağı’ndaki Posh Clup’ta Bengü, sahne aldı.
13.07.2017 Magazin
Gülşen bir an olsun durmadı
Gülşen bir an olsun durmadı Bodrum'da sahneye çıkan Gülşen, söylediği birbirinden hareketli şarkılarla yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu.
4.07.2017 Kültür Sanat
Demet Akalın: Nedense sana inandım
Demet Akalın: Nedense sana inandım Bodrum'da sahneye çıkan Demet Akalın, kendisini izlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşattı.
3.07.2017 Magazin
Kemal Doğulu taşıyıcı anne ile baba olmak istiyor!
Kemal Doğulu taşıyıcı anne ile baba olmak istiyor! Bodrum’da sahne alan Dj Kemal Doğulu samimi itiraflarda bulunarak evlenmeyi kesinlikle düşünmediğini ancak taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.
13.06.2017 Magazin
Okan Bayülgen'den topuklu ayakkabı giyen kızlara indirim!
Okan Bayülgen'den topuklu ayakkabı giyen kızlara indirim! Bodrum'da bir sanat ve eğlence kulübü açan Okan Bayülgen, kız kıza gelen müşterilerine yüzde 30 indirim yapıyor.
3.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Barlar Sokağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barlar sokağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.