Barıştı

Barıştı

Son dakika barıştı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barıştı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barıştı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barıştı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barıştı gelişmeleri de dahil olmak üzere 581 barıştı haberi bulunmuştur. Tüm barıştı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi
Yasak aşk sonrası buzlar eridi! Cansu Tosun ile babası Kenan Tosun ile görüntülendi Cansu Tosun, Ümran Seyhan’la aşkı uğruna annesi Serpil Tosun’dan boşanan babası Kenan Tosun’la barıştı. Baba-kız Nişantaşı’nda görüntülendi.
11.03.2024 Magazin
Evlilikleri 44 gün sürmüştü! Merve Boluğur ile Mert Aydın barıştı mı?
Evlilikleri 44 gün sürmüştü! Merve Boluğur ile Mert Aydın barıştı mı? Merve Boluğur önceki gün Nişantaşı’nda bir AVM’de görüntülendi. Eski eşli Mert Aydın ile barıştıkları iddialarına da yanıt verdi.
3.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı mı? Dikkat çeken paylaşım
Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan barıştı mı? Dikkat çeken paylaşım 66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile geçtiğimiz aylarda ilişkisini sonlandırmıştı. Biten ilişkinin ardından Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil hakkında ‘ciddi ilişki yaşanacak biri değilmiş’ yorumunu yaparken Mehmet Ali Erbil de dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. İkilinin ayrılığı kısa sürdü.
4.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı küs olduğu ablası Kübra Açıl ile barıştı! 'İnsana kız kardeşi gerek'
Şeyma Subaşı küs olduğu ablası Kübra Açıl ile barıştı! 'İnsana kız kardeşi gerek' Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenmeden önce düğününe sadece 'ruhu özel' insanların katılacağını, ablası Kübra Açıl'ın dahi hayatında olmayacağını söylemişti. Açıklamanın çok konuşmasının ardından Şubaşı "Ablam düğünüme davetliydi, kendisi gelmemeyi tercih etti" ifadelerini kullanmıştı. Eylül'de Alsaloussi'den boşanan Subaşı, İngiltere'de ablasıyla bir araya gelerek aralarındaki buzları eritti.
30.11.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi, galada barıştı!
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi, galada barıştı! Bihter filminin başrol oyuncuları Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah, çekim esnasında yaşadıkları anlaşmazlıklardan dolayı tartışmıştı. Ataizi ve Abdullah, filmin dün akşamki galasında birbirine sarıldı.
16.11.2023 Magazin
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor
Buse Varol:: Asla saatlerce okumam, okuyunca sinirlerim bozuluyor Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.
16.10.2023 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Hadise - Mehmet Dinçerler barıştı mı? Sosyal medyadan açıkladı, hayranları tepkisiz kalamadı
Hadise - Mehmet Dinçerler barıştı mı? Sosyal medyadan açıkladı, hayranları tepkisiz kalamadı Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Ünlü şarkıcının son olarak iş insanıyla barıştığı iddia edilmiş ve ardından bu iddiaları reddetmişti. Hadise, sosyal medya hesabından makyajsız bir pozunu yayınlayarak manidar bir not yazdı.
29.08.2023 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? İlk ağızdan jet açıklama
Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? İlk ağızdan jet açıklama Ünlü şarkıcı Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler ile barıştığı iddia edildi. Hadise'den açıklama geldi.
25.08.2023 Magazin
CZN Burak mahkemelik olduğu babası ile barıştı
CZN Burak mahkemelik olduğu babası ile barıştı Kamuoyunda 'CZN Burak' olarak tanınan ünlü işletmeci Burak Özdemir, kendisini dolandırıldığını iddia ettiği babası ile mahkemelik olmuştu. Fenomen işletmeci ile babasını iş insanı Rizgar Sak'ın barıştırdığı öğrenildi
15.08.2023 Magazin
Ayrılıkları kısa sürdü: Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu barıştı
Ayrılıkları kısa sürdü: Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu barıştı Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten sonra partneri Mert Ramazan Demir'le aşk yaşamaya başladı. İlişkileri ortaya çıkan ikilinin aşkı kısa sürmüştü.
11.08.2023 Magazin
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı!
Petek Dinçöz ve Tanyeli barıştı! Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, pankreas kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören Tanyeli’yi evinde ziyaret etti.
2.08.2023 Magazin
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber! Bir zamandır küs olan ve hiçbir şekilde yan yana görünmeyen Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Küslüğü bitiren iki elti, Varol'un kardeşinin düğününde bir araya gelerek aylar sonra yan yana poz verdi.
23.06.2023 Magazin
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi!
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik çiftinden güzel haber geldi! Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Ahmet Kural, geçtiğimiz mart ayında sevgilisiyle ayrılığını sosyal medya hesabından duyurarak şaşkınlık yaratmıştı. Dört yıllık ilişkisini aniden bitiren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.
22.05.2023 Magazin
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu?
Mehmet, Aslı'nın gönlünü alıyor! Veda Mektubu 11. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 11. bölümü dün akşam ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 11. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.
16.05.2023 Magazin
Gelin kaynana barıştı!
Gelin kaynana barıştı! Victoria Beckham ile gelini Nicola Peltz- Beckham'ın arası uzun süredir açıktı. Victoria Beckham ve gelini arasında süren gerilim sona erdi.
11.04.2023 Magazin
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu?
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 15 Mart Çarşamba günü final bölümüyle seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 24. bölümde neler oldu?
16.03.2023 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan çok özel açıklamalar!
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan çok özel açıklamalar! Kanal D’nin iki sezondur ekrana damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, yayınlanan son bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Sosyal medyada da çok konuşulan dizinin hayranları “Türkan’cılar” ve “Somer’ciler” olmak üzere ikiye bölündü.
15.03.2023 Magazin
Özgün Karaman Kraliçe'nin kariyerindeki farkını anlattı!
Özgün Karaman Kraliçe'nin kariyerindeki farkını anlattı! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Gökhan Alkan, Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. Dizide Ali karakterine hayat verecek olan oyuncu Özgün Karaman Kraliçe’nin kendisi için çok farklı olduğuna değindi.
15.03.2023 Televizyon
Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu?
Somer ve Türkan barıştı mı? Üç Kız Kardeş 41. bölümde neler oldu? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, son bölümüyle soluksuz izlendi. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in yeni bölümünde Rüçhan kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü.
15.03.2023 Magazin
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı?
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı? Ocak 2022'de avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle yıkılan Ece Erken, 2014–2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar ve oğulları Eymen ile yurt dışına tatile gitti. Ünlü sunucu, olaylı şekilde boşandığı eski eşiyle barıştığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.
1.03.2023 Magazin
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı!
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı! Ekim ayında ayrılan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw barıştı. Khoshnaw Ailesi, çiftin arasındaki 22 yaş farkını sorun yapınca ayrılan çift, Dubai’deki barışma tatilinde objektiflere yakalandı.
3.02.2023 Magazin
Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı? Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'un sokağında yakalandı!
Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı? Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'un sokağında yakalandı! Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç yeniden mi? Uzun bir süre aşk yaşayan çift 2015 yılında evlenmiş, 2017 yılında da boşanmıştı. Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda Mert Aydın ile ikinci kez dünyaevine girmişti. 53 gün süren bu evlilik sonrası ilginç bir gelişme yaşandı. Murat Dalkılıç'ın Merve Boluğur'un evinin sokağında görülmesi kafaları karıştırdı. Peki Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı?
29.01.2023 Televizyon
Hasan Can Kaya'dan 'Hadise' yanıtı!
Hasan Can Kaya'dan 'Hadise' yanıtı! 'Konuşanlar' programıyla ünlenen Hasan Can Kaya'nın, 30 Eylül'de iş insanı Mehmet Dinçerler'le beş aylık evliliğini tek celsede bitiren şarkıcı Hadise ile gözlerden uzak şekilde aşk yaşadığı iddia edildi. 33 yaşındaki komedyen, söz konusu haberler hakkında sessizliğini bozdu.
29.12.2022 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı?
Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliğini sonlandıran Hadise, özel hayatıyla yine gündeme geldi. Hadise'nin, sosyal medya hesabından peş peşe paylaştığı fotoğraflarda, Mehmet Dinçerler'in evlenme teklifinde taktığı yüzük dikkat çekti.
28.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Barıştı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barıştı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.