Barış Pehlivan

Barış Pehlivan

Son dakika Barış Pehlivan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Barış Pehlivan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Barış Pehlivan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barış Pehlivan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barış pehlivan gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 barış pehlivan haberi bulunmuştur. Tüm barış pehlivan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Hülya Kılınç, tahliye edildi
Gazeteci Hülya Kılınç, tahliye edildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubunun ifşa edilmesi davasında 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan ve kararın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3'üncü Ceza Dairesi tarafından onanmasının ardından dün tutuklanan Manisalı gazeteci Hülya Kılınç (51), bugün tahliye edildi.
16.02.2022 Gündem
Gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı!
Gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı! Libya'da şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberinde kimlik bilgilerinin ifşa edilmesine ilişkin yargılandıkları davada, 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Barış Pehlivan ve 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Murat Ağırel cezalarının kesinleşmesi üzerine teslim olmak üzere adliyeye geldiler. Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı.
15.02.2022 Gündem
MİT mensubunun ifşa edilmesi davasında cezası onanan gazeteci tutuklandı
MİT mensubunun ifşa edilmesi davasında cezası onanan gazeteci tutuklandı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubunun ifşa edilmesi davasında 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Manisalı gazeteci Hülya Kılınç (51), kararın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi tarafından onanmasının ardından tutuklandı.
15.02.2022 Gündem
MİT mensuplarının ifşa edilmesi davasında karar!
MİT mensuplarının ifşa edilmesi davasında karar! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensuplarının ifşa edilmesine ilişkin Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan'ın da aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu 1'i firari 8 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.
9.09.2020 Gündem
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada flaş gelişme!
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada flaş gelişme! Libya'da şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberiyle "İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek" suçundan yargılanan Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel'in de aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu, biri firari toplam 8 sanıklı davada, savcı mütalaasını verdi.
8.09.2020 Gündem
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada 3 tahliye
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada 3 tahliye Libya'da görev yaptığı esnada şehit düşen MİT mensubunun kimlik bilgilerinin ifşa edilmesine ilişkin 1'i firari 8 sanığın yargılandığı davada Barış Terkoğlu, Aydın Keser ve Ferhat Çelik hakkında tahliye kararı verildi.
24.06.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bugün Avrupa'nın en güçlü sağlık ordusu bizde
Kılıçdaroğlu: Bugün Avrupa'nın en güçlü sağlık ordusu bizde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''1923 yılında Cumhuriyet’i kurduğumuzda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde sadece 554 doktor vardı. 4 hemşire, 69 eczacı, 136 ebe vardı. Bugün Cumhuriyet’in aydınlanma felsefesinin ortaya koyduğu bir gerçek, bugün Avrupa’nın en güçlü sağlık ordusu bizde'' dedi.
9.06.2020 Siyaset
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada yeni gelişme: Duruşma tarihi 24 Haziran
MİT şehidinin ifşa edilmesine ilişkin davada yeni gelişme: Duruşma tarihi 24 Haziran Şehit olan MİT mensubunun cenaze töreni haberiyle "İstihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek" suçundan haklarında dava açılan Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat Ağırel'in de aralarında bulunduğu sanıklar hakkındaki dosyada yeni bir gelişme yaşandı. 6'sı tutuklu, biri firari toplam 8 sanık, 24 Haziran tarihinde hakim karşısına çıkacak.
8.05.2020 Gündem
Şehit MİTçiyi ifşa davasında önemli gelişme: Diğer şüphelilerin tespiti için dosya ayrıldı
Şehit MİTçiyi ifşa davasında önemli gelişme: Diğer şüphelilerin tespiti için dosya ayrıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının, MİT şehidi ve cenazesine katılan meslektaşlarının kimlikleri ve faaliyetlerinin ifşa edilmesiyle ilgili yürüttüğü soruşturmada önemli gelişme yaşandı. DHA'nın edindiği bilgilere göre, suça katılan diğer şüphelilerin tespit edilmesi amacıyla dosya ayrıldı, soruşturma sürdürülüyor.
4.05.2020 Gündem
‘İnfaz’a MİT ve Berfin ayarı
‘İnfaz’a MİT ve Berfin ayarı TBMM’de 16 saat süren infaz yasa taslağı görüşmelerinde zaman zaman gergin anlar yaşanırken iki ‘son dakika önergesi’ verildi. Buna göre MİT’e karşı işlenen suçlar ve yüzüne kezzap atılan Berfin Özbek örneğindeki gibi ‘ağırlaştırılmış yaralamalar’ infaz hükümleri dışında kalacak.
14.04.2020 Gündem
Barış Pehlivan tutuklandı
Barış Pehlivan tutuklandı Oda TV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan, Odatv'de yayınlanan MİT görevlisinin cenaze haberine ilişkin soruşturma kapsamında, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
6.03.2020 Gündem
Beraat kararı 2017’ye kaldı
Beraat kararı 2017’ye kaldı Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık, Soner Yalçın ile Yalçın Küçük ve eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın aralarında bulunduğu 13 sanıklı Oda TV Davası’nda savcı somut ve yeterli delil olmadığı gerekçesiyle tüm sanıkların beraatini talep etti.
29.09.2021 Gündem
Odatv davasında savcı, tüm sanıkların beraatını istedi
Odatv davasında savcı, tüm sanıkların beraatını istedi ODA TV davasında savcı, tüm sanıkların beraatini istedi
29.09.2021 Gündem
‘Bize dava açan firarda tutuklayan hapiste’
‘Bize dava açan firarda tutuklayan hapiste’ Gazeteci Soner Yalçın, Ahmet Şık, eski emniyet Müdürü Hanefi Avcı ile Prof. Dr. Yalçın Küçük’ün de arasında bulunduğu 13 kişinin yargılandıkları Odatv davasında savcı değişikliği nedeniyle mütalaa verilemedi.
29.09.2021 Gündem
Delil değil ‘zararlı’ yazılımmış!
Delil değil ‘zararlı’ yazılımmış! 13 sanıklı Oda TV Davası’nda dijital dokümanlar hakkında gelen bilirkişi raporu, delil sayılan bilgisayarlara dışarıdan müdahele yapıldığını, hatta bilgileri değiştirebilecek zararlı bir yazılımın eklendiğini ortaya koydu
29.09.2021 Gündem
Polis, Ergenekon’da  ‘1 numara’ yok demiş
Polis, Ergenekon’da ‘1 numara’ yok demiş Gazeteciler Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu yeni kitaplarında Wikileaks belgelerinde yer alan ilginç bilgilere yer verdiler...
29.09.2021 Gündem
Oda tv davası ertelendi
Oda tv davası ertelendi GAZETECİLER Nedim Şener, Ahmet Şık ,Soner Yalçın, Prof...
29.09.2021 Gündem
‘İğrenç komplolar’
‘İğrenç komplolar’ İstanbul’DA görülen Odatv davasında tanık olarak dinlenmesine karar verilen Deniz Baykal’ın dün Ankara’da talimatla ifadesi alındı...
29.09.2021 Gündem
7. Kadıköy Kitap Günleri
7. Kadıköy Kitap Günleri Bugün Gazeteci - Yazar Hıfzı Topuz'un Onur Konuğu olduğu "7...
29.09.2021 Gündem
O isim kim?
O isim kim? Başbakan'ın bahsettiği o isim sosyal medyayı salladı
29.09.2021 Gündem
Baykal taciz iddiası için ne dedi?
Baykal taciz iddiası için ne dedi? Odatv davası kapsamında, "tanık" sıfatıyla yazılı beyanda bulunan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Birilerinin ısrarla Türk siyasi hayatından çekilmesi için ellerinden geleni yaptığını ve çok iğrenç komplolar tertiplediğini, taciz iddiası ve iftirasının da onlardan biri olduğunu" belirtti...
29.09.2021 Gündem
O müezzin Yılmaz Özdil'e dava açtı!
O müezzin Yılmaz Özdil'e dava açtı! 'Basın beni hedef haline getirdi'
29.09.2021 Gündem
Mahkeme Baykalı çağırdı!
29.09.2021 Gündem
Basın özgürlüğü için uçtu!
Basın özgürlüğü için uçtu! 62 gazeteciye 62 uçurtma uçuruldu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Barış Pehlivan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barış pehlivan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.