Oda Tv

Oda Tv

Son dakika oda tv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oda tv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oda tv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oda Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oda tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 333 oda tv haberi bulunmuştur. Tüm oda tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
'TRT'den 700 bin lira alıyor' iddiası vardı! Rıdvan Dilmen gerçeği açıkladı
'TRT'den 700 bin lira alıyor' iddiası vardı! Rıdvan Dilmen gerçeği açıkladı TRT'den 700 bin lira alıyor iddiaları ile karşı karşıya kalan Rıdvan Dilmen "Bu ülkede TRT'den 700 bin lira alacak kadar böyle bir insan hayatım boyunca olmadım" açıklamasında bulundu.
21.09.2021 Futbol
Ömer Çelik'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Katar' tepkisi
Ömer Çelik'ten Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Katar' tepkisi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Çelik, Katar'dan gelen öğrencilerin sınavsız bir şekilde tıp eğitimi alacağı iddialarla ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "CHP'de özür dileyebilen, özgüvenli kimseler vardı. Daha demokrat kimseler olabiliyordu. Fakat bir şey söyleniyor, yalan olduğu ortaya koyuluyor, hiçbir şey olmamış gibi devam ediliyor. Bu haber yalan bir haberdir" ifadelerini kullandı.
28.06.2021 Siyaset
Müyesser Yıldız, adli kontrolle tahliye edildi
Müyesser Yıldız, adli kontrolle tahliye edildi Oda Tv Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile astsubay Erdal Baran'ın tutuklu, Tele 1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel'in tutuksuz olarak 'Devletin güvenliği veya yararları bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama' suçundan yargılanmalarına başlandı. Tutuklu sanık Yıldız, adli kontrol tedbiriyle tahliye edildi.
9.11.2020 Gündem
Binnur Kaya ekranlara dönüyor!
Binnur Kaya ekranlara dönüyor! Binnur Kaya yeni bir dizi ile karşımıza çıkacak. 'Kırmızı Oda' TV8 ekranlarında yayınlanacak.
15.07.2020 Televizyon
Müyesser Yıldız'ın tutuklandığı soruşturmada çarpıcı detaylar! 'Eşimin Whatsapp'ına gönder'
Müyesser Yıldız'ın tutuklandığı soruşturmada çarpıcı detaylar! 'Eşimin Whatsapp'ına gönder' Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız Uğur ve Hadımköy Kışla Komutanlığı'nda görevli Astsubay Erhan B.'nin tutuklandığı, Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel'in adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı soruşturmasında çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Erhan B.'nin ifadesinde, Yıldız'ın Suriye sınır hattının Türkiye ve Suriye tarafından bulunan Türk askeri personelinin karışmış olduğu disiplinsizlik olaylarını içeren raporu kendisine göndermesini istediğini söylediği öğrenildi. Erhan B.'nin, Müyesser Yıldız'a Libya'da görevlendirilen birliklerin komutanın adını verdiği de ortaya çıktı.
12.06.2020 Gündem
Müyesser Yıldız tutuklandı
Müyesser Yıldız tutuklandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 8 Haziran'da "Siyasal ve askeri casusluk" soruşturması kapsamında gözaltına alınan OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile astsubay E.B. çıkarıldıkları duruşmada tutuklanırken TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ise serbest bırakıldı.
12.06.2020 Gündem
Müyesser Yıldız'ın da gözaltına alındığı operasyonun detayları ortaya çıktı
Müyesser Yıldız'ın da gözaltına alındığı operasyonun detayları ortaya çıktı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından “askeri casusluk" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve E.B isimli bir muvazzaf asker gözaltına alındı.
8.06.2020 Gündem
Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'a 'askeri casusluk'tan gözaltı
Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'a 'askeri casusluk'tan gözaltı TELE1 Ankara Temsilcisi Dükel ve OdaTV Ankara Haber Müdürü Yıldız gözaltına alındı. İki ismin "siyasal ve askeri casusluk" kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.
8.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ateşkes açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ateşkes açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'deki ateşkesle ilgili "Rejimin olası ihlal ve saldırılarına karşı her an teyakkuz halinde olacağız. Bir yerde çatlak olursa hemen müdahale edeceğiz." dedi.
6.03.2020 Gündem
Odatv’de 6 yıl sonra tüm sanıklara beraat
Odatv’de 6 yıl sonra tüm sanıklara beraat Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık, Soner Yalçın, Prof. Dr. Yalçın Küçük ve eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın aralarında bulunduğu 13 sanıklı Odatv davası beraatle bitti
29.09.2021 Gündem
ODATV davasında 6 yıl sonra karar çıktı
ODATV davasında 6 yıl sonra karar çıktı 13 sanıklı ODTV davasında 6 yıl sonra mahkeme kararını açıkladı. Tüm sanıklar beraat etti
29.09.2021 Gündem
Eski hakim Mehmet Ekinci adliyeye böyle getirildi
Eski hakim Mehmet Ekinci adliyeye böyle getirildi Yalova'da yakalanan 'Futbolda şike' ve 'Odatv' davalarının eski hakimi Mehmet Ekinci, Bakırköy Adliyesi'ne getirildi
29.09.2021 Gündem
Gökçek'ten bomba iddia!
Gökçek'ten bomba iddia! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz ay yapılan Ankara Ticaret Odası (ATO) seçimlerinde, oğlu Osman Gökçek'e karşı adeta 7 düvelin bir araya geldiğini, seçimlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun FETÖ'cülerle işbirliği yaptığını öne sürerek, "Bu seçimin galibi Rifat Hisarcıklıoğlu'dur" dedi.
29.09.2021 Gündem
İtalya'dan Ankara'da saldırı uyarısı
İtalya'dan Ankara'da saldırı uyarısı Ankara'da 3 Aralık’ta Emniyet tarafından dağıtıldığı iddia edilen ve IŞİD saldırısı uyarısı yapılan belgenin ardından bir uyarı da İtalya'dan geldi
29.09.2021 Gündem
Emin Arslan: FETÖ Rahmi Koç'u tutuklayacaktı
Emin Arslan: FETÖ Rahmi Koç'u tutuklayacaktı Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Emin Arslan, Rahmi Koç'un Ergenekon operasyonunda FETÖ'nün 'Ejder' kod adı verdiği kişi olduğunu açıkladı. Arslan, "Örgüt, operasyon kapsamında Koç'un tutuklanması için hazırlıklar yapıyorlardı" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Savcıdan iade-i itibar
Savcıdan iade-i itibar FETÖ ile ilgili çatı iddianamesini hazırlayan savcı Serdar Coşkun, iddianamede kullandığı ifadelerle kumpas davalarında yargılanıp hayatını kaybeden isimlerin itibarını iade etti.
29.09.2021 Gündem
ODATV davasında sona gelindi
ODATV davasında sona gelindi Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık, Soner Yalçın ile Yalçın Küçük ve eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın aralarında bulunduğu 13 sanıklı OdaTV Davası’nın görülmesine dün devam edildi...
29.09.2021 Gündem
Delil değil ‘zararlı’ yazılımmış!
Delil değil ‘zararlı’ yazılımmış! 13 sanıklı Oda TV Davası’nda dijital dokümanlar hakkında gelen bilirkişi raporu, delil sayılan bilgisayarlara dışarıdan müdahele yapıldığını, hatta bilgileri değiştirebilecek zararlı bir yazılımın eklendiğini ortaya koydu
29.09.2021 Gündem
O bildiriyi AK Parti kurucusu da imzalamış!
O bildiriyi AK Parti kurucusu da imzalamış! 'Barış için Akademisyenler İnsiyatifi' bildirisine imza atan kişilerden birinin, AK Parti'nin 64 kurucu üyesinden Fatma Bostan Ünsal olması dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Çevik Bir’den özür
Çevik Bir’den özür Oda TV’nin haberine göre Mağdur müşteki avukalarından Hüsnü Tuna, Abdullah Kılıçaslan’ın ‘mağdur müştekiler Fethullah Gülen örgütünden’ ifadelerine itiraz ederken şöyle konuştu: “Gülen’in başörtülü öğrencisi veya öğretmeni yoktu...
29.09.2021 Gündem
'Kan' kokulu pankartlar
'Kan' kokulu pankartlar İstanbul'da Ülkü Ocakları ile Alperen Ocakları, "Burnumuzda tütüyor Çinli'nin kan kokusu" yazılı pankartları astı. sosyal medyada pankartlara tepki yağdı
29.09.2021 Gündem
Tacize uğrayan çocuk yaşadıklarının resmini çizdi
Tacize uğrayan çocuk yaşadıklarının resmini çizdi Polis Ş.İ’nin cinsel istismarına uğradığı iddiasıyla devam eden davanın mağduru 8 yaşındaki I.A çizdiği resimlerle içinde bulunduğu kaygıları dışa vurdu.
28.05.2015 Yaşam
Oda TV’ye takipsizlik polislere soruşturma
Oda TV’ye takipsizlik polislere soruşturma Oda TV soruşturmasında eski polis müdürleri, gazeteciler ve avukatların da aralarında bulunduğu 14 kişi hakkında takipsizlik verildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oda Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oda tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.