Hanefi Avcı

Hanefi Avcı

Son dakika hanefi avcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hanefi avcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hanefi avcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hanefi Avcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hanefi avcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 600 hanefi avcı haberi bulunmuştur. Tüm hanefi avcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu: Sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz
Kılıçdaroğlu: Sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun ve emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbelerinin geri alınmasına yönelik kararla ilgili, "Sabri Uzun da Hanefi Avcı da bilsin ki az kaldı, geliyor sandık. Onların sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz. Haksızlığa tahammül edemiyoruz biz" dedi.
28.06.2022 Siyaset
Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi?
Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi? Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Dairesi eski başkanı ve emekli emniyet müdürü Hanefi Avcı'nın rütbeleri geri alındı. Peki, Hanefi Avcı kimdir, Hanefi Avcı’nın rütbeleri nelerdir? Hanefi Avcı Selahattin Demirtaş için ne dedi?
23.06.2022 Gündem
Necip Hablemitoğlu suikastı ile ilgili flaş gelişme! Görüntüler ortaya çıktı
Necip Hablemitoğlu suikastı ile ilgili flaş gelişme! Görüntüler ortaya çıktı Necip Hablemitoğlu suikastının azmettiricisi olarak aranan eski özel kuvvetler mensubu Levent Göktaş için çember daraldı. Özel ekip kuruldu ve o ekip Göktaş'ın kaçış planlarını deşifre etti.
23.06.2022 Gündem
Hanefi Avcı’nın rütbeleri geri alındı
Hanefi Avcı’nın rütbeleri geri alındı Hakkında 7145 sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un ilgili maddesi gereğince soruşturma yürütülen Emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın rütbelerinin geri alınmasına karar verildi.
23.06.2022 Gündem
HSK, Hanefi Avcı'yı hukuksuz yargılayan FETÖ mensubu hakimleri yargılama izni verdi
HSK, Hanefi Avcı'yı hukuksuz yargılayan FETÖ mensubu hakimleri yargılama izni verdi Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), kamuoyunda Devrimci Karargah adıyla bilinen davanın, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle meslekten çıkartılan hakimleri Murat Üründü ve Nurullah Çınar hakkında soruşturma izni verdi. Üründül ve Çınar, Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcının Haliçte Yaşayan Simonlar adlı kitabını yayımlamasından sonra, mensubu oldukları FETÖyle eylem ve fikir birliği içinde, planlı ve sistematik şekilde, hukuka aykırı uydurma bahanelerle dava açtıkları, hürriyetini kısıtladıkları, hukuka aykırı işlemler yaptıkları suçlamalarıyla soruşturulacak.
10.06.2020 Gündem
Eski İstihbarat Daire Başkanı Uzun tahliye edildi
Eski İstihbarat Daire Başkanı Uzun tahliye edildi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun, "terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım" suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliye edildi.
8.07.2019 Gündem
FETÖ/PDY’nin elebaşı Gülen’in mesajları ortaya çıktı
FETÖ/PDY’nin elebaşı Gülen’in mesajları ortaya çıktı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç’un, Mayıs 2015’te kaçırmaya çalıştığı 25 hard diskin şifreleri 2 yılda çözüldü. Elebaşının FETÖ’ye verdiği 227 talimat; siyaset, ekonomi ve basın ile devlet kurumlarını nasıl ele geçirmek istediğini ortaya koydu.
29.09.2021 Gündem
"Devrimci Karargah" davası hakim ve savcılarına 23 yıl hapis istemi
"Devrimci Karargah" davası hakim ve savcılarına 23 yıl hapis istemi "Devrimci Karargah" davasına bakan eski hakimler ve savcılar hakkında, 23 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
Hanefi Avcı beraat etti
Hanefi Avcı beraat etti Devrimci Karargah örgütü üyesi oldukları ve örgüte yardım ettikleri iddiasıyla 27 sanığın yargılandığı davanın tutuksuz sanığı eski emniyet müdürü Hanefi Avcı beraat etti.
29.09.2021 Gündem
Eski İstihbarat Daire Başkanı Akyürek de ByLock kullanmış!
Eski İstihbarat Daire Başkanı Akyürek de ByLock kullanmış! Hrant Dink davasında yargılanan eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in de aralarında bulunduğu 13 sanıkta "ByLock" tespit edildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Odatv’de 6 yıl sonra tüm sanıklara beraat
Odatv’de 6 yıl sonra tüm sanıklara beraat Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık, Soner Yalçın, Prof. Dr. Yalçın Küçük ve eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın aralarında bulunduğu 13 sanıklı Odatv davası beraatle bitti
29.09.2021 Gündem
ODATV davasında 6 yıl sonra karar çıktı
ODATV davasında 6 yıl sonra karar çıktı 13 sanıklı ODTV davasında 6 yıl sonra mahkeme kararını açıkladı. Tüm sanıklar beraat etti
29.09.2021 Gündem
Hanefi Avcı'nın beraati istendi
Hanefi Avcı'nın beraati istendi Devrimci Karargah örgütü üyesi oldukları ve örgüte yardım ettikleri iddiasıyla 69 sanığın yargılandığı davada Hanefi Avcı'nın beraati istendi
29.09.2021 Gündem
Odatv davasında karar 12 Nisan'a ertelendi
Odatv davasında karar 12 Nisan'a ertelendi Odatv davasında karar çıkmadı. "Dosyanın kapsamlı oluşu ve iki yeni üye hakimin atanmış olması" gerekçeleriyle duruşma 12 Nisan'a ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Yılmazer: Biz fişlemeci milletiz
Yılmazer: Biz fişlemeci milletiz Hrant Dink suikastıyla ilgili İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dün duruşmada savunmasının 3. gününe giren dönemin İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, kendisinin FETÖ ile ilgili bir tane delil olmadığını savundu
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink cinayetinde flaş gelişme
Hrant Dink cinayetinde flaş gelişme Mahkeme, aralarında eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile eski emniyet müdürleri Hanefi Avcı ve Emin Erslan ile gazeteci Nedim Şener'in de bulunduğu 51 kişinin tanık olarak dinlenilmesine karar verdi - Bir sonraki duruşma, 6 Şubat'ta yapılacak
29.09.2021 Gündem
25 Aralık’ı haber aldık önleyemedik
25 Aralık’ı haber aldık önleyemedik 17-25 Aralık’taki darbe girişimlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevinde bulunan Turan Çolakkadı o günleri ilk defa Gerçek Hayat Dergisi’ne anlatı: 25 Aralık’ı önceden haber almamıza rağmen engelleyemedik.
29.09.2021 Gündem
Beraat kararı 2017’ye kaldı
Beraat kararı 2017’ye kaldı Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık, Soner Yalçın ile Yalçın Küçük ve eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın aralarında bulunduğu 13 sanıklı Oda TV Davası’nda savcı somut ve yeterli delil olmadığı gerekçesiyle tüm sanıkların beraatini talep etti.
29.09.2021 Gündem
Odatv davasında savcı, tüm sanıkların beraatını istedi
Odatv davasında savcı, tüm sanıkların beraatını istedi ODA TV davasında savcı, tüm sanıkların beraatini istedi
29.09.2021 Gündem
Hanefi Avcı: FETÖ'nün emniyetteki etkinliği ciddi oranda kırıldı
Hanefi Avcı: FETÖ'nün emniyetteki etkinliği ciddi oranda kırıldı Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, yapılan operasyonlarla FETÖ'nün emniyetteki etkinliğinin ciddi oranda kırıldığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ çatı davası başlıyor!
FETÖ çatı davası başlıyor! Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) çatı davası kapsamında, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 73 kişinin yargılanmasına 22 Kasım Salı günü başlanacak.
29.09.2021 Gündem
Hanefi Avcı'dan FETÖ açıklaması
Hanefi Avcı'dan FETÖ açıklaması Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, ikinci darbe girişimi iddialarına karşı çıkarak, halkın bu kadar duyarlı olduğu bir yerde bunların eskiye göre 10 kat gücü olsa da darbe yapamayacaklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ 'çatı' davasında Akın İpek için iade talebi
FETÖ 'çatı' davasında Akın İpek için iade talebi Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi FETÖ ile ilgili 73 kişi hakkında açılan 'çatı' davasının yurt dışındaki firari sanıklarından Hamdi Akın İpek'in de bulunduğu 4 sanığın iadesine ilişkin talep yazısını Adalet Bakanlığına gönderdi
29.09.2021 Gündem
17 Aralık’ı organize eden kişi ‘Kozanlı Ömer’ çıktı!
17 Aralık’ı organize eden kişi ‘Kozanlı Ömer’ çıktı! FETÖ’nün emniyet imamı olarak bilinen firardaki ‘Kozanlı Ömer’ kod adlı Osman Hilmi Özdil’in, 17 Aralık 2013 soruşturmasının organizatörü olduğu iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
‘Bize dava açan firarda tutuklayan hapiste’
‘Bize dava açan firarda tutuklayan hapiste’ Gazeteci Soner Yalçın, Ahmet Şık, eski emniyet Müdürü Hanefi Avcı ile Prof. Dr. Yalçın Küçük’ün de arasında bulunduğu 13 kişinin yargılandıkları Odatv davasında savcı değişikliği nedeniyle mütalaa verilemedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hanefi Avcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hanefi avcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.