Baraka

Baraka

Son dakika baraka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baraka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baraka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baraka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baraka gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 baraka haberi bulunmuştur. Tüm baraka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarlasına yaptırdığı barakada ölü bulundu! Kürekle bayıltıp, balta ve tırpanla öldürmüşler
Tarlasına yaptırdığı barakada ölü bulundu! Kürekle bayıltıp, balta ve tırpanla öldürmüşler Erzurum'da güvercin meraklısı Ayhan Avcı (47), tarlasına yaptırdığı barakada ölü bulundu. Ayhan Avcı'yı, Gürcistan asıllı eşi Padine Avcı (35) ile arkadaşı Fahrullah Özdemir’in (47) kürekle bayılttıktan sonra balta ve tırpanla öldürdükleri, ardından da jandarmaya ihbarda bulundukları ortaya çıktı. Fahrullah Özdemir’in Padine Avcı’ya yaklaşımı nedeniyle Ayhan Avcı’nın rahatsızlık duyduğu, tartışmanın da bu nedenle çıktığı belirtildi.
15.06.2023 Yaşam
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı
Şiddet gören kadın evinin önüne barikat kurdu; yaşadıklarını gözyaşları ile anlattı Eyüpsultan'da, imam nikahı ile birlikte yaşadığı ve alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Ahmet Çelik'ten (46) şiddet gören Dilek Acu (41), kendini korumak için evinin önüne barikat kurdu. Ahmet Çelik, iddiaya göre Dilek Acu'na bıçakla saldırdı, evinin kamera sistemlerini parçaladı. Gözyaşları içerisinde yardım çağrısında bulunan Acu, 'Bu son röportajım olmasın. Ben bir ölü adayıyım. Gece evimin etrafını yumrukluyor. Elektrikleri kapatıp sus pus oturuyoruz. Polis gelince kaçıyor, 'Ben yapmadım' diyor. Kapımda bıçak biliyor, 'Seni keseceğim' diyor. Evime girerken saçlarımdan tuttu aşağıya kadar sürükledi. Bıçakla kolumu çizdi" dedi. 
12.06.2023 Yaşam
Köyde yaşama isteği kabusa döndü! 1 ay içinde 24 kez dolandırıldı
Köyde yaşama isteği kabusa döndü! 1 ay içinde 24 kez dolandırıldı Her şey Kıbrıs’ta yaşayan bir kişinin köy hayatı yaşamak istemesi ile başladı. Adana’daki köylerine gelmediği için eşiyle kavga eden adama, sosyal medya üzerinden tanıştığı kadın hayatının kabusunu yaşattı. Kadının, ‘Ben köy hayatını çok seviyorum. Sırtımda odun taşır, soba yakarım’ sözlerine adeta mest olan adam, evlilik vaadi ile tam 24 kez dolandırıldı. İşte kurbanı kara kara düşündüren kaybettiği mal varlıkları.
18.04.2023 Yaşam
Dahi çocuğun trajik sonu! 15 yaşında icat ettiği nükleer reaktörle tüm mahalleyi radyasyona boğdu...
Dahi çocuğun trajik sonu! 15 yaşında icat ettiği nükleer reaktörle tüm mahalleyi radyasyona boğdu... ABD'nin dahi çocuğu henüz 15 yaşındayken annesinin arka bahçesinde nükleer reaktör icat eden izci çocuk tüm mahallesini radyasyona boğdu. David Charles Hahn'ın ilginç hikâyesi, trajik sona rağmen üzerinden yıllar geçse de merak konusu olmaya devam ediyor.
12.04.2023 Dünya
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim!
Babamı aradım, ‘Deprem oluyor, hakkını helal et’ dedim! Hatay BB Hentbol Takımı’nın antrenörü Savaş Yüksek ile oyunculardan Gökhan Şanlı ve Enes Gümüşok, depremi anlattı.
12.02.2023 Şampiy10
Duba üzerine kaçak inşa ediliyor! Günlüğü 700 lira...
Duba üzerine kaçak inşa ediliyor! Günlüğü 700 lira... Paraya para demiyorlar. Adana’da, Seyhan Baraj Gölü’nde dubalar üzerine inşa edilen yüzen barakalar, günlüğü 700 liradan kiralanıyor.
19.07.2022 Yaşam
Trabzon’da yaylalarda kaçak yapıların yıkımları yeniden başladı
Trabzon’da yaylalarda kaçak yapıların yıkımları yeniden başladı Trabzon’da yaylalardaki kaçak yapıların yıkımına uzun bir aranın ardından yeniden başlandı. Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylasında gerçekleştirilen yıkımda bazı vatandaşlar yıkımın kendilerine tebliğ edilmediğini belirterek duruma tepki gösterdi.
22.05.2022 Gündem
Kayıp kedisini ararken saklanmış bomba buldu!
Kayıp kedisini ararken saklanmış bomba buldu! Samsun'da bir kişi kayıp olan yavru kedisini ararken evlerin arasındaki baraka yanına saklanmış, el yapımı bomba buldu.
12.05.2022 Yaşam
Yer: Samsun! Kayıp kedisini ararken ölümden döndü
Yer: Samsun! Kayıp kedisini ararken ölümden döndü Samsun'da bir kişi kayıp olan yavru kedisini ararken evlerin arasındaki baraka yanına saklanmış, el yapımı bomba buldu.
12.05.2022 Yaşam
Oğluyla kaldıkları baraka yandı, gözyaşlarına boğuldu!
Oğluyla kaldıkları baraka yandı, gözyaşlarına boğuldu! Antalya'da, Meryem Tüysüz (35) ve oğlu Fevzi Köşger'in (16) yaşadığı baraka, nedeni bilinmeyen yangında kullanılamaz hale geldi. Tüysüz, uzun süre ağladı.
18.11.2021 Yaşam
Bakan Kurum'dan Salda Gölü açıklaması
Bakan Kurum'dan Salda Gölü açıklaması Salda Gölü'nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yeşilova ilçesinde yarısından fazlası hibe olacak şekilde arıtma tesisi yapacaklarını belirterek, "Gölümüze arıtılmadan bir tek damla su bırakılmayacak şekilde projelerimizi yapmış olacağız." dedi.
20.05.2021 Gündem
Genç kızı bıçaklayarak öldürmüştü! Yakalandı
Genç kızı bıçaklayarak öldürmüştü! Yakalandı Elazığ'da, dün gece buluştukları barakada 17 yaşındaki Emine Fulya Akçelebi'yi bıçak darbeleriyle öldüren Salih Yılmaz Coşkun'un dedesinin evinde yakalandığı bildirildi. Kızıyla dün en son öğle saatlerinde görüştüklerini ifade eden baba Adem Akçelebi, 'Kızım, kardeşiyle birlikte parka gideceğini söyledikten sonra kendisinden bir daha haber alamadık" dedi.
9.04.2021 Yaşam
Barakada buluştuğu erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
Barakada buluştuğu erkek arkadaşı tarafından öldürüldü Elazığ'da, 19 yaşındaki Bahar B., bir barakada buluştuğu sevgilisi Salih Yılmaz C. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Arkadaşlarını arayıp, sevgilisini öldürdüğünü itiraf ettikten sonra olay yerinden kaçan Salih Yılmaz C.'nin yakalanması için polis çalışma başlattı.
8.04.2021 Yaşam
Osmangazi Ormanı'nda yangın!
Osmangazi Ormanı'nda yangın! Bursa'nın Osmangazi Ormanı'nda bulunan iki katlı bir barakada yangın çıktı. Yangının yerleşim yerine çok yakın bir bölgede çıkması paniğe neden olurken itfaiye ekipleri alevleri oranlık alana sıçramadan kontrol altına aldı. Yangın sonucu baraka kullanılmaz hale geldi.
7.02.2021 Yaşam
Denize sıfır Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı
Denize sıfır Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu'ndaki orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden 'basit onarım' izni alınarak inşa edilen lüks butik otelle ilgili 2017'deki yıkım kararı uygulanmadığı için ikinci kez yıkım kararı verdi.
6.11.2020 Gündem
Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü
Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü Suriye'nin İdlib ilinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Türkiye'ye getirilen, doğuştan bacak ve kolları olmayan 15 aylık Muhammed bebek, protez bacaklarıyla İdlib'e döndü.
22.10.2020 Yaşam
Bursa'da 4 ev alevlere teslim oldu, 2 itfaiye eri zehirlendi
Bursa'da 4 ev alevlere teslim oldu, 2 itfaiye eri zehirlendi Bursa’da bir barakada çıkan yangın 4 evi küle çevirdi. Yükselen alevler vatandaşları sokağa dökerken, dumandan zehirlenen 2 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı.
2.07.2020 Gündem
Milyarder iş adamı Salih Abdullah Kamil hayatını kaybetti
Milyarder iş adamı Salih Abdullah Kamil hayatını kaybetti Suudi Arabistanlı ünlü milyarder Salih Abdullah Kamil 79 yaşında vefat etti.
19.05.2020 Dünya
Fransa'da bir dernek, Erdoğan'dan 1 milyon maske yardımı talep  etti
Fransa'da bir dernek, Erdoğan'dan 1 milyon maske yardımı talep etti Fransa'da bulunan insani yardım kuruluşu Baraka City, ülkede yeni tip corona virüsle (Kovid-19) mücadele eden sağlık personeli için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 1 milyon maske yardımı talep etti.
22.03.2020 Corona Virüsü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Corona Virüsü açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Corona Virüsü açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Corona Virüsü hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Avrupa'dan gelen bir vatandaşımızda tetkikler sonucunda Corona Virüsü tespit edildi. Ailesi ve yakın çevresi de yakın izlemeye alınmıştır. Gereken her türlü önlemi vakitlice aldık. Yakın çevremizde bu kadar yaygınlaşmış bir virüsten korunmak maalesef olamadı. Türkiye inşallah bu sıkıntıyı herhangi bir kayıp vermeden atlatacaktır" dedi. İdlib mutabakatına ilişkin de konuşan Erdoğan, "Yapılacak en küçük saldırıya sadece karşılık vermekle kalmayacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okuyarak konuşmasını sona erdirdi.
11.03.2020 Siyaset
Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga...
Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga... Survivor 2020 başladı. Sunucu Acun Ilıcalı adaya 3 farklı araçla ulaştı. İlk önce spor arabayla belli bir noktaya gelen Ilıcalı daha sonra atv aracına bindi. Son olarak Ilıcalı, yarışmacıların yanına jet-ski ile ulaştı. Yayınlanan ilk bölümde 'baraka' oyununda kavga yaşandı. İşte detaylar...
17.02.2020 Magazin
Eşinin öldüğünü öğrenen kadın sözleriyle şok etti!
Eşinin öldüğünü öğrenen kadın sözleriyle şok etti! Antalya'nın Manavgat ilçesinde eşi ve diğer akrabalarının sahip çıkmaması nedeniyle tek başına 6 metrekarelik barakada yaşayan ve yürüyemediği için bakıma muhtaç olan Remzi Polat (82), dün gece yaşamını yitirdi.
2.02.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklama: FETÖ'nün siyasi ayağı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklama: FETÖ'nün siyasi ayağı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin'deki Libya zirvesi sonrası gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'nin FETÖ iddialarıyla ilgili konuşarak, ": İddia sahibi kim? CHP... Sen iddia sahibi olduğuna göre bir defa bu iddianı ispatlamakla mükellefsin. İspatla bunu. Parlamentonun içinde veya herhangi siyasi partide, AK Parti’de, MHP’de bu tür adamlar mı var? Hadi ispatla. Eğer ispatlayamıyorsan demek ki bunlar sende... Ya CHP içinde var, ya İP’te var, ya HDP’de var. Çıkar o zaman sen bunları, ispat et." dedi.
20.01.2020 Gündem
Mersin'de heyelan 1 kişi toprak altında kaldı
Mersin'de heyelan 1 kişi toprak altında kaldı Mersin'in Erdemli ilçesinde aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen heyelan sonucu yıkılan baraka evde, 1 kişi toprak altında kaldı.
7.01.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zehirli sarmaşık gibi yayılıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zehirli sarmaşık gibi yayılıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da Cambridge Merkez Cami açılışında konuştu. Erdoğan, "İnsanlık olarak sancılı bir dönemden geçiyoruz. Birçok ülkede ırkçı ve İslam karşıtı saldırılar artıyor. Irkçılık ve İslam düşmanlığı zehirli sarmaşık gibi yayılıyor" dedi.
5.12.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Baraka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baraka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.