Banka Kredi Kartı

Banka Kredi Kartı

Son dakika banka kredi kartı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka kredi kartı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka kredi kartı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Kredi Kartı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka kredi kartı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.598 banka kredi kartı haberi bulunmuştur. Tüm banka kredi kartı haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi 5 ilde düzenlenen “Mahzen-16” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
21.03.2024 Gündem
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
40 milyon TL'lik vurgun! İnternetten ürün almak isteyenleri dolandırdılar
40 milyon TL'lik vurgun! İnternetten ürün almak isteyenleri dolandırdılar Jandarma ekipleri, internet sitesi üzerinden alışveriş yapan vatandaşları günlük yaklaşık 2 Milyon, aylık yaklaşık 40 Milyon TL dolandıran örgüt üyeleri yakalandı. 2 ayrı adreste yaptıkları eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda cep telefonu, bilgisayar, banka/kredi kartı ile doküman ele geçirildi.
16.07.2023 Yaşam
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı?
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı? TCMB'nin kuyum kararı sonrasında Vakıfbank, Garanti, Ziraat ve Akbank gibi bankalar kredi kartı nakit avans işlemlerini durdurmuştu. Nakit avans kararına yönelik tartışmalar artınca Merkez Bankası kararı iptal etti. Kredi kartına nakit avansı kaldıran bankalar TCMB kararının ardından yeniden maaş ve vadesiz hesap üzerinden nakit avans vermeye başladı. Peki, Banka kredi kartı nakit avans kararı iptal mi edildi, nakit avans iptal mi? Nakit avans kararı kalktı mı? Kredi kartı nakit avans açıldı mı?
23.05.2023 Ekonomi
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı Türkiye genelinde birçok ilde vatandaşların telefonlarına farklı içerikli linkleri mesaj olarak gönderen hacker çetesi üyeleri, linklere tıklayanlardan elde ettiği bilgilerle 14 bin 200 kişiyi dolandırdı. Konya Polisinin yaptığı çalışma sonrasında 5 ilde düzenlenen operasyonla çetenin 22 yaşındaki lideri ile birlikte 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden çete liderinin de aralarında bulunduğu 10 kişi tutuklandı.
28.01.2023 Gündem
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı! 2022 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/2) 21 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. Sınava girecek adaylar ÖSYM tarafından yapılan uyarıları takip ederken sınav ile ilgili bilgileri de araştırıyor. Peki, ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
20.08.2022 Eğitim
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi? 2022 KPSS sınavları 31 Temmuz Pazar günü yapılacak. Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları yapıldıktan sonra, adaylar eğitim bilimleri sınavına girecek. KPSS sınavına saatler kala adaylar sınav öncesi araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
30.07.2022 Eğitim
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi uzman yardımcısı alacak! Giriş sınavı duyurusu yayınlandı!
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi uzman yardımcısı alacak! Giriş sınavı duyurusu yayınlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na alınacak personel için uzman yardımcılığı sınavı yapacak. Başvuru yapanlar arasından 160 kişi sınava çağrılacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Özelleştirme İdaresi personel alımı şartları!
19.07.2022 Personel Alımı
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü... Kredi kartı sahibi ya da kullanmayı düşünen herkesi kapsıyor. En düşük 8 bin 506 TL... Vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını sağlamasında nakitten ziyade kredi kartı kullanımı, ülkemizde daha büyük rol oynuyor. Kartla yapılan harcamalar her geçen gün artıyor. Kredi kartı 'masum' şekilde kullanıldığında büyük kolaylık sağlıyor. Ancak burada bütçe disiplini sağlamak çok önemli. Sonradan küçük harcamaların sonucunda büyük borçlarla karşılaşmamak adına finansal planınızı doğru yapmak önemli. Kredi kartınızın kullanım özgürlüğü ise limitlerle sınırlı. Bankalar, çeşitli kriterleri dikkate alarak limiti belirliyor. Buradaki temel bakılan faktör de aslında gelir. Peki kredi kartında her isteyenin limiti yükselir mi? Gelirine göre kime kaç lira limit veriliyor? Kredi notu düşük olanlar nasıl kart alabilir? Asgari ücretliye ne kadar limitli kart verilir?
1.07.2022 Ekonomi
İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor?
İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İş yeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı sınavı (2021-İSG) 12 Aralık Pazar günü yapılacak. ÖSYM, Pazar günü yapılacak sınav ile ilgili adayları sınava giriş belgesi konusunda uyardı. Peki, İSG sınav giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta bitiyor? İşte ÖSYM’nin açıklaması ve İSG 2021 sınav giriş belgesi alma ekranı!
11.12.2021 Eğitim
MEB 15 bin öğretmen alımında oluşan taban puanları açıkladı!
MEB 15 bin öğretmen alımında oluşan taban puanları açıkladı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıkladı. 15 bin öğretmen alımı için sözlü sınav yeri bilgisine göre oluşan taban puanlar belli oldu. MEB’ten yapılan duyuruda, yayımlanan sözlü sınav yeri sonuçlarına ait taban puan, kontenjan ve sözlü sınava çağrılan aday sayısının listesi erişime açıldı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sınavlarına 12-27 Kasım'da katılım sağlayacaklar. İşte, MEB 15 bin öğretmen alımında oluşan taban puanlar…
27.10.2021 Eğitim
Kredi kartı ve banka kartı kullanan herkesi kapsıyor! Değişti, yüzde 10...
Kredi kartı ve banka kartı kullanan herkesi kapsıyor! Değişti, yüzde 10... Kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart kullanan herkesi ilgilendiriyor. Bankalararası Kart Merkezi resmen duyurdu. Yüzde 10 arttı. BKM'nin verilerine göre Türkiye’de 82,1 milyon adet kredi kartı, 146,1 milyon adet banka kartı ve 53,2 milyon adet ön ödemeli kart kullanılıyor. Geçen yılın aynı dönemine göre kredi kartı adedinde yüzde 11’lik, banka kartı adedinde yüzde 4’lük, ön ödemeli kart adedinde ise yüzde 33’lük artış oldu. Toplam kart sayısı ise yüzde 10 oranında yükseldi. Yabancı kartlarla yaz döneminde yapılan ödemeler 59 milyar TL’ye ulaştı.
21.10.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkes için geçerli! Flaş faiz açıklaması, 805 lira...
Kredi kartı kullanan herkes için geçerli! Flaş faiz açıklaması, 805 lira... Kredi kartı kullanan ve kart borcu olanlar için flaş açıklama! 805 lira ödersiniz. Faiz işliyor. Sakın bu hataya düşmeyin. Detaylarıyla bir bir açıklandı. Kart borcu olan milyonlarca kişi borçlarını asgarisini ödeyerek veya hiç ödemeyip borç üstüne borç yapıyor. Bu da ileride daha büyük maddi sorunları beraberinde getiriyor. Kredi kartlarının doğru kullanımı bu noktada büyük önem taşıyor. Üst üste ödenmezse kartların nakit kullanımı durduruluyor. 3 kez asgari ödemesi yapılmazsa kart tamamen kapatılıyor. Öte yandan nakit avans çektiğinizde faiz işliyor. Faizi ise 1.98 olarak işletiliyor. 12 ay vadeli 5 bin lira çekerseniz, vade sonunda 5 bin 805 lira ödersiniz. Peki kredi kartını nasıl doğru yönetebiliriz? Kredi kartı borcu olanlar neler yapmalı?
10.09.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, 1000 liradan başlıyor...
TEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, 1000 liradan başlıyor... Türk Ekonomi Bankası (TEB) güzel haberi resmen duyurdu! Kredi kartı ile ilgili açıklama geldi. Ücretsiz veriliyor, 1000 liradan başlayan limitlerle yararlanılabiliyor. Havale ve EFT işlemleri ücretsiz. 18-25 yaş arasındaki öğrencileri kapsıyor. Kredi Kartı’ndan 1.000 TL’den başlayan limitlerle yararlanılabiliyor. Kredi kartı kullanımında çok sayıda avantajdan faydalanılıyor. Yurt dışında da para çekmek ücretsiz. Şubeye uğramaya gerek kalmadan dijital ortamda ÜniversiTEB'li olunabiliyor.
16.07.2021 Ekonomi
DGS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? DGS'den en erken kaçta çıkılır?
DGS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? DGS'den en erken kaçta çıkılır? Üniversitelerin 2 yıllık ön lisans programlarını bitirenlerin eğitimlerini 4 yıla tamamlamalarını sağlayan Dİkey Geçiş Sınavı (DGS) bugün yapılacak. Adaylar sabah erken saatlerde ÖSYM'nin belirlediği sınav merkezlerine gelmeye başladı. Pek çok aday ve yakını da sınav ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, DGS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? DGS'den en erken kaçta çıkılır? DGS kaç saat sürüyor? DGS kaçta bitecek? DGS ilk çıkış saati kaç? DGS'den erken çıkış saati!
11.07.2021 Eğitim
ÖSYM'den adaylara Dikey Geçiş Sınavı (DGS) uyarısı!
ÖSYM'den adaylara Dikey Geçiş Sınavı (DGS) uyarısı! ÖSYM'den Dikey Geçiş Sınavı'na (DGS) girecek adayları sosyal medya üzerinden uyarılarda bulundu. ÖSYM, 2021 DGS için adayların saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacağını duyurdu. Ayrıca adaylara DGS giriş belgesi ve kimlik zorunluluğu da hatırlatıldı. Peki, DGS saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? DGS sınav süresi kaç dakika? DGS giriş belgesi nasıl alınır? İşte DGS soru dağılımı ve sınavın detayları
10.07.2021 Eğitim
YKS girişte istenen belgeler neler? YKS'de kalem veriliyor mu? YKS'de HES kodu zorunlu mu?
YKS girişte istenen belgeler neler? YKS'de kalem veriliyor mu? YKS'de HES kodu zorunlu mu? Bugün yapılacak YKS sınavına 2 milyon 607 bin 903 adayın katılıyor. Adaylar erken saatlerde sınavın yapılacağı okullara gelmeye başladı. Adaylar sınav öncesinde YKS ile ilgili kuralları araştırıyor. Peki, YKS girişte istenen belgeler neler? YKS'de kalem veriliyor mu? YKS'de HES kodu zorunlu mu? YKS sınav giriş belgesi siyah beyaz olur mu? YKS sınavına parayla girilir mi? İşte 2021 YKS ile ilgili tüm detaylar...
26.06.2021 Eğitim
YKS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? YKS sınavına girerken yanında bulunmaması gerekenler!
YKS kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? YKS sınavına girerken yanında bulunmaması gerekenler! 2 milyon 607 bin 903 adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (2021-YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün yapılacak. Milyonlarca öğrenci ve velisi sabah saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelmeye başladı. Adaylar YKS öncesinde sınava ilişkin bilgileri merak ediyor. Peki, YKS kaçta başlayıp kaçta bitecek? YKS kapılar kaçta açılıyor? YKS sınav binasına giriş zaman? YKS saat kaçta başlıyor? YKS sınavına girerken yanında bulunmaması gerekenler!
26.06.2021 Eğitim
Kredi ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Anapara ve faiz ödemeleri...
Kredi ve kredi kartı borcu olan herkesi ilgilendiriyor! Anapara ve faiz ödemeleri... Bankadan kredi çeken, kredi kartı ve kredi borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Süre 3 ay daha uzatıldı. Kredi kartı ve kredi borçlarına ilişkin yeni karar BDDK tarafından duyuruldu. Esneklik tanındı. 30 Haziran tarihinde sona ermesi beklenen bazı destekler eylül sonuna kadar uzatıldı. Ödemelerde gecikmeye giren krediler, takip hesaplarına aktarılmadan önce 90 gün yerine 180 gün beklenecek. Bankalar kart borçlarını öteledikleri süre boyunca alacakları talep etmeyerek ödemesiz dönemler tanımlayabilecek. Tüketici ve taşıt kredilerinde anapara ve faiz ödemelerinin müşterilerin talebiyle 30 Eylül'e kadar ertelenmesi halinde erteleme süresi yönetmelikte belirlenen vade sınırlarında dikkate alınmayacak. İşte kredi ve kredi kartı borcu olanları ilgilendiren kararlar...
21.06.2021 Ekonomi
MEB resmen duyurdu! Belli oldu, e -Devlet'ten...
MEB resmen duyurdu! Belli oldu, e -Devlet'ten... Binlerce kişi bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Belli oldu. e-Devlet üzerinden ulaşmak mümkün. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için adayların sözlü sınav yerlerini e-Devlet üzerinden açıkladı.
3.05.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri! Öğretmenlik mülakat yerleri 2021 açıklandı mı? E devlet öğretmenlik mülakat yerleri 2021
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri! Öğretmenlik mülakat yerleri 2021 açıklandı mı? E devlet öğretmenlik mülakat yerleri 2021 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri 2021 merakla bekleniyor. Millî Eğitim Bakanlığı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması açıklamasını yaptıktan sonra başvurularını tamamlayarak, sınav merkezi tercihlerini yaptı. 15-26 Mart 2021 tarihleri arasında alınan ön başvuru ve sınav merkezi tercihleri sonrası sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerlerinin ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. 2021 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri sorgulama…
3.05.2021 Gündem
MSÜ'ye girerken kalem ve silgi verilecek mi? MSÜ sınavında adayların yanında bulundurması gerekenler
MSÜ'ye girerken kalem ve silgi verilecek mi? MSÜ sınavında adayların yanında bulundurması gerekenler Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) 4 Nisan'da yapılacak. ÖSYM tarafından 81 ildeki 95 sınav merkezinde uygulanacak sınav, saat 10.15'te başlayacak, adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacak. Sınava saatler kala adaylar, "MSÜ'ye girerken kalem ve silgi verilecek mi? MSÜ sınavına adayların yanında bulundurması gerekenler neler?" sorularını araştırıyor. İşte MSÜ sınavı ile ilgili detaylar...
3.04.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Banka Kredi Kartı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka kredi kartı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.