Baldız

Baldız

Son dakika baldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 154 baldız haberi bulunmuştur. Tüm baldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski damat dehşeti! Kayınvalidesi ve baldızını öldürdü, ona ateş etmedi
Eski damat dehşeti! Kayınvalidesi ve baldızını öldürdü, ona ateş etmedi Adana’da bir kişi, kayınvalidesi ve baldızını öldürüp, kayınbiraderinin eşini de yaraladıktan sonra silahla kafasına ateş ederek intihar etti.
1.05.2023 Yaşam
Baldızına mesaj attığını öne sürdüğü şahısla tartıştı, vurularak öldürüldü
Baldızına mesaj attığını öne sürdüğü şahısla tartıştı, vurularak öldürüldü Adana’da bir kişi baldızına sosyal medyadan mesaj attığını öne sürdüğü şahısla tartışınca tabancayla vurularak öldürülürken, zanlılardan biri tutuklandı.
28.04.2023 Gündem
Gelin düğünde öldü, damatla baldız evlendi! Şaşkına çeviren olay
Gelin düğünde öldü, damatla baldız evlendi! Şaşkına çeviren olay Hindistan'da bir düğünde kalp krizi sonucu gelin adayı hayatını kaybetti. Genç kadının ölümü sonrası yaşananlar ise dünyada 'akılalmaz' olarak nitelendirildi
28.02.2023 Dünya
Baldızını sokak ortasında öldürdü! Kendini şok sözlerle savundu
Baldızını sokak ortasında öldürdü! Kendini şok sözlerle savundu Çorum’da boşanma aşamasında olduğu eşinin kız kardeşini öldüren şahıs, geniş güvenlik önlemleri arasında getirildiği adliyede hakim karşısına çıkartıldı. Duruşmada savunma yapan sanık, "Olayın yaşandığı gün ben eşimle konuşurken Ezgi arabadan inerek bana aşağılayıcı sözler söyledi. Her şey bir anda oldu. Psikolojim iyi değildi” diyerek savunma yaptı.
7.10.2022 Yaşam
Damat evi kan gölünü çevirdi! Eşini ve kayınpederini öldürdü, 2 baldızını yaraladı
Damat evi kan gölünü çevirdi! Eşini ve kayınpederini öldürdü, 2 baldızını yaraladı İzmir’in Karabağlar ilçesinde kayınpederinin evine balkondan tırmanarak giren şahıs, boşanma aşamasındaki eşi ile kayınpederini tabancayla ateş açması sonucu öldürdü, iki baldızını da aynı silahla yaraladı. 3 çocuğunu da evden alarak kaçan şahıs, bir süre sonra yakalandı.
18.08.2022 Yaşam
15 yaşındaki baldızına istismarda bulundu! Flaş mektup detayı
15 yaşındaki baldızına istismarda bulundu! Flaş mektup detayı Eskişehir'de yılbaşı gecesi 15 yaşındaki baldızına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Bünyamin M.'nin yargılanmasına devam edildi. Mahkemede tanık olarak dinlenen sanık eşi, "Cezaevinde yazdığı mektupta anneme para teklif ederek kardeşimin iftira attığı konusunda beyanda bulunmamı istiyordu" dedi.
7.07.2022 Yaşam
Baldızı tarafından sokak ortasında öldürüldü!
Baldızı tarafından sokak ortasında öldürüldü! Niğde’nin Bor ilçesinde D.Ç. isimli kadın, eniştesi S.B. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle kadın, üzerinde bulunan silahla eniştesine ateş etti. Ağır yaralanan S.B. hayatını kaybetti.
1.06.2022 Yaşam
Gizli kamera ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar
Gizli kamera ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar Temizlik için gittiği evden hırsızlık yaptığından şüphelenilen kadın, gizli kamerayla takibe alındı. Ev sahibinin cüzdanını karıştıran temizlikçi 'Hırsızlık' suçundan beraat etti. Gizli kamerayı delil saymayıp, sanığın beraatine hükmeden Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararı Yargıtay'dan döndü.
7.05.2022 Gündem
Enişte ile baldız arasında cinsel istismar davası! Son kararı Yargıtay verecek
Enişte ile baldız arasında cinsel istismar davası! Son kararı Yargıtay verecek İzmir'de, baldızı T.T.'yi (20) taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 5 yıl 7 ay hapis cezası alan G.T. (35) hakkındaki karar, istinaf mahkemesi tarafından bozulup, beraatine karar verildi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 20'nci Ceza Dairesi'nin verdiği kararda, T.T.'nin ifadelerinde çelişkiler bulunduğu, o dönem eniştesiyle ablası arasında mal paylaşımı konusunda çekişmeli boşanma davası başlaması nedeniyle G.T. ile menfaat çatışması yaşadıkları kaydedildi. T.T'nin avukatı, karara itiraz ettiklerini ve dosyanın Yargıtay'da incelenip son kararın verileceğini söyledi.
3.05.2022 Yaşam
Yargıtay'dan emsal karar! Baldıza evlilik teklifi, boşanma sebebi sayıldı
Yargıtay'dan emsal karar! Baldıza evlilik teklifi, boşanma sebebi sayıldı Evli çiftleri ilgilendiren kritik gelişme! Boşanma aşamasında olan çiftler için emsal karar, erkek kusurlu sayıldı. Torununa bakmak için başka şehre giden 38 yıllık eşinin evi terk ettiğini öne sürerek mahkeme kararıyla terk ihtarı gönderen kocanın, baldızına evlilik teklifi ettiği ortaya çıktı. Yıllar süren boşanma davasına son noktayı koyan Yargıtay, baldızına evlilik teklif eden erkeğin kusurlu olduğuna hükmetti.
12.12.2021 Gündem
Eşi yerine baldızını öldürdü! 'Yiyorsa gel'
Eşi yerine baldızını öldürdü! 'Yiyorsa gel' Ankara'da Abdulsamed Ünal (27), şiddet gördüğü gerekçesiyle evi terk eden eşi Zennure Ünal'ı (24) pompalı tüfekle öldürmek isterken, yanında bulunan ablası Leyla Kılınç'ı (31) öldürdü. Zennure Ünal, son anda komşusunun evine sığınırken, komşu İ.P. de hafif yaralandı. Tutuklu yargılanan Abdulsamed Ünal'a baldızını öldürmekten verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, iyi hal indirimi ile müebbet hapse çevrildi. Sanığa, eşini öldürmeye teşebbüsten verilen 15 yıl hapis cezası, tahrik ve iyi hal indirimiyle 9 yıl 4 aya düşürüldü, İ.P.'yi öldürmeye teşebbüsten ise 8 yıl 4 ay hapis verildi.
11.11.2021 Yaşam
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli?
Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ile 26 Ekim'de izleyici karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin yeni sezonuna yeni oyuncu kadrosuyla başlıyor. Diziye dahil olan yeni isimler de gündemde. EDHO'nun yeni oyuncuları arasında ünlü oyuncu Yosi Mizrahi de bulunuyor. Pek çok kişi de, Yosi Mizrahi kimdir? EDHO yeni sezon oyuncusu Yosi Mizrahi kaç yaşında, nereli ve evli mi? sorularını araştırıyor. İşte Yosi Mizrahi’nin hayatı ve kariyeri...
26.10.2021 Gündem
Diyanet'ten baldız fetvası açıklaması!
Diyanet'ten baldız fetvası açıklaması! Diyanet İşleri Başkanlığı, bazı basın kuruluşlarında fetvayla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Zina, Allah'ın açıkça haram kıldığı çirkin bir fiil ve büyük bir günahtır. Bu menfur davranışın aile çevrelerine taşınması, aynı zamanda korkunç bir ahlaki yozlaşma ve toplumsal felakettir. Her mümin tarafından bilinen bu kadar net bir konuda algı operasyonlarıyla zihinleri bulandırmaya çalışmak insanlık dışı bir davranıştır." açıklamasında bulundu.
22.10.2021 Yaşam
Baldızını sokakta bacağından vurdu
Baldızını sokakta bacağından vurdu İstanbul Ümraniye'de boşanma aşamasında olan İbrahim Polat, tartıştığı baldızını sokakta silahla bacağından vurarak yaraladı. Kadın hastaneye kaldırılırken, Polat da polis merkezine giderek teslim oldu.
15.08.2021 Yaşam
Pastane aracı kazada takla attı, poğaça ve börek hamurları yola döküldü
Pastane aracı kazada takla attı, poğaça ve börek hamurları yola döküldü Bursa'da kavşağa kontrolsüz giren hafif ticari araç ile poğaça ve börek hamuru yüklü başka bir hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından hamurlar yola döküldü. Kapanan yol araçların kaldırılması ve temizleme çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.
30.07.2021 Gündem
Karısını 'baldızım' deyip başka adamla evlendirmişti! Müstehcen pozları...
Karısını 'baldızım' deyip başka adamla evlendirmişti! Müstehcen pozları... Müge Anlı canlı yayınında bugün yeni bir gelişme daha yaşandı. 31 yaşındaki Emre Korkmaz, evlenmeye hazırlandığı Canan Hanım tarafından dolandırıldığını iddia etti. Emre Korkmaz'ın akıllara durgunluk veren iddialarından biri de, Canan Hanım'ın eniştem diye tanıttığı kişinin eşi olmasıydı. Ümit Bey'in "baldızım" dediği Canan, aslında eşi mi?
23.12.2020 Gündem
Müge Anlı'da şok olay! Karısını 'baldızım' diye tanıtıp başka adamla evlendirdi
Müge Anlı'da şok olay! Karısını 'baldızım' diye tanıtıp başka adamla evlendirdi ATV'de Müge Anlı'nın programında akılalmaz bir olay daha yaşandı. 31 yaşındaki Emre Korkmaz, evlilik hazırlığı yaptığı kişi tarafından hayatının şokunu yaşadı. Canan adındaki kadının 'eniştem' diye tanıttığı kişinin aslında eşi olduğu ortaya çıktı. Korkmaz, 350 bin TL de dolandırıldığını söyledi.
22.12.2020 Gündem
Enişteden baldıza kargolu şantaj! Müstehcen fotoğraflar...
Enişteden baldıza kargolu şantaj! Müstehcen fotoğraflar... Eşinden ayrılmak isteyen genç kadın akrabalarının ısrarlarına rağmen boşanma konusunda ciddi olunca eniştesi tarafından şantaja maruz kaldı. Enişte, genç kadına kargo süsü ile kendisine benzeyen müstehcen kadın fotoğrafları göndererek eşinden ayrılırsa sosyal medyaya fotoğrafları yüklemekle tehdit etti. Genç kadın savcılığa başvurarak şikâyetçi olunca şantajcı enişte hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
14.11.2020 Yaşam
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü?
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü? Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu Vatan Şaşmaz'ın ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. Vatan Şaşmaz'ın ölümünün 3. yıldönümünde sevenleri unutmadı. Peki, Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz kaç yaşında öldü? Vatan Şaşmaz neden öldü? İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilenler...
27.08.2020 Gündem
Eniştesi bebeğin babası çıktı!
Eniştesi bebeğin babası çıktı! İstanbul'da kürtaj yaptırmak isteyen bir kadın anestezi ilacının fazla verilmesi sebebiyle hayatını kaybetti. Ölen kadının eniştesi çocuğunun babası çıktı.
29.06.2020 Yaşam
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem
Yanlış anladılar, ortalık bir anda karıştı!
Yanlış anladılar, ortalık bir anda karıştı! Bolu'da, cadde üzerinde eşi ve baldızıyla tartışan kişi, kadının darbedildiği sanılınca linç girişimine uğradı. Çevredekiler, durumun tartışma olduğunu anlayınca adama saldırmayı bıraktı.
12.06.2020 Gündem
Karısı ve baldızını bıçakladı! Böyle teslim oldu
Karısı ve baldızını bıçakladı! Böyle teslim oldu ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde C.Y. (37), kendisini aldattığını iddiasıyla tartıştığı eşi Zekiye Zeynep Y. (25) ile olay sırasında evde bulunan ve kendisini engelleme çalışan baldız Hatice Özge Gök'ü bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Zeki Zeynep Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, şüpheli koca gözaltına alındı.
26.04.2020 Yaşam
Eşi tarafından çekiçle komalık edilen kadın hayatını kaybetti
Eşi tarafından çekiçle komalık edilen kadın hayatını kaybetti Mersin’in Tarsus ilçesinde eşi tarafından çekiçle dövülüp komalık olan kadın hayatını kaybetti.
17.04.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.