Gazete Vatan Logo

Gelin düğünde öldü, damatla baldız evlendi! Şaşkına çeviren olay

Hindistan'da bir düğünde kalp krizi sonucu gelin adayı hayatını kaybetti. Genç kadının ölümü sonrası yaşananlar ise dünyada 'akılalmaz' olarak nitelendirildi

Gelin düğünde öldü, damatla baldız evlendi! Şaşkına çeviren olay

Sık sık yaşanan garip olaylarla gündeme gelen Hindistan'dan ilginç bir olay daha meydana geldi. Söz konusu gelişme ülkede infial yaratırken dünya basını da olayı okuyucularına sundu. Hindistan'ın Gujarat eyaletinde bulunan Nari köyünde, genç bir çift birlikteliklerini tamamlamak için evlenme kararı aldı. Uzun süren hazırlıklar sonrası düğün günü geldi, ancak çift burada hiç beklemedikleri bir olayla karşı karşıya kaldı.

EN MUTLU GÜNLERİ KABUS OLDU

Normal ilerleyen düğün töreni, bir anda kabusa döndü. Tören esnasında bir anda yere yığılan gelin apar topar hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden genç kadının kalp krizi geçirdiği yetkililer tarafından açıklandı. Genç kadının ölümünden sonra babası, damada ilginç bir teklifte bulundu.

DÜĞÜN BİTENE KADAR CESEDİ MORGDA BEKLETİLDİ

Töreni bozmak istemediğini belirten baba, genç adama diğer kızıyla evlenmesini söyledi. Hindi Latest'da yer alan haberde, damadın bu teklifi kabul ettiği ve düğün bitene kadar ölen kadının cesedinin morgda bekletildiği belirtildi.

Haberin Devamı

BENZER BİR OLAY GEÇEN AY YAŞANDI

Geçtiğimiz ay yaşanan benzer bir olayda ise düğün esnasında terk edilen bir kadın, başka bir adamla evlendi. Her şeyin planladığı olayda, gelin sözde kendisiyle evlenmek istemeyen sevgilisiyle kocasının paralarını bir gece alıp kaçtı. Söz konusu hırsızlıkta adamın 150 bin rupisi çalındı, bu para yaklaşık 1500 euro ederken Hindistan'da olağanüstü bir rakam olarak görülüyor.