Bakanlar Kurulu Toplantısı

Bakanlar Kurulu Toplantısı

Son dakika Bakanlar Kurulu toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakanlar Kurulu toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakanlar Kurulu toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakanlar Kurulu Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakanlar kurulu toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.063 bakanlar kurulu toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm bakanlar kurulu toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
OPEC yeni kararını açıkladı! Akaryakıt fiyatları tavan yapabilir
OPEC yeni kararını açıkladı! Akaryakıt fiyatları tavan yapabilir Petrol İhraç Eden Ülkeler Teşkilatı (OPEC) Bakanlar Kurulu’nun bu ay itibarıyla uygulanacak üretim miktarını görüştüğü toplantıda, geçtiğimiz ekim ayında alınan üretimin günlük 2 milyon varil azaltılması yönündeki kararın sürdürülmesine karar verildi.
4.12.2022 Ekonomi
Asgari ücretliye ev fırsatı! Dar gelirliye ev projesinin detayları ortaya çıktı
Asgari ücretliye ev fırsatı! Dar gelirliye ev projesinin detayları ortaya çıktı Asgari ücretli çalışanlara ev fırsatı geldi. Dar gelirliyi ev sahibi yapacak olan sosyal konut projesinin detayları ortaya çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, dünkü kabine sonrasında sosyal konut projesine yönelik açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, 240 ay vade olacağını ve asgari ücretlinin ödeyebileceği tutar olacağını söyledi.
23.08.2022 Ekonomi
Kredi hesabı belli oldu! Yüzde 0.99- 0.89 faizli konut kredisi, kuruşu kuruşuna konut kredisi...
Kredi hesabı belli oldu! Yüzde 0.99- 0.89 faizli konut kredisi, kuruşu kuruşuna konut kredisi... Konut kredisi müjdesi! Yeni konut kredisi ile ilgili detaylar netleşti. Kimler düşük faizli konut kredisi imkanından yararlanacak? Yeni konut kredisi hesabı nasıl yapılacak? Vatandaş ne kadar kar sağlayacak? Pandemi ile birlikte kan kaybetmeye başlayan gayrimenkul sektörünün devreye alınan kredi paketleri ile hareketlenmesi bekleniyor. Artan fiyatlarla birlikte ev sahibi olma hayallerinden uzaklaşan vatandaş için konut almanın yolu açılıyor. Kiralardaki fahiş fiyat artışı birçok kişiyi satılık eve yönlendiriyordu. Satılık konutlar da artan fiyatlarla ücretli çalışanın alım gücünü zorluyordu. Peki devreye alınan kampanyalar gerçekten vatandaşın ev sahibi olmasını kolaylaştıracak mı? Kimler kampanyadan daha avantajlı olarak yararlanacak? İşte yeni konut paketleri ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...
11.05.2022 Ekonomi
Kabine Toplantısı bitti mi, Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? İşte 25 Nisan 2022 Kabine Toplantısı (Bakanlar Kurulu) sonuçları!
Kabine Toplantısı bitti mi, Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? İşte 25 Nisan 2022 Kabine Toplantısı (Bakanlar Kurulu) sonuçları! Kabine toplantısı kararları merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağının bugün yapılan toplantıda kesinleşecek. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi, Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? İşte 25 Nisan 2022 Kabine Toplantısı (Bakanlar Kurulu) sonuçları…
25.04.2022 Gündem
Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı’nda hangi kararlar alındı? Kabine Toplantısı sonuçları…
Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı’nda hangi kararlar alındı? Kabine Toplantısı sonuçları… Kabine toplantısı kararları merak ediliyor. Vatandaşlar arama motorları aracılığıyla Kabine Toplantısı bitti mi, sorusuna yanıt arıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor. 
19.01.2022 Gündem
Kabine Toplantısı bugün saat kaçta? 3 Ocak Kabine Toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, konuları ve gündemi!
Kabine Toplantısı bugün saat kaçta? 3 Ocak Kabine Toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, konuları ve gündemi! Kabine Toplantısı ne zaman 2022, toplantı kararları saat kaç açıklanacak? Türkiye İstatistik Kurumunun 2021 Aralık enflasyon rakamları açıklanınca, gözler emekli ve memur maaşlarının masaya yatırılacağı Kabine Toplantısına çevrildi. Peki, Kabine toplantısı saat kaçta? Bakanlar Kurulu Toplantısı merakla bekleniyor. Kabine Toplantısı konuları ve gündemi…
3.01.2022 Gündem
Dolar düşüyor! TL değer kazanıyor, işte son fiyat...
Dolar düşüyor! TL değer kazanıyor, işte son fiyat... Dolar ve euro fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Dolar ve euro dibe çöküyor. Piyasalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni ekonomik tedbirlerini benimsemeye başladı. Dolar 11 lira seviyesine gerilerken Türk Lirası 4 günde yüzde 40 civarında değer kazancı yaşadı. Euro ve altında da düşüş devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dolar kurunun iyi yerlerde dengeye geleceğini belirtti.
23.12.2021 Ekonomi
Lübnan karıştı, ordu harekete geçti! Halkın üstüne ateş açıldı
Lübnan karıştı, ordu harekete geçti! Halkın üstüne ateş açıldı Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Şii Emel Hareketi ve Hizbullah destekçilerinin üzerine ateş açıldığı, olayda 1 kişinin öldüğü ve yaralıların bulunduğu bildirildi. Ordu, sivillerden Beyrut'ta çatışma bölgesindeki sokakları boşaltmasını istedi. Can kaybının yükselmesinden endişe ediliyor.
14.10.2021 Dünya
Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak?
Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak? Yeni hafta ile birlikte Kabine toplantısı milyonların gündeminde yer almaya devam ediyor. Koronavirüs salgınında son durumun ele alınacağı Kabine toplantısında aşı çalışmaları ve yeni tedbirlerin getirilmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine'den kritik kararların çıkması, yeni tedbirlerin alınması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak? İşte Kabine toplantısının gündemi,,,
8.08.2021 Gündem
Tam kapanma kararını duyan telefona sarıldı! Gidiş var ama dönüş yok...
Tam kapanma kararını duyan telefona sarıldı! Gidiş var ama dönüş yok... Tam kapanma kararlarının tek yön bilet alımlarını arttırdıgına dikkat çeken Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, "Tam kapanma açıklamalarıyla beraber Enuygun'da yapılan uçak bileti aramaları 6,5 kat, otobüs bileti aramaları da 15 kat arttı" ifadelerini kullandı.
27.04.2021 Gündem
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısının gündeminde neler var?
Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısının gündeminde neler var? Milyonların gözü kulağı Kabine toplantısında... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine toplantısında kritik konular görüşülecek. Öncelikle ana gündem maddesi koronavirüs vaka sayılarındaki hızlı yükseliş ve yeni önlemler... Ancak AK Parti’nin 7. Olağan kongre süreci ile birlikte kulislerde kabinenin bazı üyelerini değiştirebileceği iddiası ile ilgili herşey Kabine toplantısında netlik kazanacak. Peki, Kabine ne zaman toplanacak? Kabine toplantısının gündeminde neler var? Kabine değişikliği olacak mı? Kabine değişikliği ne zaman? İşte Kabine toplantısı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.03.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.55'te başlayan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek ulusa sesleniş konuşması yaptı. Toplantıda yeni normalleşme süreci etraflıca değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararları ve yerinde karar' dönemi ile ilgili kademeli normalleşme sürecinin detaylarını açıkladı. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, illerdeki vaka sayısı değerlendirme kriterleri, okullar, sınavlar ve esnaf ile ilgili merak edilen sorular ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklamalarından öne çıkan satır başları...
1.03.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den yeni anayasa açıklaması!
MHP lideri Bahçeli'den yeni anayasa açıklaması! MHP lideri Devlet Bahçeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni anayasa çıkışına destek vererek, "MHP'nin amacı, görüşü ve düşüncesi de bu yöndedir." ifadelerini kullandı.
2.02.2021 Siyaset
KKTC'de 3 Şubat'a kadar karantina kararı alındı
KKTC'de 3 Şubat'a kadar karantina kararı alındı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) artan koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle ikinci kez karantina kararı alındı.
28.01.2021 Dünya
Kabine toplantısı ne zaman? Gözler Bakanlar Kurulu'nda
Kabine toplantısı ne zaman? Gözler Bakanlar Kurulu'nda Koronavirüs nedeniyle hafta içi ve hafta sonu yasakları devam ederken milyonlarca kişinin güzü Bakanlar Kurulu toplantısına çevrildi. Koronavirüs kısıtlamaları, aşılama süreci ve işletmelerin durumunun görüşüleceği Kabine Toplantısı'nda yeni kararların alınması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Bakanlar Kurulu toplantısı gündeminde hangi konular var? İşte Kabine toplantısı gündemi!
25.01.2021 Gündem
Çocuk yardımı skandalı! Hollanda Başbakan Mark Rutte istifa etti...
Çocuk yardımı skandalı! Hollanda Başbakan Mark Rutte istifa etti... Hollanda'da Başbakan Mark Rutte ve kabine üyelerinin, binlerce kişiyi maddi sıkıntılara sürükleyen çocuk yardımı skandalı nedeniyle istifa ettiği bildirildi.
15.01.2021 Dünya
İran Cumhurbaşkanı Ruhani: ABD'de seçimleri kimin kazanacağı bizim için önemli değil
İran Cumhurbaşkanı Ruhani: ABD'de seçimleri kimin kazanacağı bizim için önemli değil İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ABD başkanlık seçimlerini kimin kazanacağının önemli olmadığını ve planlamalarını ona göre yapmadıklarını söyledi.
4.11.2020 Dünya
Lübnan Başbakanı Hassan Diyab istifa etti!
Lübnan Başbakanı Hassan Diyab istifa etti! Lübnan Başbakanı Hassan Diyab, Beyrut Limanı’ndaki şiddetli patlamanın ardından gelen yoğun baskılar üzerine istifa etti.
10.08.2020 Dünya
Lübnan'da bir istifa daha! O da koltuğunu bıraktı
Lübnan'da bir istifa daha! O da koltuğunu bıraktı Enformasyon ve Çevre bakanlarının ardından bugün de Adalet Bakanı Mari Kloud Necm koltuğunu bıraktı, böylece tarihi patlamanın ardından hükümetteki yaprak dökümü üçe yükseldi.
10.08.2020 Dünya
Ruhani: ABD'deki mevcut hükümet hiçbir şeyin ölçüsü olamaz
Ruhani: ABD'deki mevcut hükümet hiçbir şeyin ölçüsü olamaz İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "ABD'deki mevcut hükümetin hiçbir şeyin ölçüsü olamayacağını" söyledi.
15.07.2020 Dünya
Kabine Toplantısı ne zaman yapılıyor? Kabine toplantısı ertelendi mi, bitti mi?
Kabine Toplantısı ne zaman yapılıyor? Kabine toplantısı ertelendi mi, bitti mi? Kabine Toplantısı ne zaman yapılıyor? Corona virüs salgını kapsamında 3 aydır video konferans ile gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu Toplantısı ilk kez yüz yüze gerçekleştirilecekti ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesaisini Ankara’ya almasının ardından dün yüz yüze gerçekleşmesi planlanan kabine toplantısı önümüzdeki haftaya ertelendi.
5.06.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek?
65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Corona virüs nedeniyle 65 yaş üstü için uygulanan sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Corona virüsün ilk çıktığı andan itibaren sokağa çıkmalarına izin verilmeyen 65 yaş üzeri vatandaşlar evlerinde kalmışlardı. Son bir aydır belirli gün ve saatlerde kontrollü olarak sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş üstü için alınacak yeni kararlar gündemde. Tüm Türkiye'nin ve özellikle de 65 yaş üzeri gözü Bakanlar Kurulu'nun alacağı kararlarda. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman sona erecek? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? 65 yaş sokağa çıkma yasağı kalktı mı? İşte 65 yaş üzeri sokağa çıkma yasağı hakkında merak edilenler...
3.06.2020 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma izni saat kaçta? 65 yaş üstü ne zaman sokağa çıkabilir? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri
65 yaş üstü sokağa çıkma izni saat kaçta? 65 yaş üstü ne zaman sokağa çıkabilir? 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri Corona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü yaşlılar belirli günlerde ve saat aralığında dışarı çıkabiliyor. 1 Haziran'da normalleşme takvimi ile birlikte 65 yaş ve üstünün sokağa çıkma sınırlaması devam edeceğinin açıklanmasının ardından 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek sorusu gündeme gelmeye devam ediyor. Bugün de 65 yaş üstü için sokağa çıkma izni verilecek. İnternette sıklıkla 65 yaş üstü sokağa çıkma izni saat kaçta? 65 yaş üstü ne zaman sokağa çıkabilir? 65 yaş üstü saat kaça kadar sokağa çıkabilecek? 65 yaş üstü sokağa çıkma izni ne zaman, saat kaçta? 65 yaş üstü ne zaman serbest? Yaşlılar için sokağa çıkma izni ne zaman? soruları araştırılıyor. İşte 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri...
31.05.2020 Gündem
15 Haziran'da üniversiteler açılacak mı? YÖK Başkanı, Üniversiteler ne zaman açılacak? sorusuna cevap verdi!
15 Haziran'da üniversiteler açılacak mı? YÖK Başkanı, Üniversiteler ne zaman açılacak? sorusuna cevap verdi! Corona virüsü salgını önlemleri kapsamında üniversiteler 23 Mart tarihinden itibaren eğitime uzaktan devam ediyor. 23 Mart’tan bu yana üniversite öğrencileri, Üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak? Sorularını soruyordu. Merak edilen soru Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamalarla son buldu. Öte yandan corona virüsü salgını nedeniyle önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrenciler, talep etmeleri halinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarını dondurabiliyorlar. Öte yandan YÖK Başkanı da üniversitelerin ne zaman açılacağına yönelik açıklama yaptı? Peki, Üniversiteler ne zaman, 15 Haziran’da mı açılıyor?
5.05.2020 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek Milli Dayanışma Kampanyası'nı başlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek Milli Dayanışma Kampanyası'nı başlattı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara yaptığı çağrıda, "Çok acil olmadığı müddetçe hastanelere gitmeyin" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yardım hesabı açıldığını bildirdi.Kampanyaya destek yağıyor.
31.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakanlar Kurulu Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakanlar kurulu toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.