Gazete Vatan Logo

Kabine Toplantısı bugün saat kaçta? 3 Ocak Kabine Toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, konuları ve gündemi!

Kabine Toplantısı ne zaman 2022, toplantı kararları saat kaç açıklanacak? Türkiye İstatistik Kurumunun 2021 Aralık enflasyon rakamları açıklanınca, gözler emekli ve memur maaşlarının masaya yatırılacağı Kabine Toplantısına çevrildi. Peki, Kabine toplantısı saat kaçta? Bakanlar Kurulu Toplantısı merakla bekleniyor. Kabine Toplantısı konuları ve gündemi…

Kabine Toplantısı bugün saat kaçta? 3 Ocak Kabine Toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, konuları ve gündemi!

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? TÜİK Aralık ayı enflasyon ve yıllık enflasyon oranlarını açıkladı. Enflasyon oranlarıyla birlikte memur ve emekliye yapılacak zam oranı da belli oldu. Vatandaşlar ise zamların ele alınacağı Kabine Toplantısı’nın ne zaman toplanacağını sorgulamaya başladı. Peki, Bakanlar kurulu toplantısı ne zaman, saat toplanacak? Kabine Toplantısı saat kaçta yapılacak?

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA?

Kabine Toplantısı 3 Ocak 2022 yani bugün yapılacak. Türkiye İstatistik Kurumunun açıkladığı rakamlar sonrasında emekli ve memur maaşlarında yapılacak zam artışı Kabine kararlarının açıklanmasıyla kesinlik kazanacak. Yerli aşı Turcovac ile ilgili son gelişmeler de ele alınacak.