Bakan Ziya Selçuk

Bakan Ziya Selçuk

Son dakika Bakan Ziya Selçuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Ziya Selçuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Ziya Selçuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Ziya Selçuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan ziya selçuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 921 bakan ziya selçuk haberi bulunmuştur. Tüm bakan ziya selçuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Petek Aşkar kimdir? Yeni MEB Bakan yardımcısı Petek Aşkar nereli, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?
Petek Aşkar kimdir? Yeni MEB Bakan yardımcısı Petek Aşkar nereli, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı? Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Bakan Ziya Selçuk’un ‘görevden af talebinin kabul edildiği’ bildirilirken, Milli Eğitim Bakanlığı’na Bakan Yardımcısı Mahmut Özer atandı. MEB Bakan yardımcılığına getirilen isimlerden biri de Petek Aşkar oldu? Petek Aşkar kimdir? Yeni MEB Bakan yardımcısı Petek Aşkar nereli, kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı?
6.08.2021 Gündem
Bakan Selçuk son dakika olarak duyurdu! 11 ilde başlıyor
Bakan Selçuk son dakika olarak duyurdu! 11 ilde başlıyor Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken son dakika gelişmesi yaşandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 11 ilde başlayacak projeyi resmen duyurdu. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde mevsimlik tarım işçilerinin çocukları için oluşturulan 'Mobil Okul'u ziyaret eden Bakan Selçuk, "Tarım işçilerinin yoğun bulunduğu 11 ilimizde 'Mobil Okul' projesini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.
30.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren...
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
25.07.2021 Eğitim
Bursluluk sınavı ne zaman? Bursluluk sınavında hangi dersler var 2021? MEB İOKBS tarihi ve konuları!
Bursluluk sınavı ne zaman? Bursluluk sınavında hangi dersler var 2021? MEB İOKBS tarihi ve konuları! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilecek İOKBS bursluluk sınavı heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıflara yönelik olarak gerçekleştirilecek bursluluk sınavının tarihi ve konuları binlerce aday tarafından merak ediliyor. Peki, Bursluluk sınavı ne zaman? Bursluluk sınavında hangi derler var 2021? Bursluluk sınavı konu ve kazanımları neler? MEB İOKBS tarihi ve konuları!
26.07.2021 Eğitim
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler...
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
24.07.2021 Eğitim
Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak?
Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak? Koronavirüs nedeniyle uzaktan tamamlanan eğitim yılının ardından yeni döneme ne zaman başlanacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak? İşte Bakan Ziya Selçuk'un açıklamaları...
24.07.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, bakan duyurdu
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, bakan duyurdu Yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama geldi. Milyonlarca kişi bekliyordu. Bakan Ziya Selçuk son dakika açıklamasını yaptı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı.
24.07.2021 Eğitim
Lise tercihleri ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonuçları açıklandı mı?
Lise tercihleri ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonuçları açıklandı mı? Milyonlarca öğrencinin LGS tercih sonuçları için meraklı bekleyişi devam ediyor. LGS sonuçlarına göre liselere tercih işlemini tamamlayan öğrenciler MEB tarafından LGS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, Lise tercihleri ne zaman açıklanacak? LGS tercih sonuçları açıklandı mı? İşte LGS yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih...
24.07.2021 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Okullar yüz yüze mi olacak? Bakan Ziya Selçuk açıkladı!
Okullar ne zaman açılacak? Okullar yüz yüze mi olacak? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kurban Bayramı'nda virüs uyarısı yaptı. "Bayram döneminde dikkatli olalım" diyen Bakan Selçuk, "Vaka sayısının yükselmemesi için ne gerekiyorsa yapalım. Bunu çocuklarımızın, bu ülkenin geleceği için, bu ülkenin çocuklarının ruh sağlığı için yapalım" diye konuştu. Peki, Okullar ne zaman açılacak 2021? Okullar ne zaman kapanacak 2021? 6 Eylül okullar açılacak mı? Okullar yüz yüze mi olacak? İşte Bakan Selçuk'un açıklamaları...
18.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! İlk kez oldu, yakında tüm Türkiye'de...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu! İlk kez oldu, yakında tüm Türkiye'de... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı. İlk kez oldu. Yakında tüm Türkiye'de uygulanacak. Pilot uygulamalar tamamlandı. Bakan Ziya Selçuk, mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarının telafi programına katılabileceğini belirterek, "İlk kez mobil okullarımız ile tarlalardayız." ifadesini kullandı.
12.07.2021 Eğitim
Sınıf tekrarı geliyor... Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor... Bakan Ziya Selçuk duyurdu
Sınıf tekrarı geliyor... Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor... Bakan Ziya Selçuk duyurdu Sınıf tekrarı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Bakan Selçuk, yaptığı yeni açıklamada okulların açılacağı 6 Eylül tarihini işaret ederek; ailelerin talebi halinde sınıf tekrarı yapılabileceğini aktardı. Bakan Selçuk, her bir ders için ‘Kritik Kazanımlar Tablosu’ hazırlandığını kaydederek, telafi eğitiminin okullar açılınca da devam etmesini planladıklarını bildirdi.
12.07.2021 Eğitim
Bakan Ziya Selçuk öğrencilerle bir araya geldi
Bakan Ziya Selçuk öğrencilerle bir araya geldi "Telafide Ben de Varım" etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, vapurla "İstanbul'un tarihine yolculuk" adlı programda lise ve ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi.
10.07.2021 Eğitim
Okullar ne zaman açılıyor? Bakan Selçuk duyurdu!
Okullar ne zaman açılıyor? Bakan Selçuk duyurdu! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, katıldığı canlı yayında, okula başlamakla ilgili bir süreci yönettiklerini belirterek, okulların açılacağı tarihi duyurdu. Peki, Okullar ne zaman açılacak? İşte Bakan Ziya Selçuk'un okul açıklaması!
6.07.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, yüz binlerce kişiye...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, yüz binlerce kişiye... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Ücretsiz veriliyor. 81 ile duyuruldu. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 400 bin kişi için bir mektup paylaşımı yaptı. Temmuzda yüz binlerce kişi emekli olacak. Bakan Selçuk onları '3 bin 645 farklı kurs imkanıyla yeni hobiler edinmenize destek oluyoruz' diyerek halk eğitimi merkezlerinde ücretsiz kurslara katılmaya davet etti. Öte yandan öğretmen, öğrenci ve velileri ilgilendiren ve 1.5 yıl sürecek uygulamadan bahsedildi. Yaz okulu ve çocuk kulüpleri de açılacak. İşte yapılan son açıklamalar...
3.07.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılıyor, ortaokul ve lise öğrencileri...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz dağıtılıyor, ortaokul ve lise öğrencileri... MEB resmen duyurdu. Ücretsiz dağıtılacak. Ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan açıklama geldi; iş birliği yapıldı. 'Birlikte Yürüyelim' projesi kapsamında hayırseverlerin desteğiyle görme yetersizliği olan 1000 ortaokul ve lise öğrencisine akıllı baston ulaştırılacak. Önümüzdeki 2 yıl içinde de 2 bin 200 adet temin edip, ücretsiz olarak öğrencilere dağıtılacak.
22.06.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Belli oldu
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika açıklaması! Belli oldu Milli Eğitim Bakanı Selçuk tek tek duyurdu. Öğrencilerin beklediği tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) okullarda yeni dönemin yol haritasını belirledi. Bakan Selçuk, 'Amacımız' dedi ve beklenen açıklamayı yaptı. Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih belli odu. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, yüz yüze eğitime eylül ayında başlamayı planladıklarını açıkladı.
13.06.2021 Eğitim
Bakan Ziya Selçuk: 'LGS sonuçları 30 Haziran'da açıklanacak'
Bakan Ziya Selçuk: 'LGS sonuçları 30 Haziran'da açıklanacak' Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, LGS sınavına giren öğrencilerle ve onları kapıda bekleyen velileriyle sohbet etti.
6.06.2021 Eğitim
Karneler ne zaman verilecek, 2 dönem karneler dijital mi verilecek? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Karneler nasıl alınacak, okuldan mı elden mi?
Karneler ne zaman verilecek, 2 dönem karneler dijital mi verilecek? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Karneler nasıl alınacak, okuldan mı elden mi? Karneler ne zaman alınacak, dijital mi verilecek? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. dönem için karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda öğrenci ve velilerin erişimine açılacak, talep eden velilere ise okul müdürlüklerince basılı karne de verilebilecek. Karne bilgileri 18 Haziran'da sistemde açılmış olacak.
4.06.2021 Eğitim
Tüm öğretmenler aşılanacak mı? Öğretmenler ne zaman aşılanacak?
Tüm öğretmenler aşılanacak mı? Öğretmenler ne zaman aşılanacak? Öğretmenlerin aşılama süreci ile ilgili merak edilenleri Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk canlı yayında açıkladı. CNN Türk'te yayınlanan "Tarafsız Bölge" programında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan Bakan Ziya Selçuk, okullarda eğitim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar 813 bin civarında öğretmene Kovid-19 aşısı yapıldığını belirten Bakan Selçuk öğretmenlerin aşılama süreci ile ilgili de konuştu. Peki, Tüm öğretmenler aşılanacak mı? Öğretmenler ne zaman aşılanacak? Ücretli öğretmenler aşı olabilecek mi? İşte Bakan Ziya Selçuk'un öğretmenlerin aşılama süreci ile ilgili açıklamaları...
3.06.2021 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Bakan Ziya Selçuk açıkladı!
Okullar ne zaman açılacak? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CNN Türk'te yayınlanan "Tarafsız Bölge" programında soruları yanıtladı. Eğitimde, koşullara göre hem yaz hem de kış planlaması yapıklarını dile getiren Bakan Selçuk, aşı ile beraber önümüzdeki aylarda bir rahatlama geldiğinde okulları açabileceklerini söyledi ve tarih verdi. Peki, Okullar ne zaman açılacak? Yaz tatili ne kadar sürecek? Okullar erken mi açılacak? Okullar ne zaman kapanıyor, ne zaman açılıyor? İşte Bakan Selçuk'un açıklamala
3.06.2021 Eğitim
LGS nasıl yapılacak? LGS'de değişiklik var mı? LGS'ye Bakan Ziya Selçuk'tan LGS paylaşımı!
LGS nasıl yapılacak? LGS'de değişiklik var mı? LGS'ye Bakan Ziya Selçuk'tan LGS paylaşımı! 2021 LGS Sınavı'na sayılı günler kaldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından LGS Sınavı'na katılacak adaylar için hatırlatmalarda bulundu. Peki, LGS nasıl yapılacak? LGS'de değişiklik var mı? LGS'ye katılmak zorunlu mu? LGS saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? LGS'de maske takmak zorunlu mu? İşte Bakan Ziya Selçuk'un merak edilen sorular ile ilgili açıklaması...
2.06.2021 Eğitim
Fatma Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına yeniden seçildi
Fatma Şahin, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına yeniden seçildi Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yeniden seçildi.
31.05.2021 Siyaset
Telafi eğitimi ne zaman başlayacak? Telafi eğitimi zorunlu mu? Telafi eğitimi hangi sınıflar için yapılacak?
Telafi eğitimi ne zaman başlayacak? Telafi eğitimi zorunlu mu? Telafi eğitimi hangi sınıflar için yapılacak? Milyonlarca öğrenci bekliyordu ve tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıkladı! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, koronavirüs salgını nedeniyle eğitimde yaşanan sıkıntıları gidermek için telafi eğitimi sürecinin başlayacağını duyurmuştu. Telafi eğitimi için tarih netleşti. Peki, Telafi eğitimi nedir? Telafi eğitimi ne zaman başlayacak? Telafi eğitimi hangi sınıflar için yapılacak? Telafi eğitimi nasıl olacak? İşte MEB tarafından yapılan açıklama ve telafi eğitiminin detayları...
30.05.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk resmen duyurdu! Haziranda başlıyor
Milli Eğitim Bakanı Selçuk resmen duyurdu! Haziranda başlıyor Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan flaş açıklama geldi! Haziran ayı itibariyle başlıyor. Eğitimde telafi uygulamasıyla ilgili duyuru yapıldı. Bakan Ziya Selçuk sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Büyük ve kapsamlı bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla başlayacağımız çalışmalar 2021-2022 eğitim yılını da kapsayacak" ifadelerini kullandı.
26.05.2021 Eğitim
Okullar ne zaman tatil olacak? Okullar ne zaman kapanacak, ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman?
Okullar ne zaman tatil olacak? Okullar ne zaman kapanacak, ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman? Milyonlarca öğrenci okulların ne zaman yaz tatiline gireceğini araştırıyor. Kapanmalar nedeniyle okulların yaz tatiline giriş sürecinin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Kademeli normalleşme dönemi devam ederken 1 Haziran sonrası atılacak adımlar da gündemde. Okullar konusunda nasıl bir yol izleneceği de merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan okulların önümüzdeki süreçte açık olup olmayacağına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Peki, Okullar ne zaman tatil olacak? Okullar ne zaman kapanacak, ne zaman açılacak? Yaz tatili ne zaman? İşte detaylar...
26.05.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Ziya Selçuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan ziya selçuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.