Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Son dakika Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli eğitim bakanı ziya selçuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.399 milli eğitim bakanı ziya selçuk haberi bulunmuştur. Tüm milli eğitim bakanı ziya selçuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
YKS değişecek mi, 2024 sınav sistemi nasıl olacak? 2024 YKS (üniversite sınavı) nasıl zor mu olacak?
YKS değişecek mi, 2024 sınav sistemi nasıl olacak? 2024 YKS (üniversite sınavı) nasıl zor mu olacak? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nce her yıl üniversiteye giriş sınavı olan Yükseköğretim Kurumları sınavı bu yıl haziran ayının son haftası yapılacağı tahmin ediliyor. Sosyal medyada dolanan sınav sistemi değişecek iddialarının ardından öğrenciler “YKS değişecek mi, 2024 sınav sistemi nasıl olacak? 2024 YKS (üniversite sınavı) nasıl zor mu olacak?” sorularına yanıt aranıyor.
28.09.2023 Eğitim
PİKTES öğretmenlerine kadro gelecek mi, PİKTES temizlik personeli kadroya alınacak mı? PİKTES öğretmen, güvenlik ve temizlik işçisi!
PİKTES öğretmenlerine kadro gelecek mi, PİKTES temizlik personeli kadroya alınacak mı? PİKTES öğretmen, güvenlik ve temizlik işçisi! Suriyeli öğrencilerin öğrenimlerini devam ettirmelerini sağlayan, Avrupa Birliği fonlarıyla ilerletilen PİKTES projesi kapsamındaki öğretmen, temizlik ve güvenlik görevlisi kadro bekliyor. PİKTES kadrosu bekleyenler projenin bitmesine az bir süre kala kadroya alınıp alınmayacakları sorguluyor. Peki, Piktes kadrosu gelecek mi? PİKTES temizlik personeli kadroya alınacak mı?
30.09.2022 Çalışma Hayatı
Ara tatilde seminer olacak mı? Semineler bu yıl yapılacak mı?
Ara tatilde seminer olacak mı? Semineler bu yıl yapılacak mı? 2021-2022 eğitim öğretim takvimi belli oldu. Takvim ile MEB programı da kesinlik kazandı. Öğretmenler ise açıklanan takvimden sonra seminerler ile ilgili araştırma yapmaya başladı. “Seminerler ne zaman, ara tatilde seminer olacak mı?” gibi sorulara yanıt aranıyor.
23.10.2021 Eğitim
MEB harekete geçti! Değişiyor artık...
MEB harekete geçti! Değişiyor artık... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yerine atanan Prof. Dr. Mahmut Özer ile birlikte eğitim sisteminde de köklü değişiklik geliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın birkaç ay önce açıkladığı 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde yapacağı değişiklikler için harekete geçiliyor. Yeni bakanın bu hamleleri yapması bekleniyor. İkili eğitim gidiyor, not sistemi değişiyor...
6.08.2021 Eğitim
Ziya Selçuk istifa mı etti? Ziya Selçuk’tan merak edilen veda açıklaması geldi!
Ziya Selçuk istifa mı etti? Ziya Selçuk’tan merak edilen veda açıklaması geldi! Ziya Selçuk istifa mı etti? Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yerine, yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer, yeni Milli Eğitim Bakanı olarak görevlendirildi. Yazılı bir açıklama yapan Selçuk "Bana ülkemin çocukları için çalışma imkanı veren Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum" dedi ve yeni Bakan Özer'e de başarılar diledi.
6.08.2021 Gündem
Ahmet Emre Bilgili kimdir? MEB Bakan yardımcısı olan Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili nereli, kaç yaşında evli mi, çocuğu var mı?
Ahmet Emre Bilgili kimdir? MEB Bakan yardımcısı olan Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili nereli, kaç yaşında evli mi, çocuğu var mı? Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer olurken, MEB Bakan yardımcılarından biri de Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili oldu. Peki, Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili kimdir, nereli, kaç yaşında?
6.08.2021 Gündem
Mahmut Özer kimdir? Milli Eğitim Bakanlığına atanan Prof. Dr. Mahmut Özer kaç yaşında, nereli?
Mahmut Özer kimdir? Milli Eğitim Bakanlığına atanan Prof. Dr. Mahmut Özer kaç yaşında, nereli? Prof. Dr. Mahmut Özer, Milli eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yerine gelen isim oldu. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Mahmut Özer, Tokat'ta doğdu ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünde eğitim gördü. İşte, Mahmut Özer hayatı...
5.08.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, 13 Ağustos'ta...
MEB'den son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, 13 Ağustos'ta... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk telafi eğitimine ilişkin açıklama yaptı. Selçuk, "Telafide yeni dönem başlıyor. Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık. TRT EBA öğretmenlerimiz, geçen yıldan hatırlatmalarla çocukları yeni döneme ısındıracak bir hafta sonu kuşağı hazırladı." ifadelerini kullandı. Öte yandan MEB'den öğretmenleri ilgilendiren bir açıklama daha geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 9 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi. Süreç 13 Ağustos'a kadar devam edecek. Gerekli koşulları taşıyanların başvuruları değerlendirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için mazeret tayin duyurusu yayımladı. İşte detaylar...
5.08.2021 Eğitim
Telafi eğitimine ilişkin Bakan Selçuk'tan flaş açıklama!
Telafi eğitimine ilişkin Bakan Selçuk'tan flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk telafi eğitimine ilişkin açıklama yaptı. Selçuk, "Telafide yeni dönem başlıyor. Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık. TRT EBA öğretmenlerimiz, geçen yıldan hatırlatmalarla çocukları yeni döneme ısındıracak bir hafta sonu kuşağı hazırladı." ifadelerini kullandı.
5.08.2021 Eğitim
YAŞ toplantısı ne zaman, günü belli mi? Yüksek Askeri Şura Toplanıyor!
YAŞ toplantısı ne zaman, günü belli mi? Yüksek Askeri Şura Toplanıyor! Yüksek Askeri Şura'nın ağustos ayında yapacağı toplantı gündem arasına girdi. TSK bünyesinde Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı olan Yüksek Askeri Şura (YAŞ), ağustos ayında bir araya geleceğinden, toplantının hangi gün yapılacağı merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılması planlanan toplantıda, albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları da gözden geçirilecek. Peki, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı ne zaman?
4.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti.
4.08.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı afetten etkilenen vatandaşlar için okul pansiyonlarını açtı
Milli Eğitim Bakanlığı afetten etkilenen vatandaşlar için okul pansiyonlarını açtı Milli Eğitim Bakanlığı, okul pansiyonlarını afetten etkilenen vatandaşlar için açtı, psikososyal destek çalışması başlattı.
2.08.2021 Gündem
Bakan Selçuk son dakika olarak duyurdu! 11 ilde başlıyor
Bakan Selçuk son dakika olarak duyurdu! 11 ilde başlıyor Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken son dakika gelişmesi yaşandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 11 ilde başlayacak projeyi resmen duyurdu. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde mevsimlik tarım işçilerinin çocukları için oluşturulan 'Mobil Okul'u ziyaret eden Bakan Selçuk, "Tarım işçilerinin yoğun bulunduğu 11 ilimizde 'Mobil Okul' projesini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.
30.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! 81 ilde başlıyor, tüm okullarda...
MEB'den son dakika kararı! 81 ilde başlıyor, tüm okullarda... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, koronavirüs vaka sayısının artması nedeniyle okul açılış tarihlerinde bir değişiklik olup olmayacağını ilişkin, "Temizlik ve hazırlık anlamanıda okullarımızda ne yapılması gerekiyorsa çalışmalarımızı son hızla yürütüyoruz. Dün 81 il müdürümüzle bir toplantı yaptık ve hangi ilimizin, hangi ilçemizin ne tür eksiği olduğu konusunda bir görüş alışverişinde bulunduk. Ve gördüm ki okullarımızda gerçekten bir problem yok. Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli' açıklamasında bulundu.
28.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Ve belli oldu
MEB'den son dakika açıklaması! Ve belli oldu Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmen merakla bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. Okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih ile ilgili Bakan Selçuk'tan son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...
28.07.2021 Eğitim
81 ile genelge gönderildi! Flaş karar! O tarihte açılacak
81 ile genelge gönderildi! Flaş karar! O tarihte açılacak Son dakika haberi... Milyonlarca üniversite öğrencisini ilgilendiren flaş gelişme! 81 ilin valiliğine genelge gönderildi. KYK yurtlarının 31 Temmuz’a kadar tahliye edilmesini istendi. Zorunlu karantina bitiyor mu? Yurtların yeniden faaliyete başlayacağı tarih ise belli oldu.
28.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! 1 yıl dolmadan...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! 1 yıl dolmadan... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklandı. Bir yandan telafi eğitimi devam ederken bir yandan da yüz yüze eğitimin 6 Eylül'de başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada tüm detaylar paylaşıldı.
26.07.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, milyonlarca öğrenci...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, milyonlarca öğrenci... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenci önümüzdeki süreçte eğitimin nasıl devam edeceğini merak ediyordu. Bakan Selçuk uzaktan eğitimin, yüz yüze eğitimin yerini tutamayacağını belirterek okulların açılış tarihi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
26.07.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 6 Eylül'de...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! 6 Eylül'de... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte okulların eylül ayında açılması gündeme geldi. Ancak yeni varyantların ortaya çıkması ve salgında yeni dalganın beklenmesi 'Okullar eylülde açılmayacak mı?' sorusunu akıllara getirdi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un okulların eylülde açılmasının beklendiğini açıklamasının ardından yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih ile ilgili yeni açıklamalar geldi. İşte detaylar...
26.07.2021 Eğitim
LGS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? LGS yerleştirme sonuçlarına nereden bakılır?
LGS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? LGS yerleştirme sonuçlarına nereden bakılır? Binlerce öğrencinin gözü yeni haftafa LGS tercih sonuçlarına çevrildi. Öğrencilerin merakla beklediği LGS tercih sonuçları için MEB tarafından yapılacak açıklama bekleniyor. Millli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk LGS tercih sonuçlarının bugün açıklancacağını duyurmuştu. Peki, LGS tercih sonuçları saat kaçta açıklanacak? LGS yerleştirme sonuçlarına nerden bakılır? İşte 'Hangi okula yerleştim?' diyenlere LGS 2021 tercih sonuçlarının öğrenileceği adres...
26.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren...
MEB'den son dakika kararı! Resmen başlıyor, o tarihten itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
25.07.2021 Eğitim
Bursluluk sınavı ne zaman? Bursluluk sınavında hangi dersler var 2021? MEB İOKBS tarihi ve konuları!
Bursluluk sınavı ne zaman? Bursluluk sınavında hangi dersler var 2021? MEB İOKBS tarihi ve konuları! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilecek İOKBS bursluluk sınavı heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11'inci sınıflara yönelik olarak gerçekleştirilecek bursluluk sınavının tarihi ve konuları binlerce aday tarafından merak ediliyor. Peki, Bursluluk sınavı ne zaman? Bursluluk sınavında hangi derler var 2021? Bursluluk sınavı konu ve kazanımları neler? MEB İOKBS tarihi ve konuları!
26.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu: Okulun ilk günü...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu: Okulun ilk günü... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kurban Bayramı'nın bitimiyle eve dönüş trafiğinin yaşanacağını belirterek, trafik kurallarına uyma çağrısında bulundu.
24.07.2021 Gündem
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler...
MEB yeni tarihi duyurdu! Resmen başlıyor, öğrenci ve öğretmenler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, Twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili yaptığı açıklamasında "Etkinliklerimiz yaz boyu telafi kapsamında devam ediyor. Tedbirlerimiz ve yüksek dikkatimizle yeni döneme Eylül ayında başlayacağız inşallah. Aşı olan herkes, kendi sağlığının takipçisi ve yüz yüze eğitime başlama sürecinin destekçisidir." ifadelerini kullandı. Öte yandan İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarında öğrenim görmesine olanak BİLSEM sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. MEB tarafından yapılan yeni duyuruda BİLSEM'e kayıt hakkı kazanan öğrenciler 23 Ağustos 2021-10 Eylül 2021 tarihlerinde kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.
24.07.2021 Eğitim
Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak?
Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak? Koronavirüs nedeniyle uzaktan tamamlanan eğitim yılının ardından yeni döneme ne zaman başlanacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, twitter hesabından yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Okullar açılacak mı? Yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak? 2021 ve 2022 okullar ne zaman açılacak? İşte Bakan Ziya Selçuk'un açıklamaları...
24.07.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli eğitim bakanı ziya selçuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.