Bakan Son Dakika

Bakan Son Dakika

Son dakika bakan son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.624 bakan son dakika haberi bulunmuştur. Tüm bakan son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Et fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Bakan son dakika duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Bakan son dakika duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi Ucuz et satışıyla ilgili son dakika gelişmesi. Ramazan boyunca satışı yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, ucuz et satışının başladığını duyurdu. Bakan Kirişci, ucuz et satışının Kurban Bayramı'nda da uygulanacağını belirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
7.04.2022 Ekonomi
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler...
Faizsiz ve 2 yıl ödemesiz kredi veriliyor! Bakan son dakika duyurdu, ödemeler... Faizsiz kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! En az 100 bin lira faizsiz kredi veriliyor; 2 yıl geri ödeme yok. Ödemeler yapılmaya başlandı. KOSGEB tarafından sağlanan kredide mikro ve küçük işletmelere alacakları her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira kredi desteği verilecek. Kadın istihdamında ise destek daha fazla. Her yeni mezun istihdamı için 100 bin lira verilirken, kadın istihdamında ise 110 bin lira ödeme yapılacak. Destek ödemesi 6’şar ay aylık 2 taksit şeklinde olacak. İşe alınan personelin işten ayrılması durumunda ise şartlara uygun yeni bir personel istihdam edilebilecek. Sıfır faizli krediye ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan da yeni bir açıklama geldi. Bakan Varank, 18 bin işletmeye 1 milyar 650 milyon lira ödeme yapıldığını duyurdu.
7.04.2022 Ekonomi
İstanbul için yeni 'kar yağışı' uyarısı! Bakan son dakika açıkladı, tarih ve saat belli oldu
İstanbul için yeni 'kar yağışı' uyarısı! Bakan son dakika açıkladı, tarih ve saat belli oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Marmara bölgesinde etkisini artırması beklenen kar yağışı ve alınan önlemlerle ilgili son bilgileri paylaştı. Bakan Karaismailoğlu, "Cumartesi saat 18.00'den pazar sabah 06.00'ya kadar sıkıntılı durum gözüküyor." ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...
10.03.2022 Gündem
Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? Bakan son dakika açıkladı! Her çalışan...
Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? Bakan son dakika açıkladı! Her çalışan... Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? sorusuna net yanıt geldi. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren açıklama. Resmen duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kıdem tazminatını kim kaldırıyor? Ben kıdem tazminatını savunan bir adamım. Bu konuda yazılarım var. Onu nereden çıkardınız? Kıdem tazminatını kimse kaldırmıyor. Birisi kaldırırsa da ben çıkarım kıdem tazminatını savunurum." dedi.
5.11.2021 Çalışma Hayatı
Kredi müjdesi geldi! Ve başladı...
Kredi müjdesi geldi! Ve başladı... Yüz binlerce kişi merakla bekliyordu bakan son dakika olarak duyurdu. 1 milyon 397 bin 469 yükseköğrenim öğrencisinin ocak ayı burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı.
6.01.2021 Eğitim
Kredi ve burs ödemeleri başladı!
Kredi ve burs ödemeleri başladı! Yüz binlerce kişi bekliyordu ve bakan duyurdu. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, kasım ayı burs ve kredilerinin yükseköğrenim öğrencilerinin hesaplarına yatmaya başladığını açıkladı.
9.11.2020 Eğitim
Memurlar dikkat! Bakan'dan kritik uyarı geldi
Memurlar dikkat! Bakan'dan kritik uyarı geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, artık 'ömür boyu memurluk'un kalktığını açıkladı.
22.02.2017 Ekonomi
Bakan Arslan: Eskişehir’i Bolu’ya bağlayacağız!
Bakan Arslan: Eskişehir’i Bolu’ya bağlayacağız! Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Eskişehir’in Yüksek Hızlı Tren ile Afyonkarahisar üzerinden Antalya’ya bağlanmasını önemsediklerini ve bununla ilgili çalışmanın yapılacağını söyledi.
1.03.2017 Siyaset
Bozdağ açıkladı! Yasa değişikliği geliyor
Bozdağ açıkladı! Yasa değişikliği geliyor Yasa değişikliğiyle ilgili son dakika haberi ulaştı. Bekir Bozdağ, istinaf mahkemeleri için yasa değişikliği geleceğini açıkladı.
22.02.2017 Siyaset
Bakan'dan 'çığ' uyarısı!
Bakan'dan 'çığ' uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son dakika tahminlere göre bugün ve yarın Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgelerinde yoğun kar yağışı beklendiğini belirten Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Vatandaşlarımız ve ilgili birimler özellikle çığ tehlikelerine karşı bu bölgelerimizde dikkatli olmalı" uyarısında bulundu. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Bakan'dan emeklilik yaşı açıklaması
Bakan'dan emeklilik yaşı açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, NTV'ye konuk oldu. Müezzinoğlu, kıdem tazminatı konusunun bu yıl çözüleceğini açıkladı
22.02.2017 Ekonomi
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun
Bakan Tunç: Terörle aranıza mesafe koyun Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'ye kapatma davasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: 23 Nisan'da metro ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN'ın ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.
22.04.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; İstanbul’daki toprak kaymasına ilişkin “14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık. Mağdur vatandaşlar şuan yerleştirdiler ama zaman içerisinde barınma ihtiyacını karşılayacak şekilde adımlarımızı atıyoruz” dedi.
20.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi'ndeki mazbata töreni sonrası DEM Parti yöneticilerinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içerikli sözlerine ilişkin Mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik
Bakan Şimşek: Beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek "Şimdiye kadar gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen 400 binden fazla mükellef tespit ettik" dedi.
18.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz
Bakan Şimşek: Üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda kararlıyız. Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz." dedi.
16.04.2024 Ekonomi
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bin 177 düzensiz göçmen yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bin 177 düzensiz göçmen yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik mobil göç noktası araçlarıyla gerçekleştirilen “Kalkan-19” denetimlerinde bin 177 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Tüm zamanların ihracat rekoru kırıldı! Bakan Bolat açıkladı
Tüm zamanların ihracat rekoru kırıldı! Bakan Bolat açıkladı Bakan Bolat yaptığı açıklamada Türkiye'nin Mart ayındaki ihracatının 22 milyar 578 milyon dolar olarak gerçekleştiğini belirtti.
4.04.2024 Ekonomi
Ulaştırma Bakanlığı'dan yerel seçim açıklaması
Ulaştırma Bakanlığı'dan yerel seçim açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan seçim mevzuatı ve YSK kararlarına ilişkin, "Küresel internet aktörleri başta olmak üzere tüm paydaşlar sorumlu bir şekilde hareket etmeli" dedi.
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.