Bağlar İlçesi

Bağlar İlçesi

Son dakika bağlar ilçesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bağlar ilçesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bağlar ilçesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bağlar İlçesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bağlar ilçesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 691 bağlar ilçesi haberi bulunmuştur. Tüm bağlar ilçesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Topu düştü! Kamyonet sürücüsü dalga yaparak ulaştırdı
Topu düştü! Kamyonet sürücüsü dalga yaparak ulaştırdı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi'nin Bağcılar Mahallesi’nde topu su birikintisine düşen çocuğun yardımına kamyonet sürücüsü yetişti. Sürücü, girdiği suda aracıyla oluşturduğu dalgayla topu çocuğa ulaştırdı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
10.04.2024 Vatan TV
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu!
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu! Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir kadın ve bir erkek birlikte yaşadığı evin kapısında silahla vurulmuş halde bulundu.
1.04.2024 Gündem
Simurg Sarsılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Diyarbakır Bağlar Kaynartepe muhtar adayı Simurg Sarsılmaz mı?
Simurg Sarsılmaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Diyarbakır Bağlar Kaynartepe muhtar adayı Simurg Sarsılmaz mı? Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi'nden muhtar adayı olduğu iddia edilen model Simurg Sarsılmaz  sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Simurg Sarsılmaz kimdir, muhtar adayı mı oldu?
29.02.2024 Gündem
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk
Depremde 100 kişinin öldüğü binanın müteahhidi: Vekaletle inşaat yapıyorduk Diyarbakır’da depremde yıkılan, 100 kişinin öldüğü, 32 kişinin de yaralandığı Hisami Apartmanı ile ilgili 1’i tutuklu, 4 sanığın 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti diğer sanıkların da tutuklanmasına karar verirken, müteahhit Mehmet Meşe savunmasında, “Vekaletle inşaat yapıyorduk. Hisami Apartmanı’ndan önce 2 bina daha yaptık. Aynı imar, aynı çimento ve malzemeleri kullandık. Hisami Apartmanı’nda kolon kesilmeseydi bina çökmezdi. Diğerleri yıkılmadı, bu neden yıkıldı anlamadım” dedi.
18.01.2024 Gündem
Kaldırımdaki 5 direk, genişletilen yolda kaldı
Kaldırımdaki 5 direk, genişletilen yolda kaldı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yapılan çalışmayla yol genişletilirken, kaldırım da daraltıldı. Çalışmayla, daha önce kaldırımda olan 8 aydınlatma direğinden 5’i, yolun ortasında kaldı. Mahalleli, direklerin kazaya sebebiyet verebileceğini belirterek kaldırılmasını istedi. Bağlar Belediyesi yetkilileri ise “Sorun en kısa zamanda giderilecektir” dedi.
17.01.2024 Gündem
Diyarbakır'da 2 çocuk annesi evinde öldürülmüş olarak bulundu, eşi gözaltında
Diyarbakır'da 2 çocuk annesi evinde öldürülmüş olarak bulundu, eşi gözaltında Diyarbakır'da 2 çocuk annesi Pervin Bal (45), evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. İhbarı yapan eşi N.B. (71), gözaltına alındı.
8.01.2024 Gündem
60 kişinin öldüğü Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidine 22,5 yıla kadar hapis istemi
60 kişinin öldüğü Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidine 22,5 yıla kadar hapis istemi Diyarbakır’da kaçak olarak inşa edilen 6 Şubat depremlerinde yıkılan Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidi tutuksuz sanık Sadullah Yoldaş hakkında, ‘Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olma’ suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
3.01.2024 Gündem
Randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor! Akılalmaz olay
Randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor! Akılalmaz olay Diyarbakır'da etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili avlulu evde, kendini 'şeyh' olarak tanıtan A.A., randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor. Eve gelenler, kapıdaki görevlinin kestiği fişle içeri girerken, isteklerine göre yeşil renklisine 500 TL, beyazına ise 250 TL ücret ödüyor.
31.08.2023 Yaşam
Yüksek gerilim hattında tel alev alıp koptu
Yüksek gerilim hattında tel alev alıp koptu Diyarbakır'da yüksek gerilim hattının teli alev aldıktan sonra koptu. Bu sırada küçük çaplı patlama yaşanırken o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
29.06.2023 Gündem
Otomobilden pompalı tüfekle ateş edip 2 köpeği öldüren şüpheli yakalandı
Otomobilden pompalı tüfekle ateş edip 2 köpeği öldüren şüpheli yakalandı Diyarbakır'da seyir halindeki otomobilden pompalı tüfekle ateş edip 2 köpeği öldüren Z.Y. (38), gözaltına alındı
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgülerinin siyasete yön vermesine asla razı olmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Evlatlarının hasretiyle yanan Diyarbakır annelerine bile tahammül edemeyenlerin bu şehrin vicdanıyla, insanlıkla bile ilgisi yoktur. Esasen bunların derdi hiçbir zaman Diyarbakır olmadı. Bunların söyledikleri o süslü cümlelerin gerisindeki gerçek kimlikleri, parasını verenin Türkiye’ye karşı kullandığı birer kiralık katiller ordusu olduklarıdır. Kollarına kim girerse onun çıkarı için kendi insanına kendi topraklarına silah doğrultana başka ne denir" dedi.
14.04.2023 Gündem
400 bin nüfuslu ilçe için korkutan uyarı: Küçük bir artçıda yıkılma durumu söz konusu
400 bin nüfuslu ilçe için korkutan uyarı: Küçük bir artçıda yıkılma durumu söz konusu Dicle Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Kavak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen iller arasında yer alan Diyarbakır’da, yaklaşık 400 bin nüfusuyla kentin en büyük ilçelerinden olan Bağlar’ın zemin ve bina yapım tekniği açısından çok kötü durumda olduğunu ifade ederek, “Bağlar’da bulunan bütün ağır veya orta hasarlı binalar hepsi yorulmuş durumda. Bitkin durumdalar, her an yıkılmaya maruz kalabilirler. Hatta belki küçücük bir artçı depremde yıkılma durumu söz konusu” dedi.
28.03.2023 Gündem
'Uykum ağır' diye deprem sensörü yaptı! 'Ufak bir sarsıntıda bile bizi uyandıracak'
'Uykum ağır' diye deprem sensörü yaptı! 'Ufak bir sarsıntıda bile bizi uyandıracak' Diyarbakır’da, depreme iş yerinde yakalanan özel güvenlik görevlisi İrfan Çelik (35), kapı zilinden sarsıntı anında ses çıkaran sistem geliştirerek evinin duvarına montajladı. Bugüne kadar yaşadığı en şiddetti deprem olduğunu vurgulayan Çelik, uykusunun ağır olduğunu belirterek, “Depremden sonra bazı tedbirler almak istedim. Kendimce sensör yaptım. Ufak bir sarsıntıda bile bizi uyandıracak sistem yaptım” dedi.
22.03.2023 Yaşam
Diyarbakır'da kolonsuz inşa edilen bina depremde hasar almadı! Yaşını duyan hayret ediyor
Diyarbakır'da kolonsuz inşa edilen bina depremde hasar almadı! Yaşını duyan hayret ediyor Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde giriş katı hariç kolonu olmayan ve yaşanan depremde herhangi bir hasar görmeyen 4 katlı yapı görenleri hayrete düşürüyor. Binanın yaşı ise duyanları şoke ediyor.
18.02.2023 Gündem
Diyarbakır’da enkaz arama çalışmaları tamamlandı
Diyarbakır’da enkaz arama çalışmaları tamamlandı Diyarbakır'da arama ve kurtarma faaliyetleri tamamen bitti, 7 enkaz tamamlandı.
18.02.2023 Gündem
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 40 bin 642’ye yükseldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 10 ilde yeni yerleşim alanlarına ilişkin yerlerin belirlendiğini duyurdu. Öte yandan depremin 296. saatinde iki kişi daha enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
18.02.2023 Gündem
İndirim izdihamı! Mağazaya akın ettiler, polis müdahale etti
İndirim izdihamı! Mağazaya akın ettiler, polis müdahale etti Diyarbakır'da bir çeyiz mağazasının açılışa özel indirim yapacağını duyurması izdihama neden oldu. Gece yarısı mağazanın önünde toplananlar, içeriye girebilmek için birbirleriyle yarıştı. Ucuz ürün almak için çıkan kaosa polis müdahale etti.
21.01.2023 Yaşam
Bir hafta önce kızını kaybeden baba, evinin önünde bıçaklandı
Bir hafta önce kızını kaybeden baba, evinin önünde bıçaklandı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir hafta önce kızını kaybeden baba, evinin önünde bıçaklandı. Durumu ağır olan B.G., tedavi altına alındı. Saldırgan R.U. olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karışırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
10.01.2023 Yaşam
İş yerinde gaz sıkışması nedeniyle patlama: 1 yaralı
İş yerinde gaz sıkışması nedeniyle patlama: 1 yaralı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir iş yerinde gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.
5.01.2023 Gündem
İclal'i babası uykusunda öldürmüştü! Son görüntüleri ortaya çıktı: Hazmedemedim
İclal'i babası uykusunda öldürmüştü! Son görüntüleri ortaya çıktı: Hazmedemedim Diyarbakır'da korkunç bir olay meydana geldi. 'Uykusunda öldü' denilen 19 yaşındaki İclal'in, babası tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kadının 2 yıl önce evlendiği ve eşiyle sorun yaşaması üzerine ailesinin evine geldiği öğrenildi. Olayın ardından İclal'in son sözleri ve görüntüleri ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
28.12.2022 Yaşam
'Uykusunda öldü' denilmişti! Korkunç gerçek ortaya çıktı
'Uykusunda öldü' denilmişti! Korkunç gerçek ortaya çıktı Diyarbakır'da 'uykusunda öldü' denilerek ihbarda bulunulan İclal Şimşek (19) için eve gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede boynunda izler bulunması üzerine gözaltına alınan aile üyeleri, cinayeti itiraf etti. İki yıl önce evlenip, ailesinin yanına dönen İclalin uyurken babası Kadri K. (44) tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.
26.12.2022 Yaşam
10 yaşındaki çocuğu metruk eve götürüp istismarda bulundu! İstenen ceza belli oldu
10 yaşındaki çocuğu metruk eve götürüp istismarda bulundu! İstenen ceza belli oldu Diyarbakır'da F.A. (10) isimli Suriyeli kız çocuğunu ceviz vererek kandırıp, metruk eve götürdükten sonra cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Siyahmet Çelebi (24) hakkında ‘Cinsel istismar’ ve ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 21 yıldan 43,5 yıl hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
22.12.2022 Yaşam
İnşaatta görünce izlediler: Kız çıplak şekildeydi, şoka girdik
İnşaatta görünce izlediler: Kız çıplak şekildeydi, şoka girdik Diyarbakır'da meydana gelen olay mahalleliyi ayağa kaldırdı. Sokaktan geçen insanlar mide bulandıran anları görünce hemen tepki gösterdi. Şahsı suçüstü yakalayan genç 'Kız çıplak şekildeydi, şoka girdik' diyerek o kan donduran anların detaylarını anlattı.
6.12.2022 Yaşam
10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar şüphelisine linç girişimi
10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar şüphelisine linç girişimi Diyarbakır'da F.A., (10) isimli Suriyeli kız çocuğunu ceviz vererek kandırıp, metruk yapıya götürdükten sonra cinsel istismar girişiminde bulunduğu mahalleli tarafından fark edilen S.Ç. (24), darbedilip, polise teslim edildi. Darbedilme anları cep telefonu, mahalle halkının kurtardığı küçük kıza su vermesi ise güvenlik kamerasına yansıdı.
5.12.2022 Yaşam
17 yaşındaki oğlu yaptı, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı! 'Git anneni 2 bacağından da vur'
17 yaşındaki oğlu yaptı, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı! 'Git anneni 2 bacağından da vur' Adana’dan Diyarbakır’a gelen oğlu Y.T. (17) tarafından pompalı tüfekle vurulan Hediye T. (36), ayaklarının kangren olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, "Yürümek istiyorum. Bacağıma bir çare bulsunlar. Bir de çocuğumu istiyorum, başka bir şey istemiyorum" dedi. Hediye T., oğlunun, ayrıldığı eşinin dolduruşuna geldiğini ileri sürerek, "Oğlum beni çok sever. Çocuğumu artık öyle bir şekilde dolduruşa getirdi ki bana düşman kesildi" diye konuştu.
30.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bağlar İlçesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bağlar ilçesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.