Bağkur Emekli Zammı

Bağkur Emekli Zammı

Son dakika bağkur emekli zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bağkur emekli zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bağkur emekli zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bağkur Emekli Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bağkur emekli zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 234 bağkur emekli zammı haberi bulunmuştur. Tüm bağkur emekli zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ek zam Resmi Gazetede yayımlandı mı 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak?
Ek zam Resmi Gazetede yayımlandı mı 2024, emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayınlanacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına ek zamla birlikte yüzde 49,25 oranında artış yapıldı. Emekli zam farklarının Resmi Gazetede yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanmaya başlandı. Yüzde 5 zam farkına yönelik kanun teklifi, Meclis'te kabul edildi. Emekli maaş farkları, düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından hesaplara yatırılacak. Peki, Emekli farkları Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
30.01.2024 Çalışma Hayatı
Bağkur emekli maaş zammı için gözler son veride! 2024 Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük Bağkur emekli maaşı tahmini
Bağkur emekli maaş zammı için gözler son veride! 2024 Bağkur emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük Bağkur emekli maaşı tahmini Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri yeni yıl zamları için ocak ayında açıklanacak enflasyon verisini bekliyor. Emekli ve memur maaşları enflasyon farkına göre hesaplanıyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre enflasyon kasım ayında aylık bazda yüzde 3,28 artarken, yıllık bazda ise enflasyon yüzde 61,98 oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı asgari ücret zammı için yoğun bir çalışma takviminin içinde. En düşük emekli maaşı temmuz ayında 7.500 TL’ye yükselmişti. Enflasyon ile belirlenen rakamlara refah payı da ekleniyor.
14.12.2023 Emekli
Bağkur emekli maaşı ne kadar 2023, ayın kaçında yatıyor? 2023 SGK SSK Bağkur emekli zammı ne oldu, Bağkur emekli maaşı kaç TL oldu?
Bağkur emekli maaşı ne kadar 2023, ayın kaçında yatıyor? 2023 SGK SSK Bağkur emekli zammı ne oldu, Bağkur emekli maaşı kaç TL oldu? Emekli zammı için merakla enflasyon verileri bekleniyor. Emekliler ocak ve temmuz olmak üzere yılda iki kez zam aldığından ocak ayıyla SSK ve Bağ-Kur emeklileri emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ve ne zaman, ayın kaçında yatacağını arama motorları aracılığıyla sorguluyor. Peki SGK SSK Bağ-Kur emekli zammı ne kadar? 2023 ocak emekli zammı ne zaman yatacak?
3.01.2023 Emekli
2023 memur zammı ne olur? Emekli ve memur enflasyon oranına göre ne kadar zam alacak? 5 aylık enflasyon farkı ne oldu?
2023 memur zammı ne olur? Emekli ve memur enflasyon oranına göre ne kadar zam alacak? 5 aylık enflasyon farkı ne oldu? Kasım ayı enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklandı. TÜİK verilerine göre, kasım ayında TÜFE yüzde 2,88'e geriledi. Yıllık enflasyon yüzde 84,39 oldu. Aylardır merakla beklenen emekli ve memur zammı ile enflasyon farkı ortaya çıktı. Son 5 aylık enflasyon rakamları belli olurken, gözler aralık ayı enflasyonuna çevrildi. Milyonlarca memur ve emekli 2023 maaş zammı için hesaplamalara şimdiden başladı. Peki, 2023 memur zammı ne olur? Emekli ve memur enflasyon oranına göre ne kadar zam alacak? 5 aylık enflasyon farkı ne oldu, memur ve memur emeklisi zam farkı çıktı mı? İşte memur ve emekli maaş zamları ve zam farkları hakkında bilmeniz gerekenler…
5.12.2022 Memur
En düşük ve en yüksek emekli maaşı ne kadar olacak? SSK ve Bağkur emekli zammı ne kadar olur?
En düşük ve en yüksek emekli maaşı ne kadar olacak? SSK ve Bağkur emekli zammı ne kadar olur? Milyonlarca emeklinin gözü kulağı temmuz ayında yapılacak zamlara çevrildi! TÜİK tarafından 4 aylık enflasyon verisi açıklandı. Mayıs ve Haziran oranlarının açıklanmasıyla birlikte 6 aylık enflasyon oranı da ortaya çıkacak. Geçtiğimiz günlerde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in emekli maaş zammı ile ilgili açıklamalarının ardından emeklinin gözü temmuz ayına çevrildi. İlk 4 aylık enflasyon oranına gööre yapılacak zam şimdiden hesaplanmaya başlandı bile. Peki, En düşük ve en yüksek emekli maaşı ne kadar olacak? SSK ve Bağkur emekli zammı ne kadar olur? İşte detaylar…
15.05.2022 Emekli
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi Emekli vatandaşlar uzun süredir zam oranlarının netleşmesini bekliyordu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli zammı da netleşti. SSK ve Bağ-Kur mensubu emeklilerin maaşlarına ocak ayında, yılın ilk yarısı için yüzde 23,65 oranında zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 1500 lira yerine 2500 lira olduğunu duyurdu. Böylece en düşük emekli maaşı yüzde 66 artmış oldu. Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar zamdan nasıl yararlanacaklarını merak ediyor. Emekli aylığına yapılan bu iyileştirme ile ilgili merak edilen detaylar netleşti . Öte yandan Ak Parti de emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili harekete geçti. TBMM'de AK Parti grubu, muhalefet partilerini ziyaret ederek, emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olmasıyla alakalı yasal düzenlemenin, bugün Genel Kurul'da görüşmelerine başlanacak olan teklife madde eklenmesini görüşecek.
4.01.2022 Emekli
Emekli maaşı zammı ne kadar olacak 2022, emekli zammı 2022 ne zaman açıklanacak? Ocak 2022 emekli zammı!
Emekli maaşı zammı ne kadar olacak 2022, emekli zammı 2022 ne zaman açıklanacak? Ocak 2022 emekli zammı! SK ve Bağ-Kur Emekli zammı aramaları yoğunluk kazandı. Emekli maaşı zammı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla netlik kazanacak. Milyonlarca emeklinin gözü kulağı enflasyon oranlarıyla birlikte açıklanacak emekli zammında. Peki, SSK-Bağkur emekli zammı ne zaman belli olacak? 2022 en düşük emekli maaşı zammı ne kadar olacak 2022, ne zaman açıklanacak?
3.01.2022 Emekli
SSK, Bağkur emekli ve memur maaş zammı merak ediliyor! Temmuz zammında emekli maaşı ne kadar olacak?
SSK, Bağkur emekli ve memur maaş zammı merak ediliyor! Temmuz zammında emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli ve memurlar temmuz ayı enflasyon oranını merak ediyor. SSK ve Bağkur emeklileri 2020 yılının ilk 6 aylık enflasyon oranına göre zam alacağından temmuz maaş zammı araştırılıyor. Peki, Emekli maaşı temmuz zammı ne kadar olacak? Kim ne kadar emekli maaşı alacak? İşte SSK, Bağkur emekli ve memur maaşı zam miktarı detayları…
20.05.2020 Emekli
Emekliye müjde! En az yüzde 5 zam...
Emekliye müjde! En az yüzde 5 zam... 2 milyonu aşkın memur emeklisine temmuzda yüzde 5 zam yapılacak. Enflasyon farkının oluşması durumunda bu oran daha da artabilir. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ise 6 aylık enflasyon oranı kadar zam yapılacak.
6.03.2019 Ekonomi
SSK ve Bağkur emeklilerinin ek ödemeleri hesaba yatıyor! Bakan Işıkhan tarih verdi
SSK ve Bağkur emeklilerinin ek ödemeleri hesaba yatıyor! Bakan Işıkhan tarih verdi SSK, Bağ-Kur emeklisinin yüzde 37.57 olan enflasyon zammı Erdoğan'ın 5 puan eklemesiyle önce yüzde 42.6'ya, son talimatla da yüzde 49.25'e çıkarıldı. Ekonomi yönetimi ücret artışına ilişkin etki analizini Cumhurbaşkanı Erdoğan'la paylaşırken, 6 puanlık ikinci ek zammın maliyeti yaklaşık 50 milyar lira hesaplandı. Bunun yanında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan SSK ve Bağkur emeklilerinin fark ödemeleri için önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Kök aylıklar ilave zam sonrası yeniden hesaplanacak. Yeni zamla birlikte 10 bin liranın üzerinde kalan emekli sayısı da arttı. Örneğin 6 bin 900 lira kök aylığı olan emekli yeni zamla birlikte 3 bin 398 lira artışla 10 bin 298 lira alacak.
26.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam müjdesi geldi! Hesaba yatıyor, işte yeni zamlı emekli maşaları
Emekliye ek zam müjdesi geldi! Hesaba yatıyor, işte yeni zamlı emekli maşaları Emeklilere müjdeli haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağkur emeklilerine yapılan yüzde 42,6'lık zam oranına ek bir zam daha yapılacağını duyurdu. Yeni zam oranını paylaşan Bakan Işıkhan, "SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş artışını yüzde 49,25'e yükseltiyoruz" dedi. Peki ek zamdan kaynaklı maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli maaşları ve emekli ek zammı ne kadar oldu? İşte son dakika emekli zammı haberinin ayrıntıları...
24.01.2024 Emekli
Emekliye ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmesi
Emekliye ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmesi Milyonlarca emekli ve çalışan bekliyordu. Ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmeleri art arda yaşandı. Asgari ücret desteğinin 700 lira olarak uygulanması ve kısa çalışma ödeneği için asgari prim ödeme gün sayısının 450'ye indirilmesini içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaşına ek zam konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte son dakika gelişmelerinin detayları...
15.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye çifte zam müjdesi! Ek artış ve kök ücret detayı belli oldu, işte ödeme takvimi
Emekliye çifte zam müjdesi! Ek artış ve kök ücret detayı belli oldu, işte ödeme takvimi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Öte yandan 2024 yılı bütçe maratonundan sonra çalışmalarına ara veren TBMM'yi yoğun bir mesai bekliyor. Meclis'in en önemli gündem maddesini çalışanlar ile emekliler oluşturacak. Ek zammın bu ay içinde hızla yasalaştırılması ve emekli aylıklarına yansıtılması hedefleniyor.
14.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam müjdesi! SSK, Bağkur maaş hesabı değişti, ödeme tarihi belli oldu
Emekliye ek zam müjdesi! SSK, Bağkur maaş hesabı değişti, ödeme tarihi belli oldu Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın koordinasyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarında iyileştirmeye yönelik çalışma önümüzdeki hafta Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. İlave zam ocak maaşlarına yetişecek mi? İşte cevabı...
13.01.2024 Emekli
Emekliye kademeli ve oransal maaş zammı müjdesi! Zamlı emekli maaşı bu ay ödenecek mi? Tarih verildi
Emekliye kademeli ve oransal maaş zammı müjdesi! Zamlı emekli maaşı bu ay ödenecek mi? Tarih verildi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. 2024 emekli maaşı düzenlemesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e bütçe sınırlarının sonuna kadar zorlanması talimatını verdi. 7500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı 10 bin TL'yi aşacak. Öte yandan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emeklilere ek zam düzenlemesi ile ilgili bir görüşme yapıldığını belirterek “Önümüzdeki haftaya kadar neticelenirse Kabinede değerlendirilir, sonra bizim kanun teklifimize de koyarız. Belki üçüncü haftamızda bunu da netleştirmiş oluruz" dedi. Son dakika gelişmesine göre SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam çalışması tamamlandı. Ek zam gelecek hafta Kabine Toplantısı'na sunulacak. İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
12.01.2024 Emekli
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi! İşte yeni kök maaş tablosu
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonlarca emekliye ek ödeme müjdesi! İşte yeni kök maaş tablosu Memur emekli milyonlar bekliyordu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. Emekli zammı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 37,57 olurken gözler 2024 yılının ilk Kabine Toplantısı'nda olacak. Bakan Mehmet Şimşek emekli maaşı düzenlemeleri için bütçe sınırlarını sonuna kadar zorlayacak. Emekli zammı için atılacak adımlarda düşük gelir grubu gözetilecek. İşte 4A, 4B, 4C olmak üzere hesaplanan rakamlara göre ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
5.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu
Emekli maaşlarına büyük zam! Yeni oran verildi, en düşük emekli aylığı belli oldu Emekli maaş zammı 2024 son dakika haberleri milyonların gündemindeki yerini koruyor. Zamlı aylıklar için geri sayım sürüyor. Aralık sonu yaklaşırken Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emekli maaşı hesaplama işlemleri hız kazandı. Son enflasyona göre emekli zam oranı yüzde 33,66 oldu. Net rakamlar Aralık ayı enflasyon oranı ile ortaya çıkacak. Peki en düşük emekli maaşı kaç lira olacak?
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekliye dev zam! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor, oranlar belli oldu
Emekliye dev zam! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor, oranlar belli oldu Emekli zammı 2024 yılı için hesaplanmaya başladı. Emekli maaşı SSK ve Bağkur hesapları Ocak zammı ile netleşecek. 6 aylık enflasyon oranı ile şekillenen emekli zammı için 4 aylık oran belli olurken geriye sadece 2 veri kaldı. Enflasyon zammı ile hesaplanan maaş tahminleri de gündemdeki yerini aldı. Emekli zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emeklileri kapsıyor. İşte ocak zammı ile ilgili detaylar...
24.11.2023 Emekli
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı Emeklilik başvurusu yapacak vatandaşlar için önemli değişiklikler hükümetin gündeminde yer aldı. Özellikle 8.9.1999 tarihinden önce ve sonra sigortalı olanlar için farklı emeklilik şartları bulunuyor. Bu kapsamda, SSK, Bağkur, Emekli Sandığı gibi farklı sigorta kolları için belirlenen prim ödeme günleri ve emeklilik yaş sınırları vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor. SGK Uzmanı Dilek Ete konuyla ilgili bilgi vererek dikkat çeken detaylardan bahsetti.
14.11.2023 Emekli
İki ayrı statüde çalışmış sigortalılar dikkat! Emeklilik ile ilgili flaş detay
İki ayrı statüde çalışmış sigortalılar dikkat! Emeklilik ile ilgili flaş detay Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. iki ayrı statüde sigortalı olarak çalışan bir kişinin her iki sigortalılıktaki yaşlılık aylığı bağlanma şartlarını ayrı ayrı yerine getirememesi durumunda bu hizmetlerin birleştirilmesi neticesinde emekli aylığına hak kazanıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, 'Hizmet birleştirme yapılmadan sadece SSK, sadece Emekli Sandığı hizmetlerim dikkate alınarak emekli olmak istiyorum.' ibaresiyle başvur yapanların bu haktan yararlanmak istemediklerini belirtebileceğine vurgu yaptı.
4.10.2023 Emekli
SSK emekli maaşı hesaplama – Ne kadar maaş alırım? uyg.sgk.gov.tr 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama tablosu ve robotu…
SSK emekli maaşı hesaplama – Ne kadar maaş alırım? uyg.sgk.gov.tr 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama tablosu ve robotu… Emekli maaşı hesaplama ekranı ve robotu SSK ve BAĞKUR'lu vatandaşların gündeminde yer almayı sürdürüyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak 2023'te Aralık 2022 ile Haziran 2023 arasında oluşan 6 aylık enflasyon kadar maaş zammı yapıldı. Temmuz emekli maaşı zammı yüzde 25'e yükseldi. Buna göre 2,7 milyon memur emeklisi ve 15,5 milyon SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarını zamlı aldı. En düşük SSK, Bağ-Kur emekli maaşı bu dönemde 7.500 TL olarak uygulanacak. Emekli olmayı planlayanlar ise söz konusu gelişmeler ardından emekli olduklarında ne kadar emekli maaşı alacaklarını araştırmaya başladı. İşte uyg.sgk.gov.tr 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama tablosu ve robotu…
5.08.2023 Emekli
SGK (uyg.sgk.gov.tr) Emekli maaşı hesaplama 2023! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? E devlet emekli maaşı hesaplama tablosu
SGK (uyg.sgk.gov.tr) Emekli maaşı hesaplama 2023! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? E devlet emekli maaşı hesaplama tablosu Emekli maaşı hesaplama ekranı, SGK 4A, 4B, 4C emeklilerine yapılan zam sonrası yoğunluk kazandı. TÜİK tarafından yüzde 19,77 olarak açıklanan emekli Temmuz zammı refah payı ile birlikte yüzde 25 olarak güncellendi. Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK emeklilerinin alacağı zam oranı da böylece netleşti. SSK ve BAĞKUR emeklilerine 19,77, EMEKLİ SANDIĞI emeklilerine 17,55 zam verilecekti. Şimdi ise, 3 Sigorta kolunda maaş zamları hepsi için 6 aylık % 25'e çıkarılacak. Memur emeklisi, SGK ve Bağkur emeklileri de temmuzda maaşlarına zam alacak. 4A, 4B, 4C sigorta koluna göre kök maaşı hesaplamaları zam sonrası arttı. Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? Soruna yanıt aranıyor. Peki, Emekli olursam ne kadar maaş alırım, emekli olsam maaşım ne olur? Ne kadar emekli maaşı alırım? İşte SGK 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama…
14.07.2023 Emekli
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı?
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı? MHP Lideri Devlet Bahçeli'den emekliye yeni zam teklifi talebi geldi. Bahçeli yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan yüzde 25'lik zam makul ve yeterli bulunmamıştır. Zamma ilave olarak memura verilen 8.077 lira seyyanen zam bütün emeklilerimize de verilmelidir." İfadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından emekli vatandaşlar “Emekliye seyyanen zam var mı, Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi?” sorusuna yanıt arıyor. İşte seyyanen zam ile ilgili son durum…
11.07.2023 Emekli
Emekli zammı ne kadar oldu? Emekli maaşlarına ne kadar zam geldi, emekli maaş zammı açıklandı mı? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli zammı 2023 Temmuz!
Emekli zammı ne kadar oldu? Emekli maaşlarına ne kadar zam geldi, emekli maaş zammı açıklandı mı? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli zammı 2023 Temmuz! Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK emekli maaşlarına yılın ikinci altı ayı uygulanacak zam oranı açıklandı. Emekli zammına ilişkin hazırlanan önerge TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Torba yasaya emekli maaş zammı da dahil edildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmada kanun teklifinin detayları böylece belli oldu. 6 aylık enflasyon farkına göre refah payı hariç yüzde 19,77 olması beklenen emekli maaş zammında oran da netlik kazandı. Geçtiğimiz ara zamda en düşük emekli aylığı 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya yükseltilmişti. Peki, Emekli zammı ne kadar oldu? Emekli maaş zammı ne zaman açıklanacak, emekli maaş zammı açıklandı mı? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu?
8.07.2023 Emekli
En düşük emekli maaşı ne kadar? SSK Bağkurlu emeklilerin maaşı ne kadar oldu, emeklilerin maaşları ne zaman yatacak? Enflasyon sonrası emekli maaşı zammı Temmuz 2023
En düşük emekli maaşı ne kadar? SSK Bağkurlu emeklilerin maaşı ne kadar oldu, emeklilerin maaşları ne zaman yatacak? Enflasyon sonrası emekli maaşı zammı Temmuz 2023 Emekli zammı ne kadar oldu 2023, en düşük emekli maaş zammı belli oldu mu? AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler yaptığı açıklamada 1 Temmuz itibarıyla memur maaşına enflasyon farkı dahil artışa ilave 8 bin 77 TL seyyanen zam yapılacağını duyurdu. Memur maaşlarına yapılan zam oranı belli olurken, gözler en düşük emekli maaşına çevrildi. Peki, En düşük emekli maaşı ne kadar? Emeklilerin maaşı ne kadar oldu, emeklilerin maaşları ne zaman yatacak? SSK emekli zammı ne kadar, SSK emeklisi ne kadar zam alacak? SSK Bağkur emekli maaşı ne kadar oldu?
5.07.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Bağkur Emekli Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bağkur emekli zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.