Babam Ve Oğlum

Babam Ve Oğlum

Son dakika babam ve oğlum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan babam ve oğlum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını babam ve oğlum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babam Ve Oğlum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babam ve oğlum gelişmeleri de dahil olmak üzere 795 babam ve oğlum haberi bulunmuştur. Tüm babam ve oğlum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fikret Kuşkan'dan yıllar sonra 'Babam ve Oğlum' itirafı!
Fikret Kuşkan'dan yıllar sonra 'Babam ve Oğlum' itirafı! Zülfü Livaneli imzası taşıyan 'Sis' (1989) filmiyle kariyerine ilk adımı atan Fikret Kuşkan, oyunculuğuyla ekranlara damga vurmaya devam ediyor. “Yarı şizofren bir iş" diye tanımladığı oyunculukta yılları deviren Kuşkan 2004'te vizyona giren 'Mustafa Hakkında Herşey' ve 2005 yapımı 'Babam ve Oğlum'a dair açıklamalarda bulundu.
19.11.2023 Magazin
Yargı'dan nefes kesen bölüm! Defne kaçırıldı
Yargı'dan nefes kesen bölüm! Defne kaçırıldı Pazar akşamlarına damga vuran Yargı, yine nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Yargı'nın yeni bölümünden detaylar...
30.01.2023 Magazin
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali...
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali... Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan ve Hümeyra'nın rol aldığı, 2005 yapımı 'Babam ve Oğlum' filminde hayat verdiği 'Deniz' karakteriyle hafızalara kazınan Ege Tanman, şimdi büyüdü ve 24 yaşında yakışıklı bir delikanlı oldu. Çocuk oyuncu olarak tanınan Tanman'ın değişimi herkesi şaşırttı.
17.01.2023 Magazin
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti 'Kosmos', 'Ahlat Ağacı' ve 'Babam ve Oğlum' başta olmak üzere birçok yapımda rol alan oyuncu Sencar Sağdıç, 68 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber, sosyal medyadan duyuruldu.
8.07.2022 Magazin
İbrahim Büyükak doğacak bebeğinin adını açıkladı
İbrahim Büyükak doğacak bebeğinin adını açıkladı Üç yıl önce çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturan oyuncu İbrahim Büyükak, baba olmak için gün sayıyor. Bir oğlu olacak olan oyuncu ve senarist, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğacak bebeğinin adını açıkladı.
6.04.2021 Magazin
Süper Loto İstanbul Üsküdar'a büyük ikramiye kazandırdı!
Süper Loto İstanbul Üsküdar'a büyük ikramiye kazandırdı! Süper Loto 1 kişiye, 17 milyon 160 bin 150 TL büyük ikramiye kazandırdı. Talihli kuponunu Üsküdar’da bir bayide oynadı. Bayi Bahadır Çoban, “Büyük ikramiye ilçemizden çıktığı için, mutluyuz ve gururluyuz. Kimse bana çıkmaz demesin. Umudunu kaybetmesin” dedi.
5.03.2021 Gündem
Sadık Bigat kimdir? Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti!
Sadık Bigat kimdir? Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti. 47 yaşındaki Bigat'ın, bugün defnedileceği belirtildi. Acı haberin ardından Sadık Bigat hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Sadık Bigat kimdir, kaç yaşındaydı? Sadık Bigat neden öldü? İşte Hümeyra'nın oğlu Sadık Bigat hakkında merak edilenler...
12.08.2020 Gündem
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Çağan Irmak'tan yeni film: Selim Bey’in Yolculuğu
Çağan Irmak'tan yeni film: Selim Bey’in Yolculuğu Çağan Irmak’ın 2014 yapımı 'Unutursam Fısılda' filminde rol alan Farah Zeynep Abdullah, ünlü yönetmenin yeni projesinde de başrol oynayacak. “Selim Bey’in Yolculuğu” adlı filmin diğer yıldızı ise usta sanatçı Haluk Bilginer.
8.11.2019 Magazin
Son dakika: Ünlü oyuncu Yakup Yavru hayatını kaybetti!
Son dakika: Ünlü oyuncu Yakup Yavru hayatını kaybetti! 25. Adana Film Festivali için Adana'da bulunan ünlü oyuncu Yakup Yavru, açılış töreni sonrası geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
25.09.2018 Magazin
3 yıl geçti hala aşığız
3 yıl geçti hala aşığız Kendisi gibi oyuncu olan Serhat Teoman (35) ile 3 yıldır güzel bir birliktelik yaşayan Leyla Feray (25) aşkı hakkında konuştu: “Birbirimize hala aşığız. Şu an kafamda evlilik yok. Bu şekilde mutluyum”
1.09.2018 Magazin
13 yıl sonra bir aradalar
13 yıl sonra bir aradalar Ünlü yönetmen Çağan Irmak, 13 yıl aradan sonra oyuncu Özge Özberk ile bir araya geliyor. “Bizi Hatırla”da bir umut hikayesinde buluşacaklar
8.08.2018 Magazin
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Mayıs Çarşamba
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 16 Mayıs Çarşamba 16 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı çocuk programı ile başlıyor. Miniklerin sevimli konuşmaları ile ekranları renklendiren programı sabahın ilk saatlerinde izleyerek eğlence dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Prof. Dr. Mustafa Karataş ile İftar Vakti” adlı program ekranlara geçecek. İftar saatlerinin vazgeçilmezi olan programı tüm Ramazan Ayı sonuna kadar Show TV ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
16.05.2018 Gündem
Ağlamak için kafamda ailemi öldürüyordum
Ağlamak için kafamda ailemi öldürüyordum Tuvana Türkay, Emre Saygı’nın sunduğu “Hadi Be” programına konuk oldu.
11.03.2018 Magazin
Ayla, Babam ve Oğlum'u geçer mi?
Ayla, Babam ve Oğlum'u geçer mi? Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Türkiye'nin Oscar adayı Ayla'nın 2 milyon sınırına dayandığını yazdı.
16.11.2017 Kültür Sanat
Barış Arduç, Şener Şen'i geçti!
Barış Arduç, Şener Şen'i geçti! Merakla beklenen filmlerin üç günlük izlenme sayısı belli oldu.
14.11.2017 Kültür Sanat
Yeni filminde Engin Akyürek'i oynatmak istiyor!
Yeni filminde Engin Akyürek'i oynatmak istiyor! 'Gülizar' dizisine hazırlanan Çağan Irmak'tan sürpriz bir film projesi geliyor.
30.08.2017 Televizyon
Ahmet Çakar kaybolan oğlunu buldu!
Ahmet Çakar kaybolan oğlunu buldu! Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar'ın ilginç anları paylaşım rekorları kırdı.
24.04.2017 Galatasaray
Babam ve Oğlum'un küçük yıldızı büyüdü!
Babam ve Oğlum'un küçük yıldızı büyüdü! Sinemaseverlerin hala unutamadığı "Babam ve Oğlum" filminin Deniz'i Ege Tanman'ın son hali sizleri de çok şaşırtacak.
13.03.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün kimdir?
Tuba Büyüküstün kimdir? Oldukça sevilerek izlenen Cesur ve Güzel'in başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, son zamanlarda gündemde çok fazla aranıyor. Tuba Büyüküstün'ün kim olduğu, hangi projelerde rol aldığı gibi konular merak ediliyor. İşte Tuba Büyüküstün'ün hayatı...
29.09.2021 Gündem
Şafak Sezer'den iki sürpriz proje!
Şafak Sezer'den iki sürpriz proje! Sağlığına kavuşan Şafak Sezer, haziran ayında komedi filmi ile seyirciyle buluşacak. Ünlü komedyen ayrıca, yeni bir şov programı yapacak.
23.02.2017 Kültür Sanat
‘Babam ve Oğlum’ IMDB ilk 100’de
‘Babam ve Oğlum’ IMDB ilk 100’de 2005 yapımı, Çağan Irmak imzalı Türk filmi ‘Babam ve Oğlum’ IMDB’nin ‘En İyi 100’ listesine 81. sıradan giriş yaptı
23.11.2016 Magazin
Herkesin hayatını değiştiren düğün...
Herkesin hayatını değiştiren düğün... Çağan Irmak'ın yönettiği "Benim Adım Feridun", aşk acısı çeken Ersan'ın katıldığı düğünde başına gelen absürd olayları ele alıyor...
11.11.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Babam Ve Oğlum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babam ve oğlum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.