Gazete Vatan Logo
Magazin Yargı'dan nefes kesen bölüm! Defne kaçırıldı

Yargı'dan nefes kesen bölüm! Defne kaçırıldı

Pazar akşamlarına damga vuran Yargı, yine nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Yargı'nın yeni bölümünden detaylar...

Yargı'dan nefes kesen bölüm! Defne kaçırıldı

Pars ve Metin patlamadan kurtulmayı başarırken, Metin yine ölümle burun buruna geliyor. Ilgaz'ın baktığı dava yüzünden Defne'de kaçırılıyor.

PARS VE METİN YAŞIYOR MU?

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Ilgaz'ın aracına yerleştirilen bomba, Emniyet'te park halindeyken patladı. Metin ve Pars'ın aracın yakınında olması yürekleri ağıza getirdi. Ambülansla hastaneye kaldırılan Pars ve Metin'in sağlık durumunun iyi olduğu doktor tarafından açıklandı.

Pars'ı kaybetme korkusundan ne yapacağını şaşıran Derya, hamile olduğunu Pars'a söylemedi.

Olanları gururuna yediremeyen Pars ise aynı gün içinde taburcu olup görev başına geçti.

ILGAZ DAHA DA HIRSLANDI

Düğün günü öldürülen gelin davası yüzünden bir süredir Ceylin ve Ilgaz'ın tehdit alması ve aracına bomba yerleştirilmesi, Ilgaz'ın katili bulması için daha da hırslanmasına sebep oldu.

ILGAZ, SELÇUK'UN PEŞİNDE

Öldürülen gelinin düğün videosunda Selçuk'u gören Ceylin, Ilgaz'a kim olduğunu anlattı. İlk olarak kendini Çetin diye tanıtan Selçuk'un kimliğine ulaşamayan Ilgaz, Aylin'den yardım istedi.

Haberin Devamı

PARS BABA OLACAĞINI CEYLİN'DEN ÖĞRENİYOR

Hastaneden çıkan Pars, Ilgaz'ı, Eren'i, Ceylin'i ve Derya'yı alıp yemeğe çıkmak istedi. Lavaboda Derya ile konuşan Ceylin, Pars'a baba olacağını neden söylediğini sordu. Derya ise Ceylin'i tersledi ve bebeği aldıracağını söyledi. Masaya geçen Ceylin, Derya'nın gözlerinin içine baka baka Pars'a baba olacağını söyledi. Çok sinirlenen Derya masadan kalktı gitti. Pars ise sevinçle Derya'nın yanına gitti.

Derya geçmişte de aynı şeyleri yaşadığını söyleyerek bebeği aldıracağını söyledi. Pars ise tek bir kelime söylemeden arabasına binip gitti.

CEYLİN VE ILGAZ YİNE AYNI EVDE

Ilgaz'ın arabasına bomba yerleştirilmesinden sonra Ceylin'in ofiste tek kalmasına izin vermeyen Ilgaz, evine davet etti. Ilgaz kardeşiyle konuşmak için aşağıya indiği sırada Ceylin yine tehdit telefonu aldı.

ÇETİN YAKALANIYOR

Çetin'i yakalamak için Aylin'den yardım isteyen Ilgaz, ölen gelinin üzerindeki takıyı Çetin'in öteki sevgiline verdiğini de öğrendi. Aylin ve Ilgaz'ın yaptığı plan ile Eren, Çetin olmayan Çetin'i karakola götürdü.

Haberin Devamı

SON TEHDİT CAN YAKIYOR

Emniyette Ilgaz'ın yanından çıkan Ceylin, telefonuna bilinmeyen bir numaradan yine tehdit mesajı aldı. Metin'in fotoğrafını koyup 'ACI KAYBIMIZ' yazan mesajda, bugünün tarihi yazıyordu. Mesajı hemen Ilgaz'a gösteren Ceylin, Metin amire ulaşmaya çalıştılar. gelen bir ihbar üzerine yola çıkan Eren, eşkâlin Metin amire benzemesi nedeniyle Ilgaz'a da haber verdi.

 

Olay yerine giden Ilgaz, kanlar içinde yatan babasını yerde buldu. Nabzı oldukça düşük olan Metin, ambülansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde çaresince bakınan Ilgaz ise yerde Defne'nin çantasını gördü. Defne'nin kaçırıldığını anlayan Ilgaz etrafta Defne'yi aramaya başladı.