Babam Ve Ailesi

Babam Ve Ailesi

Son dakika babam ve ailesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan babam ve ailesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını babam ve ailesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babam Ve Ailesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babam ve ailesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 857 babam ve ailesi haberi bulunmuştur. Tüm babam ve ailesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir?
İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir? İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir çifti bir şekilde Roma'da evlendi. Peki, İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemir kaç yıldır sevgili? İpek Filiz Yazıcı kaç yaşında, nereli, kimdir?
24.10.2022 Magazin
Oyuncu Sera Kutlubey denizin keyfini çıkardı!
Oyuncu Sera Kutlubey denizin keyfini çıkardı! 'Babam ve Ailesi' 'Zalim İstanbul’ gibi dizilerle ünlenen Sera Kutlubey geçtiğimiz günlerde ‘Plüton’un Düş’üşü’ adlı kitabını yayınlamıştı. İmza günü için Bodrum’a giden oyuncu deniz sezonunu da açtı.
5.07.2022 Magazin
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri! Sera Kutlubey, İyilik dizisindeki Damla karakteri ile gündeme geliyor. Dizide yakın arkadaşının kocasıyla ilişki yaşayan kadını canlandıran Sera Kutlubey, değişen imajı ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
3.05.2022 Magazin
İpek Filiz Yazıcı için her şey Tarkan ile başlamış!
İpek Filiz Yazıcı için her şey Tarkan ile başlamış! Oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın şöhret yolculuğunun, yıllar önce Megastar Tarkan ile bir birlikte rol aldığı reklam filmiyle başladığı ortaya çıktı.
15.10.2021 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Caner Şahin kimdir? | Mucize Doktor’un Açelyası Hayal Köseoğlu’nun sevgilisi Caner Şahin’in biyografisi
Caner Şahin kimdir? | Mucize Doktor’un Açelyası Hayal Köseoğlu’nun sevgilisi Caner Şahin’in biyografisi Caner Şahin kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Soruları, Mucize Doktor dizisinin sevilen oyuncularından Hayal Köseoğlu’nun sosyal medya paylaşımları sonrası araştırılmaya başlandı. Köseoğlu sevgilisi Caner Şahin ile birlikte fotoğraflarını paylaştı, sosyal medya sallandı. Peki, Caner Şahin kimdir, yaşındadır? İşte detaylar…
24.12.2019 Gündem
Şeyda Erdoğan kimdir, neden babasından şikayetçi oldu?
Şeyda Erdoğan kimdir, neden babasından şikayetçi oldu? Sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan babasının kendisini ve ailesini tehdit ettiğini açıklayan bir video yayınlayarak babasından şikayetçi olduğunu söyledi.
20.11.2019 Yaşam
Sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan babası tarafından tehdit edildiğini açıkladı
Sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan babası tarafından tehdit edildiğini açıkladı Sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan kendisinin, annesinin, kardeşinin, babası ve babasının yakınları tarafından tehdit edildiğini iddia etti.
20.11.2019 Magazin
Yapımcıların hırsına kurban ediliyorlar
Yapımcıların hırsına kurban ediliyorlar Yeni sezonda başlayan 30 diziden 15’i erken final yaptı. Bir önceki sezondan devam eden 7 dizi de sona erdi. Böylece toplamda 22 dizinin ekran macerası bitti. Set çalışanları bu durumdan çok rahatsız, yapımcılar ise sessiz...
15.04.2017 Arşiv
Payitaht Abdülhamid ne zaman başlıyor?
Payitaht Abdülhamid ne zaman başlıyor? 'Payitaht Abdülhamid' dizisi Şubat ayında TRT1 ekranlarında başlıyor.
9.02.2017 Televizyon
Payitaht Abdülhamid'in ilk fotoğrafları
Payitaht Abdülhamid'in ilk fotoğrafları Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla Şubat ayında TRT1 ekranlarında başlıyor!
26.01.2017 Kültür Sanat
'Yılbaşı gecesini ailece evde geçirdik'
'Yılbaşı gecesini ailece evde geçirdik' Rol aldığı 'Babam ve Ailesi' dizisinin reyting kurbanı olup final yapmasının ardından bir süre dinlenmeyi tercih eden Ceyda Düvenci, Akmerkez'de bir giyim mağazasından alışveriş yaptıktan sonra objektiflere yansıdı.
3.01.2017 Magazin
Birlikteliklerini böyle duyurdular!
Birlikteliklerini böyle duyurdular! 27 Kasım’da TEMA Vakfı’nın ‘Umut Yeşerten Şarkılar’ projesinde birlikte şarkı söyleyen Sinan Tuzcu ve Selen Öztürk, birlikteliklerini sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflarla duyurdu
20.12.2016 Magazin
Babam ve Ailesi'nin 13. final bölümünde neler yaşandı?
Babam ve Ailesi'nin 13. final bölümünde neler yaşandı? Babam ve Ailesi dün akşam 13. bölümüyle final yaptı. Babam ve Ailesi'nin mutlu mu yoksa mutsuz sonla mı biteceği merak konusu olmuştu. İşte Babam ve Ailesi'nin final bölümüyle ilgili detaylar...
29.09.2021 Gündem
Babam ve Ailesi 13. bölüm final fragmanında Suzan ölecek mi?
Babam ve Ailesi 13. bölüm final fragmanında Suzan ölecek mi? Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Babam ve Ailesi bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüm ile izleyenlere veda ediyor. Babam ve Ailesi bu akşam ekrana gelecek olan 13. bölüm final bölümünde Suzan intihar eder. Suzan kendine geldiğinde Macide'nin kirli çamaşırlarını ortaya çıkarmak için çabalayacaktır. Babam ve Ailesi 13. bölm final fragmanı ve merak edilen detayları haberimizde...
12.12.2016 Magazin
Yakında tahta çıkacak!
Yakında tahta çıkacak! “Diriliş Ertuğrul” ve “Filinta” gibi dizileri ilgi gören TRT’de Sultan 2. Abdülhamit’in hayatını konu alan yeni bir yapım izleyici ile buluşacak. Başrolde oynayacak isim de nihayet belli oldu
9.12.2016 Magazin
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor!
Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor! Kanal D ekranında yayınlanan Babam ve Ailesi beklenilen izlenme oranlarına ulaşamadı gerekçesiyle yayından kaldırılıyor.
7.12.2016 Magazin
Babam ve Ailesi'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Babam ve Ailesi'nin 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Babam ve Ailesi'nin 12. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Suzan'ın intihar sahnesinin yaşandığı Babam ve Ailesi yeni bölüm fragmanı merakla beklenir oldu. Peki Babam ve Ailesi'nin Suzan'ı gerçekten öldü mü?
29.09.2021 Gündem
Babam ve Ailesi 12. bölümünde Kemal hapisten kurtulabilecek mi?
Babam ve Ailesi 12. bölümünde Kemal hapisten kurtulabilecek mi? Babam ve Ailesi'nin 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi'nin yeni bölümünde Kemal hapisten çıkabilecek mi? Kadir ele geçirdiği belgelerle Macide'yi köşeye sıkıştırır. Kazanan kim olacak? Hepsi bu akşam Babam ve Ailesi'nde...
29.09.2021 Gündem
Babam ve Ailesi 11. bölümünde Macide'nin kötü planı!
Babam ve Ailesi 11. bölümünde Macide'nin kötü planı! Babam ve Ailesi'nin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi'nin yeni bölümünde Macide Hanım Kemal'i ve Nilgün ile çocuklarını yok etmek için kötü planlar yapıyor. Peki başarılı olabilecek mi? Hepsi bu akşam Babam ve Ailesi'nde...
29.09.2021 Gündem
Babam ve Ailesi 10. bölüm 2. fragmanı
Babam ve Ailesi 10. bölüm 2. fragmanı Babam ve Ailesi 10. bölüm 2. fragmanı
21.01.2022 Magazin
Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanı
Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanı Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanı
21.01.2022 Magazin
Babam ve Ailesi 10. bölümde Macide, Kemal'in beklemediği bir çıkış yapıyor!
Babam ve Ailesi 10. bölümde Macide, Kemal'in beklemediği bir çıkış yapıyor! Babam ve Ailesi 10. bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Babam ve Ailesi 10. bölümde Macide beklenmedik bir çıkış yapıyor. Babam ve Ailesi son yayınlanan 10. yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Babam ve Ailesi 9. bölüm fragmanında kim vuruluyor?
Babam ve Ailesi 9. bölüm fragmanında kim vuruluyor? Babam ve Ailesi 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi'nin yeni bölümü heyecanlı gelişmelerle devam ediyor. Kemal hangi oğlunu ölümden kurtardı? Cevabı bu akşam Babam ve Ailesi'nde...
29.09.2021 Gündem
Babam ve Ailesi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Babam ve Ailesi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yapımcılığını Gold Production'un üstlendiği Babam ve Ailesi dizisinde bu hafta 8. bölüm nefes kesti. 7 Kasım Pazartesi saat 20:00'da Kanal D ekranında olan Babam ve Ailesi dizisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Babam Ve Ailesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babam ve ailesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.