Gazete Vatan Logo

Babam ve Ailesi 11. bölümünde Macide'nin kötü planı!

Babam ve Ailesi'nin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Babam ve Ailesi'nin yeni bölümünde Macide Hanım Kemal'i ve Nilgün ile çocuklarını yok etmek için kötü planlar yapıyor. Peki başarılı olabilecek mi? Hepsi bu akşam Babam ve Ailesi'nde...

Babam ve Ailesi 11. bölümünde Macide'nin kötü planı!

Babam ve Ailesi'nin 11. bölüm 1. ve 2. tanıtım fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek olan Babam ve Ailesi'nde hapse düşen Kemal dövülüyor. Kadir bulduğu dosya ile Macide'nin sonunun geldiğini söylüyor. Bu savaşta kazanan kim olacak Macide mi yoksa Kemal mi? Tüm gelişmeler bu akşam Babam ve Ailesi'nde olacak.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Babam ve Ailesi'nin başrollerinde Ayça Bingöl, Bülent İnal ve Ceyda Düvenci yer alıyor. Babam ve Ailesi 11. yeni bölümü ile 28 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

BABAM VE AİLESİ 11. BÖLÜM FRAGMANI


BABAM VE AİLESİ 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI


BABAM VE AİLESİ 11. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal onu imkansız bir tercihe zorlayan annesini şaşırtacak bir konuşma yapar. Babam ve Ailesi 11. Bölüm 28 Ekim Pazartesi günü 20.00'de Kanal D'de!

Kadir'i, yeni iş yerinde bir sürpriz beklemektedir.
Hasret, Tarık'la yeniden karşılaşır. Tarık, Hasret'e iş teklif eder. Hasret, tam her şey yoluna giriyor diye düşünmeye başlamıştır ki kötü bir sürprizle karşılaşır. Üstelik yardımına hiç ummayacağı insanlar koşacaktır.
Nilgün, Ahmet'ten şirkette olanlar ve Kemal'in üzerine görünenlerle ilgili yardım ister. Bu esnada Fadıl'la Macide'nin ortaklığı iyiden iyiye pekişir. Ahmet, kimsenin ummadığı sırlara ulaşır. Peki bu sırlar Kemal'in işine yarayacak mıdır?

Haberin Devamı


BABAM VE AİLESİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Babam ve Ailesi'nin son bölümünde Macide, Kemal'in beklemediği bir çıkış yapıyor!

Kemal ve Aziz’in çatışmanın sonucunda, ortaya büyük bir kaos çıkar. Nilgün ve çocuklar perişan bir haldedirler ve Macide yaşanan her şeyden Nilgün’ü sorumlu tutmaktadır. Macide’nin dindirilemeyen öfkesinin faturası, Nilgün ve çocuklarına kesilecektir; arka arkaya kötü sürprizler onları beklemektedir.

Bu esnada Fadıl, Macide’yi şaşırtmaya devam eder. Suzan ise Macide’nin tanımadığı yüzünü görmüş olmanın şoku içerisindedir. Mert ve Çiçek ise olan bitene anlam verememektedir. Macide, Kemal’in hiç beklemediği bir çıkış yapacak ve onu imkansız bir seçime zorlayacaktır. Peki Babam ve Ailesi'nin yeni bölümünde hangi gelişmeler yaşanacak?

Haberin Devamı