Gazete Vatan Logo
Magazin Babam ve Ailesi 13. bölüm final fragmanında Suzan ölecek mi?

Babam ve Ailesi 13. bölüm final fragmanında Suzan ölecek mi?

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Babam ve Ailesi bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüm ile izleyenlere veda ediyor. Babam ve Ailesi bu akşam ekrana gelecek olan 13. bölüm final bölümünde Suzan intihar eder. Suzan kendine geldiğinde Macide'nin kirli çamaşırlarını ortaya çıkarmak için çabalayacaktır. Babam ve Ailesi 13. bölm final fragmanı ve merak edilen detayları haberimizde...

Babam ve Ailesi 13. bölüm final fragmanında Suzan ölecek mi?

Babam ve Ailesi 13. bölüm final fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Babam ve Ailesi dizisi ekrana gelecek olan 13. bölüm ile ekrana veda ediyor. Suzan yaşadığı zor günlerin ardından hayatına son vermek ister. Tüm yaşananlara rağmen Suzan'ı bulan Nilgün, Suzan'a yardım eder. Babam ve Ailesi 13. bölüm final fragmanında hayata dönen Suzan, Macide'nin kirli çamaşırlarını ortaya dökmek için mücadele edecektir.

BABAM VE AİLESİ 13. FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Suzan, Kemal'in ve çocuklarının yokluğuna dayanamayarak hayatına son vermek ister. Kemal, Suzan'ı tekrar hayata bağlamaya çalışırken, Nilgün’ün tüm bu olanlara şahit olmasına çok üzülecektir.

Suzan kendine geldiğinde, Macide ve Tamer’in bütün kirli oyunlarını açığa çıkarmak için uğraşır. Bu sırada, en büyük desteği Kemal'den görecektir. Nilgün, zor anlar yaşasa da içindeki aşka olan inancını asla kaybetmez, bütün gücüyle Kemal'e sarılır.

BABAM VE AİLESİ 13. BÖLÜM FRAGMANI

BABAM VE AİLESİ 12. SON BÖLÜM ÖZETİ

Kadir ve Nilgün, Ahmet'in ölüm haberi ile yıkılmışlardır. Üstelik Macide, Kadir'i köşeye sıkıştırmış olmanın zevkini sonuna kadar çıkarır. Ancak Kadir, öyle kolay vazgeçecek gibi değildir. Nilgün ve İbrahim, Kadir'in planına yardım ederler. Bu esnada Macide, yönetim kurulu başkanlığına seçilir. Hasret'se, Tarık yüzünden yaşadığı kötü şeyleri unutmaya çalışmaktadır.

Haberin Devamı

Bu esnada Mert'in yaşananlarla ilgili kuşkuları vardır; Tarık ve Hasret'in nasıl tanıştığını öğrenmeye karar verir. Suzan'sa, Tamer'den ve Macide'den arka arkaya darbeler yemiştir. Kemal cephesinde ise, tüm aileyi umutlandıracak bir gelişme olur. Ancak, Macide'nin bu konuda bir planı vardır. Kemal, yeni öğrendiği korkunç gerçekler karşısında ne yapacak?