B Planı

B Planı

Son dakika B PLANI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan B PLANI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını B PLANI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

B Planı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan b planı gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 b planı haberi bulunmuştur. Tüm b planı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ukrayna işgalinde batıya karşı gizli silahı! İşte Rusya'nın B Planı...
Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ukrayna işgalinde batıya karşı gizli silahı! İşte Rusya'nın B Planı... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş yedinci gününde de devam ediyor. Rus kamuoyunda Ukrayna işgaliyle Putin'in tuzağa çekildiği konusunun tartışıldığını belirten uzmanlar, "Putin de bunu tuzak olarak yorumluyor. Yaptırımlar artarsa Moskova İran kartını açar" uyarısında bulundu.
2.03.2022 Dünya
Falcao'nun alternatifi Cenk!
Falcao'nun alternatifi Cenk! Galatasaray, Kolombiyalıyı çarşamba açıklamaya hazırlanıyor, B planı ise sürpriz bir isim.
5.08.2019 Galatasaray
"B Planı" oylamasının tarihi açıklandı
"B Planı" oylamasının tarihi açıklandı İngiltere'de hükümetin Brexit konusundaki "B Planı" 29 Ocak'ta parlamentoda oylanacak.
17.01.2019 Dünya
Cocu kalıyor ama b planı Blanc
Cocu kalıyor ama b planı Blanc Hollandalı hoca şimdilik göreve devam edecek. Olası ayrılık durumunda ise alternatifi hazır.
8.10.2018 Fenerbahçe
Fatih Terim'den Burak Yılmaz hamlesi!
Fatih Terim'den Burak Yılmaz hamlesi! Trabzonspor'un tecrübeli golcüsü karşısında stoperlerin ağır kalacağını düşünen Fatih Terim yeni planlar hazırladı.
30.03.2018 Galatasaray
Türkiye yeni planını devreye sokuyor
Türkiye yeni planını devreye sokuyor Yurtdışındaki FETÖ okullarını kapatmak veya devralmak için seferberlik başlatarak Maarif Vakfı’nı kuran Türkiye, bazı ülkelerde çıkarılan engellere karşı B planını devreye sokuyor.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz’un B planı
15 Temmuz’un B planı Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen Fetullahçı Terör Örgütü, 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olunca B planını devreye soktu. ‘Kontrollü darbe’ yalanıyla sistemli inkara girişen örgüt Türkiye’yi uluslararası alanda mahkum ettirmenin peşinde.
29.09.2021 Gündem
İran'ın kaos üzerinden B planı!
İran'ın kaos üzerinden B planı! İran yakın çevresinde hem kaos yaratıyor hem de bu kaos üzerinden etkinlik alanını genişletiyor. Suriye’de rejim yıkılırsa, İran devriminden beri neredeyse kırk yılda elde ettiği uluslararası etkinliği yitireceğine inanan Tahran, devlet dışı aktörler üzerinden Suriye'de B planı da yaptı.
17.06.2021 Dünya
FETÖ'nün B planı hazır: Hayat duracak
FETÖ'nün B planı hazır: Hayat duracak Fethullah Gülen'in bilişim uzmanlarına talimat verdiği ve böylelikle 'Türkiye'de hayatı durdurma' planı yaptığı iddia edildi. Bu plan kapsamında, 'FETÖ'nün başta ABD, Kanada olmak üzere çeşitli ülkelerdeki hackerları aracılığı ile bankacılık, enerji ve ulaşım sektörünü hedef alacağı yönünde istihbarat alındığı öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem
Meral Akşener yeni parti kuracak mı?
Meral Akşener yeni parti kuracak mı? MHP'deki muhalif hareketin başını çeken Meral Akşener'in yeni parti kuracağı iddiası kulisleri hareketlendirdi. Ancak Akşener'in planı çok başka...
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün kirli planı!
FETÖ'nün kirli planı! Darbe girişiminin ardından tutuklanan ve gizli tanık olmayı kabul eden üst düzey rütbeli subayın anlattıkları, Fetullahçı Terör Örgütü'nün B planını ortaya çıkardı.
29.09.2021 Gündem
Yunanistan'dan AB'ye "B Planı hazırla" çağrısı
Yunanistan'dan AB'ye "B Planı hazırla" çağrısı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun Geri Kabul Anlaşması ile ilgili açıklaması en çok Yunanistan'ı endişelendirdi. Alman Bild gazetesine koşuna Yunan Bakan Muzalas, "Bir B Planı'na ihtiyacımız var" dedi.
17.06.2021 Dünya
MHP'li muhaliflerden yeni karar: 'Emanetçi' aday
MHP'li muhaliflerden yeni karar: 'Emanetçi' aday MHP’de muhalefet, Akşener’in disipline sevk edilmesi durumunda ‘emanetçi’ bir ismi genel başkan adayı gösterecek.
29.09.2021 Gündem
MHP'de muhaliflerin B planı: Yeniden imza toplamak
MHP'de muhaliflerin B planı: Yeniden imza toplamak Kulislerde, muhaliflerin mahkemeden olumlu yanıt alamamaları durumunda, tüzük değişikliği için yeniden imza toplama girişiminde bulanabilecekleri dile getiriliyor
29.09.2021 Gündem
Seri katilde polisin "B" planı görüntüleri
Seri katilde polisin "B" planı görüntüleri Ankara’da 2 İstanbul’da bir kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Atalay Filiz’in yeni görüntüleri ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
ABD'nin çıkarlarını Rusya belirleyecek
ABD'nin çıkarlarını Rusya belirleyecek ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Corker, çatışmaların durdurulması anlaşmasında sorunların sürmesi halinde uçuşa yasak bölge oluşturulmasının yeniden önerilebileceğini söyledi. ABD'nin Suriye için bir B planı bulunmadığının söyleyen Corker, "ABD'nin çıkarlarını Rusya belirleyecek" dedi.
14.05.2016 Dünya
Erdoğan'ın kafasındaki yol haritası!
Erdoğan'ın kafasındaki yol haritası! Yeni Anayasa Uzlaşma Komisyonu 3. toplantısında CHP'nin masadan kalkmasıyla son buldu. Peki bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek? Hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, Erdoğan'ın kafasındaki yol haritasınız yazdı. İşte o yazıdan bir bölüm;
29.09.2021 Gündem
‘B planı referandum olmalı’
‘B planı referandum olmalı’ MHP lideri Bahçeli, referandum yolunun açılması için vekil sayısının 330’a tamamlama konusunda yeşil ışık yaktı ve şöyle konuştu: “Masaya gelmezlerse siyasi iktidar B planını ortaya koymalı”
29.09.2021 Gündem
Lavrov'dan B planı açıklaması
Lavrov'dan B planı açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ve Rusya'nın Suriye'de çatışmaların durdurulmasına yönelik anlaşmasına alternatif bir "B planı" olmadığını ve olmayacağını söyledi...
25.02.2016 Dünya
‘Ateşkes’ tutmazsa Suriye bölünür mü?
‘Ateşkes’ tutmazsa Suriye bölünür mü? ABD Dışişleri Bakanı Kerry’nin, ‘ateşkes’in işe yaramaması ve siyasi çözüm yolunda adım atılamaması halinde Suriye’nin bölünmesini içeren B planının uygulanabileceği yönündeki sözleri şaşkınlık yarattı
29.09.2021 Gündem
Fener zoru sever
Fener zoru sever Denis Suarez'in gündeme gelmesi, taraftarları heyecanlandırdı.
19.01.2016 Fenerbahçe
Yeni LNG terminalleri Rusya'ya bağımlılığı azaltacak
Yeni LNG terminalleri Rusya'ya bağımlılığı azaltacak Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) Ekonomi Uzmanı Prof...
10.12.2015 Ekonomi
Türkiye'nin 'B Planı' hazır! 12 ülkeye destek
Türkiye'nin 'B Planı' hazır! 12 ülkeye destek Bakanlık, Rus turist kaybını telafi etmek amacıyla ‘B’ planı hazırladı. İlk etapta yakıt desteği verilen ülke sayısı 12’ye çıkartılacak.
29.09.2021 Gündem
Beşiktaş havada kaldı
Beşiktaş havada kaldı Spor Toto Süper Lig'de yarın Kayserispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, kötü hava koşulları nedeniyle zor anlar yaşadı
4.12.2015 Beşiktaş
CHP'de muhaliflerin B planı hazır
CHP'de muhaliflerin B planı hazır CHP’de, olağanüstü kurultayın toplanabilmesi için 600 imzanın bugün genel merkeze teslim edilmesi gerekiyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

B Planı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki b planı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.