Azra Akın Sevgili

Azra Akın Sevgili

Son dakika Azra Akın sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Azra Akın sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Azra Akın sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azra Akın Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azra akın sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 azra akın sevgili haberi bulunmuştur. Tüm azra akın sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Azra Akın Trakya'da evleniyor! İşte o davetiye...
Azra Akın Trakya'da evleniyor! İşte o davetiye... Eski Dünya Güzeli model ve oyuncu Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Atakan Koru ile Edirne’nin Keşan İlçesi’nde 26 Ağustos’ta yapılacak düğün töreniyle dünyaevine girecek.
16.08.2017 Magazin
Azra Akın'ın kınası yakıldı!
Azra Akın'ın kınası yakıldı! Azra Akın, önceki akşam yakın dostları Arzum Onan ve Songül Öden’in sürpriz organizasyonuyla evliliğe ilk adımı attı.
23.07.2017 Magazin
Azra Akın’dan Marilyn Monroe pozu!
Azra Akın’dan Marilyn Monroe pozu! Model ve oyuncu Azra Akın, Marilyn Monroe pozu verdi.
4.07.2017 Magazin
Kendi galasına katılmayan Azra Akın bakın nereye gitti?
Kendi galasına katılmayan Azra Akın bakın nereye gitti? Azra Akın başrolünde oynadığı 'Herşey Mümkün' filminin galasına katılmak yerine sevgilisinin memleketine gitmeyi tercih etti.
28.05.2017 Magazin
Azra Akın’ın kayınpederi 'ağa' çıktı!
Azra Akın’ın kayınpederi 'ağa' çıktı! 2002 dünya güzeli Azra Akın'ın müstakbel kayınpederi Ahmet Koru'nun, binlerce dönüm tarım arazisinin olduğu ortaya çıktı.
8.05.2017 Magazin
Azra Akın ne zaman evleneceğini açıkladı!
Azra Akın ne zaman evleneceğini açıkladı! 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, dört yıldır beraber olduğu Atakan Koru'yla bu yaz nikah masasına oturacağını açıkladı.
3.05.2017 Magazin
Azra Akın, Erkan Özerman'a dava açtı!
Azra Akın, Erkan Özerman'a dava açtı! Manken ve oyuncu Azra Akın, geçtiğimiz gün oğlu Demir ile Akmerkez’de objektiflere takıldı. Akın'a, Kıvanç Tatlıtuğ'la sevgili olduğu döneme ait ünlü organizatör Erkan Özerman'ın iddiaları soruldu.
29.01.2022 Magazin
Erkan Özerman'dan  Azra Akın'a olay sözler: Yaşatmazdım o kızı,evinde hapsederdim...
Erkan Özerman'dan Azra Akın'a olay sözler: Yaşatmazdım o kızı,evinde hapsederdim... Erkan Özerman'ın, 34'üncü Best Model erkek yarışmacılarına 'masaj yapma karşılığı ödül vadettiği' yönünde ahlaksız teklifte bulunduğu iddiası gündeme gelmişti. Özerman, Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın hakkında yaptığı açıklamalarla şoke etti. Bir dönem sevgili olan ikiliden Azra Akın'a sert ifadeler kullanan Özerman, "Onun Kıvanç’a attığı iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı. Evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı" dedi.
25.01.2022 Magazin
Ayrılık onlara göre değil!..
Ayrılık onlara göre değil!.. 10 yıllık evliliklerini geçen yıl sonlandıran Sema Şimşek ve Burak Hakkı yeniden evlenme sinyalleri veriyor...
5.04.2013 Arşiv
Kuzey'den Güney'e kaçtı!
Kuzey'den Güney'e kaçtı! Bir dargın bir barışık iki sevgili olan Azra Akın - Kıvanç Tatlıtuğ aşkında flaş gelişme...
27.02.2012 Magazin
Bir yere gideceksek kapıda bekleyen hep ben olurum
Bir yere gideceksek kapıda bekleyen hep ben olurum Gaye Sökmen Ajans’ın sahipleri Gaye ve Sait Sökmen tam 25 yıldır evliler.
19.02.2011 Arşiv
Dizileri bitti ama efsane sürüyor
Dizileri bitti ama efsane sürüyor Hiç şüphe yok ki devir onların devri
3.07.2010 Arşiv
Pala bıyıklı tanıtıma son!
Pala bıyıklı tanıtıma son! 'Kızlarımız dansöz değil başımızda da fes yok!'
29.09.2021 Gündem
Azra'nın 'aşk sevinci'
Azra'nın 'aşk sevinci' VATAN ’ın ortaya çıkardığı Azra Akın ve tiyatrocu Mehmet Esen aşkı coşkuyla sürüyor
8.04.2009 Magazin
Bazı ünlüler inşaatta çalışacak!
Bazı ünlüler inşaatta çalışacak! İnşaatta çalışan ünlüler kimler? Neden inşaatta çalışıyorlar? Acun Ilıcalı, 'inşaat projesi'ni anlattı...
4.02.2008 Televizyon
Azra Akın’a popçu sevgili
Azra Akın’a popçu sevgili Dünya Güzeli Azra Akın, yeni yılla birlikte yeni bir diziye başlıyor
19.12.2007 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Azra Akın Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azra akın sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.