Gazete Vatan Logo

Ayrılık onlara göre değil!..

Ayrılık onlara göre değil!..

10 yıllık evliliklerini geçen yıl sonlandıran Sema Şimşek ve Burak Hakkı yeniden evlenme sinyalleri veriyor. Ancak ilişkilerinde ayrılık sınavını atlatan tek ünlü çift onlar değil. İşte diğerleri...

Sema Şimşek-Burak Hakkı

‘Bir daha evlenirsem yine Sema ile olur’

10 yıllık evlilikleri geçtiğimiz yıl sona eren Sema Şimşek ve Burak Hakkı hafta içinde çocuklarıyla birlikte Bebek’te mutluluk pozu verdi. İlk adım “Bir daha evlenirsem yine Sema ile olur” diyen Burak Hakkı’dan geldi. Sema Şimşek ise “Burak bunu her fırsatta dile getiriyor. Ben kısmet diyorum” demekle yetindi.

Azra Akın-Kıvanç Tatlıtuğ



Üçüncü kez ayrıldılar yine dayanamadılar

Şubat ayında ilişkilerine üçüncü kez nokta koyan Azra Akın ile Kıvanç Tatlıtuğ, Mart ayının ortalarında bir kez daha barıştı. Ünlü çift, ilişkilerini bu sefer daha iyi tartmak için herkesten gizli yaşama kararı aldı. Birbirlerinden kopamayan çiftin ilişkisi, arada yaşanan ayrılıklar sayılmazsa tam
11 yıldır devam ediyor.

Beril Kayar-Rıza Kocaoğlu




Ayrılık uzun sürdü ama aşk galip geldi

Oyuncu Rıza Kocaoğlu ve model sevgilisi Beril Kayar, barışmaları taze olan çiftlerden. Uzun bir aranın ardından tekrar birlikte görüntülenen çift, Kocaoğlu’nun rol arkadaşı Melike İpek Yalova ile aşk iddialarını da yalanlamış oldu. Çift 2012 yılında birlikte olmaya başlamış ve ilk kez Asmalımescit’te görüntülenmişti.

Rihanna-Chris Brown



Olaylı ayrılığın ardından ikinci tur

2009’da başlayan Rihanna ve Chris Brown birlikteliği, Brown’un Rihanna’ya şiddet göstermesiyle olaylı şekilde bitmişti. Geçtiğimiz haftalarda yeniden bir araya gelen ikili sancılı bir süreci arkalarında bıraktı.
Öyle ki Rihanna verdiği röportajlarda çocuk sahibi olmak istediğini dile getiriyor ve evliliğe sıcak baktığını söylüyor.

Çağla Şikel-Emre Altuğ



2007’de ayrıldılar, 2008’de imza attılar

Çağla Şikel ve Emre Altuğ birlikteliği 2007 yılında ciddi bir ayrılık sınavı verdi. Ancak bir süre sonra bir araya gelen ikili 2008’de evlendi. Çiftin önce Kuzey, sonra Uzay isimli iki erkek çocuğu dünyaya geldi. Ayrılık dedikoduları hala dolaşsa da, Çağla Şikel, “Biz kavga bile edemeyen insanlarız. En fazla bir gün konuşmayız” diyor.

Demet Akalın-Okan Kurt



Ayrılıktan hemen sonra ‘evet’ dedirtti

Şarkıcı Demet Akalın, yaklaşık bir yıldır evli olduğu eşi Okan Kurt’tan sevgili oldukları süre içinde ayrılmış, bu ayrılığını da twitter üzerinden duyurmuştu. Ancak ikili kısa süre sonra her ilişkide kötü günlerin olabileceğini söyleyerek bir araya geldi ve 2012 yazında evlendi. Akalın da twitter’dan ‘Sonunda evet dedirttim’ yazdı.

Haberin Devamı