Azra Akın İnstagram

Azra Akın İnstagram

Son dakika Azra Akın instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Azra Akın instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Azra Akın instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Azra Akın İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan azra akın instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 azra akın instagram haberi bulunmuştur. Tüm azra akın instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alfie iş başında!
Alfie iş başında! Önümüzdeki yıl vizyona girecek yabancı prodüksiyonlu bir filmle sinemaseverlerle buluşacak olan Azra Akın, geçtiğimiz gün evinin bahçesinde keyif yaptı.
8.11.2017 Magazin
Azra Akın dövüş dersi alıyor!
Azra Akın dövüş dersi alıyor! Çiçeği burnunda gelin Azra Akın, balayı yerine çalışmayı seçti.
12.09.2017 Magazin
Azra Akın Trakya'da evleniyor! İşte o davetiye...
Azra Akın Trakya'da evleniyor! İşte o davetiye... Eski Dünya Güzeli model ve oyuncu Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Atakan Koru ile Edirne’nin Keşan İlçesi’nde 26 Ağustos’ta yapılacak düğün töreniyle dünyaevine girecek.
16.08.2017 Magazin
Azra Akın'ın kınası yakıldı!
Azra Akın'ın kınası yakıldı! Azra Akın, önceki akşam yakın dostları Arzum Onan ve Songül Öden’in sürpriz organizasyonuyla evliliğe ilk adımı attı.
23.07.2017 Magazin
Azra Akın’dan Marilyn Monroe pozu!
Azra Akın’dan Marilyn Monroe pozu! Model ve oyuncu Azra Akın, Marilyn Monroe pozu verdi.
4.07.2017 Magazin
Azra Akın’dan anne selfiesi!
Azra Akın’dan anne selfiesi! Tescilli güzel Azra Akın, anne hasretine dayanamadı ve soluğu Hollanda'da aldı. Akın annesi ile selfie çekip sosyal medya hesabından paylaştı.
13.06.2017 Magazin
Kendi galasına katılmayan Azra Akın bakın nereye gitti?
Kendi galasına katılmayan Azra Akın bakın nereye gitti? Azra Akın başrolünde oynadığı 'Herşey Mümkün' filminin galasına katılmak yerine sevgilisinin memleketine gitmeyi tercih etti.
28.05.2017 Magazin
Azra Akın’dan düğün provası! Gelinin karşısına geçip...
Azra Akın’dan düğün provası! Gelinin karşısına geçip... Azra Akın, erkek arkadaşı Atakan Koru'nun memleketi Edirne'nin İpsala İlçesi'nde katıldığı bir düğünde Roman havası eşliğinde göbek attı.
14.05.2017 Magazin
Azra Akın’ın kayınpederi 'ağa' çıktı!
Azra Akın’ın kayınpederi 'ağa' çıktı! 2002 dünya güzeli Azra Akın'ın müstakbel kayınpederi Ahmet Koru'nun, binlerce dönüm tarım arazisinin olduğu ortaya çıktı.
8.05.2017 Magazin
Azra Akın ne zaman evleneceğini açıkladı!
Azra Akın ne zaman evleneceğini açıkladı! 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, dört yıldır beraber olduğu Atakan Koru'yla bu yaz nikah masasına oturacağını açıkladı.
3.05.2017 Magazin
Azra Akın'ın bu sahneleri çok konuşulacak!
Azra Akın'ın bu sahneleri çok konuşulacak! 'Her Şey Mümkün' adlı yeni sinema filmi, Azra Akın ve Yetkin Dikinciler'i aynı sette buluşturdu. İkilinin yakınlaştığı sahneler çok konuşulacak.
27.04.2017 Magazin
Azra Akın'dan aşk paylaşımı
Azra Akın'dan aşk paylaşımı Dört yıl önce dünyaevine giren Azra Akın-Atakan Koru çiftinin mutlu evliliği devam ediyor. 2002 Dünya Güzeli Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşi ile aşklarını gözler önüne serdi.
24.02.2021 Magazin
Azra Akın'dan Demir paylaşımı
Azra Akın'dan Demir paylaşımı 2002 Türkiye ve Dünya Güzeli Azra Akın, 3 yıl önce Atakan Koru ile evlenmişti. İkili, 2018'de oğulları Demir'i kucaklarına almıştı.
11.09.2020 Magazin
Azra Akın: Seninle her şeye varım ben
Azra Akın: Seninle her şeye varım ben Dünya Güzeli Azra Akın, eşi Atakan Koru'yla 3'üncü evlilik yıl dönümlerini romantik sözlerle kutladı.
24.08.2020 Magazin
Anne-oğul pozu
Anne-oğul pozu İki yıl önce Atakan Koru ile nikah masasına oturan Azra Akın, oğlu Demir ile anne-oğul pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.
17.02.2020 Magazin
Oyuncu Songül Öden saçlarını kısacık kestirdi
Oyuncu Songül Öden saçlarını kısacık kestirdi Ünlü oyuncu Songül Öden, yıllardır uzun olarak kullandığı saçlarını kısacık kestirdi. Yeni imajını sosyal medya hesabından paylaşan Öden, hayranlarını da şaşkına uğrattı.
23.10.2019 Magazin
Demet Akalın'ın takipçisine cevabı şaşırttı!
Demet Akalın'ın takipçisine cevabı şaşırttı! Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya paylaşımına yorum yapan takipçisine verdiği cevap ile gündem oldu.
7.04.2019 Magazin
Songül Öden'den itiraf: Doz aşımı olmuş...
Songül Öden'den itiraf: Doz aşımı olmuş... Yakın dostu Azra Akın'ın düğününe katılan Songül Öden'den bomba bir itiraf geldi.
12.09.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın paylaşımı olay oldu!
Ebru Şallı'nın paylaşımı olay oldu! Ebru Şallı, İnstagram hesabından 18 yıl önce Azra Akın ile çektirmiş olduğu bir fotoğrafı paylaştı. 1999 yılında çekilen Ebru Şallı ve Azra Akın'ın fotoğrafı takipçiler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu...
23.03.2017 Magazin
Baksana bize!
Baksana bize! Ebru Şallı (40) Instagram hesabından 18 yıl önce, 2002 Dünya güzeli Azra Akın (35) ile mayo çekiminden bir pozunu paylaştı
23.02.2017 Magazin
Ebru Şallı'dan sürpriz paylaşım!
Ebru Şallı'dan sürpriz paylaşım! Model Ebru Şallı, instagram paylaşımı ile takipçilerini 18 yıl öncesine götürdü.
23.02.2017 Magazin
Azra Akın'ın seksi dans şovu!
Azra Akın'ın seksi dans şovu! 2002 Dünya Güzeli Azra Akın dans ederken çektirdiği videosunu sosyal medya hesabından paylaştı
21.10.2016 Magazin
Magazine misilleme!
Magazine misilleme! POYRAZ KARAYEL dizisine dahil olan Azra Akın önceki akşam ekip arkadaşlarıyla buluştu...
31.03.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Azra Akın İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki azra akın instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.