Ayşen Gruda

Ayşen Gruda

Son dakika Ayşen Gruda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşen Gruda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşen Gruda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşen Gruda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşen gruda gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 ayşen gruda haberi bulunmuştur. Tüm ayşen gruda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor'
Elvan Gruda'ya veda! 'Ünlü bir anne babanın çocuğu olmak çok zor' Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda, son yolculuğuna uğurlandı. 55 yaşında hayatını kaybeden Gruda'nın cenazesi Şişli Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
27.12.2023 Magazin
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda çiftinin kızı Elvan Gruda, 55 yaşında yaşamını yitirdi. Elvan Gruda'nın vefatının ardından acı gerçeği yakın arkadaşı oyuncu Tuna Arman açıkladı: 'Kendi seçimiydi, kanseri umursamadı'
25.12.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Replikleri, komik sahneleri ve birbirinden ünlü oyuncu kadrosu ile unutulmaz Türk filmleri arasına giren Gülen Gözler Türk sinemasının en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi usta oyuncuların yer aldığı Gülen Gözler filmi zaman zaman televizyon ekranlarına geliyor. Peki, Gülen Gözler filmi oyuncuları kim? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi konusu ne? İşte Gülen Gözler filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
4.09.2022 Televizyon
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı!  "Kemal'le çok sevişirdik"
Erdal Özyağcılar'dan Kemal Sunal itirafı! "Kemal'le çok sevişirdik" Erdal Özyağcılar, '40' programında Kemal Sunal itirafıyla dikkat çekti. Usta oyuncu Kemal Sunal'a duyduğu sevgiyi anlatırken " Kemal'le çok sevişirdik" dedi.
11.03.2022 Magazin
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti Uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Usta Oyuncu Ayten Erman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.02.2022 Magazin
'Aile Şerefi' paylaşımı: 45 yıl önce bugün
'Aile Şerefi' paylaşımı: 45 yıl önce bugün Yeşilçam'da sayısız yapıma imza atan Arzu Film'in Instagram hesabından bir döneme damga vuran filmlerin set fotoğrafları paylaşılmaya devam ediyor.
19.10.2021 Magazin
Ali İnce hayatını kaybetti
Ali İnce hayatını kaybetti Çöpçüler Kralı filmi ile hafızalarda yer edinen Yeşilçam oyuncusu Ali İnce, 62 yaşında hayatını kaybetti. İnce'nin cenazesi, yakınları ve sevenleri tarafından Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.
18.08.2021 Magazin
Nilgün Belgün'den şaşırtan ilişki itirafı! 'Uzay Heparı en genç flörtüm oldu'
Nilgün Belgün'den şaşırtan ilişki itirafı! 'Uzay Heparı en genç flörtüm oldu' Usta oyuncu Nilgün Belgün, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan "Dur Bi Dinle" programına konuk oldu.
22.07.2021 Magazin
Aydemir Akbaş sünnet oldu!
Aydemir Akbaş sünnet oldu! Antalya'nın Manavgat ilçesinde çekimleri tamamlanan 'Sünnet Çocuğu' filminde Aydemir Akbaş rol gereği sünnet oldu. Rol gereği yeniden sünnet olmanın hoşuna gittiğini söyleyen Akbaş, "Sünnet olmayı hiç yadırgamadım. Öyle hediyeler filan geldi, hoşuma gitti" dedi.
1.03.2021 Magazin
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncuları
Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncuları Şaban Oğlu Şaban filmi Türk sinemasının unutulmaz Kemal Sunal filmleri arasında yer alıyor. Türk insanının çoğu sahnesini zihnine kazıdığı ve neredeyse tüm repliklerini ezberlediği Kemal Sunal, Şaban Oğlu Şaban filminde 'Şaban' tiplemesiyle karşımıza çıkıyor. Türk Sinemasının unutulmazları arasında yer alan Şaban Oğlu Şaban filmi usta oyuncu kadrosu ve unutulmaz replikleri ile bugün bile akıllarda kalmaya devam ediyor. Peki, Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman, nerede çekildi? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncuları ve konusu ne? İşte Şaban Oğlu Şaban filmi ile ilgili merak edilenler...
19.07.2020 Gündem
Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne?
Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne? Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı Senaryosunu Sadık Şendil ve Suphi Tekniker'in yazdığı Öyle Olsun filminin başrollerinde Tarık Akan ve Müjde Ar yer alıyor. Peki, Öyle Olsun filmi ne zaman, nerede çekildi? Öyle Olsun filmi oyuncuları ve konusu ne? İşte Öyle Olsun filmi hakkında bilmeniz gerekenler...
21.06.2020 Gündem
Gülen Gözler filmi nerede ve ne zaman çekildi? Gülen Gözler filmi oyuncuları ve en komik replikleri
Gülen Gözler filmi nerede ve ne zaman çekildi? Gülen Gözler filmi oyuncuları ve en komik replikleri Türk sinemasının unutulmazları arasında yer alan Gülen Gözler filminin oyuncu kadrosunda Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda ve Itır Esen gibi usta oyuncular yer alıyor. Geniş kadrosu ile Türk güldürü sinemasının en önemli örneklerinden sayılan Gülen Gözler filminin yönetmenliğini de Ertem Eğilmez yaptı. Gülen Gözler filmi evlilik çağına gelmiş beş kızı olan bir marangoz ustasının, uslanmaz damat adayları, çılgın eşi ve tabii ki evlenmeyi çok isteyen kızlarıyla geçirdiği zorlu ama bir o kadar da komik hayat öyküsünü konu ediniyor. Peki, Gülen Gözler filmi ne zaman nerede çekildi? İşte Gülen Gözler fiminin konusu ve oyuncuları...
9.08.2020 Gündem
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri
Bugün TV'de ne var? Bugün ne izlesek? Günün en iyi filmleri ve dizileri Corona virüs nedeniyle eve kapandığımız bugünlerde pek çok kişi hem internette hem de televizyonda dizi ve filmler izliyor. Nostalji kuşağından romantik ve sanat filmlerine, korku ve gerilim filmlerinden yerli ve yabancı komedilere pek çok seçenek hem televizyonlarda hem de internette sınırsız izlenebiliyor. Biz de bugün TV ekranlarında neler var, internette en çok hangi diziler ve filmler izleniyor araştırdık ve sizin için derledik. Bugün TV'de ne var, bugün ne izlesek diyorsanız işte televizyonda ve internette yayınlanan günün en iyi filmleri ve dizileri...
3.05.2020 Gündem
Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri
Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında olan Neşeli Günler bugün bile hala severek izlediğimiz filmlerden. Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit’in tadına doyum olmaz oyunculuklarını sergiledikleri Neşeli Günler filmi Şener Şen, Ayşen Gruda ve Oya Aydoğan gibi önemli oyunculardan oluşan geniş bir oyuncu kadrosu ile çekilmiştir. Peki, Neşeli Günler filmi ne zaman ve nerede çekildi? İşte oyuncuları ve unutulmaz replikleri ile Neşeli Günler filmi ile ilgili bilmeniz gerekenler…
3.05.2020 Gündem
Şafak Sezer ile Paris Hilton nasıl buluştu?
Şafak Sezer ile Paris Hilton nasıl buluştu? Komedyen Şafak Sezer ile ABD'li yıldız Paris Hilton, yapımcılığını Sinan Çetin’in üstlendiği "Paris’in Sırrı" filminde başrolü paylaşacak.
16.01.2020 Magazin
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır?
Oya Başar kimdir? | Oya Başar kaç yaşındadır? Başarılı oyuncu Oya Başar 6 yıl sonra yeniden sahnelere dönüyor. Begüm Birgören ile ‘Plastik Aşklar’ oyunuyla seyirci karşısına çıkacak Oya Başar’ın hayatı yeniden merak konusu oldu. Bugün de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programının konuğu olan Başar hakkında merak edilenler iyice arttı. Peki, Oya Başar kimdir? Oya Başar kaç yaşındadır? İşte Oya Başar hakkında merak edilenler..
18.12.2019 Gündem
Google'da en çok arananlar belli oldu
Google'da en çok arananlar belli oldu Google'ın açıkladığı "Yılın Arama Trendleri 2019" listesine göre 2019 yılında Türkiye'de Genel kategoride en çok İstanbul Seçim Sonuçları 2019 arandı.
11.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Ayşen Gruda’ya hakarete soruşturma!
Ayşen Gruda’ya hakarete soruşturma! 23 Ocak'ta hayatını kaybeden Ayşen Gruda'ya yönelik sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlar yapıldığı yönünde CİMER'e yapılan ihbarlar üzerine İ.A. adlı şüpheli için savcılık harekete geçti.
4.05.2019 Gündem
Usta oyuncu Ümit Yesin hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ümit Yesin hayatını kaybetti Birçok dizi ve sinema filminde rol alan usta oyuncu Ümit Yesin 65 yaşında hayatını kaybetti.
19.03.2019 Yaşam
Usta oyuncu Erdoğan Sıcak'a vefasızlık
Usta oyuncu Erdoğan Sıcak'a vefasızlık Geçen Salı günü rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Erdoğan Sıcak, Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Yıllarını sahneye veren usta sanatçının cenaze törenine sanat dünyasından birkaç isim dışında gelenin olmaması ise dikkat çekti
14.02.2019 Magazin
Murat Yıldırım duygusal anlar yaşadı!
Murat Yıldırım duygusal anlar yaşadı! 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan bir öğrenci, Ayşen Gruda hakkındaki sorunun cevabını iki joker hakkını kullanarak bildi.
4.02.2019 Magazin
Gruda'nın cenazesinde parası çalındı!
Gruda'nın cenazesinde parası çalındı! Nuri Alço: Ayşen Gruda'nın cenazesinde cebimdeki 5 bin TL çalındı
29.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşen Gruda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşen gruda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.